Dodaj do ulubionych

Zdrada na calego

10.06.07, 23:54
Wyglada na to ze jest okazja na maly romansik z bardzo fajnym zonatym
facecikiem.
Macie jakies obserwacje na ten temat?
Logistyka, do's and dont's etc:))))
Kazda uwaga mile widziana a ze interesuje mnie romansik dlugoterminowy to
moze tez czy znacie takie przypadki?

Mam rodzine i meza i faceta tez w instytucjach a obiekt romansu jest nie
zwiazany z instytucjami wogole takze nie ma mowy o conflict of interest:))
Obserwuj wątek
    • dyzurna Re: Zdrada na calego 11.06.07, 00:12
      cienka prowokacja..
      • jakubsky Re: Zdrada na calego 11.06.07, 00:16
        eee, no co ty, fajna jest ;)

• Gość: defrag Re: Zdrada na calego IP: *.range86-138.btcentralplus.com 11.06.07, 00:34
      po prostu: don't
    • Gość: poi Swedzi cie Tomi? IP: *.upc.chello.be 11.06.07, 07:08
      • Gość: ed Re: Swedzi cie Tomi? IP: 136.173.62.* 11.06.07, 09:19
        he he, te tomi, wez no lepiej napisz cos o swoim volvo, ile razy w tygodniu go
        pucujesz no wiesz i tego tam...
    • Gość: mallena Re: Zdrada na calego IP: 136.173.62.* 11.06.07, 09:18
      hej,

ja tez mam okacje. Maz niejakiej contepartio to super gosc. Przyjechal tu
      biedaczek za swoja glupia zona i nudzi sie w domu .... Najwazniejsze, ze jest
      wolny w czasie lunchu. Szybki numerek w godzinach popoludniowych to jest to ...
      Czasem wprawdzie jego bachory moga poprzeszkadzac, ale jakos musza polubic nowa
      ciocie.... a ta jego zona to kompletna porazka....
      • Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 09:22
        Przepraszam Panstwa ale to nie jest zadna prowokacja.

Dla wyjasnienia to w moim poscie jest maly blad bo tresc miala powiedziec ze
        moj staly partner pracuje w instytucjach.

Nie wierze ze nie ma ludzi z podobnymi doswiadczeniami ktorzy odpowiedzieli by
        wiecj niz w jednym slowie.
        • Gość: juif Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 09:30
          no rzeczywiscie masz forum i az porady potrzebujesz... po co sie pytasz o rade
          skoro i tak to zrobisz? moze liczysz na usprawiedliwienie swojego czynu?
          • Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 09:34
            A czy ja sie pytam o porady moralne?
            Nie. Jestem dorosla i odpowiadam za swoje czyny.

No wlasnie i dla pani powyzej. Jestem kobieta nie jakis znudzony malzonek.

Uszanowania i mam nadzieje ze sie odezwa ci mniej swieto.....
            • Gość: juif Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 15:22
              znudzona mezatko-jesli mezus nie pracuje w instytucjach to smialo atakuj,
              jakies wymowki nt zebranek, nadgodzin na pewno cos wymyslisz taaak, taki
              romansik zdecydowanie podnosi cisnienie i krew wrze, tylko ten kac pozniej, ale
              to juz kwestia zasad
              powodzenia
        • Gość: olo Re: Zdrada na calego IP: 80.246.106.* 11.06.07, 13:04
          > Przepraszam Panstwa ale to nie jest zadna prowokacja.

jak nie, jak tak
    • paczula8 Re: Zdrada na calego 11.06.07, 09:49
      contepartiro napisała:

> Wyglada na to ze jest okazja na maly romansik

wyglada na to, ze to Twoja pierwsza okazja ... współczuję.

Nb. jak będziesz miała okazje cos ukraść, to tez bedziesz sie konsultowac na
      forum ...?

pozdrawiam
      paczula (całkiem nie świeto... )

• Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 09:54
        Paczula to jak tak CI wyglada to zle wyglada:))
        Jak ja nie lubie ludzi ktorzy sobie sami dopisuja scenariusz i to bledny.

• paczula8 Re: Zdrada na calego 11.06.07, 10:08
          Gość portalu: ContePartiro napisał(a):

> Paczula to jak tak CI wyglada to zle wyglada:))

pomyliłam sie? no dobra, to powiedz czego oczekiwałas zakładając ten watek?
          Tylko pisz prawdę ;)
          • Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 10:43
            Paczula czego oczekiwalam to jest napisane w pierwszym poscie.
            Czarno na bialym.

Tam nie ma pytania zdradzac czy nie, tresc jest jasna.
            • Gość: AntonioBanderas Re: Zdrada na calego IP: 136.173.62.* 11.06.07, 10:47
              Nie martw sie, poczula nie po raz pierwszy czegos nie zalapala:-))))
            • paczula8 Re: Zdrada na calego 11.06.07, 11:10
              > Tam nie ma pytania zdradzac czy nie, tresc jest jasna.

rozumiem ... decyzję podjełaś, nie wiesz tylko jak sie do tego zabrać ... hmmm
              od czego by tu zacząć ... a może powiedz co juz wiesz, albo inaczej: na jakim
              jestescie etapie?:)
              • Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 11:16
                Paczula i znowu wysuwasz daleko idace wnioski.
                Wiem jak sie do tego zabrac:))

A jestesmy na tym najbardziej przyjemnym etapie. I chodzi o to zeby sobie tak
                na tym etapie pobyc bez wiekszych perturbacji w zyciu zawodowym i rodzinnym.

Ot to.

• paczula8 Re: Zdrada na calego 11.06.07, 11:28

> Paczula i znowu wysuwasz daleko idace wnioski.
                  > Wiem jak sie do tego zabrac:))
                  >
                  > A jestesmy na tym najbardziej przyjemnym etapie. I chodzi o to zeby sobie tak
                  > na tym etapie pobyc bez wiekszych perturbacji w zyciu zawodowym i rodzinnym.

Chcesz rady, to Ci jej udzielę: liczenie na to, ze uda sie bez perturbacji
                  jest błedem. Jakiekolwiek ryzykowne działanie podejmujesz wlicz ryzyko w
                  koszty, w tym przypadku rozstanie z meżem.
                  Jak to zrobisz, możesz zacząc swoją przygodę ... nie wcześniej.
                  • Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 12:04
                    Paczula to wyliczenie bylo pierwsze jakie zrobilam:)) chyba oczywiste.
                    Poza tym to jestem profesjonalna i glupot nie robie.

Mam juz taka jedna przygode za soba ktora trwala ponad 2 lata ale nie tu. I
                    Baaaaaaaardzo milo wspominam.
                    Tak na marginesie to super wplynelo na moje relacje z moim stalym partnerem.
                    • paczula8 Re: Zdrada na calego 11.06.07, 12:11

> Paczula to wyliczenie bylo pierwsze jakie zrobilam:)) chyba oczywiste.

w takim razie pozwól, ze spytam: po co tkwisz w związku na ktorym Ci nie zależy?
                      • Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 12:16
                        Paczula jestes mistrzem wysnuwania wnioskow i dopisywania komentarzy.

Moj zwiazek to swietosc tak samo jak rodzina, maz, dzieci....
                        I nigdy nie zrobie nic co by moglo to zmienic.

A ryzyko lubie to fakt:))) I odrobine adrenaliny. Ale wyliczam je bardzo
                        uwaznie.

Teraz juz kontekst sie rozjasnil??
                        • kiniox Re: Zdrada na calego 11.06.07, 12:24

> Moj zwiazek to swietosc tak samo jak rodzina, maz, dzieci....
                          > I nigdy nie zrobie nic co by moglo to zmienic.
                          >
                          Czyli zmieniłaś zdanie i nie będziesz nawiązywała romansu?
                          • Gość: paw Re: Zdrada na calego IP: *.0-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.06.07, 13:31
                            ;o)
                        • paczula8 Re: Zdrada na calego 11.06.07, 12:24
                          Ja napisałam:
                          'Chcesz rady, to Ci jej udzielę: liczenie na to, ze uda sie bez perturbacji
                          jest błedem. Jakiekolwiek ryzykowne działanie podejmujesz wlicz ryzyko w
                          koszty, w tym przypadku rozstanie z meżem.'

Ty odpowiedziałaś:
                          'Paczula to wyliczenie bylo pierwsze jakie zrobilam:)) chyba oczywiste.'

Teraz piszesz:
                          > Moj zwiazek to swietosc tak samo jak rodzina, maz, dzieci....
                          > I nigdy nie zrobie nic co by moglo to zmienic.

- nie uważasz, że gdzieś wystąpił bład w Twoim rozumowaniu? Zastanów sie dobrze!

i odnośnie Twojej uwagi w dole watku ... nie rozumiem czemu mieszasz zdrade z
                          polityka, poprosze o wyjasnienie ...
                        • Gość: juif Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 15:26
                          skoro juz masz takie doswiadczenie to po kiego diabla pytasz jak sie
                          kamuflowac? dwa lata romansu ubogacajacego ten "wlasciwy" zwiazek hehe zal
                          Twojego chlopa kobieto
    • kabja Re: Zdrada na calego 11.06.07, 11:01
      Pokoju na godziny szukasz,czy co?
      • Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 11:08
        A sa takowe???
        Rozwin prosze.
        • Gość: pankracy Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 11:32
          Do zalozycielki tego watku: dno moralne, idz kobieto sie utop.
          Afiszowac sie czyms takim.

Nie wiem, dumna jestes z tego, ze masz powodzenie u zonatych? Co za dno
          • Gość: ContePartiro Re: Zdrada na calego IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 11:35
            A co ty z PiSu czy Radia M?

Czlowieku opanuj sie bo nie wiesz co mowisz.
            Poza tym uwarzam Twoj post za obrazliwy i uwazam ze powinien byc usuniety.
            • Gość: paw Re: Zdrada na calego IP: *.0-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.06.07, 13:30
              a niby dlaczego powinien? nie jest bardziej obrazliwy niz twoj
        • kabja Re: Zdrada na calego 11.06.07, 11:47

> A sa takowe???
          > Rozwin prosze.
        • kabja Re: Zdrada na calego 11.06.07, 11:49

> A sa takowe???
          > Rozwin prosze.
          Pewnie są, jak wszędzie,ale nie mam potrzeby korzystania z takowych,więc
          konkretnych namiarów nie znam.
    • Gość: paw zdradziecki "zdrada, zdrada ! IP: *.0-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.06.07, 11:36
      zimne oczy gada"

Serecznosci
      PD
      • kabja Re: "zdrada, zdrada ! 11.06.07, 11:50
        ...gdzy się nie układa
        • kabja Re: "zdrada, zdrada ! 11.06.07, 11:50
          ...gdy się nie układa
          • Gość: ContePartiro Re: "zdrada, zdrada ! IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 12:07
            Nie wierze ze nie ma ludzi ktorzy mogli by cos konstruktywnego napisac na ten
            temat.

A moze to takie nasze polskie tabu? Albo klimat polityczny nie sprzyja?
            • Gość: ja Re: "zdrada, zdrada ! IP: *.241-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.06.07, 12:59
              > Nie wierze ze nie ma ludzi ktorzy mogli by cos konstruktywnego napisac na ten
              > temat.
              >
              > A moze to takie nasze polskie tabu? Albo klimat polityczny nie sprzyja?

Bingo!
              Oraz kupa obłudy i hipokryzji.
              No chyba że epsy nie zdradzają, w końcu to elita.
              • Gość: olo Re: "zdrada, zdrada ! IP: 80.246.106.* 11.06.07, 13:32
                > Bingo!
                > Oraz kupa obłudy i hipokryzji.

czemu tam od razu polskie? czy masz przez to na mysli, ze wiernosc jest
                atrybutem polakow, a cala reszta parzy sie jak kroliczki, kazdy z kazdym?

czy moze tylko polacy nie przejawiaja ochoty, zeby swoja, za przeproszeniem,
                dupe wystawiac na widok publiczny? (na dodatek, w odpowiedzi na prowokacje
                forumowa)

> No chyba że epsy nie zdradzają, w końcu to elita.

pewnie zdradzaja, ale co komu do tego?
              • amonia1 Re: "zdrada, zdrada ! 11.06.07, 13:36
                > > Nie wierze ze nie ma ludzi ktorzy mogli by cos konstruktywnego napisac na
                > ten temat.
                > >
                > > A moze to takie nasze polskie tabu? Albo klimat polityczny nie sprzyja?
                >
                > Bingo!
                > Oraz kupa obłudy i hipokryzji.

Nie wygląda mi to na prowokację, tylko na badania socjologiczne;-) Dziwicie
                się, że nikt wam szczerze nie odpowiada? Z tą obłuda to trudna sprawa - trudno
                żyć w naszym kraju, będąc do bólu szczerym. I nie mówię tu o grożbie ze strony
                moherów czy ABW, ale o naszych małych społecznościach - choć wydaje mi się,
                że "przyzwolenie społeczne" na takie numerki jest większe niż kiedyś, to i tak
                ocen moralnych w takich przypadkach nie unikniemy! Ot taka jest chyba natura
                wszelkich społeczności - jakieś zasady muszą obowiązywać, a że się je łamie, to
                inna sprawa.

Nie wiem zresztą, czy w jakimkolwiek środowisku dobrze się żyje osobom
                bezkompromisowo szczerym...No może Kuba Wojewódzki - ma z tego kasę,ale czy on
                jest szczery czy tylko prowokuje?

• Gość: Domino Re: "zdrada, zdrada ! IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 11.06.07, 15:21
        Nie podoba mi sie ta dysputa, sam zostalem zdradzony, a moze i bylem
        zdradzany... GAD I TO OSLIZGLY, ps. wspolczucia dla stalego partnera.
        • Gość: ContePartiro Re: "zdrada, zdrada ! IP: *.cec.eu.int 11.06.07, 16:37
          Widzisz i tu jest problem.
          Miales glupia partnerke ktora myslala dupa a nie glowa:))) i ci zrobila
          przykrosc.

Ja tak nie robie.
          Rodzina, maz SWIETOSC.
          • Gość: jak Re: "zdrada, zdrada ! IP: *.elpos.net 11.06.07, 19:29
            Conte Partiro, z Toba chyba cos nie tak, gadasz jak po muchomorach
            prowokujesz i sama nie wiesz czego chcesz, idz poczytaj dzieciom bajke
          • amonia1 Re: "zdrada, zdrada ! 12.06.07, 12:46

> Ja tak nie robie.
            > Rodzina, maz SWIETOSC.

Czyli, jak rozumiem pochwalasz świętokradztwo;-). No chyba, że masz moralność
            Kalego? Jak Kali ukraść to dobrze, jak Kalemu ukraść to źle ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka