Gość: mala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:20 Witam obecnych i bylych Epsiaków. Poszukuję ludzi, ktorzy tak jak ja zaczynają pracę w Brukseli. Może byśmy się ze sobą spotkali juz w Bruskeli? Bedzie raźniej:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 15.04.06, 15:12 ja zaczynam od 01.06.2006 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 11:08 No to czekam na Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.06, 00:05 a ja dolaczam do was 1.07. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 19.04.06, 11:02 Ja tez zaczynam w lipcu w parlamencie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin do Hali IP: 193.24.14.* 20.04.06, 15:37 to prawie tak jak ja, bo ja 16 czerwca. Napisz do mnie na prv: martin_mm@o2.pl gdzie będziesz pracować, jak Ci idą kontakty z recruitment service itp. może we dwójkę będzie łatwiej! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:20 faktycznie pamietam :) to do rychlego zobaczenia? kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudasek do Hali IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.04.06, 23:02 Hala, pewnie w weekendy nie zagladasz na forum, ale moze przeczytasz to pozniej - juz nie moge sie doczekac Twojego przyjazdu!! W ogole bardzo mi brakuje "zielonogaskowej" ekipy (na szczescie Inga przeprowadza sie za tydzien :-))) Ja niestety teraz jestem w sytuacji, ktorej bardzo chcialam uniknac, tzn. do 15 maja bede w Brukseli sama i na powaznie rozwazam przyjazd w najblizszy weekend do Polski (niestety, wylot jest o 16.35 z Charleroi i nie wiem, czy moja szefowa zgodzi sie mnie "zwolnic" z pracy tak wczesnie, tym bardziej, ze juz zgodzila sie na urlop 24 maja :)) A formalnie urlop przysluguje nowym po 3 miesiacach od rozpoczecia pracy. Do Old Oaka - mimo planow - nie udalo mi sie dotrzec (Kasia z Zielonej Gesi, sasiadko, jezeli zagladasz na forum, to odezwij sie do mnie!! redaktor_rudasek@o2.pl - moze uda nam sie umowic na jakas herbatke??). W pracy rzucili mnie na gleboka wode i jest strrraaaaasznieee...ale zaczynam jakos sie przyzwyczajac, podobno do wszystkiego mozna :-)) Poza tym poznalam kilka milych osob z DG ENV i z sasiedniego ECFIN-u - to akurat jest super, ze poznaje ciagle nowych ludzi :-) Co do mieszkania, to mam dobre wiesci - nam udalo sie znalezc to "wlasciwe" po 2 dniach szukania :-)) (strzalem w dziesiatke bylo ogloszenie z intranetu, ktore przyslala mi Stuzia i jeszcze jedna osoba). Jest mnostwo ogloszen, naprawde jest w czym wybierac. Pozdrawiam serdecznie i do szybkiego zobaczenia :-))) Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_pierwsza Re: do Hali 01.05.06, 22:47 A moge wiedziec gdzie szukalyscie tego miszkania..ja przyjezdzam w polowie maja na staz,ale tylko na miesiac-moze ktos wie z was o jakims pokoju do wynajecia na taki krotki czas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudasek do Anety IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.04.06, 23:04 Czesc Aneta, widze, ze wszystko sie ulozylo bardzo szybko?! :-)) Gratuluje!! Napisz jezeli mozesz, gdzie zaczynasz. Bardzo sie ciesze! Pozdrawiam, Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
agata.w.wawa Re: I do Rudaska 01.05.06, 23:06 hej Kasia, a ja od jutra zaczynam w Luxie:-) Czekam na Anete, a potem idziemy do OO, zeby spotkac znajomych z Gesi. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.g Re: do Rudaska :) 01.05.06, 23:17 Czesc Kasia, tak, tak, wszystko poszlo szybciej niz myslalam i nawet nie bylo tak strasznie :) Zaczynam od 1 lipca w DG Enterprise, a Ty w jakiej jestes DG? I jak wrazenia? Jak przyjade to koniecznie musimy sie spotkac na pogaduchy :) Zdradz mi prosze jeszcze jak szukalas mieszkania? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaNowa Re: do Rudaska :) IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.06, 15:59 Witam Kasiu, wlasnie przeczytalam, ze latwo znalazlas mieszkanie i ze jest ich tam mnostwo. Mozesz mi napisac gdzie? Ja tez zaczynam od 01.07. w DG RESEARCH i zaczynam sie rozgladac. We wtorek wpradne do Brukseli, moze bym juz cos obejrzala. Pozdrawiam i moze tez sie poznamy, widze, ze forum preznie dziala Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
moniak123 Re: do Rudaska :) 19.05.06, 23:00 Hej Agnieszko, ja wlasnie dostalam zaproszenie na rozmowe na DG Research i chcialam zapytac czy moglabys zdradzic mi pare szczegolow tej rozmowy rozmowy.Dzieki z gory, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
gosieku Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 18.04.06, 15:00 Cze?c Ja też zaczynam od maja. A do Brukseli lecę 25/04, a Ty kiedy się wybierasz? Pozdr gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:21 Witaj Gosia, ja tez lece 25.kwietnia. Moze startujesz tym samolotem z Wa-wy o 11.50? Jezeli tak, moze sie spotkamy na lotnisku? Pozdrawiam Was wszystkich- moze skonktatujemy sie mailowo? Odpowiedz Link Zgłoś
gosieku Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 19.04.06, 16:25 Ja lecę z Poznania przez Kopenhagę SAS-em. Napisz do mnie na maila gazetowego. Pozdr Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
huanita_3 Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 19.04.06, 08:45 ja zaczynam od 1.07. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 19.04.06, 13:33 A ja od 16 maja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:22 fajnie :) a tez jestes w komisji? do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
huanita_3 Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 21.04.06, 15:21 ja tez w komisji, w DG ENTR (kiedy zdawalas ustne? bo pamietam "jakas" Anete z ustnych :-)) jak masz ochote to napisz do mnie na maila gazetowego. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 19.04.06, 13:35 A kiedy kto konczy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agata.w.wawa Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 01.05.06, 22:55 a moze Ty dasz wreszcie dobry przyklad i pokazesz jak sie konczy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: 212.190.72.* 20.04.06, 15:46 Witamy bardzo serdecznie nowe posilki z Polski w walce o lepsze jutro Unii Europejskiej! ;) Mam nadzieje, ze dosyc szybko poczujecie sie tutaj jak u siebie. W razie problemow - pytajcie albo tutaj albo na liscie mailingowej, na ktora zapiszcie sie zaraz po dotarciu do Bxl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 20.04.06, 22:48 może tak wszyscy razem byśmy się spotkali. Takie spotkanie nowych, jakby komuś podobał się moj pomysl to podaje maile erasmus@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala do tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:57 Dobry pomysl z tym spotkaniem. Skontaktuję sie z Tobą na maila.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:23 dolaczam do Was i pisze na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 21.04.06, 23:02 do kogo napisałaś na priva? Bo jeżeli do mnie to nic nie dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 01.05.06, 23:10 Tomek, do Ciebie pisalam, ale skoro nie doterlo to zaraz wysylam raz jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś