Gość: ciekawy IP: *.autocom.pl 15.01.08, 15:12 jakie macie opinie o tym dg? bede bardzo wdzieczny za wszelkie informacje. chodzi o prace dla prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krik Re: DG employment IP: *.cec.eu.int 15.01.08, 16:05 a w ktorej dyrekcji i unicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krik Re: DG employment IP: *.cec.eu.int 15.01.08, 16:11 a moze w unicie koordynacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: DG employment IP: *.autocom.pl 15.01.08, 16:31 nie, w tych zajmujacych sie egalite i walka z dyskrymiancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: DG employment IP: *.autocom.pl 15.01.08, 16:40 chociaz moze warto napisac i tam? koordynacja to moze byc ciekawe. wiesz moze w jakich jezykach sie tam glownie pracuje i jaka jest generalnie atmosfera w tym dg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krik Re: DG employment IP: *.cec.eu.int 15.01.08, 16:55 nie, w koordynacji juz znalezli, procedura w toku, myslalam, ze chodzi o Ciebie. Atmosfera generalnie jest dobra, potem wszystko zalezy od dyrektora i szefa unitu. Odpowiedz Link Zgłoś
oppik Re: DG employment 22.01.08, 10:36 skad wiadomo, ze znalezli? czy sa na etapie rozmow z wybranymi kandydatami? Gość portalu: krik napisał(a): > nie, w koordynacji juz znalezli, procedura w toku, myslalam, ze > chodzi o Ciebie. > Atmosfera generalnie jest dobra, potem wszystko zalezy od dyrektora > i szefa unitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krik Re: DG employment IP: *.cec.eu.int 15.01.08, 16:41 nie znam ich ale moge popytac ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata do ciekawego IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.08, 19:58 napisz konkretnie o ktory unit chodzi Equality between Men/Women Equality, Action against Discrimination: Legal Question Integration of People with Disabilities Action against Discrimination, Civil Society chyba bede mogla ci pomoc. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokki Re: do ciekawego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.08, 11:58 zdradz nam czy sami cie zaprosili, czy do nich pisales... jezeli jestes z konkursu AD 60/06 sam jestem ciekaw, czy przed ogloszeniem list zapraszaja na interview Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabru Re: do ciekawego 16.01.08, 13:00 Gość portalu: rokki napisał(a): > zdradz nam czy sami cie zaprosili, czy do nich pisales... > jezeli jestes z konkursu AD 60/06 > > sam jestem ciekaw, czy przed ogloszeniem list zapraszaja na interview Nie zapraszaja, no jak Ty to sobie wyobrazasz? Dyrekcja jest spoko, czasem mowia, ze nie sie nie napracujesz. To zalezy rzeczywiscie od szefa unitu i od kolegow. Zapraszamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm RE: do ciekawego IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.01.08, 18:35 czy EMPL jest bardiej an czy fr jezyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabru zalezy od unitu, ale nowy komisarz jest FR 16.01.08, 21:05 Nie mowi ani slowa po angielsku. Natomiast wiekszosc unitow jst dwujezyczna (nizszy personel FR, deskowie FR/EN/DE) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krik Re: dodatkowe info IP: *.cec.eu.int 23.01.08, 15:42 Wedlug info otrzymanych od sekretarki, ktora wczesniej tam pracowala, szefowa unitu jest przystepna i dobrze sie z nia pracuje. Jest Austriaczka. Ludzie w ekipie w wiekszosci bardzo mili. Kolezanka pochlebnie mowila zwlaszcza o zastepcy szefowej. Natomiast pracy jest mnostwo. Ale jest ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krik Re: dodatkowe info IP: *.cec.eu.int 23.01.08, 15:59 Equality, Action against Discrimination: Legal Question Odpowiedz Link Zgłoś
oppik Re: dodatkowe info 23.01.08, 16:06 pisales wczesniej o unicie koordynacyjnym, czy mialbys jakies dodatkowe info dotyczace tego unitu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krik Re: dodatkowe info IP: *.cec.eu.int 23.01.08, 16:10 A co chcesz wiedziec? Do niczgo to nie posluzy, bo na ten rok nie nowych stanowisk i poki co, nikt stamtad nie odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oppik Re: dodatkowe info 23.01.08, 16:23 myslalam, ze kogos szukaja - pisales ze procedura jest w toku. interesuje mnie to DG, a ten unit wydal mi sie szczegolnie interesujacy, stad pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krik Re: dodatkowe info IP: *.20-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.01.08, 18:13 oppik, prosze, czytaj uwaznie co pisze, nie bede musiala sie powtarzac. Pisalam, ze wlasnie kogos znalezli i procedura jest w toku. A ze unit jest interesujacy, to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: dodatkowe info IP: *.29.196.155.coditel.net 26.01.08, 20:50 nie lubie EMPL, DG jest zdominowane przez stare kraje czlonkowskie, jest malo dynamiczne, chaotyczne i wbrew temu co sie mowi pracy jest straasznie duzo, bo unity sa malutkie... co do unitu legal questions, teraz pracuje nad nowa dyrektywa antydyskryminacyjna, co jest swietne, ale tak poza tym to raczej czekaja cie dosc nudne procedure "infingement". nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azul Re: zalezy od unitu, ale nowy komisarz jest FR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 22:36 Czy moglibyście się również podzielić opiniami na temat unitu F/4 Santé, sécurité et hygiène au travail(atmosfera, języki, nawał pracy)? Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta no i jak bylo??? IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.08, 21:01 podzielcie sie wrazeniami.... jak bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nino Re: no i jak bylo??? IP: *.211-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.01.08, 09:41 ale co jak bylo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: no i jak bylo??? IP: 134.102.65.* 28.01.08, 15:10 interview e DG Employ, jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
cinzano28 Re: DG employment 13.02.08, 11:59 Witam, Czy jest mi ktoś w stanie udzielić jakiś insider information nt DG Empl I.4? Wybieram sie tam w przyszłym tygodniu i w ogóle nie wiem co mam myśleć na ich temat. Opis stanowiska wygląda ciekawie, ale rynek pracy to chyba generalnie nie jest to co mnie kręci... Z góry dziękuję i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś