Dodaj do ulubionych

Księżna Kate

05.06.24, 17:51
Co myślicie o plotkach ? Czy wierzycie w teorie że Kate nie żyje?
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: Księżna Kate 05.06.24, 21:54
      Nie napisze, co mysle o plotkach i plotkarzach, bo bym sie sama musiala wyciac :-P
      We wersji nadajacej sie do publikacji - moim zdaniem obrzydliwe jest to, ze chora kobieta nie moze w spokoju wracac do zdrowia, dlubac w nosie albo nawet umierac, bo weszycielom sensacji sie wydaje, ze ona ma obowiazek sie tlumaczyc.
      • niyaa Re: Księżna Kate 05.06.24, 23:48
        No tak-zgoda . Jednakże teorie narastają… nawet na pudelku , jakby Kate była księżna Polski
    • ta_ruda Re: Księżna Kate 06.06.24, 15:12
      Ja mysle ze jest ona poprotu bardzo chora - po leczeniu - i wraca do zdrowia.

niyaa napisał(a):

> Co myślicie o plotkach ? Czy wierzycie w teorie że Kate nie żyje?
    • andgie Re: Księżna Kate 08.06.24, 11:28
      Jakby księżna Kate zmarła , to by to ogłoszono. Nic takiego nie miało miejsca , więc żyje.
    • aniaheasley Re: Księżna Kate 10.06.24, 12:13
      Pytanie jest niesamowite samo w sobie. Kto i dlaczego mialby teoretycznie wpasc na pomysl, zeby taki fakt ukryc? I jak to by mialo wygladac, William odpowiada na pytania o jej stan zdrowia i dziekuje well-wishers gdziekolwiek sie pojawi, a tymczasem Ksiezna nie zyje? Czy William o tym wie? Czy tylko 'oni', kimkolwiek sa. Kafka i Orwell mogliby u Ciebie nauki pobierac :))))
      • niyaa Re: Księżna Kate 10.06.24, 19:38
        U mnie to raczej nie ale odkąd polskie media przysposobiły rodzinę królewska jako niemalże własna takie są newsy i rozważania i jak przejdziesz przez sekcje komentarzy to teorie są przeróżne, także nie ja jestem ich autorka
        • princesswhitewolf Re: Księżna Kate 12.06.24, 21:27
          zgadzam sie. nie moge pojac tej polskiej fascynacji Kate Middleton a juz monakijskiej Charlene w ogole
    • andgie Re: Księżna Kate 15.06.24, 13:09
      Jak widać po dzisiejszej paradzie, księżna żyje. Wyraźnie pokazywano ją tak mało, jak to możliwe. To zrozumiałe .
      • niyaa Re: Księżna Kate 15.06.24, 16:05
        Na pudelku to odnotowano również , w sekcji komentarzy ponownie pojawiają się komentarze że to sobowtór.
        • glasscraft Re: Księżna Kate 15.06.24, 16:11
          A na ematce chore na glowe trole sie produkuja, ze Kate osmielila sie za dobrze wygladac i ze to nie jest "solidarne" z innymi chorymi. J.bnietych na swiecie nie brakuje.
          • niyaa Re: Księżna Kate 15.06.24, 16:16
            A to grubo…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka