Dodaj do ulubionych

Asiunia.lux najlepszego

IP: *.156-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.11.06, 09:21
Z okazji tych okraglych urodzin zycze ci wszystkiego NAJ............tego co
sobie sama zyczysz
Obserwuj wątek
    • nina2711 Re: Asiunia.lux najlepszego 19.11.06, 13:12
      Asiu, dołączam sie do życzeń. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
      Więcej przesłałam na priva. :) Pozdrawiam
    • epsotek Re: Asiunia.lux najlepszego 19.11.06, 13:38
      Sto lat radości i jeszcze więcej gości (na imprezie :) )
      • Gość: pav dlaes ciala epsotku IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.11.06, 14:22
        jakie 100 lat? toz an mowila ze to okragla rocznica - Asiunia jzu bliska tej
        granicy a ty jej tak ktorkiego zycia? popraw sie prosze i zycz 200 lat ;)
        • byly_eurokrata Re: dlaes ciala epsotku 19.11.06, 16:39
          kolego Pav, jak kolega moze, taki outing. Nie kazdy musi wiedziec, ze
          przedmiotowa osoba obchodzi 39f....
          • asiunia.lux Re: dlaes ciala epsotku 19.11.06, 17:09
            byly_eurokrata napisał:

> kolego Pav, jak kolega moze, taki outing. Nie kazdy musi wiedziec, ze
            > przedmiotowa osoba obchodzi 39f....

kolego byly, jak kolega moze, taki outing. Nie kazdy musi wiedziec, ze
            jestem stara i mam zmarszczki...
            • Gość: pav Re: dlaes ciala epsotku IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.11.06, 17:13
              no ale ja chcialem dobrze, przeca nie pisalem ze asiunia to potencjalna
              raszpla, ktora ma apteczke pelna Q10 ;o)
              • byly_eurokrata Re: dlaes ciala epsotku 20.11.06, 08:58
                Gość portalu: pav napisał(a):

> no ale ja chcialem dobrze, przeca nie pisalem ze asiunia to potencjalna
                > raszpla, ktora ma apteczke pelna Q10 ;o)

No to jakies eksluzywne to Q10 musi byc, bo ja zadnych zmarszkuff u niej nie
                zaobserwowalem. Co do raszpli, to z definicji jeszcze nie, bo

"raszpla: Stara kobieta, zwłaszcza przesadnie ubrana"
                www.univ.gda.pl/slang/hasla/r/raszpla.html
                chyba ze masz na mysli:
                "raszpla (anioł morski, Squatina squatina), gat. rekina; dł. ponad 2 m;
                grzbieto-brzusznie spłaszczony; wody wsch. części pn. O. Atlantyckiego i M.
                Śródziemne"

ale tez nie za bardzo pasuje
                • Gość: pav Re: dlaes ciala epsotku IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.11.06, 09:48
                  > No to jakies eksluzywne to Q10 musi byc, bo ja zadnych zmarszkuff u niej nie
                  > zaobserwowalem. Co do raszpli, to z definicji jeszcze nie, bo

definicja raszpli, ktora przytoczyles mowi o przesadnie ubranej, kolega sie
                  przypatrywal z bliska (w celu szukania zmarszczkuff) nieprzesadnie ubranej
                  Asiuni? Moze zakonczmy ten watek tutaj zadnych altinguff;D

• Gość: brat Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:18
      wszystkiego najlepszego od braciszka. jak sie udala impreza niespodzianka?
      • asiunia.lux Re: Asiunia.lux najlepszego 19.11.06, 17:07
        Gość portalu: brat napisał(a):

> wszystkiego najlepszego od braciszka.

Ale czyjego? Mojego??? Oooo, jak milo:)))

>jak sie udala impreza niespodzianka?

No ta niespodzianka to nie byla niespodzianka tak do samego konca, bo jak
        zobaczylam, ze Piotr 60 buleczek na week-end przyniosl do domu, to zaczelam sie
        domyslac, ze cos kombinuje, bo tyle bulek zwykle przez week-end nie zjadamy :)
        No w kazdym razie pomalutku dochodze do siebie...;)

A wszystkim dzieki serdeczne za zyczonak no i za pamiec w ogole:)
        • Gość: szymbi Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.cust.tele2.lu 19.11.06, 17:13
          Dołączam się do życzeń i ciepło o Tobie myślę, Asiu :)
    • Gość: mawi Re: Asiunia.lux najlepszego IP: 83.222.46.* 20.11.06, 00:56
      Tudziez i ja, ze spoznionymi (jak samolot wizarka z waffki) ale szczerymi! Zyj,
      niewazne jak dlugo, byleby w szczesciu, zdrowiu i pomyslnosci wszelakiej. Zyczy
      – oczywiscie kominiarz!
    • Gość: mczapl Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.europarl.eu.int 20.11.06, 09:52
      Rownie spoznione jak szczere zyczenia od mczapla!
    • marekggg Re: Asiunia.lux najlepszego 20.11.06, 09:59
      rowniez zycze z malym poslizgiem, wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowia i
      milosci :-)))
    • puks01 Re: Asiunia.lux najlepszego 20.11.06, 10:09
      rowniez zycze asiuni wszystkiego co naj, z sugestia coby sie nie zmieniala :)
      • Gość: P.Aff Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.11.06, 10:14
        pux 3mcie sie zimowa pora kolezanko takze ;)
        • puks01 Re: Asiunia.lux najlepszego 20.11.06, 10:33
          :D thanx paff! Zimowe urodziny juz za 3,5 tygodnia, a tu sniegu ani na
          lekarstwo. Wybieracie sie do PL?
          • Gość: paff Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.11.06, 10:41
            eee to moej w zasadzie tez. ALe nie jestem puxiowym doppelgangerem ;)
            Nope do Bulandy dopiero wiosnom, jesli na krocej to tylko paff samolotem...
    • Gość: oley11 przylaczam sie do zyczen. b/t IP: 80.246.106.* 20.11.06, 10:43
      • asiunia.lux Re: przylaczam sie do zyczen. b/t 20.11.06, 12:09
        Dzieki sliczne jeszcze raz, i za sms'y, i za maile, na ktore jeszcze nie
        odpowiedzialam tez:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka