Dodaj do ulubionych

AXELL, Holland Contracting, OTTO

30.09.06, 20:56
Czy ktoś wyjeżdzał za pośrednicwem tych firm do Holandii?
Czy axell wysyła na polski paszport?

Jakie macie opinie na ich temat??
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: raf Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 01:59
      hey właśnie złożyłem papiery w agencji otto jesli chcesz popisac na ten temat aj znac
      • biedronkka Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO 04.10.06, 10:00
        hej :) czemu zdecydowałes się własnie na otto? Jakos nie spotkałam się z dobrą
        opinią na ich temat przynajmniej na necie nie pisza ludzie o nich przychylnie,
        wiec skad u ciebie taka decyzja?
        Jedziesz na polski czy niemiecki paszport? Jakie warunki ci zaproponowano?
        Pozdrawiam
    • meg262 Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO 04.10.06, 23:12
      hej!

z firma axell mialam juz prawie wyjezdzac ale w ostatniej chwili dowiedzialam sie ze posiadaja najnizsze ubezpieczenie-tylko w razie wypadku.Na dodatek zaproponawala mi zebym dalej byla zarejestrowana w urzedzie jako bezrobotna....dziwne,nie? a o OTTO tez czytalam negatywne opinie na necie, chociaz poznalam dziewczyne w Holandii ktora korzystala z tej firmy i nie narzekala.Tez sie teraz czaje na wyjazd i szukam jakiejs firmy.Ostatnio bylam z UKD-idealni nie sa ale nie bylo az tak zle. pozdrawiam
      • biedronkka Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO 05.10.06, 00:45
        A mozesz cos więcej powiedziec o UKD? Nie spotkałam sie z taką firmą. Z jaką
        firmą chcesz wyjechać teraz? Ja też chce wyjechać własnie do Holandii, albo
        gdziekolwiek.:) Pozdrawiam.
        • meg262 Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO 05.10.06, 23:45
          możesz sobie poczytać o ukd na ich stronie: www.ukd.pl
          Niewiem co konkretnie Cię interesuje, więc pytaj :-)
          A masz paszport niemiecki?? bo bez niego to niezabardzo...chociaż podobno już powoli zaczną przyjmować na polskich paszportach. Zadzwoń, wyślij im maila i zapytaj-może coś się zmieniło...
          Ja juz dwa razy byłam z ukd a teraz próbuje, może znajdę lepszą firme... Na paszport niemiecki oczywiście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka