jakubsky 25.05.06, 23:21 kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=202 przeczytajcie komentarze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pavju co ma mis uszatek na dobranoc? IP: *.22-136-217.adsl.skynet.be 26.05.06, 19:47 pora ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agata.w.wawa zupa z pora a becikowe 27.05.06, 12:44 ciaza po taaaakiej zupie??? Help!!!! Z drugiej strony wszystko zgodnie z zalozeniami polityki prorodzinnej? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Re: zupa z pora a becikowe IP: *.netcologne.de 27.05.06, 12:55 alez kolezanko Agato, przeciez polityka prorodzinna jest KATOLICKA, tzn. dziecko tylko z bozego zwiazku miedzy kobieta i mezczyzna!!! Proponuje zorganizowac parade normalnosci i haslami anty-porowymi! Przeciez to sodomia i gomoria! Odpowiedz Link Zgłoś
agata.w.wawa Re: zupa z pora a becikowe 27.05.06, 13:09 Gość portalu: byly_eurokrata napisał(a): > alez kolezanko Agato, przeciez polityka prorodzinna jest KATOLICKA, tzn. > dziecko tylko z bozego zwiazku miedzy kobieta i mezczyzna!!! Proponuje > zorganizowac parade normalnosci i haslami anty-porowymi! Przeciez to sodomia i > gomoria! Oooops, bozy zwiazek??? No tak... Za paradami jestem jak najbardziej, nie wiem tylko, czy jestem za "normalnoscia", bo nie wszystko normalne co niby-normalne itd itp;-) Nie mam nic do porow, tylko jakos dla mnie osobiscie sa mocno aseksualne, ot co.... Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: zupa z pora a becikowe 27.05.06, 15:16 hehe, a to ciekawa historia z tymi porami, wyobrazmy sobie takiego chloptasia, jakie on ma pory, a jakiego pora, wiec pora na dobranoc, bo juz ksiezyc swieci..., ech faceta mi potrzeba, moze nie od razu na baby-robienie, ale jakies takie tam inne smiszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Czyli jednym slowem... IP: *.netcologne.de 27.05.06, 15:40 ...pora na telesfora dla zenobii. MOze jakis casting zrobmy, "ZENOBIAs search for the super-por(n)"? Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: Czyli jednym slowem... 27.05.06, 15:59 nie powiedzialam, pora na na telesf(p)ora, ale jak mamy koty w marcu, a Lenin w pazdzierniku (choc w naszym kalendarzu w listopadzie, to jak, dwa razy niby), to dlaczego ja nie mialabym sie swatac w maju, maju, coz, zobaczymy, dzis... PS pewnie niewiele, bo przy takiej pogodzie to najlepsze towary siedza w barach w oparach papierosow, trujac sie browarem, jak sie potem przytulic do takiego miska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Enlargement por IP: *.netcologne.de 27.05.06, 16:13 a moze jednak taka mala preselekcja z nowych enlargement states? Tam chyba pory jeszcze dorodne, nie skazone cywilizacja, moze predzej sie cos znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: Enlargement por 27.05.06, 16:24 trudno wyczuc skad sie wezmie dobrego pora, ale to fakt, lepsze sa te wschodnie, z NMS, bo tam przynajmniej nie modyfikuja zywnosci genetycznie. A to w tych czasach wazne. Na co mi modyfikowany por, jeszcze mi jakas gowniana zupa wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: Enlargement por 27.05.06, 16:27 jedno jest pewne, taka ilosc porow jaka rozwazamy nie znajdzie uznania w oczach DG AGRI, jesli wystapie o dofinansowanie dla rolnikow:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
agata.w.wawa Re: Enlargement por 27.05.06, 17:32 moze wybralas niewlasciwe DG? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Re: Enlargement por IP: *.netcologne.de 27.05.06, 19:28 no bo DG POR(N) jeszcze nie ma,,,, (N= oczywiscie New Member States) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.w.wawa :-))) 27.05.06, 19:37 no niezle... moznaby zglosic jakas obywatelska sugestie/projekt czy jak to sie nazywa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś