Dodaj do ulubionych

problemy ze strona EPSO

01.10.06, 09:55
Od soboty nie moge otworzyc tej strony. Czy macie podobne problemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ww Re: problemy ze strona EPSO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.10.06, 09:58
      tak
    • Gość: Eneko_ex post Re: problemy ze strona EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 10:06
      Pewnie wrzucają wyniki z AD42/05, w międzyczasie prowadząc ostatnie konsultacje ;)
      • byly_eurokrata Re: problemy ze strona EPSO 01.10.06, 10:20
        Eneko, czy Ty autentycznie sądzisz, że ktokolwiek na bardziej odpowiedzialnym
        stanowisku w służbie cywilnej prowadzi w WEEKEND konsultacje w tak błahej
        sprawie jak wyniki jakiegoś konkursu???? ;-)

Ze jakimś technikom typu C kazali pracować po godzinach, to można sobie
        wyobrazić, ale przecież Administrator przez duże A nie będzie sobie psuł
        weekendu takimi pierdołami
        • mrsjo2000 Re: problemy ze strona EPSO 01.10.06, 11:23
          Chyba jednak tak, bo strona dziala ! ;D
    • amberka2 Re: problemy ze strona EPSO 01.10.06, 12:00
      U mnie tez juz dziala.

Ciekawe jak to bedzie 02.10 o godz. 0.00:) chyba im sie serwer zawiesi jak
      ws´zyscy zaczna sie logowac
      • Gość: Eneko_ex post Re: problemy ze strona EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 12:05
        A u mnie dalej nie działa, to musi być kolejny atak "szarej sieci". Btw. są już
        wyniki na AD42/05?
    • Gość: julia kluczynska Re: problemy ze strona EPSO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.06, 19:23
      tez nie moge otworzyc tej strony. A chcialam sprawdzic, kiedy jest deadline na
      zglaszanie sie do konkursu na administratora. Kto wie, moze wlasnie minal i z
      powodu przeciazenia nie mozemy otworzyc tej strony...
      • Gość: anbxl Re: problemy ze strona EPSO IP: *.194-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.10.06, 22:24
        Wlasnie sprawdzilam i tu w Belgii nie mam zadnego problemu w tej chwili z
        otwarciem epso strony
    • aggy80 Re: problemy ze strona EPSO 01.10.06, 23:05
      a u mnie nie dziala..
      • byly_eurokrata Re: problemy ze strona EPSO 01.10.06, 23:07
        u mnie, "z Niemiec" tez nie dziala
        • Gość: nm Re: problemy ze strona EPSO IP: *.26-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.10.06, 23:09
          u mnie sama glowna strona epso sie otwiera ale profil juz nie...
          jestem w brux
          • Gość: anbxl Re: problemy ze strona EPSO IP: *.194-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.10.06, 23:11
            Wlasnie sprawdzam ponownie i w tej chwili tez epso strone mam,a na profil nie
            moge wejsc
            • Gość: driver Re: problemy ze strona EPSO IP: *.207-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.10.06, 23:19
              jak juz tam wejde na ten profil, to wam skopiuje kryteria oceny examu na
              kierowcow, normalnie szok, chyba zeaden A500 nie byl tak oceniany jak ci biedni
              contract agenci... Byly strzez sie, bo i dress code brali pod uwage wiec
              gajerek nie zaszkodzi ;)) Sam praktyczny mial chyba z 8 czesci plus mnostwo
              podpunktow bardzo subiektywnych do oceny, oprocz tego wiedza o unii, verbal,
              numerical. mysle ze troszku przegieli
              • Gość: nm Re: problemy ze strona EPSO IP: *.26-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.10.06, 23:30
                chetnie przeczytam te kryteria dla kierowcow,
                a jak na razie mozna sie zalogowac na profil epso
    • Gość: anbxl Re: problemy ze strona EPSO IP: *.194-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.10.06, 23:19
      poraz kolejny sprobowalam i wejscie do dossier bylo bez problemow
    • Gość: anbxl Re: problemy ze strona EPSO IP: *.194-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 00:24
      Bylo jak po masle.........Rejestrowalam kilka osob (5)i dziwne z tymiwolnymi
      datami-na konkurs dla Belgow i Francuzow duzo wiekszy wybor,pewnie tylko Polacy
      czatowali na 0.00h,co i mnie sie udzielilo
      • przemas_ue Re: problemy ze strona EPSO 02.10.06, 00:51
        jak sa problemy z wejsciem to sprobujcie droga okrezna np. Eurlex - Europa -
        Epso ja mialem problemy z wejsciem na Europe, a co dopiero na Epso
        lepsze/pozniejsze terminy w BXL juz przebrane
        • Gość: anbxl Re: problemy ze strona EPSO IP: *.194-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 07:45
          Tak ja juak pisalam w innym poscie nie mialam problemow i juz o 0.03h
          zarejestrowalam sie,ale co mnie dziwi 14/12 byl juz zajety,a 13/12 zostala
          8h,natomiast pozniej rejestrowalam jeszcze kilka osob (nie PL)i wowczas te
          pozniejsze godziny 13 i 14 byly wolne-czyzby podzielono nas^panstwami-numerami
          konkursu????
          Rada dla tych co maja problemy,bo wyskakuje im blad-po doswiadczeniach z epso
          porta wiem,ze trzeba klikac szybko i az do skutku-powodzenia
          • Gość: aisa Re: problemy ze strona EPSO IP: *.zce.szczecin.pl 02.10.06, 07:54
            ja w ogole ( PL) nie moge otworzyc striny Epso i profile'a...
    • Gość: toja Re: problemy ze strona EPSO IP: *.acn.waw.pl 02.10.06, 09:27
      Problemy są ze stronami używającymi starej domeny w adresie (europa.eu.int)

Strony o adresach z nowej domeny (europa.eu) otwierają się ok, np.:

Komisja - ec.europa.eu/index_en.htm
      EPSO - europa.eu/epso/index_en.htm
      • Gość: ... Re: problemy ze strona EPSO IP: *.cec.eu.int 02.10.06, 09:35
        Czy w potwierdzeniu na koncu procedury obok numeru konkursow EPSO/AD/53-62/06
        Administrators w nawiasach pokazuje sie Wam (BG,RO)?
        Czy ktos dostal juz potwierdzeniu w EPSO profile'u czy tylko na razie mail od
        Thomson Prometric (bez BG,RO)?
        • tymiankowo Re: problemy ze strona EPSO 02.10.06, 09:49
          > Czy w potwierdzeniu na koncu procedury obok numeru konkursow EPSO/AD/53-62/06
          > Administrators w nawiasach pokazuje sie Wam (BG,RO)?

hej, mnie tez sie pojawil taki komunikat. Mam nadzieje, ze nie kaza mi na ta
          okolicznosc mowic po bulgarsku lub rumunsku :-0

• amberka2 Re: problemy ze strona EPSO 02.10.06, 11:13
            Administrators w nawiasach pokazuje sie Wam (BG,RO)?
            mi sie tez ten komunikat pojawil:)
        • Gość: ... Re: problemy ze strona EPSO IP: *.cec.eu.int 02.10.06, 09:49
          tak tez bylo w nawiasie (BG, RO) i o malo nie zeszlam na zawal, bo myslalam, ze
          cos gdzies zle zrobilam. Ale w potwierdzeniu (jeszcze nie EPSO profile) jest
          juz okey. Po prostu znowu cymbaly zastosowaly copy paste i nie wykasowaly tego
          co sie zmienilo.
          • Gość: kandydat Re: problemy ze strona EPSO IP: *.cec.eu.int 02.10.06, 13:03
            masz racje cymbaly do kwadratu ogolnie niezly burdel tam maja
      • byly_eurokrata Re: problemy ze strona EPSO 02.10.06, 09:37
        ja przed chwila probowalem i wejscie bylo bez problemu, wczoraj natomiast
        (rowniez na nowy adres) nie moglem
        • Gość: epso profile Re: problemy ze strona EPSO IP: *.cec.eu.int 02.10.06, 11:20
          czy otrzymaliscie juz potwierdzenie w EPSO profile, czy na razie tylko e-mail
          • Gość: nm Re: problemy ze strona EPSO IP: *.251-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 11:25
            tylko email od thompsona, BG i RO tez u mnie bylo na stronie, coz, zwykle
            niedopatrzenie, ale duzo nam mowi o profesjonalizmie...
            • Gość: anbxl Re: problemy ze strona EPSO IP: *.187-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 17:49
              To jest THOMSON wlasnie-swiatowej slawy specjalista....
              • alex_koz Re: problemy ze strona EPSO 02.10.06, 18:42
                i przez to ze strona mi rano i w nocy nie chodzila juz taki beznadziejny termin
                musialam zarezerwowac, ech
                • Gość: anbxl Re: problemy ze strona EPSO IP: *.187-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 22:05
                  A ja dalej czegos nie rozumiem...dzis w czasie przerwy na kursie dziewczyna
                  rejestrowala sie uzywajac laptopa-poszlo jak z platka i ..wybrala termin 14/12
                  godz 12h,dodam tylko,ze na Ast i jako Belgijka,a wiec czy ktos moze
                  odpowiedziec,czy jest jakas klasyfikacja narodowosciowa
    • d69ota Re: problemy ze strona EPSO 03.10.06, 23:03
      ludzie co sie dzieje dzisiaj 03-10-06 nie ma juz wolnego terminu ????????? To
      jakas zabawa , czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi .
      Podobno zglosilo sie 1000 osob , to dziennie wypada ok 24 , czy to tak trudno
      zorganizowac
      • Gość: daniel Re: problemy ze strona EPSO IP: 88.147.9.* 03.10.06, 23:12
        jak to nie ma juz wolnego terminu musi byc . w jakim miescie chcesz zdawac ?
        • mbujar Re: problemy ze strona EPSO 04.10.06, 00:03
          Nie ma zadnego wolnego terminu w Warszawie (a wiec w calej Polsce). Jest
          jedynie rada, ze jak Ci wolny termin nie odpowiada, mozesz wybrac inna
          lokalizacje, czyli inny kraj. Czy to blad i wkrotce terminy znow sie pojawia?
          Czy tez nie przewidzieli, ze wiekszosc Polakow preferuje zdawanie we wlasnym
          kraju?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka