mamadwoch1 15.05.07, 12:51 Poszukuje niani "na pelny etat" do dwoch maluchow, od sierpnia- wrzesnia. Moge zaoferowac zakwaterowanie (Bruksela, Woluwe St Pierre). Serdecznie dziekuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyta1955 Re: szukam niani "na stale" 17.05.07, 13:20 mamadwoch1 napisała: > Poszukuje niani "na pelny etat" do dwoch maluchow, od sierpnia- wrzesnia. > Moge zaoferowac zakwaterowanie (Bruksela, Woluwe St Pierre). Serdecznie > dziekuje za wszelkie informacje. Witam serdecznie!jestem zainteresowana Pani ofertą pracy w charakterze opiekunki do dzieci.Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi,wychowałam swoje,dziś dorosłe(córka 30,a syn 23 lata).Nie mam jeszcze wnuków.Uwielbiam dzieci.Jestem osobą pogodną,szczerą odpowiedzialną.Lubię spacery z dziećmi,czytanie książeczek i pomagać im w poznawaniu świata.Proszę o napisanie jak najwięcej na temat dzieci(co lubią czego nie)jakie są,wymagań od opiekunki,od kiedy początek pracy,warunki pracy(wolne dni) i proponowane wynagrodzenie.Proszę o kontakt na gazetowy.Pozdrawiam.Z.G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do mczapl Re: szukam niani "na stale" IP: *.172-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.05.07, 17:07 Kasowac. Regulamin - punkt 10 : praca na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś