Dodaj do ulubionych

...... i po truskawkach

22.05.06, 09:51
witam wszystkie dziewczyny ktore wrocily juz do polski ja jeszcze jestem w
hiszpanii ale juz nie pracuje przy fresie powoli zaczynaja polki wracac mam
nadzieje ze zadowolone
pozdrawiam z palos
Obserwuj wątek
    • kasik2828 Re: ...... i po truskawkach 26.05.06, 14:03
      witam Cie rowniez i jeszcze raz tutaj dziekuje dzieki Tobie chyba pokochalam
      hiszpanie i te truskawki chociaz plecy bolaly strasznie i czasami mialam chwile
      zwatpienia :)))))
      zycze Ci wszystkiego najlepszego w hiszpanii zeby Ci sie tam zycie ulozylo
      zebys byla zawsze taka szczesliwa jak 4 maja co sie widzialysmy :)))))) ale mam
      nadzieje ze nie opuscisz nas i bedziesz dalej tworzyc to forum bo teraz mozemy
      legalnie pracowac i mysle ze Twoja pomoc nam sie przyda
      pozdrawiam
    • oka9 Re: ...... i po truskawkach 28.05.06, 21:40
      Witam!Fresówko wróciłam dwa tygodnie temu.Tęsknie za Hiszpanią,cudownym słońcem
      itd itp.Razem z Neferati byłyśmy w Palos.Trafiłyśmy wspaniale.Mieszkałyśmy na
      pograniczu miasta,niedaleko od kowiranu.Szefów miałyśmy w porządku.Mieszkanko
      szło sie przyzwyczaić.Tęsknie za ich podejściem do życia "no pasa nada".Kocham
      ten spokój.Wiele łez popłyneło ale zostały tylko wspaniałe
      wspomnienia.Wypatrywałam Cie tam.Może się nawet minełyśmy?Ciekawa jestem jak
      wyglądasz?Pozdrowionka!
      • fresowka Re: ...... i po truskawkach 29.05.06, 11:47
        witam
        bardzo sie ciesze ze macie mile wspomnienia z truskawkowych zbiorow :))) ja
        mieszkalam w moguer ale w palos bywalam dosyc czesto teraz mieszkam w palos
        strasznie tu pusto dziewczyny wyjechaly malo co slychac polski jezyk teraz te
        miasteczka sa wymarle jak dla mnie hahhahhaha
        pozdrawiam i do zobaczenia za rok mam nadzieje ze sie rowniez wybieracie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka