niyaa 05.06.24, 17:51 Co myślicie o plotkach ? Czy wierzycie w teorie że Kate nie żyje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glasscraft Re: Księżna Kate 05.06.24, 21:54 Nie napisze, co mysle o plotkach i plotkarzach, bo bym sie sama musiala wyciac :-P We wersji nadajacej sie do publikacji - moim zdaniem obrzydliwe jest to, ze chora kobieta nie moze w spokoju wracac do zdrowia, dlubac w nosie albo nawet umierac, bo weszycielom sensacji sie wydaje, ze ona ma obowiazek sie tlumaczyc. Odpowiedz Link
niyaa Re: Księżna Kate 05.06.24, 23:48 No tak-zgoda . Jednakże teorie narastają… nawet na pudelku , jakby Kate była księżna Polski Odpowiedz Link
ta_ruda Re: Księżna Kate 06.06.24, 15:12 Ja mysle ze jest ona poprotu bardzo chora - po leczeniu - i wraca do zdrowia. niyaa napisał(a): > Co myślicie o plotkach ? Czy wierzycie w teorie że Kate nie żyje? Odpowiedz Link
andgie Re: Księżna Kate 08.06.24, 11:28 Jakby księżna Kate zmarła , to by to ogłoszono. Nic takiego nie miało miejsca , więc żyje. Odpowiedz Link
aniaheasley Re: Księżna Kate 10.06.24, 12:13 Pytanie jest niesamowite samo w sobie. Kto i dlaczego mialby teoretycznie wpasc na pomysl, zeby taki fakt ukryc? I jak to by mialo wygladac, William odpowiada na pytania o jej stan zdrowia i dziekuje well-wishers gdziekolwiek sie pojawi, a tymczasem Ksiezna nie zyje? Czy William o tym wie? Czy tylko 'oni', kimkolwiek sa. Kafka i Orwell mogliby u Ciebie nauki pobierac :)))) Odpowiedz Link
niyaa Re: Księżna Kate 10.06.24, 19:38 U mnie to raczej nie ale odkąd polskie media przysposobiły rodzinę królewska jako niemalże własna takie są newsy i rozważania i jak przejdziesz przez sekcje komentarzy to teorie są przeróżne, także nie ja jestem ich autorka Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Księżna Kate 12.06.24, 21:27 zgadzam sie. nie moge pojac tej polskiej fascynacji Kate Middleton a juz monakijskiej Charlene w ogole Odpowiedz Link
andgie Re: Księżna Kate 15.06.24, 13:09 Jak widać po dzisiejszej paradzie, księżna żyje. Wyraźnie pokazywano ją tak mało, jak to możliwe. To zrozumiałe . Odpowiedz Link
niyaa Re: Księżna Kate 15.06.24, 16:05 Na pudelku to odnotowano również , w sekcji komentarzy ponownie pojawiają się komentarze że to sobowtór. Odpowiedz Link
glasscraft Re: Księżna Kate 15.06.24, 16:11 A na ematce chore na glowe trole sie produkuja, ze Kate osmielila sie za dobrze wygladac i ze to nie jest "solidarne" z innymi chorymi. J.bnietych na swiecie nie brakuje. Odpowiedz Link