Dodaj do ulubionych

Kate Middleton

05.03.24, 14:03
Podobno ją wczoraj widziano, a forum milczy? 😉
Piszę „podobno”, bo już są głosy, że to ustawka i że to wcale nie ona 🙃. Twarz faktycznie jakby napuchnięta i ktoś tam dostrzegł sińce pod oczami (facelift?). Co myślicie?
Nie, nie mam innych problemów.
amp.tmz.com/2024/03/04/kate-middleton-seen-spotted-public-first-time-mystery-hospitalization/
Obserwuj wątek
    • srubokretka Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:08
      wyglada jak jej siostra
    • zerlinda Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:11
      Niech się kobieta leczy w spokoju, choroba to nie czas, żeby ją nękać.
    • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:14
      Raczej na pewno nie ona. Owszem, ta osoba wygląda bardziej jak Pippa.
      • bi_scotti Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:26
        Cud XXI wieku - cudowne rozmnozenie Pippy - one on St. Barts, the other in Audi with mama - prawie tak dobry result jak chrystusowe rozmnozenie chleba & ryb surprised Easter is coming - czas na cuda tongue_out To be continued ... I hope big_grin Cheers.
        • majenkirr Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:34
          To jeszcze trzeba sprawdzić gdzie jest Katie Holmes, bo niby to mogła być ona big_grin.
          • bi_scotti Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:57
            Conspiracy theory mozna pociagnac dalej & w kazdym kierunku - taki np. vampire Caryca Katarzyna Wielka - moze przy pomocy operacji brzusznej wlasnie ja obudzono & wsadzono do Audi ... who knows? who knows?
            Just for consideration:
            Na smyczy trzymam filozofów Europy
            Podparłam armią marmurowe Piotra stropy
            Mam psy, sokoły, konie, kocham łów szalenie
            A wokół same zające i jelenie
            Pałace stawiam, głowy ścinam
            Kiedy mi przyjdzie na to chęć
            Mam biografów, portrecistów
            I jeszcze jedno pragnę mieć...
            Stój Katarzyno! Koronę Carów
            Sen taki jak ten może ci z głowy zdjąć
            Kobietą jestem ponad miarę swoich czasów
            Nie bawią mnie umizgi bladych lowelasów
            Ich miękkich palców dotyk budzi obrzydzenie
            Już wolę łowić zające i jelenie
            Ze wstydu potem ten i ów
            Rzekł o mnie "niewyżyta Niemra"
            I pod batogiem nago biegł
            Po śniegu dookoła Kremla
            Kochanka trzeba mi takiego jak imperium
            Co by mnie brał tak, jak ja daję całą pełnią
            Co by i władcy i poddańca był wcieleniem
            I mi zastąpił zające i jelenie
            Co by rozumiał tak jak ja
            Ten głupi dwór rozdanych ról
            I pośród pochylonych głów
            Dawał mi rozkosz albo ból
            Gdyby się taki kochanek kiedyś znalazł...
            Wiem, sama wiem! Kazałabym go ściąć!

big_grin big_grin big_grin
            Cheers.
    • shellyanna Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:34
      Ha! Ja pierwsze o czym pomyślałam, to że Kate machnęła sobie lifting smile

Żadnych siniaków nie widać, bo ma okulary.
      • rosapulchra-0 Re: Kate Middleton 11.03.24, 04:20
        Gdzież czytałam, że Kate ma problemy ginekologiczne.
    • husky_cat Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:37
      To ona, tylko że zdjęcia są fatalnej jakości.
      Poza tym, po operacji rzadko kto wygląda kwitnąco. Jest nieumalowana, opuchnieta pewnie po lekach
      Btw operacje plastyczne są zwykle planowane i niezbyt pilne, więc gdyby miała taką mieć to nie umawialiby jej spotkań i wyjść żeby je potem odwoływać, to chyba oczywiste?
    • zanetka.x Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:38
      to nie ona, gdyby to była ona to za kierownicą siedziałby mężczyzna ochroniarz, a nie kobieta
      • majenkirr Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:41
        To jej matka.
        • zanetka.x Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:48
          a gdzie ochrona?
          • amast Re: Kate Middleton 05.03.24, 15:09
            Serio sądzisz, że Kate jadąc z zamku w Windsorze do Adelajde Cottage czy tam odwrotnie, potrzebuje ochroniarza? Nawet jakby w najbardziej ruchliwym momencie dnia na piechotę szła, nic by jej tam nie groziło. To nie nasz zbawiciel, który za drzwi willi nie rusza się bez obstawy, by kochany lud by go na widelcach nie rozniósł.
        • turbinkamalinka Re: Kate Middleton 05.03.24, 15:01
          Bo żanetkowy bocik zapomniał po której stronie jest kierownica w UK

• novembre Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:41
      Matka za kierownica przypomina mi Alan Rickmana w Harrym Potterze. Dopiero z artykulu sie dowiedzialam, ze to matka. Brzydko sie starzeje, ma meska urode.
      • szarmszejk123 Re: Kate Middleton 05.03.24, 14:50
        Na tym zdjęciu faktycznie go przypomina :p
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Kate Middleton 11.03.24, 07:57
          Co wy, mi przypomina Angelicę Huston.
    • lalkaika Re: Kate Middleton 05.03.24, 15:04
      No. Nie wyśylili się.
    • majenkirr Re: Kate Middleton 11.03.24, 02:50
      Ciąg dalszy dramy 😅.
      To zdjęcie dostarczone dzisiaj przez Pałac Kensington, opublikowane przez rozmaite agencje, kazano wycofać (😂😂 powodzenia) jako modyfikowane. O co tu chodzi? AI? Gdzie jest Kate??
      • doloresamigo Re: Kate Middleton 11.03.24, 03:23
        Pewnie, przede wszystkim wyglądają jak z kampanii reklamowej karfura czy innego oł-szona- rodzinka szczęśliwa do szaleństwa, gdyż łopatkę i żubra upolowali w promocji.

majenkirr napisała:

> Ciąg dalszy dramy 😅.
        > To zdjęcie dostarczone dzisiaj przez Pałac Kensington, opublikowane przez rozm
        > aite agencje, kazano wycofać (😂😂 powodzenia) jako modyfikowane. O co tu chodz
        > i? AI? Gdzie jest Kate??
        >
      • doloresamigo Re: Kate Middleton 11.03.24, 03:27
        Ponadto Kate wygląda jakby cierpiała na stwardnienie zanikowe boczne albo przynajmniej niedowład kończyn dolnych.
        I sardoniczny uśmiech całej czwórki. Tylko ojca brak w tej jakże szczesliwej scence.

majenkirr napisała:

> Ciąg dalszy dramy 😅.
        > To zdjęcie dostarczone dzisiaj przez Pałac Kensington, opublikowane przez rozm
        >
        • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:59
          Skoro o uśmiechach mowa, ten mi się kojarzy
      • enith Re: Kate Middleton 11.03.24, 04:15
        Zdjęcie rzekomo zrobił William kilka dni temu. To, że jest ciężko poprzerabiane, widać gołym okiem, nie trzeba być specjalistą od fotoszopa. Ale to, że cztery nawiększe agencje prasowe kazały wycofać zdjęcie ze wszystkich swoich publikacji, świadczy o tym, że to jest poważna sprawa i nie, nie chodzi o to, że rękaw sweterka dziwnie wygięty czy komuś brakuje kilku palców. Kill Notification to bardzo duży kaliber i według wypowiadających się na temat tego zdjęcia dziennikarzy, stosowany bardzo rzadko. A już fakt, że zrobiły to agencje takie jak Reuters czy AP... Coś jest ewidentnie bardzo nie tak. Kensington Palace odmawia jakiegokolwiek komentarza, a UK budzi się do breaking news, gdzie w prasie i necie na pierwszych stronach piszą o tej sytuacji. Nawet w takim pro - królewskim Telegraph dupnęli zdjęcie na całą pierwszą stronę z komentarzem o manipulacji. Z Kate jest chyba dużo gorzej, niż utrzymuje to BRK.
        • midge_m Re: Kate Middleton 11.03.24, 06:47
          Plus Kate nie ma ani obrączki ani pierscionka zaręczynowego na palcach... Więc nawet bez manipulacji Photoshopem to byłoby kolejne źródło spekulacji.
          • leosia-wspaniala Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:37
            Prawa dłoń ma schowana za ręką najmłodszego, to nawet jak ma obrączkę, ta jest schowana. Nie wiem czy cenne pierscionki nosi się w domu, obstawiam, ze nie. Normalne zdjecie, ludziom już odbija.
            • rosapulchra-0 Re: Kate Middleton 11.03.24, 16:06
              Anglicy obrączki noszą na lewych rękach.
      • lilia.z.doliny Re: Kate Middleton 11.03.24, 06:31
        No bo jest tak- po miesiącach milczenia, nagle wyskakują jak księdzu z majtek. Dochodząca pomału do siebie, umęczona operacją i samą chorobą Kate, ni z gruszki ni z pietruszki pozuje z okazji dnia matki.cala w uśmiechach. Kompletnie iod czapy. Kompletnie.
        • loganberry Re: Kate Middleton 11.03.24, 12:00
          No więc właśnie. To jakaś dziwaczna pomyłka albo element większej ustawki. Nikt tam chyba nie jest aż tak durny, żeby planować teraz wypuszczenie zdjęcia z przesłaniem... no jakim? "Z tym poważnym stanem to tylko żartowaliśmy, księżna ma się super, daliście się nabrać"?
      • szalotka79 Re: Kate Middleton 11.03.24, 08:04
        majenkirr napisała:

> Ciąg dalszy dramy 😅.
        >
        To wygląda - może niesłusznie - na jakieś leczenie psychiatryczne. Może kobieta zwyczajnie dostała poważnego załamania na tle nerwowym, może próba samobójcza wchodzi w drogę.
      • kolejkawosiedlowym Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:26
        Czy tam u Kate jest brzuszek?
        • niemcyy Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:35
          Na wycofanym zdjęciu? Może i jest, bo suwak też był źle sfotoszopowany.
          • kolejkawosiedlowym Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:53
            na tym z dziećmi. Ten ciemny golf w okolicach brzucha tak dziwnie się układa.
      • doloresamigo Re: Kate Middleton 16.03.24, 16:31
        Ha! Jeszcze raz spójrzcie na to zdjęcie! To zdjęcie kłamie: widzicie mały Luis krzyżuje palce, Charlotta i George dłonie, a Kate nogi. Wiecie co to znaczyło, gdy byliśmy dziećmi!
        Oczywiście nie bieżcie tego na serio.
        • hummorek Re: Kate Middleton 16.03.24, 16:34
          Wiem, że śmieszne, ale to pierwsze rzuciło mi się w oczy 🤭
    • aagnes Re: Kate Middleton 11.03.24, 08:03
      Patrze na zdjecie z dziecmi i jak chceli dolać oliwy do ognia to sie udało. nic w tym zdjeciu kupy sie nie trzyma, co mnie bardzo dziwi bo w obecnych czasach mozna wykreowac dowolna rzeczywistosc na obrazku, a tutaj Kate ubrana jak na wedrowke po lasach w listopadzie, te usmiechy dzieci totalnie creepy.
      teraz przypomnialo mi sie ze nie tak dawno temu widzialam zdjecia Kate z plastrami na palcach reki, moze faktycznie zaburzenia odżywiania doprowadzily do wyniszczenia organizmu.
      • lilia.z.doliny Re: Kate Middleton 11.03.24, 08:32
        Pałac, jeśli chciał wyciszyć temat, to pięknie podlał ognisko butelka brandy. Ludziska szeptały po kątach, ale lykneły- do Wielkanocy nie ma co robic issue, potem się zobaczy. Nie wiem, kto wpadl.na debilny pomysl z odrealnionym zdjęciem, ale teraz dopiero robi się afera. Co i dlaczego ukrywają? W kazdymneazie brytyjska orasa huczy i grzmi od bladego świtu.
        • midge_m Re: Kate Middleton 11.03.24, 09:23
          Ale nie odważyli się opublikować zdjęcia Kate zrobionego przez paparazzi. Moim zdaniem naczelni doskonale wiedzą co się z nią dzieje, nie wierzę że nikt nie puścił pary z ust.
    • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 09:01
      Ale to jakiś obowiązek informować co jej jest? Serio nie mozna dać kobiecie wyzdrowieć w spokoju?
      Do tej pory prasa nie czepiała się przerabianych zdjęć, gdzie Wiliam ma dorobione włosy na czubku głowy a teraz się przyczepili?
      • ursgmo Re: Kate Middleton 11.03.24, 09:11
        Może miała operację związaną z nietrzymaniem moczu. Ciekawscy cisną z każdej strony i dopatrują się nie wiadomo czego, a po takiej operacji też bym konsekwentnie milczała i chciała zachować maksimum prywatności.
        • szalotka79 Re: Kate Middleton 11.03.24, 10:03
          Kobieta to nie tylko cipka, cycki i tyłek.
          I prędzej bym właśnie obstawiala problemy psychiczne niż operacje typu ginekologiczno-urologicznego.
          Zbyt długo jest nieobecna.
          • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 11:55
            A nie pomyślałaś, ze każdy dochodzi do siebie inaczej. Patrz jedna po cesarce szybko jest na nogach, inna kobieta potrzebuje więcej czasu.
            • doloresamigo Re: Kate Middleton 11.03.24, 18:07
              Ale to ponad wszelakie medyczne uzasadnione normy, pomijając śpiączkę, pęknięcie tętniaka, stwardnienie zanikowe boczne, glejaka, zaawansowanego raka jajnika lub czerniaka, zaawansowane inne przerzutowe nowotwory, zapalenie śródpiersia, mózgu, opon mózgowych, ciężką próbę samobójczą i tym podobne stany.
              Tu nie chodzi o to że „ma prawo do chorowania, leczenia, rekonwalescencji i odpoczynku”, bo nikt tego nie kwestionuje, tylko a jakieś takie pijarowe aj-waje i dziwaczną komunikację dworu z poddanymi i z mediami, no dotąd tak nie szwankowała.
              Dlatego wszyscy myślą co poważnego i tajemnego się pod tym kryje.

hanusinamama napisała:

> A nie pomyślałaś, ze każdy dochodzi do siebie inaczej. Patrz jedna po cesarce s
              > zybko jest na nogach, inna kobieta potrzebuje więcej czasu.
              >
              • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 22:56
                Nie wiem. Obca baba nie interesuje mnie aż tak
        • is-laura Re: Kate Middleton 11.03.24, 10:35
          Ja raczej obstawiam jakąś poważną chorobę przewodu pokarmowego, wymagającą wyłonienia stomii.
        • doloresamigo Re: Kate Middleton 11.03.24, 17:25
          Ale operacja nietrzymania moczu to nie jest jakaś rocket science ani przeszczep twarzy. Normalnie można wyjść - jak po licznych porodach i ustawianą minutową scenkę machnąć bez zbytnich cierpień.

ursgmo napisała:

> Może miała operację związaną z nietrzymaniem moczu. Ciekawscy cisną z każdej s
          > trony i dopatrują się nie wiadomo czego, a po takiej operacji też bym konsekwen
          > tnie milczała i chciała zachować maksimum prywatności.
      • alicia033 Re: Kate Middleton 11.03.24, 09:49
        hanusinamama napisała:

> Ale to jakiś obowiązek informować co jej jest?

jak się nie chce, żeby ludzie snuli domysły i gadali, to owszem, przydałoby się poinformować.

> Serio nie mozna dać kobiecie wyzdrowieć w spokoju?

A ktoś jej ten spokój zakłóca?
        To kto i gdzie, hanusina?
      • mamamisi2005 Re: Kate Middleton 11.03.24, 09:56
        Problem polega na tym, że to jedna z bohaterek ekskluzywnego reality show pt brytyjska rodzina królewska.
        W jej przypadku nie ma ofiar, tylko jest ochotniczka, choć i tak po ludzku współczuję.
        • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 11:52
          Ale jest ochotniczą na bycie częścią rodziny królewskiej. To nie tłumaczy nikogo hejtującego czy wścibskich dociekań "a może sobie wygładziła zmarszczki na rzopie".
          Nie ważne czy kuruje się po operacji wyrostka czy zrobiła sobie botox. Ma prawo dochodzić do siebie w spokoju
          • mamamisi2005 Re: Kate Middleton 11.03.24, 12:28
            Czyli była ochotniczką na bycie księżną, ale nie na wścibstwo prasy? Po Dianie, uwzględniając, że nie pochodzi z papuaskiego rezerwatu i nie miała w dniu ślubu 18 lat? Aha. No więc tak, masz rację, ma prawo do prywatności. Jak widać - teoretycznie. Tymczasem, czego szczerze nie zazdroszczę, jest atrakcją turystyczną i częścią ludzkiego ZOO.
            • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 12:33
              Ja ci piszę, ze to nie tłumaczy wścibstwa i hejtu. Nie wiem czego nie rozumiesz. Mam wrażenie, że ci któzy tak namiętnie komentują...właśnie jej czegoś zazdroszczą.
              • mamamisi2005 Re: Kate Middleton 11.03.24, 12:43
                Przeciwnie, doskonale tłumaczy, jakkolwiek okropne by to nie było. I całkiem możliwe, że jest w tym jakaś zazdrość, choć to kosmos, by zazdrościć złotej klatki wystawionej na widok publiczny.
            • husky_cat Re: Kate Middleton 11.03.24, 12:54
              Nie przesadzaj, to nie jeczaca Meghan, Kate jest tam od 13 lat i w tym czasie wypelniala swoje obowiązki bez słowa skargi, choć media też jej początkowo nie oszczedzaly.
              Po 13 latach, po ciezkiej operacji, mając troje dzieci ma pełne prawo do kilku tygodni prywatności i odpoczynku
              • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 13:39
                Ludzie, ona przez 13 lat nie prała tym dzieciom własnoręcznie pieluch ani nie porównywała cen u ortodonty, żeby zaoszczędzić 400 funtów, i miała odpoczynek w księżniczkowym życiu.
                • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 16:54
                  A ty prałaś? Ja nie
                  • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 17:00
                    Hiperboli nie rozumiesz?
                    • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 17:03
                      Rozumiem ale piszesz jakbyśmy żyły w 18 wieku a ona była księżną...Nie masz pojęcia co ona robi a czego nie robi z dziećmi. Oraz co robi jak z dziećmi siedzi niańka.
      • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 10:27
        Do czego prasa się przyczepiła? Przecież opublikowała źle zmajstrowane zdjęcie zgodnie z nakazem i nie czepiała się, że palce większości obiektów się nie zgadzają.

Nie prasy wina, że rodzina królewska płaci grube pieniądze specjalistom od wizerunku i puszcza w obieg zdjęcia gorsze niż wujka Staszka z wesela big_grin
        • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 11:53
          Och ta prasa , która przełyka wszelkie przeróbki jak pelikan rybę?
          • alicia033 Re: Kate Middleton 11.03.24, 12:03
            hanusinamama napisała:

> Och ta prasa , która przełyka wszelkie przeróbki jak pelikan rybę?

jakie "wszelkie", skoro tej nie łyknęła?
    • primula.alpicola Re: Kate Middleton 11.03.24, 11:19
      Jestem bardzo ciekawa co tam się naprawdę odstawia.
      • smoczy_plomien Re: Kate Middleton 11.03.24, 12:00
        Ja Kate kibicuję i dobrze życzę, ale moim zdaniem równie dobrze może chodzić o operacje plastyczne. Choroby członków rodziny królewskiej są w ostatnim czasie zupełnie bezpośrednio komunikowane, nikt nie ukrywał prostaty króla, więc dlaczego mieliby ukrywać choroby księżnej? A być może dzięki temu milczeniu, kiedy już wróci i będzie trochę inna na twarzy, to będzie łatwo powiedzieć, że przecież tam było coś poważnego, nic dziwnego, że się zmieniła i nikt się nie będzie czepiał.
        • damartyn Re: Kate Middleton 11.03.24, 13:16
          Jestem podobnego zdania. Kolejna poprawka , coś poszło nie tak i teraz trzeba trochę czasu , żeby to naprawić.
        • husky_cat Re: Kate Middleton 11.03.24, 13:24
          Wątpię by chodziło o operację plastyczną, to nie jest nic pilnego (o ile komuś nos nie odpada) a Kate miała przecież poumawiane spotkania i wizyty, po cóż miałaby iść w tym czasie na operację i wywoływać spekulacje?
      • mamamisi2005 Re: Kate Middleton 11.03.24, 13:17
        Coś, czego jednak nie decydują się ujawnić, by wspierać podanych, którzy zmagają się z tym samym. Albo coś, co może być w bardziej warte ochrony intymności niż chorowanie na raka.
        W każdym razie - oby tylko lifting, czy coś w tej kategorii.
        • doloresamigo Re: Kate Middleton 11.03.24, 17:29
          Może biedna ma glejaka albo zaawansowanego raka jajnika, albo czerniaka.

mamamisi2005 napisała:

> Coś, czego jednak nie decydują się ujawnić, by wspierać podanych, którzy zmagaj
          > ą się z tym samym. Albo coś, co może być w bardziej warte ochrony intymności ni
          > ż chorowanie na raka.
          > W każdym razie - oby tylko lifting, czy coś w tej kategorii.
      • bazia_morska Re: Kate Middleton 11.03.24, 15:10
        Po prostu zazdroszczą nam znikniętego Ziobry.
        • iwoniaw Re: Kate Middleton 11.03.24, 20:11
          bazia_morska napisała:

> Po prostu zazdroszczą nam znikniętego Ziobry.

Wygrałaś! 🤣🤣🤣
        • hosta_73 Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:56
          🤣🤣
    • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 13:30
      Sama poobcinała palce, a sobie biżuterię, tak było,nie kłamię!
      www.theguardian.com/uk-news/2024/mar/11/princess-wales-says-her-edited-family-photo
      • husky_cat Re: Kate Middleton 11.03.24, 13:46
        Niezależnie od tego zdjęcia, sądzisz, że ona w domu, po operacji nosi biżuterię?
        • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:13
          Łatwiej założyć pierścionek niż po poważnej operacji brzucha takie buty albo wymodelować sobie długie włosy* i zrobić profesjonalny makijaż.

*w ciężkim życiu fryzjerka jej przecież na po domu nie modeluje włosów wink
          • husky_cat Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:17
            Od modelowania włosów i zakładania butów to ona ma personel.
            A pierścionki mogą nie pasować jeśli mocno schudła albo spuchly jej palce po lekach
            • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:27
              Widać na zdjęciu, że ani nie ma palców jak teść (chyba, że lepiej sfotoszopowane niż reszta big_grin), ani tak nie schudła, żeby pogubić królewskie pierścionki przy robieniu ustawianego zdjęcia dla ludu.

Jaki personel do zakładania butów, dopiero pisałaś, że zmęczona, bo dzieci? tongue_out
              • husky_cat Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:47
                Tego nie wiesz, wystarczy minimalna zmiana bo mieć problemy z noszeniem pierścionka.
                A kiedy ja pisałam, że ona jest zmęczona bo dzieci? Konkretnie?
                • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:52
                  O 12:54.
                  • husky_cat Re: Kate Middleton 11.03.24, 15:40
                    Chyba nie doczytalas dokładnie, pisałam, że ma prawo do prywatności i odpoczynku po operacji.
                    Oraz to, że ma troje dzieci, ale nie musi im gotować i prasowac ubrań by być dobrą matką. Diana z pewnością tego nie robiła, a jej synowie byli zdruzgotani po jej śmierci, więc dla tych dzieci i dynastii najlepiej będzie żeby Kate żyła tak długo aż jej dzieci będą dorosłe i stabilne emocjonalnie
          • majenkirr Re: Kate Middleton 11.03.24, 16:39
            niemcyy napisał(a):
            > Łatwiej założyć pierścionek niż po poważnej operacji brzucha takie buty

I skinny jeans 😏
            • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 19:16
              Może ma odpięty guzik w pasie, pod dłuższym swetrem i tak nie widać wink big_grin
      • enith Re: Kate Middleton 11.03.24, 16:04
        niemcyy napisał(a):

> Sama poobcinała palce, a sobie biżuterię, tak było,nie kłamię!

Ciekawe, czy Kate w ogóle wie, że właśnie wydała oświadczenie z przeprosinami o swoim rzekomym fotomontażu. To zaczyna niepokojąco wyglądać dokładnie tak samo, jak historia ze "wspólnym" oświadczeniem braci, że to nie bullying Williama był powodem rezygnacji Harry'ego z pełnienia obowiązków w BRK. Skoro William opublikował zdjęcie, on powinien za retusz przepraszać, a nie rzucać chorą żonę na pożarcie brytyjskich mediów. Na dodatek w zaledwie parę godzin po publikacji zdjęcia, znowu na łamy prasy wraca w pełnej glorii Rose, a w jakiejś brytyjskiej śniadaniówce uczestnicy gorąco debatują o potencjalnym rozwodzie Walesów i wprost sugerują, że Kate sobie coś zrobiła. Co tam się wyrabia??
        • lilia.z.doliny Re: Kate Middleton 11.03.24, 16:31
          No nie?
          Kate przeorasza? Za co?
          No i co z zasadą
          "Never complain, never explain"
          Hm....
          To wszystko jest coraz, bardziej nienormalne
    • bi_scotti Re: Kate Middleton 11.03.24, 13:44
      W obliczu faktycznych tragedies w roznych miejscach swiata, this story (together with Oscar dresses big_grin) jest amazing entertainment - chwilo trwaj! Prosze o wiecej ET palcow na ksiazetach, wiecej speculations medycznych pt. what else mozna zoperowac KM, ja chce more and more - czas Christmas movies przeminal - te bzdurki daja naprawde perfect relax! Gdyby nie bylo KM, trzeba by ja bylo wymyslic tongue_out Cheers.
    • mamaafg Re: Kate Middleton 11.03.24, 13:54
      Wedlug mnie to milczenie palacu moze byc tez po prostu proba ochrony dzieci przed stresujaca sytuacja. To sa juz duze dzieciaki, gdyby podano ze kate ma np raka, nawet w pierwszym, calkowicie wyleczalnym stadium, z latwoscia mogly sobie wygooglac to i owo, koledzy w szkole tez moga gadac. Latwiej jest dziecku powiedziec ze mame boli brzuch i lekarze musza ja wyleczyc. Kiedy u mnie podejrzewano ciezka chorobe, tez nie powiedzialam dzieciom prawdy. Na szczescie diagnoza sie nie sprawdzila, ale pamietam, ze moim priorytetem w tamtym momencie byla ochrona dzieci.
      • katiemorag Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:39
        Kompletna bzdura. Dzieci mają i tak dostęp do internetu. I na pewno czytają co się dzieje. Że mamy nie ma, że jest w ciąży, przeszła operację plastyczne czy jest w śpiączce. To nie są małe dzieci. Nawet jak same nie mają dostępu do neta to mają kolegów w klasie. A dzieci zawsze o wszystkim mówią. Zresztą to za duże dzieci. Jak jest chora na raka czy inna poważną chorobę to dzieci na pewno są poinformowane. Przecież widzą co się dzieje w domu. Nie wiem czy ktoś ukrywałby przed tak dużymi dziećmi chorobę? Dlatego tak dziwna to jest sprawa. Gdyby nagrała jakieś video, że ma się dobrze i pozdrawia, to bardziej to niej podobne. Zresztą choroby fizyczne nie sa wstydliwe. Ale już problemy z psychika jak najbardziej. Próba samobójcza to coś przed czym się chroni psychikę dzieci. Tak małych dzieci. Brak księżej ma od dawna depresję więc jakieś predyspozycje w rodzinie na pewno są dobrej choroby. I wtedy wszytsko jest zrozumiałe. To że się nie pokazuje i nie ujawniają informacji o jej stanie zdrowia prasie. I tak, samobójcy dzień przed śmiercią tańczą i nagrywają filmiki na YT, to nie są osoby które patrzą w jeden punkt. A takie życie może być bardzo wykańczające.
        • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:46
          Jakimi dużymi? Kto mówi dzieciom w tym wieku, że mama ma raka, ale podjęła leczenie? W internecie właśnie nie ma, co się dzieje.
        • mamaafg Re: Kate Middleton 11.03.24, 14:54
          Nie unos sie katiemorag i przeczytaj jeszcze raz co napisalam. Oczywiscir ze dzieci wiedza, ze mama jest chora ale co innego wiedziec ze mama ma "cos" z brzuchem a co innego slowo np rak. Moje dzieci to slowo przeraza, bo ich babcia na to zmarla, nie pomagaja tlumaczenia ze nie kazdy rak zabija. I tak, ja chronilabym swoje dzieci. Wolalabym zostawic niedopowiedzenia, niz czytac w prasie spekulacje ile mi czasu zostalo. Oczywiscir tu moze byc cos zupelnie innego, to tylko moja teoria. Mozliwe tez ze nigdy nie dowiemy sie o co chodizlo, a kate wroci po prostu do obowiazkow jak gdyby nigdy nic.
        • hanusinamama Re: Kate Middleton 11.03.24, 16:56
          Ale wymyślasz...
        • me-lissa Re: Kate Middleton 11.03.24, 16:57
          Hmm, moje dziecko lat 10 nie było poinformowane że miałam operację wycięcia potencjalnie złośliwego guza ani że parę tygodni czekałam na wyniki histopato. Ukrywanie tego przed nią to był jeden z naszych priorytetów wtedy i chwała Bogu, wszystko skończyło się dobrze a dziecko nie ma traumy.
          • rb_111222333 Re: Kate Middleton 11.03.24, 19:04
            Moja mama też ukrywała, albo chciała ukryć poważną operację - wycięcie sporego guza. Coś tam do mnie dotarło, później już nie wiedziałam, czy jest ok, czy tylko mi nie mówią, żeby mnie nie martwić, więc i tak się martwiłam. Moim zdaniem takie ukrywanie poważnych chorób przed bliskimi nie jest w porządku.
            • me-lissa Re: Kate Middleton 11.03.24, 20:15
              No ale co mojej dziesięciolatce dałoby martwienie się przez kilka tygodni czy mama ma złośliwy nowotwór czy nie? (Histopato długo trwało, były wakacje plus jakieś wątpliwości, badali w dwóch miejscach). Młoda miała normalne wakacje (kiedy byłam w szpitalu była u babci), nie miała pojęcia że coś jest nie tak z moim zdrowiem, mogła ewentualnie zauważyć jacy szczęśliwi są wszyszcy kiedy w końcu przyszły wyniki. Gdybym była pewna że to TO, mała by się dowiedziała. Nie byliśmy pewni, po co miała się bać że mama być może umrze??
            • mamaafg Re: Kate Middleton 11.03.24, 20:36
              A ile mialas lat rb? Bo tu mowa o dzieciach. Zgadzam sie ze ukrywanie powaznych chorob przed bliskimi nie jest w porzadku, ale jesli chodzi o dzieci to niekoniecznie. Zalezy tez od wieku, ile sa w stanie udzwignac i zrozumiec. Ja wiem, ze dla moich byloby to traumatyczne, bo maja zle doswiadczenia, wiec podobnie jak me-lissa ukrywalam.
            • thank_you Re: Kate Middleton 11.03.24, 22:42
              Chodzi o to, zeby nie dotarło. Ja od września miałam podejrzenie, ograniczone możliwości diagnostyki i jakoś moje dziecko pojęcia o tym nie ma, a mam zaliczony szereg badań, biopsję itp.
            • hanusinamama Re: Kate Middleton 12.03.24, 08:58
              Ale nie chodzi o ukrywanie poważnej choroby tylko nie mówienie, gdy czekasz na wyniki. Nie wiem po co dzieciom ówić, ze mama może ma a może nie ma raka, okaże się za miesiąc...
    • bi_scotti Re: Kate Middleton 11.03.24, 17:08
      Very cool analiza zauwazonych edits - long live Photoshop big_grin Juz zacieram rece na ciag dalszy - to zaczyna byc lepszy niz Tajemnica Bursztynowej Komnaty tongue_out Cheers.
      • taje Re: Kate Middleton 11.03.24, 18:02
        Oraz buty Charlotte! Jeden ma obcas, a drugi jest płaski.

Poza tym ktoś już zauważył, że ubrania na zdjęciu przypominają te z eventu z listopada 2023, tyle, że kolory zostały zmienione: kremowy golf został zamieniony na ciemny, spodnie i buty te same, sweter i koszula George'a zostały przyciemnione etc. Tropiciele tajemnic mają używanie smile

katemiddletonstyle.org/casual-outfit-baby-bank-wales-kids/
        • katiemorag Re: Kate Middleton 11.03.24, 20:54
          I dłonie Kate. Palce po obu stronach różnej długości. Wskazujące. Gdyby nie było to tak żenujące to byłoby śmieszne. W szoku jestem że w cywilizowanym kraju takie kłamstwa ktoś może publikować i jeszcze liczyć, że ktoś się na to nabierze.
        • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 00:16
          Zaczynam byc ciekawa ilu Photoshop instuctors/specialist wyslalo juz swoje resumes do "Firmy" z oferta nauczenia KM "jak to sie robi" big_grin Life-long learning wink Cheers.
    • midge_m Re: Kate Middleton 11.03.24, 17:50
      Już jest zdjęcie jeszcze nowsze, poznajecie Kate? wink
      • smoczy_plomien Re: Kate Middleton 11.03.24, 23:18
        Jeśli to faktycznie ona, to potencjalnie z premedytacją odwraca głowę w stronę muru i widać jakąś dziwną gulę na policzku.
        • smoczy_plomien Re: Kate Middleton 11.03.24, 23:22
          I jeszcze coś dziwnego z włosami. Praktycznie nie ma jej zdjęć takich, żeby miała odsłonięte całe małżowiny uszne. Gdzie są jej włosy? Łatwo mogli je tak ułożyć, żeby osłonić większość twarzy przed widokiem.
          • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 12.03.24, 13:10
            A to nieprawda akurat, jest masa zdjęć, gdzie ma jakieś fantazyjne zaplatane koki i widać całe ucho, albo jak jest nieformalnie ubrana, to często ma koński ogon.

Są trochę wyraźniejsze wersje tej fotki i moim zdaniem właśnie ma tu koński ogon.
    • rb_111222333 Re: Kate Middleton 11.03.24, 19:08
      Lubię ten wątek. Ja po prostu przyjęłam do wiadomości, że miała operację brzucha, a tu tyle teorii spiskowych.
    • asia_i_p1 Re: Kate Middleton 11.03.24, 19:19
      Aktualnie mam dwie teorie.

Pierwsza - dalej się jej trzymam - odciągają uwagę od Karola. Camilla wygląda smutno na tych ostatnich zdjęciach, a ona raczej nie jest z tych, co się łatwo łamią, więc z Karolem może być gorzej niż przyznają.
      Druga - nie moja - któraś dziewczyna tu sugerowała wylew przy operacji i częściowy niedowład jednej strony twarzy. To by tłumaczyło, że nawet krótkiego filmiku nie nagrają i tak bardzo unikają przypadkowych zdjęć.

• taje Re: Kate Middleton 11.03.24, 20:31
      Popatrzcie tutaj. To jest chyba faktycznie zdjęcie twarzy Kate z okładki Vogue!

x.com/AngryLawyerLady/status/1767247715996516717?s=20
      • niemcyy Re: Kate Middleton 11.03.24, 20:56
        Wstawienie zdjęcia sprzed 7-8 lat to byłaby obraza inteligencji poddanych big_grin, ale we will see.

Podobno drzewo w tle mało marcowe wink
        • k.walentynowicz Re: Kate Middleton 12.03.24, 14:01
          Przecież oni na pewno mają jakieś zadaszone ogrody, oranżerię etc.... ?

niemcyy napisał(a):

> Wstawienie zdjęcia sprzed 7-8 lat to byłaby obraza inteligencji poddanych big_grin, a
          > le we will see.
          >
          > Podobno drzewo w tle mało marcowe wink
          • hanusinamama Re: Kate Middleton 12.03.24, 15:16
            Przede wszystkim mają inny okres wegetacyjny W UK. Zależnie gdzie fota była robiona (moze gdzieś na południu UK) takie drzewo to nic dziwnego. Jeżeli bób u nich mozna sadzić do gruntu w styczniu ( u as sadzi się od połowy marca) to tym bardziej drzewo mogło szybciej ruszyć z wegetacja.
            • niemcyy Re: Kate Middleton 12.03.24, 15:31
              Podobno= nie ja się dziwię, tylko powtarzam z głębi internetu.

Dzięki za wyjaśnienie, że w GB inny klimat niż w Suwałkach!
              • hanusinamama Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:08
                Nie wiem co się rzucasz. Wyjaśniam, że u nich wczesniej rusza okres wegetacyjny. I tyle
    • katiemorag Re: Kate Middleton 11.03.24, 20:52
      A ja wam powiem jedno. Jak ktoś kłamie w małych rzeczach to kłamie i w dużych. Pałac bezczelnie próbował okłamać ludzi w sprawie zdjęcia. Kłamie też, że Kate sama to tak zmajstrowała. To mogą kłamać że wszystkim. Ja już w nic nie wierzę a tym bardziej w chorobę Kate. Najprostsze rozwiązania są przeważnie najbardziej prawdopodobne. Może ona chce rozwodu a te całe cyrki są po to aby ją przekonać aby zmieniła zdanie. Może tam od dawna się źle działo. Nie chciała rozwodu dopóki żyła Elżbieta by jej nie oskarżyli o to, że staruszkę do grobu wpędziła albo zwyczajnie ją lubiła. A teraz nie ma nic do stracenia.
      • midge_m Re: Kate Middleton 11.03.24, 21:08
        katiemorag napisała:

Najprostsze rozwiązania są przeważnie najbardzie
        > j prawdopodobne. Może ona chce rozwodu a te całe cyrki są po to aby ją przekona
        > ć aby zmieniła zdanie. Może tam od dawna się źle działo. Nie chciała rozwodu do
        > póki żyła Elżbieta by jej nie oskarżyli o to, że staruszkę do grobu wpędziła al
        > bo zwyczajnie ją lubiła. A teraz nie ma nic do stracenia.

Ale to już by się chyba zorientowali że William mieszka gdzie indziej, przecież by nie mieszkała z nim w tym samym miejscu. Może poroniła i ma depresję sad choć chyba bym już wolała rozwód.
      • taje Re: Kate Middleton 11.03.24, 21:14
        Ja też muszę przyznać, że wkręciłam się w teorie spiskowe wink

Tutaj ciekawa rozpiska kolejnych zdarzeń dotyczących Kate - ponoć już 28 stycznia zaobserwowano konwój jadący z Sandringham do szpitala. A od końca stycznia hiszpańska dziennikarka uparcie twierdzi, że Kate jest w śpiączce, co też - nietypowo dla siebie - zdementował Pałac Królewski (zwyczaj jest taki, że nie dementują plotek czy spekulacji). twitter.com/effoff1988/status/1766969294921888020/photo/1
        • enith Re: Kate Middleton 11.03.24, 22:11
          Nie 28 stycznia, a 28 grudnia ubiegłego roku. Trzy dni po Kate ostatnim oficjalnym wystąpieniu (z okazji BN). Historii z konwojem jadącym na sygnale do szpitala nie dotknął nikt z brytyjskiej prasy, choć byli naoczni świadkowie zdarzenia, w końcu Sandrigham nie leży na końcu świata. Wydarzenia opisały zagraniczne media, a pewna hiszpańska dziennikarka utrzymuje do dziś, pomimo oficjalnego dementi wystosowanego przez KP, że Kate była w bardzo poważnym stanie i jej życie było zagrożone. Może właśnie śpiączka, może sugerowany już tu wylew. W świetle tego oraz poodwoływanych znienacka serii jej wystąpień, ludziom trudno było uwierzyć w tą od dawna zaplanowaną operację, o której publikę powiadomiono PO fakcie. Do tego dochodzi teraz seria poważnych wpadek wizerunkowych w wykonaniu KP. A Kate jak nie było, tak nie ma.
          • taje Re: Kate Middleton 11.03.24, 22:29
            Tak, masz rację, miałam na myśli 28 grudnia. Dopiero dzisiaj opublikowali zdjęcia konwoju. Do tego jeszcze dochodzi tajemnicza śmierć męża kuzynki Williama (podobno zginął od strzału w głowę). Bardzo to wszystko dziwne.
            • princesswhitewolf Re: Kate Middleton 11.03.24, 22:51
              taje to juz jest teoria spiskowa by te dwie sprawy polaczyc
              • princesswhitewolf Re: Kate Middleton 11.03.24, 22:58
                stawiam na endometrioze i ze miala usuwane przydatki i macice po ostrych krwawieniach. Nikt sie tym specjalnie nie chwali gdy jest sie kobieta na swieczniku.
              • taje Re: Kate Middleton 11.03.24, 23:21
                Pewnie, że teoria spiskowa. Ale już kilkakrotnie widziałam informację o śmierci Kingstona w zestawieniu chronologicznym dziwnych zdarzeń dotyczących Kate, vide powyższy link. Nie pomogło pewnie, że KP informując o nieobecności Williama podczas memorial service miał potrzebę dodania, że nieobecność Williama nie ma związku ze śmiercią Kingstona (dopiero po tym dementi zaczęły się spekulacje).

Ja myślę, że najwięcej wskazuje nie tyle na chorobę Kate, co na rozpad małżeństwa. Kate mogła mieć wszystkiego dosyć, zabrała dzieci i gdzieś wyjechała, i nie mogą jej skłonić do powrotu.
                • smoczy_plomien Re: Kate Middleton 11.03.24, 23:24
                  Kate nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie. Ma w umowie jasno, że w razie rozwodu ona może odejść, ale dzieci zostają w rodzinie królewskiej. Dzieci - dobrem państwowym.
                  • taje Re: Kate Middleton 11.03.24, 23:30
                    To co ma w umowie może chwilowo nie mieć znaczenia, jeśli zwinie dzieci i wyjedzie - rodzinie królewskiej przede wszystkim zależy na tym, żeby informacja o kryzysie małżeńskim nie wyciekła do gazet, a resztę się załatwi negocjacjami właśnie. To zresztą jedna z mniej dramatycznych wersji obecnej sytuacji. No może oprócz nieudanej operacji plastycznej. Wszystkie inne wersje są dużo gorsze.
                • alicia033 Re: Kate Middleton 11.03.24, 23:59
                  taje napisała:

> Kate mogła mieć wszystkiego dosyć, zabrała dzieci i gdzieś wyjechała

ale chyba to, czy dzieci normalnie chodzą do szkoły czy nie, to dość łatwo ustalić.
                  Biorąc pod uwagę, że chodzi jednak o dzieci, w tym z kolejnym następcą tronu, to wersja z samodzielnym wyjazdem Kate gdziekolwiek wydaje mi się skrajnie mało prawdopodobne.
                  • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 00:34
                    No właśnie, z tego co czytam na Twitterze, nie widziano dzieci od grudnia. Ani dzieci, ani rodziców Kate (pomijam ostatnie zdjęcie matki w samochodzie). Jaki jest powód tego, że dzieci nie chodzą do szkoły?
                    • niemcyy Re: Kate Middleton 12.03.24, 01:15
                      Racja. Skoro William z powodu jej choroby tak się nimi zajmuje to z raz mógł się pokazać, nie potrzebuje 3 rąk do trzymania wszystkich w tym wieku.
                      Może zwiała z nimi do rodziców i stąd dobrze poinformowany przez matkę stryj czy wuj ostatnio w wywiadzie.

Ale może nie chodzą do szkoły, żeby nie przywlec matce jakiegoś śmiertelnego w jej chorobie smarka.
                      • katecat1 Re: Kate Middleton 12.03.24, 13:22
                        Robi się coraz straszniej. Może faktycznie żeby nic ze szkoły nie przywlec, a może żeby maksymalnie wykorzystać wspólny czas, którego niewiele zostało. Szkołę zawsze można nadrobić.
                        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Kate Middleton 12.03.24, 13:33
                          Dzieci pewnie mają edukacje domową, jeśli zabrano je ze szkoły.
                        • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 13:53
                          Albo, żeby w szkole nie wygadały się, co tak naprawdę się dzieje...
                          • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 12.03.24, 14:01
                            Tak, pewnie coś ten deseń, żeby je chronić przed jakimś nagabywaniem, bo ochrona ochroną, ale atmosfera jest tak rozgrzana, że diabli wiedzą, co komu może przyjść do głowy.
                            • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 14:21
                              Jeśli dzieci Kate są na miejscu (a nie zniknęły razem z matką), myślę, że rodzinie królewskiej nie tyle chodzi o chronienie ich przed nagabywaniem, ale o embargo informacyjne. Wystarczy, że kolega z klasy zapyta, co się dzieje z mamą a Louis odpowie, że tata bije mamę i ta ma brzydką bliznę na twarzy. Albo, że mama od dwóch miesięcy leży w łóżku w szpitalu z rurką w nosie i do nikogo się nie odzywa, no i problem.

Mam wrażenie, że ta afera z Kate to będzie gwóźdź do trumny rodziny królewskiej - jednak chyba lepiej mieć głupiego czy przemocowego prezydenta przez 4 lata niż dożywotnio rojalsów, których małżeńskie czy zdrowotne problemy rozgrzewają media społecznościowe.
                              • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 14:37
                                Albo ... we wtorek, 2 kwietnia KM przetnie jakas wstege czy poglaszcze jakies kids po glowkach w charity daycare & life will go on - publika bedzie spekulowac przez kolejnych kilka tygodni/miesiecy co to bylo gdy bylo a od "after Easter" everything will be back to normal wink Anti climaxing, eh big_grin Taki extended April Fool's Day for everybody tongue_out Cheers.
                              • simply_z Re: Kate Middleton 12.03.24, 14:49
                                Rozgrzewaja, nawet w jakiejs Polsce, co generuje dodatkowa kasewink. A brytole lubia przeciez te cala otoczke dawnego imperium.
                                • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 14:57
                                  Of course, isn't it obvious? surprised Przez jakas chwile Royals stali sie mniej widoczni, skupienie bylo na HM wiec trzeba bylo cos wymyslic. Jako bonus jest Charles's cancer & public sympathy z tego powodu a historia tajemniczej choroby KM & jej "znikniecie" to juz w ogole PR majstersztyk - "swiat" cares again - o to wszak chodzilo tongue_out Cheers.
                                  • asia_i_p1 Re: Kate Middleton 12.03.24, 15:01
                                    A to masz zupełnie inną wizję niż ja. Mnie się wydaje, że kreują tajemnicę wokół Kate, żeby odciągnąć uwagę od Charles'a.
                                    • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 15:12
                                      Ja uważam, że jeśli chronią to Williama, a Kate rzucili na pożarcie mediom (te jej przeprosiny - taak, już widzę, jak dochodząca do siebie po operacji księżniczka w wolnym czasie zajmuje się edytowaniem oficjalnych zdjęć...). Choć może się i przeliczyli, bo okazuje się, że Kate cieszy się większą sympatią, niż jej mąż i teść.

Niezłe podsumowanie tego cyrku: x.com/TheStefanSmith/status/1767191732368867811?s=20
                                      • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 15:18
                                        Time na nowa profesje (moze podpowiedz dla zalozycielki watku o tym czym ma sie zajac jej corka studiujaca IT big_grin) - Photoshop Detective - next season of True Detectives in progress tongue_out Cheers.
                                      • alpepe Re: Kate Middleton 12.03.24, 15:43
                                        Księżna, nie księżniczka.
                                      • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:34
                                        taje napisała:

> taak, już widzę, jak dochodząca do siebie po operacji księżniczka w wolnym czasie zajmuje się edytowaniem oficjalnych zdjęć...).

eno, bawić w to to akurat by się mogła, bo to mało wymagające fizycznie zajęcie, ale nie jestem w stanie uwierzyć w to, że zostałoby to zamieszczone przez nią samodzielnie, bez przejścia przez ichnie biuro PR, gdzie jednak powinni siedzieć fachowcy.
                                        Dlatego nie wierzę, że Kate miała cokolwiek wspólnego z tym zdjęciem - od edycji przez jego publikację po przeprosiny za nie.
                                        Do Wielkanocy zaledwie 3 tygodnie, więc sądzę, że jeżeli Kate się nie pokaże w zapowiedzianym terminie to jednak nie da się dłużej utrzymać dotychczasowej "zmowy milczenia" co do jej rzeczywistego stanu.
                                        • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:40
                                          Podobnież tajemnicze jak „najsmutniejsza księżniczka świata”

alicia033 napisała:

> taje napisała:
                                          >
                                          > > taak, już widzę, jak dochodząca do siebie po operacji księżniczka w wolny
                                          > m czasie zajmuje się edytowaniem oficjalnych zdjęć...).
                                          >
                                          > eno, bawić w to to akurat by się mogła, bo to mało wymagające fizycznie zajęcie
                                          > , ale nie jestem w stanie uwierzyć w to, że zostałoby to zamieszczone przez nią
                                          > samodzielnie, bez przejścia przez ichnie biuro PR, gdzie jednak powinni siedzi
                                          > eć fachowcy.
                                          > Dlatego nie wierzę, że Kate miała cokolwiek wspólnego z tym zdjęciem - od edycj
                                          > i przez jego publikację po przeprosiny za nie.
                                          > Do Wielkanocy zaledwie 3 tygodnie, więc sądzę, że jeżeli Kate się nie pokaże w
                                          > zapowiedzianym terminie to jednak nie da się dłużej utrzymać dotychczasowej "zm
                                          > owy milczenia" co do jej rzeczywistego stanu.
                                          >
                                          • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:53
                                            Bez przesady, w przypadku Charlene od początku było wiadomo, że coś nie gra. Próbowała nawiać przed ślubem, zatrzymali ją na lotnisku, płakała podczas ceremonii.

Middleton sprawiała wrażenie świetnie się czującej w roli przez te wszystkie lata.
                                            • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:59
                                              O? To co w końcu z tą Charlene?

dr.amy.farrah.fowler napisał(a):

> Bez przesady, w przypadku Charlene od początku było wiadomo, że coś nie gra. Pr
                                              > óbowała nawiać przed ślubem, zatrzymali ją na lotnisku, płakała podczas ceremon
                                              > ii.
                                              >
                                              > Middleton sprawiała wrażenie świetnie się czującej w roli przez te wszystkie la
                                              > ta.
                                              >
                                              • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 13.03.24, 17:48
                                                A co ma być? Chyba nic szczególnego, w 2023 pojawiali się razem, ale są ploty, że ona mieszka oddzielnie.
                              • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 12.03.24, 15:40
                                Z tym ostatnim jednak nie do końca się zgadzam, bo głupi prezydent może o wiele więcej namieszać niż royalsi, którzy jednak są głównie operą mydlaną i przecinaczami wstęg.

Ale owszem, wygląda na to, że możesz mieć rację i im to bardzo zaszkodzi, o wiele bardziej niż dotychczasowe ekscesy np. Karolek oszukujący Dianę już od pierwszego dnia znajomości, bo nad tym już wszyscy przeszli do porządku dziennego, uznali, że Camilla odkupiła swoje winy, a skoro jest z nią szczęśliwy, to kij z tym.

Ogólnie splotło się to wszystko niefajnie. Zmarła Elżbieta, tron przejął już trochę posunięty w latach Karol i po paru miesiącach wyszła kwestia nowotworu. To wszystko jeszcze byłoby do uratowania, gdyby biznes przejmowali stopniowo uwielbiani Kate i Wiliam, ale mamy:

- aferę z Kate, z całkowitym brakiem transparentności i idiotycznymi PR-owymi strzałami w stopę, jak choćby to zdjęcie;
                                - niespecjalną przejrzystość w temacie nowotworu Karola, co również rodzi spekulacje co do jego stanu i rokowań;
                                - wrażenie ogólnego bałaganu, jakby nikt nad niczym nie panował (wyklęty Andrzejek ośmiela się pokazać publicznie).

To się raczej dobrze nie skończy. Jeżeli z Kate istotnie odchodzi coś grubego i ona nie zacznie się w miarę szybko pojawiać publicznie (a już zdjęto info o jej planowanej obecności podczas Trooping the Colour w czerwcu!), to będzie to koniec royalsów as we know them.
                                • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:39
                                  Wybaczcie, ale może royalsi traktują te oficjalne żony jak „jałówki”.

> Ale owszem, wygląda na to, że możesz mieć rację i im to bardzo zaszkodzi, o wie
                                  > le bardziej niż dotychczasowe ekscesy np. Karolek oszukujący Dianę już od pierw
                                  > szego dnia znajomości, bo nad tym już wszyscy przeszli do porządku dziennego, u
                                  > znali, że Camilla odkupiła swoje winy, a skoro jest z nią szczęśliwy, to kij z
                                  > tym…
                                • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:47
                                  To jak już tak spiskowo po bandzie idziemy, to Wam powiem, co Wam powiem, ale jest ciepło. wink
                                  I prawdopodobnie to zamach stanu na dworze królewskim.
                                  Tyle, ze ciężko przekonać do jednomyślności wszystkich współpracowników.
                                  Ta archaiczna przebrzmiała monarchia, to już dawno kolos na glinianych nogach..
                                  Trzy, dwa, jeden….! Kto ma popcorn?🍿

> Z tym ostatnim jednak nie do końca się zgadzam, bo głupi prezydent może o wiele
                                  > więcej namieszać niż royalsi, którzy jednak są głównie operą mydlaną i przecin
                                  > aczami wstęg.
                                  >
                                  > Ale owszem, wygląda na to, że możesz mieć rację i im to bardzo zaszkodzi, o wie
                                  > le bardziej niż dotychczasowe ekscesy np. Karolek oszukujący Dianę już od pierw
                                  > szego dnia znajomości, bo nad tym już wszyscy przeszli do porządku dziennego, u
                                  > znali, że Camilla odkupiła swoje winy, a skoro jest z nią szczęśliwy, to kij z
                                  > tym.
                                  >
                                  > Ogólnie splotło się to wszystko niefajnie. Zmarła Elżbieta, tron przejął już tr
                                  > ochę posunięty w latach Karol i po paru miesiącach wyszła kwestia nowotworu. T
                                  > o wszystko jeszcze byłoby do uratowania, gdyby biznes przejmowali stopniowo uwi
                                  > elbiani Kate i Wiliam, ale mamy:
                                  >
                                  > - aferę z Kate, z całkowitym brakiem transparentności i idiotycznymi PR-owymi s
                                  > trzałami w stopę, jak choćby to zdjęcie;
                                  > - niespecjalną przejrzystość w temacie nowotworu Karola, co również rodzi speku
                                  > lacje co do jego stanu i rokowań;
                                  > - wrażenie ogólnego bałaganu, jakby nikt nad niczym nie panował (wyklęty Andrze
                                  > jek ośmiela się pokazać publicznie).
                                  >
                                  > To się raczej dobrze nie skończy. Jeżeli z Kate istotnie odchodzi coś grubego i
                                  > ona nie zacznie się w miarę szybko pojawiać publicznie (a już zdjęto info o je
                                  > j planowanej obecności podczas Trooping the Colour w czerwcu!), to będzie to ko
                                  > niec royalsów as we know them.
                                  >
                                  • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:57
                                    doloresamigo napisała:

> I prawdopodobnie to zamach stanu na dworze królewskim.

O.Kwink.
                                    To kto w tej grze o tron jest Brutusem?
                                    • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:03
                                      Brutus jest na zewnątrz dworu.😎

alicia033 napisała:

> doloresamigo napisała:
                                      >
                                      > > I prawdopodobnie to zamach stanu na dworze królewskim.
                                      >
                                      > O.Kwink.
                                      > To kto w tej grze o tron jest Brutusem?
                                      >
                                  • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:59
                                    Znaczy, Kaśka i Wils próbowali stuknąć Karola, ale nie udało się i postrzelona Kaśka jest w śpiączce?
                                    • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:05
                                      To ja was przebiję: Kate zaszła w ciążę z Thomasem Kingstonem (mężem kuzynki Williama) i zmusili ją do aborcji, a Kingstona wyeliminowali, tadam! Kto da więcej? x.com/Vanix31/status/1767515895826432234?s=20
                                      • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:18
                                        Sztampowe nudyyy! wink
                                        Pozostanę przy zamachu stanu. Jako że postawiono ultimatum ustąpienia royalsom, a nie mogą tak po prostu abdykować, gdyż publika burzyłaby się, wszystko jest rozłożone w czasie.
                                        Natomiast Kate, dzieci i parę innych ważnych osób jest „zniknietych”, gdyż groziło im bezpośrednie niebezpieczeństwo.
                                        Przejęcie nastąpi stopniowo i łagodnie, nie przerywając snu. 😎

Ja się taje napisała:

> To ja was przebiję: Kate zaszła w ciążę z Thomasem Kingstonem (mężem kuzynki Williama) i zmusili ją do aborcji, a Kingstona wyeliminowali, tadam! Kto da więcej? x.com/Vanix31/status/1767515895826432234?s=20
                                        >
                                        • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:24
                                          Jak zamach stanu to kryptonim WaterKate!
                                          • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:41
                                            O to to! 😁 wchodzę w to ze szczerze wyszczerzonym uśmiechem jak ze zdjęcia pękających ze śmiechu dzieci i radującej się do rozpuku Kate. Ach ta angielska powściągliwość!
                                            Nota bene ktoś chciał wyjść po angielsku, ale nie udało się.

taje napisała:

> Jak zamach stanu to kryptonim WaterKate!
                                            >
                                            • daniela34 Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:45
                                              Jak wy nic nie rozumiecie. Te zdjęcia z zębami miały zaprzeczać pogłoskom jakoby angielskie dzieci częściej ostatnio zapadały na szkorbut. Wszak wiadomo, że jeśli dzieci następcy tronu mają zdrowe zęby to i reszta narodu może się pochwalić filmowymi uśmiechami.
                                            • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:50
                                              A propos zębów - uprzejmie donoszę, że na słynnym zdjęciu dopatrzono się dwóch (a nawet i trzech - trwa dyskusja) rzędów dolnych zębów u księcia George'a.
                                              • daniela34 Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:53
                                                The better to eat you with, my dear...
                                              • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:56
                                                Był taki film z motywem Arki Noego, ale chodziło o inny kataklizm abo atak obcych, na arkę mieli wstęp jedynie vipy, oczyswiscie za sutą opłatą.
                                                Nie pamiętam tytułu.
                                                Myślę że w Albanii rozpoczęto nowy trend w kinematografii - już mi się nudziły te dawne, wyświechtane, mainstreamowe scenariusze - teraz dużo tajemniczych zniknięć, myślę że to może mieć związek ze szczepieniami, wiecie jakimi, tymi z czipsami, wybrani idą do raju dla wybranych, a my tu, szaraczki sami zostaniemy, niepostrzeżenie.
                                                Ja nie mam takiego czipsa, sprawdzałam <foch!>

taje napisała:

> A propos zębów - uprzejmie donoszę, że na słynnym zdjęciu dopatrzono się dwóch
                                                > (a nawet i trzech - trwa dyskusja) rzędów dolnych zębów u księcia George'a.
                                                >
                                              • niemcyy Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:06
                                                Może i ma w dwóch rzędach tongue_out, bo krzywe, normalne po dziadku. Widać na pierwszy rzut oka po tym uśmiechach, że ortodonta działał u Kate, ale nie dzieci.
                                        • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:42
                                          doloresamigo napisała:

> Sztampowe nudyyy! wink
                                          > Pozostanę przy zamachu stanu. Jako że postawiono ultimatum ustąpienia royalsom,

No ale w takim razie to nie jest zamach pałacowy.
                                          Postuluję o niemieszanie linii fabularnych!
                                          • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:51
                                            Ale jest różnica między propozycją ustąpienia a „propozycją” ustąpienia.
                                            Jak w filmach gangsterskich, rozumiesz?

alicia033 napisała:

> doloresamigo napisała:
                                            >
                                            > > Sztampowe nudyyy! wink
                                            > > Pozostanę przy zamachu stanu. Jako że postawiono ultimatum ustąpienia roy
                                            > alsom,
                                            >
                                            > No ale w takim razie to nie jest zamach pałacowy.
                                            > Postuluję o niemieszanie linii fabularnych!
                                            >
                                            • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:58
                                              A tu w duchu filmowym: Father-son bonding time and how to get rid of unwanted wives. (by twitter)
                                              • daniela34 Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:01
                                                Aaaaaa 🤣🤣🤣
                                                • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:14
                                                  Tak naprawdę to tutaj to jaskrawy „kill notice”. Nomen omen. 🪦
                                                  To drzewo jest ewidentnie wklejone!
                                                  Kopali razem z życzeniami serdeczności dla kogoś, ale się rypło, trzeba było pociągnąć w modnym ekologicznym tonie. Stąd drzewo. Widzicie? 😎

kill daniela34 napisała:

> Aaaaaa 🤣🤣🤣
                                              • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:06
                                                Understandable - baba (2 baby!) z wozu, koniom lzej & mozna miec swiecty spokoj ... ufff big_grin Cheers.
                                                • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:10
                                                  Tfu! Parentyfikacja
                                                  Zawsze było wiadomo, że to patologiczna, wysoko, bardzo wysoko funkcjonująca, rodzina.

bi_scotti napisała:

> Understandable - baba (2 baby!) z wozu, koniom lzej & mozna miec swiecty spokoj
                                                  > ... ufff big_grin Cheers.
                                                  >
                                                • daniela34 Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:13
                                                  Patrzcie jednak jakie są różnice kulturowe - u nas na współmałżonku sadzi się lilie. A tam drzewa.
                                                  • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:25
                                                    Gdie bieriozka tam Rossija ... OMG, czy ja juz jak Princess, wszedzie widze signs of war? surprised ¿qué pasó? Ide sprawdzic ile miejsca za listwami ... a nuz znajde Kate? Who knows, who knows ... Cheers.
                                                  • daniela34 Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:28
                                                    Kate może też udawać wypuczoną klepkę w podłodze. Sprawdź przy okazji, Bi_scotti.
                                            • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:49
                                              doloresamigo napisała:

> Ale jest różnica między propozycją ustąpienia a „propozycją” ustąpienia.
                                              > Jak w filmach gangsterskich, rozumiesz?

Nie, to ty nie umiesz w konwencję.
                                              Zaczynasz od zamachu pałacowego a potem wszystko coraz bardziej ci się miesza.
                                              • daniela34 Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:52
                                                No właśnie. Apeluję o konsekwencję w stosowaniu konwencji. Jeśli zamach pałacowy to stronnictwo przegrane aktualnie siedzi w Tower.
                                                • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:11
                                                  daniela34 napisała:

> Jeśli zamach pałacowy to stronnictwo przegrane aktualnie siedzi w Tower.

ewentualnie znalazło schronienie po drugiej stronie Kanału Angielskiego gdzie knuje i zbiera siły do powrotu.
                                                  Co do Tower to powinno być łatwe do sprawdzenia - naszasmile Anna Boleyn po prawie pięciuset latach tkwienia tam yyyyyy szczątkami cielesnymi powinna znać teren jak własną kieszeń.
                                                  • daniela34 Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:12
                                                    Właśnie! I to jest wlaściwa konwencja.
                                                    Dawać tutaj Annę i niech zeznaje na okoliczność.
                                                • mamamisi2005 Re: Kate Middleton 12.03.24, 20:40
                                                  W Tower to siedzą pelikany, które wygryzły kruki
                                                  • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 20:44
                                                    mamamisi2005 napisała:

> W Tower to siedzą pelikany, które wygryzły kruki

jakie pelikany?
                                                    Shame on you! Pelikany to rozdziobią kruki i wrony!
                                          • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 21:11
                                            Najpewniej nie zrozumiałaś.

alicia033 napisała:

> doloresamigo napisała:
                                            >
                                            > > Sztampowe nudyyy! wink
                                            > > Pozostanę przy zamachu stanu. Jako że postawiono ultimatum ustąpienia roy
                                            > alsom,
                                            >
                                            > No ale w takim razie to nie jest zamach pałacowy.
                                            > Postuluję o niemieszanie linii fabularnych!
                                            >
                                            • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 21:18
                                              doloresamigo napisała:

> Najpewniej nie zrozumiałaś.
                                              >

Ja zrozumiałam. Daniela też. To ty nie ogarniasz konwencji gatunkowej.
                                      • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 17:25
                                        Pora sprawdzic kwestie measles vaccine ... who knows czy kostropata old-fashion odra nie jest czescia conspiracy theory tongue_out big_grin Cheers.
                                      • princesswhitewolf Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:54
                                        No ale dlaczego dzieci znikly taje? Musisz lepiej to obmyslec
                                        • bieda_tubka Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:15
                                          w UK dzieci tak sobie mogą zniknąć? dzwoń po wasz MOPS i niech sprawdzą rodzinkę.
                                        • taje Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:17
                                          Jestem otwarta na wiele możliwości wink The more, the merrier. Życie to ogród o rozwidlających się ścieżkach.

Osobiście obstawiam przemoc domową, rozwód i obstrukcję ze strony Kate.
                                          • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:55
                                            Team Taje.
                                            Prawda?
                                            W życiu rzadko coś jest zero jedynkowe.
                                            I nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe

taje napisała:

> Jestem otwarta na wiele możliwości wink The more, the merrier. Życie to ogród o
                                            > rozwidlających się ścieżkach.
                                            >
                                            > Osobiście obstawiam przemoc domową, rozwód i obstrukcję ze strony Kate.
                                            >
                                          • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 20:05
                                            taje napisała:

> Osobiście obstawiam przemoc domową, rozwód i obstrukcję ze strony Kate.
                                            >

Na obstrukcje kiwi - works like magic. BTW, skrecamy back to "abdominal surgery" ... hmmm surprised wink Cheers.
                                            • doloresamigo Re: Kate Middleton 12.03.24, 20:11
                                              Z dwojga złego lepsza od autopsji
                                              Obstrukcja
                                              Bo to Kasi marna reprodukcja
                                              Niewolnica Isaura
                                              Na dobre i złe
                                              To Niezła produkcja i power
                                              Ale
                                              Najlepsza telenowela
                                              Białe kruki to tylko w
                                              Tower

Wszystko można co nie można,
                                              byle z wolna i z ostrożna

bi_scotti napisała:

> taje napisała:
                                              >
                                              > > Osobiście obstawiam przemoc domową, rozwód i obstrukcję ze strony Kate.
                                              > >
                                              >
                                              > Na obstrukcje kiwi - works like magic. BTW, skrecamy back to "abdominal surgery
                                              > " ... hmmm surprised wink Cheers.
                                              >
                                          • princesswhitewolf Re: Kate Middleton 12.03.24, 20:42
                                            Ja bym byla za motywem z tajnym romansem Kate, ciaza i postrzalem
                                        • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:32
                                          princesswhitewolf napisała:

> No ale dlaczego dzieci znikly taje?

Albowiem kto ma prawowitego dziedzica ten ma przewagę.
                                          Więc choć wydaje się, że Kate jest w defensywie i zniknęła z dworu, to będzie kontynuuowała walkę o objęcie tronu przez George'a, pełniąc, do czasu osiągnięcia przez niego pełnoletności, rolę regentki.
                                          • princesswhitewolf Re: Kate Middleton 12.03.24, 21:11
                                            smile))))
                                      • hanusinamama Re: Kate Middleton 15.03.24, 09:30
                                        Po co? To jest dziecko nr 4...kogokolwiek by tam interesowało czyje?
                    • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 07:16
                      taje napisała:

> No właśnie, z tego co czytam na Twitterze, nie widziano dzieci od grudnia.

w takim razie rzeczywiście zdziwniej i zdziwniej.
                      • princesswhitewolf Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:40
                        czy juz sa sugestie ze UFO je porwalo?
                        • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 16:46

> czy juz sa sugestie ze UFO je porwalo?

to sąsiedni wątek, o dzieciach Meghan i Harrego.

Ale jak już tu wpadłaś, to opowiedz jak się ma stan londyńskiej wiosny do tej z wycofanego zdjęcia.
                          • princesswhitewolf Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:55
                            Juz wiele drzew przekwitlo moja droga.
                            • alicia033 Re: Kate Middleton 12.03.24, 19:12

> Juz wiele drzew przekwitlo moja droga.

znaczy w botanice Kate nie mieszała?
                              That's good!
                • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 12.03.24, 08:12
                  Zapakowała dzieci do Landrovera i ukryła się w Szkocji? Bo na lotnisku to chyba ktoś by ją zauważył.
                  • princesswhitewolf Re: Kate Middleton 12.03.24, 21:12
                    No musza miec czas by wyprodukowac jej klonai go podstawic.
    • wirotomenia Re: Kate Middleton 12.03.24, 00:22
      Jezu
    • trzydziestolatka80 Re: Kate Middleton 12.03.24, 07:25
      Eh, przynajmniej Meghan ma w końcu spokój.
      • husky_cat Re: Kate Middleton 12.03.24, 07:55
        Meghan to atencjuszka, ona nie chce spokoju tylko popularności i uwielbienia.
        A tu proszę, jedno zdjęcie Kate i absolutnie nikogo (może poza IRS 😂) nie obchodzą jej śmieszne "inicjatywy"😁
      • dr.amy.farrah.fowler Re: Kate Middleton 12.03.24, 08:11
        #najgorzej
    • loganberry Re: Kate Middleton 12.03.24, 18:42
      Ok, jak już szalejemy z teoriami. Biorąc pod uwagę konwój i znikniete dzieci skłaniam się ku wersji: Kate coś próbowała zrobić sobie i/lub komuś, dzieci były świadkami zajścia i obecnie poddawane są praniu mózgow w celu wyparcia gdzieś w odosobnieniu.
      • bi_scotti Re: Kate Middleton 12.03.24, 20:09
        Good, very good nowy trop - chciala sobie zrobic kuku tym rewolwerem, ktorym kuzyn sie zastrzelil - moze sie nie zastrzelil a odbierajac Kate ... things did happen ... Czas wywolac ducha Thomas Kingston - ktos ma Ouija board pod reka? Cheers.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka