mrumru74 14.03.07, 12:57 Epsotku dzieki stokrotne za wakaty Komisji ! A czy ktos ma dostep do wew. ogloszen Parlamentu i Rady ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vicomte Re: wakaty PE i Rada IP: 193.109.212.* 14.03.07, 13:44 ja tez jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: wakaty PE i Rada IP: *.219-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.07, 15:14 Do Rady nie warto, tam przyjmuja tylko znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: wakaty PE i Rada IP: *.219-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.07, 15:18 Jak sie nie zna kogo trzeba to mozna najwyzej odpowiadac za fiszki w archiwum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: wakaty PE i Rada IP: *.219-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.07, 15:22 widocznie znasz kogo trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: wakaty PE i Rada 14.03.07, 15:29 nie ma to jak pieprzenie trzy po trzy Rada ma prawo - w pierwszej kolejnosci - do przyjmowania ludzi z merit group I. Poniewaz w Radzie trzeba znac z reguly angielski i francuski, bo inne jezyki sie tam nie licza, to idealny kandydat powinien a) byc z merit group I b) znac jako pierszy obcy angielski c) znac jako drugi obcy francuski d) dawac jako taka gwarancje, ze przejdzie przez security clearance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: wakaty PE i Rada IP: *.219-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.07, 15:34 A gdzie to prawo do zatrudniania z pierwszej merit group jest zapisane? Francuski nie jest zawsze konieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: wakaty PE i Rada IP: *.219-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.07, 15:38 I w ogole to jak lobbowac w Radzie? Nie ma spisu pracownikow na stronie, nie ma sensownego organigramu, Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: wakaty PE i Rada 14.03.07, 15:40 skory wiesz, ze do Rady przyjmuja tylko po znajomosci, to powinines znac wewnetrzne zwyczaje... Nigdzie nie jest zapisanie z merit group I, ale sa instytucje rowne i rowniejsze, wiec np. komitety zajmuja w szyku inne miejsce niz rada, wiec jest niepisana zasada, ze Rada jako pierwxsza ma prawo zwracac sie do laueratow z merit group I wzgl. ich sobie przypisywac. Oczywiscie ze francuski jest nieobowiazkowy, ale jak ktos jest z merit group I, ma angielski i francuski i wyksztalcenie odpowiadajace profilowi, to dostanie wakat w radzie bez zadnych znajomosci. Teorie spiskowe sa tworzone z reguly przez ludzi, ktorzy sa zawsze krzywdzeni przez los "z przyczym zewnetrznych".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wakaty PE i Rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:34 ma angielski i francuski i wyksztalcenie odpowiadajace profilowi, to dostanie > wakat w radzie bez zadnych znajomosci Dostalam prace w Radzie, pierwszy niemiecki, potem angielski, francuskiego w ogole nie znam - bez zadnych znajomosci. Wyksztalcenie odpowiada profilowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru74 Re: wakaty PE i Rada 14.03.07, 15:30 ella, masz dostep do wakatow ? Podrzucisz ? fiszki? czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru74 Re: wakaty PE i Rada 14.03.07, 20:17 najlepiej wszystkie AD, ja juz sobie wybiore do kogo warto pisac jesli to nie klopot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sophijka Re: wakaty PE i Rada IP: 193.191.131.* 17.03.07, 17:19 Czy ja tez moge prosic do EP? na AD. dzieki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicomte Re: wakaty PE i Rada IP: *.acn.waw.pl 18.03.07, 20:04 ja tez prosze : wicehrabia@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: wakaty PE i Rada 18.03.07, 20:07 czy sa jakies osobne wakaty dla instytucji? Te, ktore ja dotychczas otrzymywqalem, byly wspolne przynajmniej dla Komisji i Parlamentu Odpowiedz Link Zgłoś