Gość: jjtytus IP: 89.174.106.* 06.06.07, 13:50 No i co ? odezwali się z tego frontexu do kogoś ??? Pytam o knursy, gdzie termin składania upłynął 14 maja ? dziś jest 6 czerwiec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caryca1 Re: jeszcze Frontex 06.06.07, 14:26 wyluzuj...ja jak do jednej agencji wyslalam cv z terminem 23 maja to sie odezwali do mnie w ostatnim tygodniu wrzesnia.....pewnie jeszcze nie przejzeli cv bo to trwa z 6-7 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: jeszcze Frontex IP: *.204-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.06.07, 17:52 Kolego jjtytus, kazdy bystry czytelnik tego forum napewno zauwazyl, ze agencja Komisji dziala w podobny sposob, i wg podobnych procedur jak sama KE - czyli nieslychanie wolno, przynajmniej w kwestii zatrudnienia i procesow decyzyjnych z tym zwiazanych. Jak ci radzono wczesniej, wyluzuj i cwicz cierpliwosc, bo grozi ci przedwczesny zawal. To nie jest prywatny biznes, gdzie decyzje sa podejmowane z dnia na dzien. Do zamkniecia kazdego etapu rekrutacji i wyslania listu do kandydata potrzeba masy podpisow. Mam znajomych we Frontexie, wiec wiem o czym mowie. T Odpowiedz Link Zgłoś