Gość: kuleczka IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 10.05.06, 12:42 Witam, juz prawie polowa maja a tu nic. jak myslicie? kiedy wreszcie nas poinformuja co dalej??? pzdr wszystkich oczekujacych na wynik:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Morgoth Re: co z tym AD5/05??? IP: 80.50.34.* 10.05.06, 13:34 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Witam, juz prawie polowa maja a tu nic. jak myslicie? kiedy wreszcie nas > poinformuja co dalej??? W ostatnim komunikacie nie napisali kiedy, czyli nadal obowiązuje poprzedni komunikat: prawdopodobnie w kwietniu. Tylko nie wiadomo w którym roku, i jakie jest prawdopodobieństwo że nie w kwietniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: co z tym AD5/05??? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 10.05.06, 13:59 oj wie, wiem myslisz jednak, ze wyniki beda jeszcze w maju??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgoth Re: co z tym AD5/05??? IP: 80.50.34.* 10.05.06, 15:09 Myślę że "prawdopodobnie w maju" :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: co z tym AD5/05??? 10.05.06, 17:52 pojawil sie wlasnie slowacki, wiec cos sie dzieje, moze do konca miesiaca rzeczywiscie sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: co z tym AD5/05??? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.05.06, 13:39 jakos nie wydaje mi sie;-) Polacy, jak zwykle, last minute beda:-) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: co z tym AD5/05??? 11.05.06, 13:44 w konkursie z 2003r. na czas byly wyniki ze wszystkich jezykow oprocz polskiego i chyba czeskiego. Wyniki polskie zostaly podane o ile pamietam jakies 1,5 miesiaca pozniej od wynikow wszystkich innych NMS Odpowiedz Link Zgłoś
puks01 Re: co z tym AD5/05??? 11.05.06, 16:27 Wychodzi na to, ze polskie wyniki powinny byc jako piate - tj. na dniach Czesi albo Slowency, a potem juz PL Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: co z tym AD5/05??? 11.05.06, 16:55 dzieki za info puks, a jaka jest tendencja wśród tych jezyków, które już maja wyniki, wiesz moze? Zdało mniej czy więcej osób niż jest miejs na liście rezerwowej? Odpowiedz Link Zgłoś
puks01 Re: 11.05.06, 18:13 Byly_, nie mam pojecia, ile osob przeszlo. Nic nie slyszalam - powyzsze wydedukowalam patrzac na konfiguracje komisji. Trzymam kciuki, ale dziwnie spokojna ze zdales. Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata do Puks 11.05.06, 18:16 Ze ja sie na stara lata doczekalem osoby, ktora we mnie wierzy....;-)! Masz butelke szampana u mnie, jak sie sprawdzi twoje przypuszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: co z tym AD5/05??? 11.05.06, 17:19 Słoweńcy sie właśnie pojawili, czyli co, jutro my o tej samej porze??? Trzeba kupic na wszelki wypadek: a) butelke waleriany b) butelke szampana..... Odpowiedz Link Zgłoś
ms100 Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a 11.05.06, 17:42 Slowencow ani sladu... czy oni to jakas inaczej synchronizuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgoth Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: 212.75.100.* 11.05.06, 17:46 ms100 napisała: > Slowencow ani sladu... czy oni to jakas inaczej synchronizuja? Popatrz tu, a nie na swój profil: europa.eu.int/epso/competitions/news_en.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikibruksela Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.cec.eu.int 12.05.06, 09:26 co do Slowencow, moj znajomy dostal bardzo niska note (i to za pierwszy jezyk) mimo pewnego doswiadczenia w zawodzie :(( Moj poziom optymizmu znacznie spadl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.eplus-online.de 12.05.06, 10:06 Dlatego ja tez jestem bardzo sceptyczny: jeden z moich znajomych z kilkunastoletnim doswiadczeniem zawodowym, ktorego uwazam za swietnego tlumacza, o wiele lepszego ode mnie (a to juz cos znaczy przy moim poziomie zarozumialstwa...;-) i ktory cieszy sie bardzo duzym autorytetem rowniez u tlumaczy-laureatow konkursu z 2003 r. NIE zdal wtedy pisemnego, oblewajac swoj pierwszy jezyk. Do dzis jest to dla mnie zupelnie niezrozumiale, ale trzeba sie liczyc ze wszystkim. kikibruksela: zapytaj tego Slowenca czy mu w mailu napisali, ile osob zdalo pisemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednataka Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.cec.eu.int 12.05.06, 10:09 ja też nie jestem szczególnie dobrej myśli. to naprawdę jest loteria. można być świetnym i nie zdać. można być kiepskim i zdać (znam takie przypadkim). oby były dzisiaj te wyniki. oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.eplus-online.de 12.05.06, 10:14 no chyba sie pospieszylem z moja przepowiednia, ze beda dzis, bo od wynikow slowackich (przedostatnich) do slowenskich (ostatnich) minelo dobrych kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajedna Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.cec.eu.int 12.05.06, 10:16 ale pocieszam się, że dziś piątek, a oni lubią w piątki... no i że maltański był tak dawno, a komisję mamy wspólną z maltańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.05.06, 13:26 jakoś jednak nie wierzę, że dzisiaj..... trzymajmy sie!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikibruksela Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.cec.eu.int 12.05.06, 13:40 Niestety EPSO nie podaje innych informacji poza wynikiem testu. Sloweniec nie wie ile osob dopuscili do ustnego Powodzenia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: co z tym AD5/05??? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.05.06, 13:49 wiecie, skoro mamy wspolna komisje z Malta, a Malta konczy oral exam 8 june to my, optymistycznie zaczniemy 10 wiec pewnie na wyniki poczekamy eszcze przynajmniej 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś