biedronkka 30.09.06, 20:56 Czy ktoś wyjeżdzał za pośrednicwem tych firm do Holandii? Czy axell wysyła na polski paszport? Jakie macie opinie na ich temat?? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raf Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 01:59 hey właśnie złożyłem papiery w agencji otto jesli chcesz popisac na ten temat aj znac Odpowiedz Link Zgłoś
biedronkka Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO 04.10.06, 10:00 hej :) czemu zdecydowałes się własnie na otto? Jakos nie spotkałam się z dobrą opinią na ich temat przynajmniej na necie nie pisza ludzie o nich przychylnie, wiec skad u ciebie taka decyzja? Jedziesz na polski czy niemiecki paszport? Jakie warunki ci zaproponowano? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg262 Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO 04.10.06, 23:12 hej! z firma axell mialam juz prawie wyjezdzac ale w ostatniej chwili dowiedzialam sie ze posiadaja najnizsze ubezpieczenie-tylko w razie wypadku.Na dodatek zaproponawala mi zebym dalej byla zarejestrowana w urzedzie jako bezrobotna....dziwne,nie? a o OTTO tez czytalam negatywne opinie na necie, chociaz poznalam dziewczyne w Holandii ktora korzystala z tej firmy i nie narzekala.Tez sie teraz czaje na wyjazd i szukam jakiejs firmy.Ostatnio bylam z UKD-idealni nie sa ale nie bylo az tak zle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biedronkka Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO 05.10.06, 00:45 A mozesz cos więcej powiedziec o UKD? Nie spotkałam sie z taką firmą. Z jaką firmą chcesz wyjechać teraz? Ja też chce wyjechać własnie do Holandii, albo gdziekolwiek.:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
meg262 Re: AXELL, Holland Contracting, OTTO 05.10.06, 23:45 możesz sobie poczytać o ukd na ich stronie: www.ukd.pl Niewiem co konkretnie Cię interesuje, więc pytaj :-) A masz paszport niemiecki?? bo bez niego to niezabardzo...chociaż podobno już powoli zaczną przyjmować na polskich paszportach. Zadzwoń, wyślij im maila i zapytaj-może coś się zmieniło... Ja juz dwa razy byłam z ukd a teraz próbuje, może znajdę lepszą firme... Na paszport niemiecki oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś