Dodaj do ulubionych

P&E Kowalski - Praca w Holandii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:27
Był ktoś z nimi w Holandii? mają sporo ofert, zapewniają transport do holandii
i potem do pracy, mieszkania, mają tłumaczy w holandii, ale jak jest naprawdę?????
Obserwuj wątek
    • Gość: MAŁY® Re: P&E Kowalski - Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 11:47
      Firma jest OK.Tłumacze są naszczęście normalni i jesli coś trzeba to do nich.
      Przejazd do Holandi jest GRATIS wiec też sie to chwali. Prace mają różne ale mi
      się podobało. Jeden tydzien miałem słaby ale naszczęście jest dopłata do
      godzin :) gdzie inni tego nie mają. Super warunki mieszkaniowe. Teraz na
      wakacje znów do nich wracam bo było SUPER!!! NAJWAZNIEJSZE ZE SĄ WYPŁACALNI I
      JEST CO TYDZIEŃ KASA NA KONCIE!!!!! :)
      • Gość: ania Re: P&E Kowalski - Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:53
        czy dla kobiet tez maja jakies oferty?
      • panzusa Re: P&E Kowalski - Praca w Holandii 16.12.06, 21:47
        cze MALY, czy moglbys mi podac namiary na te firme? ....no i czy wszystkie ich
        oferty pracy wymagaja posiadania paszportu niemieckiego ? Bardzo prosze o info
        i dzieki.
        danek_77@yahoo.de pozdrawiam
        • Gość: joanna Re: P&E Kowalski - Praca w Holandii IP: *.ozd.airbites.pl 29.12.06, 18:31
          witam wszystkich .ja pracowalam z tej agencji 11 miesiecy.nie ma co, mieszkania
          maja swietne,na wysokim standardzie,ale zalezy jak trafisz(jak wszedzie)
          najgorzej jest jak sie trafi na <przejsciowke>istny chlew,jest rowniez chata co
          nosi imie <burdel>jak sama nazwa wskazuje byl tam kiedys dom publiczny,mialam
          przyjemnosc mieszkac tam przez tydzien(tragedia)jest jeszcze kilka takich
          zakazanych miejsc,ale reszta domkow jest naprawde w wysokim standardzie,a jest
          ich sporo.nie podobalo mi sie w tej firmie to,ze zdazalo sie ,ze jak nie bylo
          pracy to codziennie chodzilo sie do innego zakladu ,takie rzucanie doprowadzalo
          mnie do furii.a jesli chodzi o kordynatorow to lepiej sie nie
          wypowiadac,wszystkie mlode siksy ktore siedza w tym biorze mysla ze sa
          boginiami!! od ich humoru zalezy czy cos zalatwisz czy odesla cie z kwitkiem.to
          najgorsze co wspominam brak porozumienia z opiekunkami(wyjatek stanowi pani
          Krysia)
          jesli chodzi o zaklady pracy to maja ich mnostwo,najgorszy zaklad to
          DEKKER ,nikomu nie zycze zeby tam trafil (pakowanie salatek)nie chodzi o sama
          prace,ale o ludzi ktorzy tam pracuja(podkladaja ci swinie na kazdym kroku)a
          jesli chodzi o wynagrodzenia to mniejwiecej jak wszedzie,tylko u nich wystepuje
          stawka wiekowa,przelewy co tydzien na konto tylko trzeba dobrze sprawdzac bo
          lubia oszukiwac,licza ze moze akurat ktos sie nie skapnie,jak zglosisz ze cos
          ci nie pasuje to powiedza ze zaszla pomylka i ze wyrownaja ci to a ty mozesz
          czekac miesiacami,az sie sprawa przedawni....firma jak kazda,nic
          rewelacyjnego,sa ludzie co sobie ja chwala i tacy co na nia bluznia...zalezy
          jak trafisz,zycze powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka