Dodaj do ulubionych

C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:20
Witam obecnych i bylych Epsiaków. Poszukuję ludzi, ktorzy tak jak ja
zaczynają pracę w Brukseli. Może byśmy się ze sobą spotkali juz w Bruskeli?
Bedzie raźniej:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 15.04.06, 15:12
      ja zaczynam od 01.06.2006 :)
      • Gość: mala Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 11:08
        No to czekam na Was:)
    • Gość: aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.06, 00:05
      a ja dolaczam do was 1.07. :))
      • Gość: Hala Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 19.04.06, 11:02
        Ja tez zaczynam w lipcu w parlamencie....
        • Gość: martin do Hali IP: 193.24.14.* 20.04.06, 15:37
          to prawie tak jak ja, bo ja 16 czerwca. Napisz do mnie na prv: martin_mm@o2.pl
          gdzie będziesz pracować, jak Ci idą kontakty z recruitment service itp. może we
          dwójkę będzie łatwiej! Pozdrawiam
        • Gość: aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:20
          faktycznie pamietam :) to do rychlego zobaczenia?
          kiedy jedziesz?
        • Gość: rudasek do Hali IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.04.06, 23:02
          Hala, pewnie w weekendy nie zagladasz na forum, ale moze przeczytasz to
          pozniej - juz nie moge sie doczekac Twojego przyjazdu!! W ogole bardzo mi
          brakuje "zielonogaskowej" ekipy (na szczescie Inga przeprowadza sie za
          tydzien :-))) Ja niestety teraz jestem w sytuacji, ktorej bardzo chcialam
          uniknac, tzn. do 15 maja bede w Brukseli sama i na powaznie rozwazam przyjazd w
          najblizszy weekend do Polski (niestety, wylot jest o 16.35 z Charleroi i nie
          wiem, czy moja szefowa zgodzi sie mnie "zwolnic" z pracy tak wczesnie, tym
          bardziej, ze juz zgodzila sie na urlop 24 maja :)) A formalnie urlop
          przysluguje nowym po 3 miesiacach od rozpoczecia pracy.
          Do Old Oaka - mimo planow - nie udalo mi sie dotrzec (Kasia z Zielonej Gesi,
          sasiadko, jezeli zagladasz na forum, to odezwij sie do mnie!!
          redaktor_rudasek@o2.pl - moze uda nam sie umowic na jakas herbatke??).

W pracy rzucili mnie na gleboka wode i jest strrraaaaasznieee...ale zaczynam
          jakos sie przyzwyczajac, podobno do wszystkiego mozna :-)) Poza tym poznalam
          kilka milych osob z DG ENV i z sasiedniego ECFIN-u - to akurat jest super, ze
          poznaje ciagle nowych ludzi :-)

Co do mieszkania, to mam dobre wiesci - nam udalo sie znalezc to "wlasciwe" po
          2 dniach szukania :-)) (strzalem w dziesiatke bylo ogloszenie z intranetu,
          ktore przyslala mi Stuzia i jeszcze jedna osoba). Jest mnostwo ogloszen,
          naprawde jest w czym wybierac.

Pozdrawiam serdecznie i do szybkiego zobaczenia :-)))
          Kaska
          • wiktoria_pierwsza Re: do Hali 01.05.06, 22:47
            A moge wiedziec gdzie szukalyscie tego miszkania..ja przyjezdzam w polowie maja
            na staz,ale tylko na miesiac-moze ktos wie z was o jakims pokoju do wynajecia
            na taki krotki czas???
      • Gość: rudasek do Anety IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.04.06, 23:04
        Czesc Aneta, widze, ze wszystko sie ulozylo bardzo szybko?! :-)) Gratuluje!!
        Napisz jezeli mozesz, gdzie zaczynasz. Bardzo sie ciesze!

Pozdrawiam,
        Kaska
        • agata.w.wawa Re: I do Rudaska 01.05.06, 23:06
          hej Kasia,
          a ja od jutra zaczynam w Luxie:-)
          Czekam na Anete, a potem idziemy do OO, zeby spotkac znajomych z Gesi.
        • aneta.g Re: do Rudaska :) 01.05.06, 23:17
          Czesc Kasia,
          tak, tak, wszystko poszlo szybciej niz myslalam i nawet nie bylo tak
          strasznie :)
          Zaczynam od 1 lipca w DG Enterprise, a Ty w jakiej jestes DG? I jak wrazenia?
          Jak przyjade to koniecznie musimy sie spotkac na pogaduchy :)
          Zdradz mi prosze jeszcze jak szukalas mieszkania?
          Pozdrawiam.
          • Gość: AgaNowa Re: do Rudaska :) IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.06, 15:59
            Witam Kasiu,
            wlasnie przeczytalam, ze latwo znalazlas mieszkanie i ze jest ich tam mnostwo.
            Mozesz mi napisac gdzie? Ja tez zaczynam od 01.07. w DG RESEARCH i zaczynam sie
            rozgladac. We wtorek wpradne do Brukseli, moze bym juz cos obejrzala.
            Pozdrawiam i moze tez sie poznamy, widze, ze forum preznie dziala
            Agnieszka
            • moniak123 Re: do Rudaska :) 19.05.06, 23:00
              Hej Agnieszko, ja wlasnie dostalam zaproszenie na rozmowe na DG Research i
              chcialam zapytac czy moglabys zdradzic mi pare szczegolow tej rozmowy
              rozmowy.Dzieki z gory, Monika
    • gosieku Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 18.04.06, 15:00
      Cze?c
      Ja też zaczynam od maja. A do Brukseli lecę 25/04, a Ty kiedy się
      wybierasz?
      Pozdr
      gosia
      • Gość: mala Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:21
        Witaj Gosia, ja tez lece 25.kwietnia. Moze startujesz tym samolotem z Wa-wy o
        11.50? Jezeli tak, moze sie spotkamy na lotnisku? Pozdrawiam Was wszystkich-
        moze skonktatujemy sie mailowo?
        • gosieku Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 19.04.06, 16:25
          Ja lecę z Poznania przez Kopenhagę SAS-em. Napisz do mnie na maila gazetowego.
          Pozdr
          Gosia
    • huanita_3 Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 19.04.06, 08:45
      ja zaczynam od 1.07. pozdrawiam :-)
      • drugapolowaeurokratki Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 19.04.06, 13:33
        A ja od 16 maja :))
      • Gość: aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:22
        fajnie :) a tez jestes w komisji?
        do zobaczenia :)
        • huanita_3 Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 21.04.06, 15:21
          ja tez w komisji, w DG ENTR (kiedy zdawalas ustne? bo pamietam "jakas" Anete z
          ustnych :-)) jak masz ochote to napisz do mnie na maila gazetowego. pzdr
    • kapitan_ameryka Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 19.04.06, 13:35
      A kiedy kto konczy? ;P
      • agata.w.wawa Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 01.05.06, 22:55
        a moze Ty dasz wreszcie dobry przyklad i pokazesz jak sie konczy? ;-)
    • Gość: mczapl Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: 212.190.72.* 20.04.06, 15:46
      Witamy bardzo serdecznie nowe posilki z Polski w walce o lepsze jutro Unii
      Europejskiej! ;)

Mam nadzieje, ze dosyc szybko poczujecie sie tutaj jak u siebie. W razie
      problemow - pytajcie albo tutaj albo na liscie mailingowej, na ktora zapiszcie
      sie zaraz po dotarciu do Bxl.
    • Gość: tomek Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 20.04.06, 22:48
      może tak wszyscy razem byśmy się spotkali.
      Takie spotkanie nowych, jakby komuś podobał się moj pomysl to podaje maile
      erasmus@poczta.onet.pl
      • Gość: mala do tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:57
        Dobry pomysl z tym spotkaniem. Skontaktuję sie z Tobą na maila.Pozdrawiam :)
      • Gość: aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:23
        dolaczam do Was i pisze na priva :)
        • Gość: tomek Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 21.04.06, 23:02
          do kogo napisałaś na priva? Bo jeżeli do mnie to nic nie dotarło.
          • aneta.g Re: C-Bruksela-zaczynam 1.maja-kto jeszcze? 01.05.06, 23:10
            Tomek, do Ciebie pisalam, ale skoro nie doterlo to zaraz wysylam raz jeszcze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka