Dodaj do ulubionych

l'épreuve de tests de raisonnement verbal

IP: *.ukonline.co.uk 17.06.06, 19:18
hej

nie wiecie moze skad mozna sciagnac w necie (oprocz oczywistego epso)testow
werbalnego rozumowania po francusku?
Dzieki i pozdrawiam

marcysio
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 17.06.06, 19:25
      jezeli chcesz ogolnie to kup sobie cd room z serii micro aplication IQ
      TESTES,obecnie sa dostepne wszedzie koszt ok 15 euro
      • Gość: marcysio Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.ukonline.co.uk 17.06.06, 23:46
        hej an,
        dzieki ale o co chodzi z tym IQ?
        mi chodzi tylko o verbal reasoning tyle ze po francusku
        dzieki
        marcysio
        • Gość: anbxl Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 17.06.06, 23:53
          tam masz rowniez przyklady z verbal oczywiscie po francusku.Cd sklada sie z
          kilku czesci-min testy logiczne i testy jezykowe (verbal).Potem mozesz sobie
          zaprogramowac tzw indywidualny tok-na jedno z dwoch ukierunkowac sie
          • Gość: marcysio Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.ukonline.co.uk 18.06.06, 00:08
            an,
            dzieki za info, a nie wiesz czy mozna to kupic w necie?
            bo ja daleko troszke od bruxy
            dzieki za info i pozdro
            marcysio
            • Gość: anbxl Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 18.06.06, 00:10
              zaraz ci to poszukam,bo pewnie mozna...
              • Gość: marcysio Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.ukonline.co.uk 18.06.06, 00:14
                jezu dzieki.
                a ty zdawalas moze reasoning po fr?
            • Gość: anbxl Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 18.06.06, 00:12
              juz znalazlam-oto stronka
              www.microapp.com/
              • Gość: marcysio Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.ukonline.co.uk 18.06.06, 00:19
                hej
                sprawdzilem tytul (micro aplication iq testes), ale nie ma go tam
                dzieki
                marcysio
                • Gość: anbxl Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 18.06.06, 00:24
                  ja mam tego sporo po francusku,ale w wersji papierowej.A czy zagladales na
                  kajszczaka???
                  Zaraz poszukam na stronie,albo sam poszukaj w katalogu-jest w pdf
                  • Gość: marcysio Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.ukonline.co.uk 18.06.06, 00:28
                    kajszczaka nie znam, zaraz poszukam, dzieki
                    • Gość: anbxl Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 18.06.06, 00:32
                      tutaj masz namiary na IQ MICRO APPLICATION
                      www.microapp.com/logiciel_tests_de_qi_et_memoire_7415.html
                      A tutaj na kajszczaka (to jest stronka na ktorej kiedys umieszczano rozne testy
                      z egzaminow
                      www.kajszczak.sm.pl/epso/
    • Gość: marcysio Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.ukonline.co.uk 18.06.06, 00:39
      an
      dzieki!
      gorąco pozdrawiam :)
      trzym sie
    • Gość: marcysio Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: *.ukonline.co.uk 18.06.06, 23:49
      hej
      ma moze ktos jeszcze jakies wiadomosci / sugestie na ten temat?
      dzieki i pozdrawim
      marcysio
    • Gość: marcysio Re: l'épreuve de tests de raisonnement verbal IP: 217.207.54.* 19.06.06, 10:31
      hej
      ma moze ktos jeszcze jakies sugestie?
      dzieki
      marcysio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka