Gość: Tomczykan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:44 Witam, Czy ktos z Was korzystal z uslug biura Skorupski Recruitment? Bo zastanawia msie nad wyjazdem poprzez ich firme do Grecji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria0952 Re: Grecja - Skorupski Recruitment 16.07.06, 17:49 witam. Tez zastanawiam sie nad wyjazdem z tej firmy. Czy dowiedziales sie juz czegos na jej temat?(oczywiscie jesli juz nie pojechales).bede wdzieczna za informacje. Daga. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: Grecja - Skorupski Recruitment 18.07.06, 03:56 Witam Możecie podać gdzie i co proponuję ta firma? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnula Re: Grecja - Skorupski Recruitment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:59 Hej ja widzialam oferte tej firmy w www.praca.pl nacisnelam Grecja i tam bylo ogloszenie...biorą za posrednictwo 250zl i kaza wyslac formularz..nie wiem, nie skorzystałam, zastanawiam sie nad firmą prostaff.gr Może Ty słyszałaś coś na ich temat i czy ktoś jechał z tą firmą? Pośredniczą z firmami w hiszpani, wloszech,grecji...pobierają kase za tzw.kurs przygotowawczy tygodniowy ireszte Ty sam organizujesz sobie bilet i tam spotykasz sie z pracodawcą/Obawy mam bo naciskają wrecz na wyjazd a nie ma zadnego forum....Jak byś mogła coś się dowiedziec to bede wdzieczna za odp. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: Grecja - Skorupski Recruitment 20.07.06, 23:47 Witam Agnula rzuć temat na tym forum www.ang.pl/ELPIDA_praca_w_Grecji_34592.html może ktoś coś szłyszał bo ja sie niezetknełam. Dodam tylko że miej oczy szeroko otwarte. Grecja to naprawdę trudny temat, tam nie ma miejsca na błędy. zyczę powodzenia Ewa Odpowiedz Link Zgłoś