Gość: . IP: *.telpol.net.pl 25.11.08, 15:21 Kilka lat temu szukaliśmy następców Małysza. Jak Adaś przestał wygrywać to przestaliśmy szukać. Ale przecież szukać kogoś trzeba. No to szukajmy następców Roberta. Robert bój się! Nadchodzi...Karol Basz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barszcz Następca Roberta Kubicy - Karol Basz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 18:38 Mam nadziej, że za jakieś 5 lat zobaczymy go startującego w F1. Wreszcie sport motorowy musi ruszyć w Polsce, bo na razie to tylko futbol, w którym jesteśmy beznadziejni na arenach międzynarodowych. Osobiście nic nie mam do piłki, gdyż sam jestem jej fanem, ale dobrze by było, gdyby sport motorowy był popularny na takim samym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jant Re: Następca Roberta Kubicy - Karol Basz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 19:59 Tak, po pierwsze potrzeba tego, by nowe tory wyścigowe budować, a nie je zamykać (tak jak chciano zamknąć Tor Poznań), bo Kubica tyle Polsce zawdzięcza swojego talentu, ile my dziś zawdzięczamy Leninowi. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Karol - nie z zazdrosci 25.11.08, 20:47 Prawda jest taka ze w Twojej wypowiedzi daje sie odczuc pewna zarozumialosc. To dobrze ze jestes pewny, ale te osiagniecai ktore masza na koncie... jakby tu powiedziec - scigam sie z Twoim mniej wiecej rowiesnikiem w USA ktory tez startowal w tym roku na mistrzostwach swiata i chlopak jest sporo skromniejszy a juz startowal w formule Star Mazda (ma licencje) i trenuje do NASAR lub ALMS. Polecam Zacka: www.zackskolnick.com/ Ja to robie tylko dla zabawy z mlodymi tak jak Ty. Gdy wymieniles wiek do jakiego bys mogl startowac to mnie juz wyeliminowales i w tym jest duzo prawdy. W sumie moglbym byc ojcem Twoim jak i Roberta Kubicy, ale zabawe z takimi jak Ty ma swietna na torze nawet, gdy dostaje baty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Następca Roberta Kubicy - Karol Basz IP: *.ghnet.pl 26.11.08, 13:09 To sie nie zajmuj czytaniem zlosliwych komentarzy na forum, a ajk juz przeczytasz - to sie nie przejmuj. Rob swoje i powodzenia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś