Dodaj do ulubionych

Grecja - Skorupski Recruitment

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:44
Witam,

Czy ktos z Was korzystal z uslug biura Skorupski Recruitment? Bo zastanawia
msie nad wyjazdem poprzez ich firme do Grecji. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maria0952 Re: Grecja - Skorupski Recruitment 16.07.06, 17:49
      witam.
      Tez zastanawiam sie nad wyjazdem z tej firmy. Czy dowiedziales sie juz czegos
      na jej temat?(oczywiscie jesli juz nie pojechales).bede wdzieczna za informacje.
      Daga.
      • urbanskaewa Re: Grecja - Skorupski Recruitment 18.07.06, 03:56
        Witam
        Możecie podać gdzie i co proponuję ta firma? Pozdrawiam Ewa
        • Gość: Agnula Re: Grecja - Skorupski Recruitment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:59
          Hej ja widzialam oferte tej firmy w www.praca.pl nacisnelam Grecja i tam bylo
          ogloszenie...biorą za posrednictwo 250zl i kaza wyslac formularz..nie wiem, nie
          skorzystałam, zastanawiam sie nad firmą prostaff.gr Może Ty słyszałaś coś na
          ich temat i czy ktoś jechał z tą firmą? Pośredniczą z firmami w hiszpani,
          wloszech,grecji...pobierają kase za tzw.kurs przygotowawczy tygodniowy ireszte
          Ty sam organizujesz sobie bilet i tam spotykasz sie z pracodawcą/Obawy mam bo
          naciskają wrecz na wyjazd a nie ma zadnego forum....Jak byś mogła coś się
          dowiedziec to bede wdzieczna za odp. Dzieki
          • urbanskaewa Re: Grecja - Skorupski Recruitment 20.07.06, 23:47
            Witam
            Agnula rzuć temat na tym forum
            www.ang.pl/ELPIDA_praca_w_Grecji_34592.html może ktoś coś szłyszał bo
            ja sie niezetknełam. Dodam tylko że miej oczy szeroko otwarte. Grecja to
            naprawdę trudny temat, tam nie ma miejsca na błędy. zyczę powodzenia Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka