Dodaj do ulubionych

dokumenty na interview

IP: *.range86-138.btcentralplus.com 20.03.08, 13:42
Przeprszam jesli ten watek sie powtarza. Wlasnie dostalam
zaproszenie na interview i liste dokumentow, ktorych nie uda mi sie
zebrac przed interview. Czy to bedzie problem?

I jeszcze jedno pytanie. Skad sie bierze:
Recent extract from your police file and/or certificate of good
conduct as established for entry to the Civil Service by the
authorities of your country?

Dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • naufragio Re: dokumenty na interview 20.03.08, 14:20
      Hej, watek sie powtarza ale nicto ;)

Jezeli mieszkasz w PL to chodzi o tzw. "Zaswiadczenie o niekaralnosci" szczegoly i formularz do pobrania tu -> www.ms.gov.pl/krk/krk.php

Jak jest w GB ? Nie mam pojecia wiec, moze zapytaj sie na posterunku policji.

N.
      • Gość: AS Re: dokumenty na interview IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 14:30
        Trzeba zwrócić się z zapytaniem o karalność. Link
        www.ms.gov.pl/krk/krk.php
        • byly_eurokrata Re: dokumenty na interview 20.03.08, 14:53
          - zbieraj dokumenty, jakie zdolasz nazbierac, reszte przedlozyc przy zatrudnieniu
          - papier o ktorym mowa, to swiadectwo o niekaralnosci, ktore mozna otrzymac w Polsce od reki z reguly w kazdym sadzie, gdzie jest filia tego krajowego rejestru.

ALE jak mieszkasz za granica, o ile pamietam dluzej niz 6 miesiecy, to musisz zalatwic takie zaswiadczenie z kraju aktualnego pobytu a nie z Polski.
          One istnieja w kazdym kraju tylko maja rozne nazwy. W Niemczech np. Führungszeugnis, dostaje sie w kazdym urzedzie miasta
          • Gość: hentam Re: dokumenty na interview IP: *.range86-138.btcentralplus.com 20.03.08, 15:21
            dziekuje za odzew i pomoc!
          • Gość: milhaus Re: dokumenty na interview IP: *.maast1.lb.home.nl 21.03.08, 00:59
            ja tez stale mieszkam za granica, ale zaswiadczenie o niekaralnosci
            dostarczylem z polski i nikt innego ode mnie nie wymagal.

• byly_eurokrata Re: dokumenty na interview 21.03.08, 09:02
              no to byc moze sa roznice miedzy instytucjami, albo nawet po prostu w nastawieniu danego urzednika. Ja sie po prostu zaptytalem, czy moge dostarczyc niemieckie, bo bylo dla mnie o wiele latwiejsze do zalatwienia niz polskie i pani mi powiedziala, ze tak, bo powinno byc z miejsca stalego pobytu. Ale to w sumie tez malo wazne, pewnie wystarczy dostarczyc byle jakie, byle by bylo...;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka