Dodaj do ulubionych

Dentysta na gwalt

IP: *.cec.eu.int 19.04.06, 09:31
Witajcie,
czy ktos moglby polecic w Luksie przyzwoitego dentyste - potrzebny mi b.
pilnie (maly kryzys). Przeszukalem archiwum, ale poza ostrzezeniami Rybki co
do cen nic o tym jeszcze chhyba nie bylo.
Dzieki z gory!
Obserwuj wątek
    • ma_wi99 Re: Dentysta na gwalt 19.04.06, 09:47
      No, az tak zle nie jest... na forum Lux znajdziesz przynajmniej jeden adres
      dentystki (Polki). Dokladnie tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=29071969&a=33060196

Jest tez kilka wypowiedzi na temat poziomu uslug dentystycznych w Luxie, takze
      osob zadowolonych jak i tych rozczarowanych wizyta u dr Wojcik. Ja jednak naleze
      do klientow zadowolonych (bylem u niej kilka razy i nigdy nie mialem powodu do
      reklamacji; za to musze powiedziec, ze kultura i poziom obslugi jest naprawde na
      poziomie). Nie wiem tylko czy p. Wojcik zgodzi sie wykonac zabieg, o ktorym
      piszesz w tytule swojego postu, ale wiesz
      • ma_wi99 I jeszcze przy okazji... 19.04.06, 09:52
        Wiele przydatnych informacji mozesz wyciagnac z naszego forum przez dzialy
        LuxFAQ i LuxLink znajdujace sie u gory naszego forum. Na przyklad podany przeze
        mnie watek znajduje sie tez w LuxFAQ, w poscie "Uslugi" i zakladce "Lekarze..."
        czyli tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=37961954&a=37962016

jako drugi od gory link.

Pisze o tym, bo mysle, ze czasem lepiej jest poswiecic 15 minut na LuxFAQ-a (w
        koncu po to go zrobilismy) niz grzebac po forum na oslep.
        • Gość: kwiat Re: I jeszcze przy okazji... IP: *.cec.eu.int 19.04.06, 10:08
          Dzieki wielkie! Grzebalem w LuxLink do FAQów faktycznie nie zajrzalem. No i
          jeszcze nie to forum... Sory, wszystko przez ten zab.
          • ma_wi99 Re: I jeszcze przy okazji... 19.04.06, 10:18
            Nie ma sprawy
      • Gość: aga Re: Dentysta na gwalt IP: *.217.129.186.coditel.net 19.04.06, 10:36
        super dentysta na limpersberg Kuros Kafai 5 rue J.Aveugle tel.489828
        • ma_wi99 Re: Dentysta na gwalt 19.04.06, 10:55
          Dzięki. Pozwolę sobie wpisać ten adres do naszych LuxFAQ-ow, jeśli nie masz nic
          naprzeciw. :-)
      • Gość: asiunia.lux Re: Dentysta na gwalt IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 22.04.06, 17:54
        ma_wi99 napisał:

> Ona moze polecic przynajmniej jednego znanego sobie dentyste ;-)

Ale nie na gwalt!!
        Oszalales czy co? ;P
    • Gość: byly_eurokrata Re: Dentysta na gwalt IP: *.netcologne.de 19.04.06, 10:22
      no dobra, wiosenny nastroj to jedno, ale zeby zaraz dentyste gwalcic? I
      dlaczego akurat dentyste? Fragen über Fragen...;-)
      • ma_wi99 Re: Dentysta na gwalt 19.04.06, 10:54
        > no dobra, wiosenny nastroj to jedno, ale zeby zaraz dentyste gwalcic? I
        > dlaczego akurat dentyste? Fragen über Fragen...;-)

A twoim zdaniem, która medyczna specjalność wzbudza w pacjentach najwiecej
        strachu i agresji? Niewdzięczny to zawód, bo ratując ludzi od bólu, kojarzy sie
        im najczęściej z jeszcze większym bólem. No i stąd ta potrzeba rewanżu, jak sądzę...

---

Bibliografia:
        M. Rodowicz: „Dentysta-Sadysta”
        etc...
        • Gość: byly_eurokrata Re: Dentysta na gwalt IP: *.netcologne.de 19.04.06, 11:03
          No nie moge odmowic racji, moj dentysta w chwili slabosci przyznal sie, ze jego
          wymarzonym zawodem jest rzeznik, a jego ulubionym filmem "Der kleine
          Horrorladen", w ktorym dentysta-sadysta meczy pacjentow. Ale nie ze mna takie
          numery, jako domorosly psycholog odpowiedzialem mu, ze ja jestem potajemnie
          masochista i bol sprawia mi przyjemnosc. A dla prawdziwego sadysty to zadna
          frajda meczyc kogos, kto to lubi....
          • ma_wi99 Re: Dentysta na gwalt 19.04.06, 11:24
            No, to jeszcze muszę dorzucić do bibliografii jedną pozycję:

„Jak ugryźć 10 milionów” z B.Willisem w roli gangstera, którego życiowe
            perypetie krzyżują się przypadkowo z losami sąsiada-dentysty. Z filmu
            dowiadujemy się, że w Kanadzie dentyści stanowią największy odsetek samobójców
            oraz, że w tym zawodzie (skądinąd bardzo dobrze opłacanym) najczęstszą chorobą
            jest ciężka depresja.

No cóż... to już chyba lepiej jest być z urodzenia sadystą, jeśli z zawodu się
            jest dentystą. Przynajmniej zainteresowania (a i pewnie talenty) idą w parze z
            kwalifikacjami i obowiązkami wynikającymi ze stosunku pracy (no i znowu, chcąc
            niechcąc, powrócił temat stosunków... ;-)
      • Gość: kwiat Re: Dentysta na gwalt IP: *.cec.eu.int 19.04.06, 11:32
        Przyznaje, ze wybor tytulu byl swiadomy - liczylem ze z "gwaltem" w nazwie
        wiecej osob zajrzy :) i sie nie przeliczylem. Dzieki wszystkim
        • Gość: byly_eurokrata Re: Dentysta na gwalt IP: *.netcologne.de 19.04.06, 11:34
          w mysl starej zasady "sex sells"? ...;-)
        • Gość: PaVue a gwalt w samoobronie? ;) n/t IP: *.14-136-217.adsl.skynet.be 19.04.06, 12:55
          • Gość: byly_eurokrata Re: a gwalt w samoobronie? ;) n/t IP: *.netcologne.de 19.04.06, 12:57
            gwalt w samoobronie = samogwalt?
            Tak mi sie troche zdaje, ze to chyba grzech, ale dokladnie nie pamietam, bo te
            lekcje religii to juz dawno temu byly
            • Gość: PaVue Re: a gwalt w samoobronie? ;) n/t IP: *.14-136-217.adsl.skynet.be 19.04.06, 13:00
              ehm nie zupelnie o to chodzilo ale glodnemu chleb na mysli ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka