hhrenata 14.03.06, 11:04 czy na miejscu kupic karte, jesli tak to jaką ? prosze o dobra rade bo nie mam zielonego pojecia odnosnie komorek jak to hula zagranica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynah Re: a co z tel. komórkowym? 14.03.06, 13:07 cześć sprawdz opłaty u swojego operatora, ale z tego co wiem lepiej dzwonić tam z budki. kurcze ile można czekać na wyjazd!!!! dostaje już świra i jeszcze ta nie kończąca się zima w Polsce!!!!!!pozdrawiam czekające z lubuskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hhrenata Re: a co z tel. komórkowym? 14.03.06, 13:11 dzieki i pozdrawiam po sasiedzku z dolnoslaskiego :-)/do granicy lubuskiego mam tylko 20km !/ Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynah Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 10:29 do hhrenata> to do mnie masz bardzo blisko ja mieszkam blisko granicy dolnośląskiego! masz już jakieś wieści o wyjeżdzie? gdzie i kiedy byłaś na kastingu? ja byłam we wrocławiu 16 lutego. pozdrawiam bardzo gorąco może się spotkamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
fresowka Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 07:19 najlepiej dzwonic z budki ewentualnie ze specjalnych miejscach do telefonowania w kazdej miejscowosci prawie jest ich kilka jezeli nasz telefon nie ma simlocka mozna sobie kupic hiszpanska karte jest ona tansza niz nasza polska ja zawsze mialam plusa za smsa placilam w zeszlym roku 2 zl Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynah Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 10:33 >ja też mam plusa w tym roku koszt jednego smsa to 1.65 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
hhrenata Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 11:55 do cytrynkah - we wroclawiu bylam 17lutego na 13ta. W poniedzialek dostalam tel. wyjazd jutro tj. sobota z wroclawia o 16.00 na PKS.Oplata dla przewoznika Alga 60zeta / zdzierstwo bo do tego bilet zeby sie tam dostac i wyjdzie nastepna stowa do oddania po powrocie :-( Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynah Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 13:41 to jesteś szczęściara!!!! ja jeszcze czekam!!! kurde!!!!ile można!!!! ty pojedziesz i już będziesz zarabiać i oddasz a ja jeszcze siedze w domu i też mam długi do oddania a jak pojade w kwietniu to ile ja zarobie?!jedz z BOGIEM i uwżaj na siebie SZCZĘŚCIARO PAPATKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hhrenata Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 13:48 no nie da sie ukryc ze w takim balaganie jak w tym roku to mam szczescie - inne dziewczyny czekaja od grudnia, stycznia. Dzieki za mile slowa, zycze szybkiego wyjazdu zaraz w przyszlym tygodniu :-) do milego spotkania na forum po powrocie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynah Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 14:11 > nie dziękuje żeby nie zapeszyć!do miłego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babaruda Re: a co z tel. komórkowym? 29.03.06, 21:21 Moja corka wyjechala z Pily w sobote,Alga w tym wypadku niezbyt restrykcyjnie traktowala ciężar bagazu, kierowcy przymkneli oko na nadbagaz, nawet pozwalali doladowywac telefony komorkowe w autobusie- jesli pasowaly do ich ładowarek :- ). Połaczenia z Hiszpanii z polskich komórek są drogie z roamingiem, sms z Ery- tak-tak kosztuje 1,95 zl, ale jesli ktos ma telefon w Erze z ktorego moze wyslac mmsa, to za te 1000 znaków w mmsie zaplaci tylko 40 gr! karta hiszpanska do komorki kosztuje ok. 25 euro- to wiem od corki, dzwonila z automatu we wtorek. Jest ciężko, ale da się wytrzymać! Nie dajcie się zastraszać, trzymajcie się dzielnie, w grupie zawsze łatwiej, a jeśli ma sie jakąs zyczliwa duszę przy sobie to każdemu jest lżej. Pomagajcie sobie, bedzie wam łatwiej. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mka1310 Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 20:56 telefony z Hiszpanii: NAJTANIEJ Z BUDKI: wrzucacie 1 euro i: 1) jesli dzwonicie na sctacjonarny wykrecacie 902 660 660, nastepnie powita was hiszp. autom. sekretarka, uuslyszycie "marca" i wtedy wykrecacie nr do Polski czyli oo 48 + nr kierunkowy + nr do domu czyli np. 0048 42 666 66 66 (nr do Polski nastepnie nr kierunk. do Lodzi nastepnie do domu w tej formie co podalam) oraz 2) jesli dzwonicie na komorkowy do Polski to wrzucacie 1 euro i wykrecacie 807 057 057, nastepnie sekretraka, potem uslyszycie marca i wtedy wykrecacie 0048 plus komorka czyli np. 0048 501 000 000. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
brilliant Re: a co z tel. komórkowym? 17.03.06, 21:42 a ile mozna rozmawiac za 1 euro na komorke i stacjonarny? Odpowiedz Link Zgłoś
hhrenata Re: a co z tel. komórkowym? 18.03.06, 10:08 dzieki mka :-) zegnam sie , za godzine wyjezdzam. Zycze wam wszystkim wyjezdzajacym szybciutkich wyjazdow i szczesliwych powrotow do domu pozdrawiam :-D Odpowiedz Link Zgłoś