Gość: eps IP: *.cec.eu.int 19.07.07, 09:51 gdzie w Brukseli mozna kupic tanio akumulator do samochodu? Ja wiem jedynie o sklepie przy Carrfeurze w Auderghemie, ale nie wiem czy ceny sa tam atrakcyjne. z gory dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady lidl jest tani n/t 20.07.07, 17:29 tesco - wszystk odla domu ( o samochodach nie wspominaja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps Re: lidl jest tani n/t IP: *.upc.chello.be 21.07.07, 20:22 to sobie sam kup w tesco i wsadz go sobie w ... Moze zaczniesz zaczniesz normalnie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: tanie akumulatory 22.07.07, 13:47 widzisz paw do ciebie z sercem pomysl jest swietny w niemczech bardzo popularne jest kupowanie komputerow z lidla czy aldiego sa one w taki sposob zlozone i skonfigurowane, ze naprawde trzeba chciec aby to zepsuc. sam bym chetnie ich laptopa kupil, pracowalem juz na takim jak pracowalem w gernmanii i nie ma bata, aby sie cos zepsulo. zalozenie jest bowiem takie - nie sprzedajemy gowna, bo nie bedzie sie nam go oplacalo sewisowac zalozenie z gruntu rozsadne laptopy i inne rzeczy hightech w germanii, a kupione w sieci dyskontowej to cacko Odpowiedz Link Zgłoś