Gość: Arwydd IP: *.bulldogdsl.com 08.08.07, 00:25 Kandydaci zapraszani są co 45 min, przypuszczam, że to musi rodzić poślizgi i opóźnienia- ale jakiego rzędu? Bo nie wiem na którą rezerwować powrót... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byly_eurokrata Re: ustne i ich punktualność 08.08.07, 07:00 rezerwuj mozliwie pozny powrot, nie ze wzgledu na poslizgi (egzaminy sa w miare punktualne, ja mialem dwa, jeden byl dokladnie o wyznaczonej godzinie, drugi pare minut pozniej), tylk ze wzgledu na belgijski system komunikacji miejskiej, ja nie raz siedzialem w pociagu na lotnisko jak na szpilkach, bo on jechal 1 - 1, 5 h zamiast 20 minut i oczywiscie zaden konduktor nie wiedzial, czy postoj potrwa dluzej czy zaraz ruszymy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
persona_grata Re: ustne i ich punktualność 08.08.07, 08:48 Rezerwuj powrót możliwie najpóźniej, a jeśli masz czas wyliczony uprzedź o tym sekretarza komisji, mówię to z własnego doświadczenia :-) Moja rozmowa opóźniła się o 45 min. (mimo szczegółowego harmonogramu i pozornie b. dobrej organizacji - panowie postanowili omówić poprzedniego kandydata "na gorąco"); musiałam szukać komisji i sama się wprosić, uprzedzając że mam jeszcze tylko 20 min. bo mi samolot ucieknie (to było akurat ostatnie połączenie). Baaardzo niekomfortowa sytuacja... Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :-) pg Odpowiedz Link Zgłoś
arwydd Re: ustne i ich punktualność 08.08.07, 11:08 Dzieki. Jestem zdumiona, bo z tego wynika, ze jednak egzaminy sa W MIARE punktualne. Pojade chyba w koncu Eurostarem, wiec nie bede skazana wyskoki belgijskiego systemu komunikacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ustne i ich punktualność IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.07, 11:18 ja ustny mialam rano i bylam pierwsza w kolejce. poniewaz przyszlam porzadnie przed czasem, a formalnosci zostaly zalatwione szybciutko i komisja tez juz byla, zaczelam 15 minut przed oficjalnym terminem... Odpowiedz Link Zgłoś