Dodaj do ulubionych

co z tym AD5/05???

IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 10.05.06, 12:42
Witam, juz prawie polowa maja a tu nic. jak myslicie? kiedy wreszcie nas
poinformuja co dalej???
pzdr wszystkich oczekujacych na wynik:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Morgoth Re: co z tym AD5/05??? IP: 80.50.34.* 10.05.06, 13:34
      Gość portalu: kuleczka napisał(a):
      > Witam, juz prawie polowa maja a tu nic. jak myslicie? kiedy wreszcie nas
      > poinformuja co dalej???

W ostatnim komunikacie nie napisali kiedy, czyli nadal obowiązuje poprzedni
      komunikat: prawdopodobnie w kwietniu. Tylko nie wiadomo w którym roku, i jakie
      jest prawdopodobieństwo że nie w kwietniu :-)
      • Gość: kuleczka Re: co z tym AD5/05??? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 10.05.06, 13:59
        oj wie, wiem
        myslisz jednak, ze wyniki beda jeszcze w maju???
        pzdr
        • Gość: Morgoth Re: co z tym AD5/05??? IP: 80.50.34.* 10.05.06, 15:09
          Myślę że "prawdopodobnie w maju" :-)

pzdr
          • byly_eurokrata Re: co z tym AD5/05??? 10.05.06, 17:52
            pojawil sie wlasnie slowacki, wiec cos sie dzieje, moze do konca miesiaca
            rzeczywiscie sie uda
            • Gość: kuleczka Re: co z tym AD5/05??? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.05.06, 13:39
              jakos nie wydaje mi sie;-) Polacy, jak zwykle, last minute beda:-)
              • byly_eurokrata Re: co z tym AD5/05??? 11.05.06, 13:44
                w konkursie z 2003r. na czas byly wyniki ze wszystkich jezykow oprocz polskiego
                i chyba czeskiego. Wyniki polskie zostaly podane o ile pamietam jakies 1,5
                miesiaca pozniej od wynikow wszystkich innych NMS
              • puks01 Re: co z tym AD5/05??? 11.05.06, 16:27
                Wychodzi na to, ze polskie wyniki powinny byc jako piate - tj. na dniach Czesi
                albo Slowency, a potem juz PL
                • byly_eurokrata Re: co z tym AD5/05??? 11.05.06, 16:55
                  dzieki za info puks, a jaka jest tendencja wśród tych jezyków, które już maja
                  wyniki, wiesz moze? Zdało mniej czy więcej osób niż jest miejs na liście
                  rezerwowej?
                  • puks01 Re: 11.05.06, 18:13
                    Byly_, nie mam pojecia, ile osob przeszlo. Nic nie slyszalam - powyzsze
                    wydedukowalam patrzac na konfiguracje komisji. Trzymam kciuki, ale dziwnie
                    spokojna ze zdales.
                    • byly_eurokrata do Puks 11.05.06, 18:16
                      Ze ja sie na stara lata doczekalem osoby, ktora we mnie wierzy....;-)!

Masz butelke szampana u mnie, jak sie sprawdzi twoje przypuszczenie
                      • puks01 Re: 11.05.06, 18:22
                        No to chyba ze gora pol butelki...;))
                • byly_eurokrata Re: co z tym AD5/05??? 11.05.06, 17:19
                  Słoweńcy sie właśnie pojawili, czyli co, jutro my o tej samej porze??? Trzeba
                  kupic na wszelki wypadek:
                  a) butelke waleriany
                  b) butelke szampana.....
                  • ms100 Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a 11.05.06, 17:42
                    Slowencow ani sladu... czy oni to jakas inaczej synchronizuja?
                    • Gość: Morgoth Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: 212.75.100.* 11.05.06, 17:46
                      ms100 napisała:
                      > Slowencow ani sladu... czy oni to jakas inaczej synchronizuja?

Popatrz tu, a nie na swój profil:
                      europa.eu.int/epso/competitions/news_en.cfm
                      • Gość: kikibruksela Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.cec.eu.int 12.05.06, 09:26
                        co do Slowencow, moj znajomy dostal bardzo niska note (i to za pierwszy jezyk)
                        mimo pewnego doswiadczenia w zawodzie :((
                        Moj poziom optymizmu znacznie spadl
                        • Gość: byly_eurokrata Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.eplus-online.de 12.05.06, 10:06
                          Dlatego ja tez jestem bardzo sceptyczny: jeden z moich znajomych z
                          kilkunastoletnim doswiadczeniem zawodowym, ktorego uwazam za swietnego
                          tlumacza, o wiele lepszego ode mnie (a to juz cos znaczy przy moim poziomie
                          zarozumialstwa...;-) i ktory cieszy sie bardzo duzym autorytetem rowniez u
                          tlumaczy-laureatow konkursu z 2003 r. NIE zdal wtedy pisemnego, oblewajac swoj
                          pierwszy jezyk. Do dzis jest to dla mnie zupelnie niezrozumiale, ale trzeba sie
                          liczyc ze wszystkim.

kikibruksela: zapytaj tego Slowenca czy mu w mailu napisali, ile osob zdalo
                          pisemny.
                          • Gość: jednataka Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.cec.eu.int 12.05.06, 10:09
                            ja też nie jestem szczególnie dobrej myśli.
                            to naprawdę jest loteria.
                            można być świetnym i nie zdać.
                            można być kiepskim i zdać (znam takie przypadkim).

oby były dzisiaj te wyniki. oby.
                            • Gość: byly_eurokrata Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.eplus-online.de 12.05.06, 10:14
                              no chyba sie pospieszylem z moja przepowiednia, ze beda dzis, bo od wynikow
                              slowackich (przedostatnich) do slowenskich (ostatnich) minelo dobrych kilka dni
                              • Gość: takajedna Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.cec.eu.int 12.05.06, 10:16
                                ale pocieszam się, że dziś piątek, a oni lubią w piątki...
                                no i że maltański był tak dawno, a komisję mamy wspólną z maltańskim.
                                • Gość: kuleczka Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.05.06, 13:26
                                  jakoś jednak nie wierzę, że dzisiaj.....
                                  trzymajmy sie!!! pzdr
                                  • Gość: kikibruksela Re: Hmm, a u mnie tylko Slowakow widac a IP: *.cec.eu.int 12.05.06, 13:40
                                    Niestety EPSO nie podaje innych informacji poza wynikiem testu.
                                    Sloweniec nie wie ile osob dopuscili do ustnego
                                    Powodzenia wszystkim!
    • Gość: kuleczka Re: co z tym AD5/05??? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.05.06, 13:49
      wiecie, skoro mamy wspolna komisje z Malta, a Malta konczy oral exam 8 june to
      my, optymistycznie zaczniemy 10 wiec pewnie na wyniki poczekamy eszcze
      przynajmniej 2 tygodnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka