200dream 03.10.08, 19:21 Witam, Czy ktoś pracował w za pośrednictwem firmy LAB z Heeswijk-Dinther ( www.l-a-b.nl ). Proszę o informacje ja tam jest, jakie są warunki mieszkaniowe, jak jest z pracą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka-1 Re: Holandia - firma Loppersum (LAB) 24.11.08, 20:54 tak pracowalam gratulacje dla firmy LAB-heeswijk-Dinther dziadostwo siedzisz bez roboty a oni to maja w dupie dwa dni dadza przyrobic za domek odciagna i zadowoleni komu chca dadza prace ze robia non stop nie patrza zeby w jakis sposob tak podzielic zeby wszyscy cos mieli zarobione jedni zarobia drudzy nie z 8,51 bruto na czysto wychodzisz 5,20 euro gdzie te nasze pieniadze zapytasz sie o prace czy idziesz jutro odpowiada pan sebastian spie...jcie dajcie mi spokoj podobno pracodawca twierdzi ze on jest perfekt tylko nerwowy to raczej powinien sie leczyc albo zmienic prace skoro nie umi z ludzmi porozmawiac tylko ze ludzie na niego pracuja tez to powinien se do mozgownicy wbic a ogolnie firma LAB jest wypozyczalnia ludzi i nie ma tu stalej pracy raz tu pracujesz raz tam a wiecej siedziisz na domku bo nie ma pracy szkoda slow a przeciesz nie ma nie zastapionych ludzi w pracy kazdy jeden bedzie robi czemu nie zrobia tak ze nie zmieniaja jesli ktos pracuje nonstop to niech tez posiedzi albo jedzie do polski na jakis czas a drugi za niego wskoczy na zmiane poprostu jednych maja za ludzi a drugich h... wie za co przepraszam za wyrazenie ale tak to jest a tak na koniec odradzam prace w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.ebis Re: Holandia - firma Loppersum (LAB) 05.09.13, 21:37 Witam. Pracuje w tej firmie od 5 lat. Poznałem tu wielu ludzi którzy byli w nie jednym biurze w Holandii. Wszyscy sobie chwalili. Ja osobiście polecam firmę. Mili ludzi, obsługa. W razie problemów pomoc telefoniczna praktycznie cały czas. Firma nie jest ogromna ale posiada certyfikat zaufania który zostaje nadawany przez Holenderski urząd. Nie ma dużo firm z tym certyfikatem. Stawki godzinowe są bardzo atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś