Dodaj do ulubionych

>>>>!!!! WORK AGENCY !!!!!<<<<

IP: *.chello.pl 10.07.06, 19:23
Czy ktoś sie wybiera jakos teraz z nimi na Cypr?Znacie tą Agencję?? prosze o inf!
Obserwuj wątek
    • Gość: salina Re: >>>>!!!! WORK AGENCY !!!!!&# IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 12.07.06, 20:45
      Czesc, ja wybieram się ale do Grecji. Niestety nie mam żadnych jeszcze
      informacji na ich temat więc jak ty masz już coś to napisz mi emaila na adres
      salina7@wp.pl .Dzięki.
      • Gość: re Re: >>>>!!!! WORK AGENCY !!!!!&# IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.06, 21:27
        Witam
        Proszę przed wyjazdem zajżeć na moją stronę www.oszukany.prv.pl tam napisałam
        tekścik o grecji. Pracowałam w Grecji pół roku i sczeże odradzam wyjazd a już
        pod żadnym pozorem przez agencję. To totalna lipa i ściema.
        Pozdrawiam Ewa
      • Gość: ona Re: >>>>!!!! WORK AGENCY !!!!! IP: *.chello.pl 12.07.06, 21:30
        Co do pracy w Grecji od nich to poczytaj o tym pod tym linkiem-wypowiedzi
        uczestniczek wyjazdu do Grecji :
        praca.wp.pl/OID,9371011,kat,18453,wid,8154479,opinie.html?ticaid=11f35
        • Gość: kasia42 Re: >>>>!!!! WORK AGENCY !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.06, 22:51
          Pracowalam w Grecji..... ta agencja ..... te oferowane prace to wielka
          loteria...słyszalam rożne wersje, ale wiekszość to lipa. A te polki ktore tam
          pracują to dopiero wredne baby Wiesia i Marysia nie wspomnę o rosjankach.
      • urbanskaewa Re: >>>>!!!! WORK AGENCY !!!!!&# 12.07.06, 22:30
        Agencje wszystkie są takie same. Z ostatniej chwili post zacytuję:
        'Uwazajcie!!!!! (gość) 12 Lip 2006, 20:10 odpowiedz
        wysłano z: *.75.7.138
        wyjechalysmy 6 lipca z elpida i juz zalujemy, jestesmy w grecji, tutaj to jest
        tragedia,
        dojazd kosztuje 120 e a stad mozna wrócić za 65 - pierwsze oszustwo
        biuro - wyglad tak ze mozna tylko w zalamke popasc
        Lena to ku.. - wogpole sie nie interesuje nami - przyjehalysmy na miejsce -
        weszlysmy do biura i tak siedzialys y w 20 osob na podlodze, pracodawca byl 1
        inne oferty sa znajdywane przz greka z tego buiura z gazety, siedzi i dzwoni i
        wyslyla byle gdzie
        reszta siedzi i tylko pije kawe i pali jednego za drugim - siedzac tam
        spotkalysmy juz pierwszego dnia 10 osob ktore wrocily oszukane i pojawily sie w
        elpidze tylko9 daletgo ze nie mialy kasy na powrot
        - ogolnie to elpida nie placi za hotel, z nami sa osoby ktre czekaja juz
        tydzien na prace . placa 10 euro za noc i nie maja nawet co jesc, jak juz sie
        im skonczyla kasa wyzebvraly od elpidy 1 euro na wode i dostaly po kawalku
        pizzy na caly dzien
        porazka,. nie jedzicie - my jestesmy w grecji tylko dletgoze mialtymys wiecej
        kasy i teraz same probujemy szukac sobie pracy

elpida wyslala nas na naksos - taka wyspe- mialysmy pracowac jako kelnerki w
        barze przy basenie - a okazalo sie ze harowalysmy 14 godzin, na zmywaku za 20
        euro na dzien, warunki mieszkania okropne, tylko zimna woda....katastrofa
        nie jedzcie z nimi , nic was dobrego nei spotka!!
        aha - stawka za prace to jest 500e a nie zadne 750 jak obiecuja
        no i na napiwki nie ma co liczyc, bo na zmywaku niedostaje sie napiwkow,
        tutaj jest okropne - nie jedzcie, my wracamy do polski bo mamy za co

a wiecie co jest najsmieszniejsze w tym wszystkim? wiecie co to znaczy elpida?
        nadzieja

tak tak nadzieja matka glupich, nie baDZCIE glupie!! nie jedzcie
        odpuscie sobie lepiej posiedzcie w polsce nic nie stracicie...schowajcie dume w
        kieszen przed znajomymii dajcie sobie spokoj.

siedzimy w atenach u polka ktory dal nam prace na 2 dni sprzatanie jego domu i
        tylko dletego wam piszemy... nie jedzcie!!!
        raczej Wam nie odpisze juz , wiec mnie o nic nie pytajcie

aha elpida pobiera prowizje 150E, to co mowia w polsce tojedna historia to co
        mowia w elpidzie to zupelna inna rzeczywistosc - oni sie wogole nie kontaktuja
        za soba.
        Podaje link do tej strony :www.ang.pl/forumw.php?IDt=34592
        Pozdrawiam i radze się dobrze zastanowić . Ewa
        • Gość: salina Re: >>>>!!!! WORK AGENCY !!!!!&# IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 13.07.06, 00:26
          Dziękuję bardzo wszystkim za to co napisali. Wiedziałam, domyślałam sie że bedą
          jakieś niedociągnięcia bo to co oni piszą brzmi za pięknie żeby było prawdziwe,
          ale do głowy by mi nie przyszło, że może być tak tragicznie. Jeszcze raz
          wielkie dzięki. Napewno już z tą agencją nie pojade.
          • Gość: Marta80 Re: >>>>!!!! WORK AGENCY !!!!!&# IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:44
            Salina, prześledziłam wątek i ... muszę stwierdzić, że nic nie dowiedziałaś się
            o agencji, o którą pytałaś:) Moja koleżanka była w Grecji, ale z inną agencją.
            Pracowała jak mrówka w upale w jakiejś kuchnii. Nie była zła, ponieważ
            nastawiała się na PRACĘ a nie na WAKACJE, a to drobna różnica. Niestety nie
            mogę nic napisać o Work Agency, bo ich po prostu nie znam. Pozdrawiam
            • urbanskaewa re marta 80 14.07.06, 22:40
              Witam
              praca.wp.pl/OID,9371011,kat,18453,wid,8154479,opinie.html?ticaid=11f35 sory
              jak w tym linku nie ma o tej agencji . Ale jeśli uważasz że nie to trudno
              Druga sprawa to nie ma kompletnie różnicy przez którą agencję sie jedzie a u
              kogo w pracy się ląduje. Jest to kwestia przypadku.Obrażasz ludzi pisząc ze
              nastawiają się na wakacje a nie do pracy.Jeśli tam nigdy nie byłaś to po co się
              wypowiadasz, poprostu najpierw jedz (tylko sie nie nastawiaj na wakacje)i potem
              chwal.Ja pracowałam za 1 euro na godzine (słownie jeden)jak mrówka ale wybacz
              nie bedę koleżankom polecać bo po co kłamać. Koleżanka też cię okłamała bo
              wstydziła się przyznać. Jeśli było by inaczej to by pojechała jeszcze raz,
              proste nie?
              Pozdrawiam wszystkich zadowolonych z wyjazdu do Grecji(tych co byli na
              wakacjach też)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka