Gość: anbxl IP: *.156-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.11.06, 09:21 Z okazji tych okraglych urodzin zycze ci wszystkiego NAJ............tego co sobie sama zyczysz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina2711 Re: Asiunia.lux najlepszego 19.11.06, 13:12 Asiu, dołączam sie do życzeń. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Więcej przesłałam na priva. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Asiunia.lux najlepszego 19.11.06, 13:38 Sto lat radości i jeszcze więcej gości (na imprezie :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav dlaes ciala epsotku IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.11.06, 14:22 jakie 100 lat? toz an mowila ze to okragla rocznica - Asiunia jzu bliska tej granicy a ty jej tak ktorkiego zycia? popraw sie prosze i zycz 200 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: dlaes ciala epsotku 19.11.06, 16:39 kolego Pav, jak kolega moze, taki outing. Nie kazdy musi wiedziec, ze przedmiotowa osoba obchodzi 39f.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: dlaes ciala epsotku 19.11.06, 17:09 byly_eurokrata napisał: > kolego Pav, jak kolega moze, taki outing. Nie kazdy musi wiedziec, ze > przedmiotowa osoba obchodzi 39f.... kolego byly, jak kolega moze, taki outing. Nie kazdy musi wiedziec, ze jestem stara i mam zmarszczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: dlaes ciala epsotku IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.11.06, 17:13 no ale ja chcialem dobrze, przeca nie pisalem ze asiunia to potencjalna raszpla, ktora ma apteczke pelna Q10 ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: dlaes ciala epsotku 20.11.06, 08:58 Gość portalu: pav napisał(a): > no ale ja chcialem dobrze, przeca nie pisalem ze asiunia to potencjalna > raszpla, ktora ma apteczke pelna Q10 ;o) No to jakies eksluzywne to Q10 musi byc, bo ja zadnych zmarszkuff u niej nie zaobserwowalem. Co do raszpli, to z definicji jeszcze nie, bo "raszpla: Stara kobieta, zwłaszcza przesadnie ubrana" www.univ.gda.pl/slang/hasla/r/raszpla.html chyba ze masz na mysli: "raszpla (anioł morski, Squatina squatina), gat. rekina; dł. ponad 2 m; grzbieto-brzusznie spłaszczony; wody wsch. części pn. O. Atlantyckiego i M. Śródziemne" ale tez nie za bardzo pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: dlaes ciala epsotku IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.11.06, 09:48 > No to jakies eksluzywne to Q10 musi byc, bo ja zadnych zmarszkuff u niej nie > zaobserwowalem. Co do raszpli, to z definicji jeszcze nie, bo definicja raszpli, ktora przytoczyles mowi o przesadnie ubranej, kolega sie przypatrywal z bliska (w celu szukania zmarszczkuff) nieprzesadnie ubranej Asiuni? Moze zakonczmy ten watek tutaj zadnych altinguff;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:18 wszystkiego najlepszego od braciszka. jak sie udala impreza niespodzianka? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Asiunia.lux najlepszego 19.11.06, 17:07 Gość portalu: brat napisał(a): > wszystkiego najlepszego od braciszka. Ale czyjego? Mojego??? Oooo, jak milo:))) >jak sie udala impreza niespodzianka? No ta niespodzianka to nie byla niespodzianka tak do samego konca, bo jak zobaczylam, ze Piotr 60 buleczek na week-end przyniosl do domu, to zaczelam sie domyslac, ze cos kombinuje, bo tyle bulek zwykle przez week-end nie zjadamy :) No w kazdym razie pomalutku dochodze do siebie...;) A wszystkim dzieki serdeczne za zyczonak no i za pamiec w ogole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymbi Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.cust.tele2.lu 19.11.06, 17:13 Dołączam się do życzeń i ciepło o Tobie myślę, Asiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawi Re: Asiunia.lux najlepszego IP: 83.222.46.* 20.11.06, 00:56 Tudziez i ja, ze spoznionymi (jak samolot wizarka z waffki) ale szczerymi! Zyj, niewazne jak dlugo, byleby w szczesciu, zdrowiu i pomyslnosci wszelakiej. Zyczy – oczywiscie kominiarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.europarl.eu.int 20.11.06, 09:52 Rownie spoznione jak szczere zyczenia od mczapla! Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Asiunia.lux najlepszego 20.11.06, 09:59 rowniez zycze z malym poslizgiem, wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowia i milosci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
puks01 Re: Asiunia.lux najlepszego 20.11.06, 10:09 rowniez zycze asiuni wszystkiego co naj, z sugestia coby sie nie zmieniala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.11.06, 10:14 pux 3mcie sie zimowa pora kolezanko takze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puks01 Re: Asiunia.lux najlepszego 20.11.06, 10:33 :D thanx paff! Zimowe urodziny juz za 3,5 tygodnia, a tu sniegu ani na lekarstwo. Wybieracie sie do PL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff Re: Asiunia.lux najlepszego IP: *.202-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.11.06, 10:41 eee to moej w zasadzie tez. ALe nie jestem puxiowym doppelgangerem ;) Nope do Bulandy dopiero wiosnom, jesli na krocej to tylko paff samolotem... Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: przylaczam sie do zyczen. b/t 20.11.06, 12:09 Dzieki sliczne jeszcze raz, i za sms'y, i za maile, na ktore jeszcze nie odpowiedzialam tez:) Odpowiedz Link Zgłoś