Dodaj do ulubionych

[OT] zupa z pora

25.05.06, 23:21
kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=202
przeczytajcie komentarze :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: pavju co ma mis uszatek na dobranoc? IP: *.22-136-217.adsl.skynet.be 26.05.06, 19:47
      pora ;D
    • agata.w.wawa zupa z pora a becikowe 27.05.06, 12:44
      ciaza po taaaakiej zupie??? Help!!!!
      Z drugiej strony wszystko zgodnie z zalozeniami polityki prorodzinnej? ;-)))
      • Gość: byly_eurokrata Re: zupa z pora a becikowe IP: *.netcologne.de 27.05.06, 12:55
        alez kolezanko Agato, przeciez polityka prorodzinna jest KATOLICKA, tzn.
        dziecko tylko z bozego zwiazku miedzy kobieta i mezczyzna!!! Proponuje
        zorganizowac parade normalnosci i haslami anty-porowymi! Przeciez to sodomia i
        gomoria!
        • agata.w.wawa Re: zupa z pora a becikowe 27.05.06, 13:09
          Gość portalu: byly_eurokrata napisał(a):

> alez kolezanko Agato, przeciez polityka prorodzinna jest KATOLICKA, tzn.
          > dziecko tylko z bozego zwiazku miedzy kobieta i mezczyzna!!! Proponuje
          > zorganizowac parade normalnosci i haslami anty-porowymi! Przeciez to sodomia
          i
          > gomoria!

Oooops, bozy zwiazek??? No tak... Za paradami jestem jak najbardziej, nie wiem
          tylko, czy jestem za "normalnoscia", bo nie wszystko normalne co niby-normalne
          itd itp;-)
          Nie mam nic do porow, tylko jakos dla mnie osobiscie sa mocno aseksualne, ot
          co....
          • epska_zenobia Re: zupa z pora a becikowe 27.05.06, 15:16
            hehe, a to ciekawa historia z tymi porami, wyobrazmy sobie takiego chloptasia, jakie on ma pory, a jakiego pora, wiec pora na dobranoc, bo juz ksiezyc swieci..., ech faceta mi potrzeba, moze nie od razu na baby-robienie, ale jakies takie tam inne smiszne...
            • Gość: byly_eurokrata Czyli jednym slowem... IP: *.netcologne.de 27.05.06, 15:40
              ...pora na telesfora dla zenobii.

MOze jakis casting zrobmy, "ZENOBIAs search for the super-por(n)"?
              • epska_zenobia Re: Czyli jednym slowem... 27.05.06, 15:59
                nie powiedzialam, pora na na telesf(p)ora, ale jak mamy koty w marcu, a Lenin w pazdzierniku (choc w naszym kalendarzu w listopadzie, to jak, dwa razy niby), to dlaczego ja nie mialabym sie swatac w maju, maju, coz, zobaczymy, dzis...

PS pewnie niewiele, bo przy takiej pogodzie to najlepsze towary siedza w barach w oparach papierosow, trujac sie browarem, jak sie potem przytulic do takiego miska...
                • Gość: byly_eurokrata Enlargement por IP: *.netcologne.de 27.05.06, 16:13
                  a moze jednak taka mala preselekcja z nowych enlargement states? Tam chyba pory
                  jeszcze dorodne, nie skazone cywilizacja, moze predzej sie cos znajdzie
                  • epska_zenobia Re: Enlargement por 27.05.06, 16:24
                    trudno wyczuc skad sie wezmie dobrego pora, ale to fakt, lepsze sa te wschodnie, z NMS, bo tam przynajmniej nie modyfikuja zywnosci genetycznie. A to w tych czasach wazne. Na co mi modyfikowany por, jeszcze mi jakas gowniana zupa wyjdzie...
                    • epska_zenobia Re: Enlargement por 27.05.06, 16:27
                      jedno jest pewne, taka ilosc porow jaka rozwazamy nie znajdzie uznania w oczach DG AGRI, jesli wystapie o dofinansowanie dla rolnikow:(((((((
                      • agata.w.wawa Re: Enlargement por 27.05.06, 17:32
                        moze wybralas niewlasciwe DG? ;-))
                        • Gość: byly_eurokrata Re: Enlargement por IP: *.netcologne.de 27.05.06, 19:28
                          no bo DG POR(N) jeszcze nie ma,,,, (N= oczywiscie New Member States)
                          • agata.w.wawa :-))) 27.05.06, 19:37
                            no niezle... moznaby zglosic jakas obywatelska sugestie/projekt czy jak to sie
                            nazywa :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka