karolinosz 20.07.07, 11:43 dzis wieczorem w Aschaffenburgu. Czy ktos z forumowiczow sie tez moze wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: koncert Anny Marii Jopek 20.07.07, 12:01 karolinosz napisała: > dzis wieczorem w Aschaffenburgu. Czy ktos z forumowiczow sie tez moze > wybiera? nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: koncert Anny Marii Jopek 20.07.07, 12:13 karolinosz napisała: > :) i ktoz zrozumie kobiety?! powiedz nie a usmiechna sie czule, powiedz kocham wysmieja ... Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: koncert Anny Marii Jopek IP: *.cec.eu.int 20.07.07, 12:14 Ech, jam ten kierunek obral, tylko ze dryfuje... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinosz Re: koncert Anny Marii Jopek 20.07.07, 12:21 a witam Wacpana - kope lat ;) hej, zeglujze, zeglazu, cala nocke po morzach... pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: koncert Anny Marii Jopek 20.07.07, 12:25 Gość portalu: Domino napisał(a): > Ech, jam ten kierunek obral, tylko ze dryfuje... pl.youtube.com/results?search_query=dfifting niezle, a jak czesto zmieniasz opony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: koncert Anny Marii Jopek IP: *.cec.eu.int 20.07.07, 14:03 A o tym przy piwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: koncert Anny Marii Jopek IP: *.80-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.07.07, 14:07 piow ma estrogeny wiec znow jakby o babach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: koncert Anny Marii Jopek IP: *.cec.eu.int 20.07.07, 14:49 A wiec przy piwie z dziewojami i o dziewojach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: koncert Anny Marii Jopek IP: *.80-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.07.07, 17:24 lepiej o dupach. Np. ta cala unia o kand dupy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinosz Re: koncert Anny Marii Jopek 20.07.07, 12:19 alez ja praktycznie siagle sie usmiecham... a zwlaszcza jak mi ktos mowi kocham, to dodaje mi to skrzydel :) ok, lece na koncert - pa, milego weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: koncert Anny Marii Jopek 20.07.07, 12:26 karolinosz napisała: > alez ja praktycznie siagle sie usmiecham... > > a zwlaszcza jak mi ktos mowi kocham, to dodaje mi to skrzydel :) tez jak pan Ziutek, palacz , z kawalu o burdelu? > ok, lece na koncert - pa, milego weekendu :) -||- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: koncert Anny Marii Jopek IP: *.cec.eu.int 20.07.07, 14:00 Tzn. zesmy sie rozkochali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: koncert Anny Marii Jopek IP: *.upc.chello.be 23.07.07, 17:34 Szkoda, ze dopiero teraz zobaczylam ten wpis, bo tez chetnie bym sie wybrala na Anne Marie Jopek, nie wiedzialam, ze tutaj zaglada. Moze nastepnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś