Dodaj do ulubionych

ASPRIA - szukam opini czlonkow

07.01.07, 19:19
witam

rozwazam czlonkostwo w tym fitness clubie czy ktorys z forumowiczow wie cos
wiecej na temat tego klubu? ktos uczeszcza?
bylam, zwiedzilam i wyglada calkiem niezle, bardzo prosze o info.
pozdrawiam!

src="<a
href="fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rh/jc/0gn3/8rUL7m4SNRebCicWjB.jpg""
target="_blank">fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rh/jc/0gn3/8rUL7m4SNRebCicWjB.jpg"
</a> alt="Milesia juz zdrowiutka :))" title="Milesia juz
zdrowiutka :))" /></a>
Obserwuj wątek
    • Gość: Do dyzurna Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow IP: 32.106.94.* 08.01.07, 08:06
      Ja : w Klubie "ASPRIA" w hotelu "Conrad" - avenue Louise - 1050 Bruksela -
      bardzo dobrze.

www.aspria.be/page.aspx?id=3&baseLanguage=2
      • dyzurna Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow 08.01.07, 09:22
        chodzisz tam na zajecia? jacy sa instruktorzy , fajni? jak jest z platnosciami?
        moze byc na prv
    • Gość: aw Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow IP: *.upc.chello.be 08.01.07, 09:34
      mam dostep do 3.

troche drogo, ale moze byc, co do instruktorow to zalezy co kto lubi ale na pewno sa zawodowi.

• dyzurna Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow 08.01.07, 10:36
        chcesz powiedziec ze trener z Toba wybiera zajecia tak? i masz dostep do
        trzech? trzeba koniecznie na rok?

src="<a
        href="fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rh/jc/0gn3/8rUL7m4SNRebCicWjB.jpg""
        target="_blank">fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rh/jc/0gn3/8rUL7m4SNRebCicWjB.jpg"</
        a> alt="Milesia juz zdrowiutka :))" title="Milesia juz zdrowiutka :))" /></a>
        • Gość: wa Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow IP: *.europarl.eu.int 08.01.07, 13:50
          Ja tez mam dostep do trzech za 200 euro/mies.
          • Gość: aw Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow IP: *.upc.chello.be 08.01.07, 18:32

widze ze mam kolege zartwonisia moze sie poznamy wybierz klub, date i
            godzine...pojedynek...sport do wyboru i ten co przegrywa placi drink...
            • jakubsky Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow 08.01.07, 20:56
              zastanawia mnie jedno
              dlaczego taki elitarny klub liczy sobie tyle za wjazd oferujac mi kupe rzeczy,
              ktorych z braku czasu i checi do ich wykorzystania nie uzylbym? czy to raczej
              chodzi o ten elitarny smaczek, ze nie mam tu jakiegos gminu, by nie powiedzies
              plepsu?

• paw_dady Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow 08.01.07, 21:01
                jakubsky napisał:

> ktorych z braku czasu i checi do ich wykorzystania nie uzylbym? czy to raczej
                > chodzi o ten elitarny smaczek, ze nie mam tu jakiegos gminu, by nie
                powiedzies
                > plepsu?

jak ci nie wstyd, plebs to niby epsy? ;)

Serdecznosci
                PD
                • jakubsky Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow 08.01.07, 21:08
                  jak zawsze czujny paw

literowka
                  mialo byc plebsu
                  • kasiabru aspria - cholernie droga 10.01.07, 09:35
                    nie ma nic szczegolnego w tym klubie oprocz nabuczonych eurokratow. Jest
                    owszzem czysto i przyjemnie, ale cholernie drogo. Zdecydownie lepiej w Fitness
                    passage, chociaz pewnie plebs tez sie zdarza (plebs czyli brudasy, zlodzieje i
                    ci co sie chca 'zalapac'). Trenerzy osobisci tez sa i nie za 200 EUR na
                    miesiac.
                    • Gość: aw Re: aspria - cholernie droga IP: *.upc.chello.be 10.01.07, 09:53
                      wktorym bylas ?
                      • dyzurna Re: aspria - cholernie droga 10.01.07, 14:33
                        dzieki wszystkim za opinie, juz podjelam decyzje.pozdrowionka
                    • Gość: zenek Re: aspria - cholernie droga IP: *.cec.eu.int 11.01.07, 09:53
                      wcale ta spria nie jest o wiele drozsza, jezeli ktos jednak chce chodzic 2-3
                      razy w tygodniu i rzeczywiscie sie napocic, i porzadnie potrenowac to sie
                      oplaca!
                      W fitness passage bylem tylko raz i bylo to szokujace przezycie. Brud, smrod, i
                      generalny syf.. maszyny wszystkie zajete, na kazda trza czekac po 10 minut.. w
                      meskiej szatni zaduch, ku mojemu zdziwieniu wiekszosc czlonkow nie palila sie
                      do kapieli po cwiczeniach o zmianie bielizny nie wspomne, brak recznikow,
                      oglnie higena siada. A pozniej to hamskie nagabywanie i uzywanie sztuczek zeby
                      Cie pozyskac jako czlonka...
                      Tu nie chodzi o to czy plebs czy nie plebs, ale jesli ktos sobie bardziej ceni
                      higiene osobista i kulture od 30-40 euro na miesiac, nie zawiedzie sie na asprii
                      • dyzurna Re: aspria - cholernie droga 14.01.07, 20:55
                        no wiec bylam w aspri, wrazenia calkiem calkiem, podobalo mi sie .
                        mam tylko jedno pytanie czy w meskiej szatni tak jak i w damskiej tez wszyscy
                        chodza nago?? ;D
                        • Gość: zenek Re: aspria - cholernie droga IP: *.cec.eu.int 15.01.07, 16:25
                          tak, rzeczywiscie, sa nadzy i wszystko im dynda

kwestia przyzwyczajenia... a tam w zenskiej szatni jest chociaz na czym oko
                          zawiesic?
                          • dyzurna Re: aspria - cholernie droga 15.01.07, 22:22
                            :DD
                            O TAK , jest w szatni dosc interesujaco... a to co sie w salnie dzieje to juz
                            bije wszelkie rekordy przyzwoitosc ;D
        • Gość: aw Re: ASPRIA - szukam opini czlonkow IP: *.upc.chello.be 10.01.07, 09:51
          > chcesz powiedziec ze trener z Toba wybiera zajecia tak?

lepiej tak ale radze poprubowac sobie rozne jak podpadna bez zastanowienia

>i masz dostep do
          > trzech?

troche drozej ale

moge isc na miasto i z rana na prysnic basen i sauna i do pracy ...conrad

moge isc na tennis z kolegami...woluwe

a ten trzeci to rzadko, maly (niby rozbuduja),...industrie

>trzeba koniecznie na rok?

szczero nie wiem (wole nie mowic jaka mam karte bo juz im sie nie podoba ze wydaje moje
          wlasne pieniadze co sam zarabiam i z ktorych pobieraja podatek zeby placic urzednikom
          pensje)...ale wiem ze moga Ci dac na tydzien probny darmowy pass jak masz dziecko to radze
          ten na wolume niby tam ma oddzialy dla dzieci

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka