Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Następca Roberta Kubicy - Karol Basz

IP: *.telpol.net.pl 25.11.08, 15:21
    Kilka lat temu szukaliśmy następców Małysza. Jak Adaś przestał wygrywać to
    przestaliśmy szukać. Ale przecież szukać kogoś trzeba. No to szukajmy
    następców Roberta. Robert bój się! Nadchodzi...Karol Basz.
    Obserwuj wątek
      • Gość: barszcz Następca Roberta Kubicy - Karol Basz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 18:38
        Mam nadziej, że za jakieś 5 lat zobaczymy go startującego w F1. Wreszcie sport
        motorowy musi ruszyć w Polsce, bo na razie to tylko futbol, w którym jesteśmy
        beznadziejni na arenach międzynarodowych. Osobiście nic nie mam do piłki, gdyż
        sam jestem jej fanem, ale dobrze by było, gdyby sport motorowy był popularny na
        takim samym poziomie.
        • Gość: Jant Re: Następca Roberta Kubicy - Karol Basz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 19:59
          Tak, po pierwsze potrzeba tego, by nowe tory wyścigowe budować, a nie je zamykać (tak jak chciano zamknąć Tor Poznań), bo Kubica tyle Polsce zawdzięcza swojego talentu, ile my dziś zawdzięczamy Leninowi. Ech.
      • pocalujta_wujta Karol - nie z zazdrosci 25.11.08, 20:47
        Prawda jest taka ze w Twojej wypowiedzi daje sie odczuc pewna zarozumialosc.
        To dobrze ze jestes pewny, ale te osiagniecai ktore masza na koncie... jakby
        tu powiedziec - scigam sie z Twoim mniej wiecej rowiesnikiem w USA ktory tez
        startowal w tym roku na mistrzostwach swiata i chlopak jest sporo skromniejszy
        a juz startowal w formule Star Mazda (ma licencje) i trenuje do NASAR lub ALMS.

Polecam Zacka:

www.zackskolnick.com/
        Ja to robie tylko dla zabawy z mlodymi tak jak Ty. Gdy wymieniles wiek do
        jakiego bys mogl startowac to mnie juz wyeliminowales i w tym jest duzo
        prawdy. W sumie moglbym byc ojcem Twoim jak i Roberta Kubicy, ale zabawe z
        takimi jak Ty ma swietna na torze nawet, gdy dostaje baty.

• Gość: kuku Re: Następca Roberta Kubicy - Karol Basz IP: *.ghnet.pl 26.11.08, 13:09
        To sie nie zajmuj czytaniem zlosliwych komentarzy na forum, a ajk juz
        przeczytasz - to sie nie przejmuj. Rob swoje i powodzenia zycze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka