Dodaj do ulubionych

KSAP -PILNE

IP: 95.160.182.* 03.06.09, 12:22
Witam,ktos wie z Was czy jest jakis watek dot. KSAP?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: KSAP -PILNE IP: *.cec.eu.int 03.06.09, 12:53
      a wiesz że na kazdym forum istnieje opcja "szukaj"?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89726&w=94972605&a=94972605
      • domodraszka Re: KSAP -PILNE 03.06.09, 12:57
        Okej, muchas gracias. Ktos wie mozz WAs europracownikow cos wiecej o KSAP niez
        te informacje na stronie KASPu podaja? Byliscie wKSAPie, znacie te uczelnie?Co
        mozecie doradzic starajacym sie o meijsce w KSAPie??? Dziekuje pieknie za info!
        • Gość: kaja Re: KSAP -PILNE IP: *.cec.eu.int 03.06.09, 17:00
          do pracy w instytucjach europejskich - strata czasu, do pracy w
          administracji publicznej w POlsce - może byc uzyteczne

poza tym maja limit wieku dla "studentów" (wrrrr..), więc ja
          odpadam...
          • corky1 Re: KSAP -PILNE 03.06.09, 18:32
            A na jakiej podstawie twierdzisz, ze jest to strata czasu dla kogos kto chce pracowac w instytucjach? Z tego co piszesz wynika, ze raczej tam nie studiowalas...

Skonczylem KSAP jakis czas temu i uwazam, ze pomogl mi w zdaniu egzaminow EPSO. Mam tu na mysli przede wszystkim rozbudowany blok tematyczny o UE i zagraniczne staze. Znam tez calkiem pokazna grupe osob po tej szkole, ktorzy tutaj pracuja. Owszem, nie jest to College w Natolinie, ale tez cel KSAP-u jest inny. Biorac pod uwage fakt, jak dlugo trwa rekrutacja EPSO, moze warto sie zastanowicnad studiowaniem tam tzw. miedzyczasie.
            • Gość: modraszka Re: KSAP -do CORKY1 IP: 95.160.182.* 03.06.09, 20:28
              Dzieki. Podbudowaly mnie Twoje slowa o KSAPie w kontekscie EPSO. Mowisz, ze
              Natolin to lepsza furtka do sluybz czwilnej niz KSAP? W ogole jak porownac
              polska sc i EPSO, da sei w ogole jakeis mierniki do takiej oceny zestawic_
              Przeciez jesli chodzi o place, to te w Polsce i tak maja sie wyrownac do tych
              europejskich itd.
              • Gość: . Re: KSAP -do CORKY1 IP: *.access.telenet.be 03.06.09, 21:35
                co do płac: oczywiście. Może nasze wnuki już tego doświadczą...
              • Gość: gosc Re: KSAP -do CORKY1 IP: 88.147.0.* 05.06.09, 23:14
                Nie licz, ze kiedykolwiek place urzednicze w Polsce dorownaja chocby
                sekretarce w UE. Przeszlam z wysokiego stanowiska w sluzbie cywilnej
                w Polsce na asystencka pensje tutaj i zarabiam 4 razy wiecej niz
                wczesniej, i nawet proponowana mi pozniej posada w ministerstwie nie
                jest w stanie tego przebic.
    • Gość: modraszka Re: KSAP - dyplom zagraniczny IP: 95.160.182.* 04.06.09, 13:34
      Witam,
      mama dyplom zagraniczny MASTER. Czy komisja przyjmujaca wnioski osob starajacych
      sie o dopuszczenie do konkursu do KSAP, uzna mi ten dyplom???
      Kto ma jakieś "świeże" relewantne do tegorocznego konkursu do KSAPu
      informacje??? Jak się przygotować???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka