Gość: Jagoda IP: *.access.telenet.be 31.03.08, 17:53 Nachodziłam się w sobotę chcąc kupić szafkę na buty i nic. Może znacie jakiś fajny sklep z meblami (oprócz IKEA). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krik Re: Sklep z meblami IP: *.24-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 31.03.08, 20:50 moj ulubiony: www.aubonrepos.be/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poza bxl Re: Sklep z meblami IP: *.23-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.04.08, 07:35 zaventem - trendhopper alsemberg - vasieau godeau a tak w ogole to polecam kupic jakis miesiecznik no Gael maison i tam sa podane adresy masy sklepow polecam tez sasiednie kraje na wyprawy meblowe oczywiscie po cos wiecej niz szafka na buty Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Sklep z meblami 01.04.08, 11:59 jeszcze w centrum Rue Haute a co do jezdzenia do nie miec czy holandii - hmmmm - wlasnie jestem w trakcie urzadzania mieszkania. Ceny mebli sa mniej wiecej zblizone wszedzie - chyba ze wezmiesz cos z wystawy naprzyklad w Porta w Aachen. Generalnie mozna by powiedziec, ze nawet asortyment mebli jest podobny, czsem nawet te same meble. Wychodzi na to, ze za dobry komplet mebli do jadalni + salonu mozna wybulic nawet 10 tys ojro. No ale meble sie kupuje tylko pare razy w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha:)))) Re: Sklep z meblami IP: *.cec.eu.int 01.04.08, 12:08 ludzie, na co wam drogie meble, no chyba ze lubicie siedziec na przez nascie, albo dziesci lat w jednym miejscu, ja tam jade sobie do Australii, potem do Japonii i napewno mebli taszczys ze soba nie bede:))) , niech zyje tanie mebelki uzywane:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Sklep z meblami 01.04.08, 12:23 ja juz sie najezdzilem :-) a dobre meble to dobre meble, tak samo jak dobre jedzenie. rzeczywiscie jezeli masz zamiar jeszcze jezdzic - no to jasne. kiedys mi tez bylo obojetne na czym spie. Odpowiedz Link Zgłoś
justy-na00 Re: Sklep z meblami 07.06.17, 08:24 Taka Polska IKEA to sklep meblowy KOSNIMO konsimo.pl/. Wszystkie meble tak jak w Ikei mają dostępne od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej3399 Re: Sklep z meblami 04.08.17, 18:05 Absolutnie nic wspólnego z Polska IKEA. Brudne opakowania i wadliwe elementy to jest konsimo. Nie polecam tego sklepu, gdyż kupiony towar został oddany z powrotem z powodu złej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś