Dodaj do ulubionych

Kate Consulting

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:07
Mam pytanie do tych którzy zetknęli sie z tą agencją czy opłaca się wyjeżdżać
za jej pośrednictwem i czy jest to uczciwa agencja która nie zostawi na
lodzie klienta
Obserwuj wątek
    • Gość: GromitPL Re: Kate Consulting IP: *.chello.pl 05.06.07, 14:59
      Radze na tą agencje uważać!!! Zarobki dużo mniejsze niż obiecywane a do tego
      warunki pracy koszmarne... Szczególnie nie polecam pracy jako szkutnik!!!
      • lukika4 Re: Kate Consulting 26.06.07, 17:23
        nie zgodze sie z tymi negatywnymi opiniami. Sam bylem an truskawach na farmie w
        anglii za posrednictwem tej agencji i wszystko bylo zalatwione dobrze.Obsluga
        kompleksowa,wszystko wiedzialem przed wyjazdem,podpisalem umowe i na miejscu
        prace zastalem,odebrano nas i wszystko sie zgadzalo(zakwaterowanie tez bylo w
        dobrym standardzie tak jak mowiono). z agencji korzystala moja siostra i
        kuzynostwo gdyz ja polecilem i niektorzy nadal tam sa za granica i wszystko
        dobrze. polecam ich
      • lukika4 Re: Kate Consulting 27.06.07, 22:01
        pracowalem razem z toba w Niemczech i nie wiem na czym polega twoj problem?Pani
        Kasia jest uczciwa osoba, zapewnila nam swietne warunki mieszkalne, szla nam na
        reke i wyplacala dobre pieniadze,dala tez mozliwosc robienia nadgodzin.Moze
        zona ci nie daje skoro masz problemy z docenianiem tego co dostajesz w ramach
        pracy
        • iw78 Re: Kate Consulting 27.06.07, 22:25
          Można wiedzieć z kim pracowałeś? Bo nie ukrywam, ale lekko się pogubiłam w
          Twoich wypowiedziach ( a były tylko 2 albo i aż 2);)
          Najpierw pracowałeś z Anglii, dziś piszesz ze z kimś pracowałeś w
          Niemczech...ciekawość aż mnie zżera z kim pracowałeś...i skąd wiesz, ze właśnie
          ta osoba pisze pod tym wątkiem. :)

Oj..tego typu chwyty, szczerze mówiąc, zawsze mi "śmierdzą". Ciekawe jeszcze
          tylko w jakim kierunku....

A i tekst o tym co daje i komu daje czyjaś żona jest hmm...poniżej pasa...i
          taki ....powiedzmy, że jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to czepia się
          tego co go najmniej powinno obchodzić.

Jeśli jest się zadowolonym z jakiejś agencji, to najlepiej byłoby wymienić się
          doświadczeniami w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Nie każdy musi być
          zadowolony i ma do tego pełne prawo. Nie każdy zapewne też jest jednakowo
          traktowany. Więc moze na przyszłość proszę sobie darować zbędne uwagi, które
          właściwie nasuwają myśl, że jednak coś jest nie tak, i nagle pojawia się ktoś
          kto probuje na siłę postawić w bardzo pozytywnym świetle daną firmę.

Pozdrawiam.

.......................................
          Na oceanie życia jestem kroplą...
          • lukika4 Re: Kate Consulting 03.07.07, 13:48
            w niemczech jako szkutnik,chyba wiec z toba,ale to male wazne. z truskawek -
            wyjazdu na farmy skorzystalem w zeszlym roku jezeli daty ci sie nie zgadzaja. a
            na sile agencji nie bronie,ale nie lubie jak ktos nadaje na innych czy to z
            zawisci czy ogolnie pojetej potrzeby narzekana jaka drzemie w spoleczenstwie
            polskim. dla mnie agencja zrobila co chcialem i nie mam do niej zarzutów.tyle
            chcialem ci odpisać.
            • iw78 Re: Kate Consulting 03.07.07, 14:21
              Chyba raczej NIE ZE MNĄ. W tym czasie bawiłam na Majorce :))))

Moze i nie bronisz na siłe, ale jestes cholernie pewny ze osoba która załozyła
              wątek to osoba którą TY znasz...wiec ...bez komentarza.

I jeszcze jedno...każdy ma prawo wyrazić własne zdanie..równiez o posrednikach.
              Tyle chciałam Ci dopisać.

.......................................
              Na oceanie życia jestem kroplą...
    • polska112005 Re: Kate Consulting 14.08.07, 23:41
      odradzam wyjazd z tą agencją. Podali nieprawdziwe informacje na temat wyjazdu...
      jeśli ktoś chce, żebym udostępnił korespondencje napiszcie na maila.
      bakus8@poczta.onet.pl

Aha. byłem z tą firmą na farmi w Safford koło Birmingham. Wróciłem po miesiącu,
      tak jak większość z tych co jechali z kate consulting.
    • opozot Re: Kate Consulting 26.10.07, 10:08
      ja tez mam pytanie dot Kat Consulting, mamy z dziewczyna zamiar wyjechac do
      pracy za granice, bardzo mozliwe ze z tej firmy. Mielibysmy pracowac w Membury
      Berkshire w zajezdzie Welcome Break inn przy autostradzie M4. Czy ktos moze juz
      tam pracowal? Moze ktos cos powiedziec o warunkach pracy tam i czy w ogole to
      dobry pomysl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka