Dodaj do ulubionych

Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ...

01.06.10, 06:38
Bartoszewski troche w zyciu przeszedl i wie, co mowi.
Obserwuj wątek
    • altspringe "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 06:39
      A że żart prymitywny to...
      • grzela53 Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 06:49
        altspringe napisał:

> A że żart prymitywny to...
        A to między innymi o Tobie p. Bartoszewski mówił.
        • von_seydlitz A teraz ględzi, co go tak zaślepia? 01.06.10, 06:57
          Mógłby sobie po prostu dać na luz... ale dalej chce być "idolem"...

Smutne.
          • lewar_30 PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo...... 01.06.10, 07:01
            Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana
            Komorowskiego czytają czasem swoje wypowiedzi? Jedyne co z nich
            epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego
            upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. Skoro żyjemy w wolnym
            kraju to pozwólcie innym mieć swoje zdanie na temat otaczającego nas świata. Nie
            jesteśmy w PRL żeby mieć jedynie słuszne ugrupowanie Zbyszków i Mirów
            wspierających różnego pokroju Ryśków. Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy
            PO...
            • retropercepcje Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 07:21
              Ha!

to sie ubawilam ta wypowiedzia... sam sobie zaprzeczasz, kolego. czy Twoja wypowiedz nie jest niczym innym jak potwierdzeniem wolnosci wypowiedzi? czy ktos zabrania Ci wyrazania wlasnego zdania? jesli czujesz sie uciemiezony, to proponuje zglosic sie na policje, najwyrazniej jestes ofiara szykan a moze nawet powazniejszego wykroczenia, moze i nawet przestepstwa? naucz sie korzystac ze swoich praw obywatelskich. jestes wolnym czlowiekiem, szkoda, ze tego nie doceniasz.
              • wubecja Re: kończ waść 01.06.10, 08:12
                wstydu oszczędź "profesorze"
                bo rzeczpospolite upadają przez takie wychowanie
                • pablo_salado Re: kończ waść 01.06.10, 08:59
                  Lepszym kandydatem jest JKM (ma sześcioro dzieci). A tak na
                  marginesie jak bardzo różnią się sondaże robione na zlecenie od tych
                  internetowych. Dla przykładu link do jednego sondażu na stronach TVN.
                  Na fecebooku poparcie dla poszczególnych kandydatów jest podobne.
                  Ciekawe...
                  • pablo_salado Re: kończ waść 01.06.10, 09:00
                    www.tvn24.pl/1002982,1,1,w-najblizszych-wyborach-prezydenckich-zaglosuje-na,sondy.html
                    • xyz2000 Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 09:14
                      "Zasada, że nie mówię źle o prezydencie, nie dotyczy wszystkich
                      członków jego rodziny."

Pięć lat temu zabrakło kilku głosów. Teraz Bronek będzie miał
                      jeszcze 1 głos mniej.
                      • lubryfikant Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 09:45
                        Zabierz dziadkowi dowód.
                        • fascynujacakobieta Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 20:25

naprawde interesuje cie to co powiedzialby o Tobie ,liczysz sie z
                          opinia tego czlowieka??????????????

• fascynujacakobieta Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 20:29
                          lubryfikant napisał:

> Zabierz dziadkowi dowód.
                      • one2be Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 10:30
                        O Kaczyńskich tylko dobrze należy mówić. To powinno być
                        usankcjonowane prawnie. Może nawet zapisane w konstytucji.
                        • gruby_dolar Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 12:37
                          doskonale wiesz że to nie o to chodzi. Ale Wajda czy Bartoszewski rozmieniają swój jakikolwiek autorytet na drobne. Skoro PO jest taka prawa, taka inteligenta, taka ą ę bułkę przez bibułkę to takie prymitywne żarty jak "hodowca zwierząt futerkowych" są tak samo fajne i takie sophisticated jak wołanie za otyłymi "grubas". Poziom tych panów, którzy wiele osiągneli, wiele zrobili sięgnął dna i to jest smutne. Myślą że są fajni....nie nie są. A najlepsze jest to, że pomimo, że śmierć L.K mnie nie ruszyła, że Mamrotka i Bełkotka nie lubiłem i nigdy nie byłem po ich stronie, to z takim komitetetem z takim poziomem żartów, chyba będę się cieszył jeżeli nie wygra Komoroswski. To jest dziś największa ci*a polityki. Jest to facet wybitnie bez charyzmy, bez jaj. O Kaczyńskim mogę powiedzieć wiele złego i niewiele dobrego, nie zgadzam się z nim po całej linii, ale Chomiczek ma jakąś charyzme, mnie nie porywa ale przynajmniej coś.
                  • babcia.klozetova Re: kończ waść 01.06.10, 09:52
                    pablo_salado napisał:

> Lepszym kandydatem jest JKM (ma sześcioro dzieci). A tak na
                    > marginesie jak bardzo różnią się sondaże robione na zlecenie od tych
                    > internetowych. Dla przykładu link do jednego sondażu na stronach TVN.
                    > Na fecebooku poparcie dla poszczególnych kandydatów jest podobne.
                    > Ciekawe...

JKM chce odebrać mi (kobiecie) prawo wyborcze! Jak mogę na niego głosować? 8-\
                    • pablo_salado Re: kończ waść 01.06.10, 11:30
                      babcia.klozetova napisała:

> JKM chce odebrać mi (kobiecie) prawo wyborcze! Jak mogę na niego
                      głosować? 8-\
                      Wystarczy zaznaczyć jego nazwisko na liście.
                      JKM na Pani pytanie odpowiedział by mniej więcej tak (cyt. z czatu)
                      "NadesłanePytanie: Dlaczego uważa Pan, że kobietom należy odebrać
                      prawa wyborcze?
                      Janusz Korwin-Mikke: Niech Pan popatrzy na dowolne zebranie
                      wyborcze - i policzy, ile jest na nim kobiet? Natomiast - to bardzo
                      ważne - nie chce odbierać kobietom biernego prawa wyborczego. Każda
                      kobieta, która chce zajmować się polityką, powinna mieć szansę bycia
                      wybraną!!! Jestem wielbicielem np. lady Małgorzaty Thatcherowej..."
                      • unhappy Re: kończ waść 01.06.10, 12:29
                        pablo_salado napisał:

> > JKM chce odebrać mi (kobiecie) prawo wyborcze! Jak mogę na niego
                        > głosować? 8-\
                        > Wystarczy zaznaczyć jego nazwisko na liście.

Konserwatyści typu JKM'a powinni podawać przedział czasowy do których się ich
                        konserwatyzm odnosi :)
                        • pablo_salado Re: kończ waść 01.06.10, 12:48
                          unhappy napisał:

> Konserwatyści typu JKM'a powinni podawać przedział czasowy do
                          których się ich
                          > konserwatyzm odnosi :)
                          >
                          JKM zalicza się do polityków niezmiennych w jednostce czasu, dlatego
                          wbrew obiegowym opiniom jest przewidywalny.
            • astrolog-2 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 08:30
              lewar_30 napisał:

> Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana
              > Komorowskiego ....... Jedyne co z nich
              > epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego
              > upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje.
              > Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy
              > PO...

Widocznie agresja, chamstwo, upodlanie innych, to standard PO narzucony i przez
              kilka lat wpajany przez niejakiego tuska.
              Tusk podzielił społeczeństwo na inteligencje i hołotę, na młodych i
              znienawidzone mohery.
              Szczytem hipokryzji, lekceważenia ludzi i pogardy wobec nich było zawołanie "
              zabierz babci dowód"....
              Sam Tusk już jest niemal STARCEM...., sztuczna szczęka, zapadnięte i zaciśnięte
              wargi - a skleroza bije z niego strumieniem.
              Wstrętni są ci "ludzie"....
              • pe1 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:50
                Zmień leki.
              • babcia.klozetova Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:51
                astrolog-2 napisał:

>
                > Widocznie agresja, chamstwo, upodlanie innych, to standard PO narzucony i prze
                > z
                > kilka lat wpajany przez niejakiego tuska.
                > Tusk podzielił społeczeństwo na inteligencje i hołotę, na młodych i
                > znienawidzone mohery.

A nie pamiętasz już podziału na "my" i "ci, co stają tam, gdzie ZOMO"? Nie
                pamiętasz już "wykształciuchów"? etc

> Szczytem hipokryzji, lekceważenia ludzi i pogardy wobec nich było zawołanie "
                > zabierz babci dowód"....
                > Sam Tusk już jest niemal STARCEM...., sztuczna szczęka, zapadnięte i zaciśnięte
                > wargi - a skleroza bije z niego strumieniem.
                > Wstrętni są ci "ludzie"....

Jakbym zabrała babci dowód (96 lat!), to stracony byłby jeden głos przeciw
                Kaczyńskiemu! :-P
                • grazka58 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 10:19
                  A może by tak babcię poprostu leczyć?
            • grubymisiek1 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:23
              lewar_30 napisał:

> Komorowskiego czytają czasem swoje wypowiedzi? Jedyne co z nich
              > epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego
              > upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. Skoro żyjemy w wolnym
              > kraju to pozwólcie innym mieć swoje zdanie na temat otaczającego nas świata. Ni
              > e
              > jesteśmy w PRL żeby mieć jedynie słuszne ugrupowanie Zbyszków i Mirów
              > wspierających różnego pokroju Ryśków. Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy
              > PO...

Przez tych panów z PiS nikt już życia, zdrowia i nerwów nie straci. Sztandar
              wyprowadzić...
            • stoova Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:30
              Gdzie żeś był, jak Kaczyński mówił mi, że jestem tam, gdzie stało ZOMO?
            • babcia.klozetova Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:49
              lewar_30 napisał:

> upodlenia.

I tu zacytuję klasyka: "Spieprzaj, dziadu!"
              • unhappy Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 12:22
                > I tu zacytuję klasyka: "Spieprzaj, dziadu!"

Myślę, że bardziej aktualne jest:

"Ląduj, dziadu!"

;)
            • szarak_44 Suchocka ;-))) 01.06.10, 09:52
              Ta pani również odpadłaby przy tak skonstruowanych kryteriach;)

---
              Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas
              Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami.
              Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami...
              Jesteśmy Słowianie!

• bogda35 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 11:24
              lewarze - piszesz że ze strony Po jest jatrzenie,obelgi ,agresja i chamstwo.Czy
              czytasz wypowiedzi Pismenów ? Dziadek z Wermachtu,Tusk z krwia na rekach,Po -
              won,i.tak dalej.To - nie jest agresją i obelgami ?
              • unhappy Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 12:32
                bogda35 napisał:

> lewarze - piszesz że ze strony Po jest jatrzenie,obelgi ,agresja i chamstwo.Cz
                > y
                > czytasz wypowiedzi Pismenów ? Dziadek z Wermachtu,Tusk z krwia na rekach,Po -
                > won,i.tak dalej.To - nie jest agresją i obelgami ?

Nie wiesz, że kaczyzm jest teraz polityką miłości. Prezes im się zd^Hreformował
                po katastrofie i teraz nawet przytuli tych co stoją tam gdzie stało ZOMO. Tak
                więc PiSmani nie mogą pluć jadem z definicji :)
          • swawolny_dyzio Re: A teraz ględzi, co go tak zaślepia? 01.06.10, 07:31
            Słyszeliście przedwyborczy song Jarosława?
            www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8
            Czy ma szanse stać się hitem?

------------------------------------------------------------------
            -Kto wam da?
            -PiSda
          • grubymisiek1 Re: A teraz ględzi, co go tak zaślepia? 01.06.10, 09:21
            von_seydlitz napisała:

> Mógłby sobie po prostu dać na luz... ale dalej chce być "idolem"...
            >
            > Smutne.
            Dziadzio w przeciwieństwie ma coś do powiedzenia. A, że umie mówić to mówi.
            Interesujące.
        • lewar_30 PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo...... 01.06.10, 06:58
          Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana
          Komorowskiego czytają czasem swoje wypowiedzi? Jedyne co z nich
          epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego
          upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. Skoro żyjemy w wolnym
          kraju to pozwólcie innym mieć swoje zdanie na temat otaczającego nas świata. Nie
          jesteśmy w PRL żeby mieć jedynie słuszne ugrupowanie Zbyszków i Mirów
          wspierających różnego pokroju Ryśków. Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy PO.
          • krzych.korab Pomyliłeś PO z PiS. 01.06.10, 07:04
            • lewar_30 Re: Jesteś ślepy czy naiwny? PO = agresja. 01.06.10, 07:09
              Niestety w tej kampanii widać jak na dłoni, kto jątrzy i skłóca społeczeństwo.
              Wypowiedź pana Bartoszewskiego jest kolejnym dowodem chamstwa PO i próbą
              dzielenia społeczeństwa na lepszych i gorszych.
              • ryhu1 pislamistyczny ogląd świata... 01.06.10, 08:03
                lewar_30 napisał:

> Niestety w tej kampanii widać jak na dłoni (...)

pislamiści mają to do siebie, że "widzą jak na dłoni" rzeczy, których nie ma,
                ale nigdy nie zobaczą, że białe jest białe, a czarne jest czarne

------------------------------------------------------------------
                "Został zdobyty ten kawałek za cenę wielkiej odwagi siostry zakonnej, która
                przepędzana przez żołnierzy zaraz po wypadku, dwa dni po wypadku, ten fragment z
                tego miejsca zabrała i przywiozła na Jasną Górę"
              • osiedlowyglupek Czy jątrzenie to ... 01.06.10, 08:06
                ..to zabawa jądrami?Coś jak masturbacja?
                • babcia.klozetova Re: Czy jątrzenie to ... 01.06.10, 10:09
                  osiedlowyglupek napisał:

> ..to zabawa jądrami?Coś jak masturbacja?

ROTFL :-D
          • grubymisiek1 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:26
            lewar_30 napisał:

> upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. Skoro żyjemy w wolnym
            > kraju to pozwólcie innym mieć swoje zdanie na temat otaczającego nas świata. Ni
            > e
            > jesteśmy w PRL żeby mieć jedynie słuszne ugrupowanie Zbyszków i Mirów
            > wspierających różnego pokroju Ryśków. Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy
            > PO.
            Jakieś chamy wymyślają Mirom Zbyszkom i Ryśkom. Co za chamstwo i brak kultury.
            Przecież niektóre Zbyszki też hodują zwierzęta futerkowe...
        • derfflinger1918 A kto ma akta Hiacynta ?? 01.06.10, 17:19
          może warto by było wyjaśnić tą sprawę przy okazji wyborów ?

bo obawiam się że istnieją dokumenty, którymi łatwo można szantażować

Jarosława Kaczyńskiego...
      • krzych.korab Nie żart prymitywny a odbiorca mało inteligentny ! 01.06.10, 06:55
        • rooboy tym gorzej dla po... 01.06.10, 07:09
          tych malo inteligentnych w spoleczenstwie przewaga i to znaczna...
          zas w wyborach ich glos rowny z tym "yntelygentnym"...
          • targaj Re: tym gorzej dla po... 01.06.10, 08:11
            > tych malo inteligentnych w spoleczenstwie przewaga i to znaczna...
            > zas w wyborach ich glos rowny z tym "yntelygentnym"...
            Mam jednak nadzieje, ze nie, jako ze zwolennikow PIS jest mniej. I to jest
            optymistyczne...
            • rooboy z "sondazy" sie dowiedziales, targaj??? 01.06.10, 09:19
      • grubymisiek1 Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 09:19
        Żart znakomity, prymitywy się oburzają. Nagle tacy co jak widzą ładną kobietę
        muwią "ale dupa" nagle staja się strasznie subtelni...
        • patatajmiauhau Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 10:20
          Gruby Miśku po jakości Twojego wpisu można uznać, że jesteś kumplem Schetyny czyli "Czesiem".
      • kindofmagic Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 09:42
        nie zart prymitywny, tylko dotyka bolesnej prawdy.
        • derfflinger1918 A kto będzie pierwszą damą ?? 01.06.10, 17:22
          jak wygra Jarek ?? a może raczej "pierwszym mężem" ]:->

Hehheee
      • maciej_aszek Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 10:18

A ja wolę lekturę słów wolnego człowieka niż propagandę PiS jak za dawnych lat
        "Trybuny Ludu"- jak się wejdzie na stronę J.Kaczyńskiego to 100% go tam uwielbia.

A przyjaciołom pisowcom nie przeszkadza, że oni to mogą jątrzyć wszędzie, a ja
        sobie na ich forach nie mogę, bo cenzorzy czuwają???

• kelderek Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 06:44
      Ale nie zmienia to faktu że chlapie eposy na temat Komorowskiego jakby co
      najmniej był Leonidasem...
      Jarek NIE, Bronek NIE, Endrju KATEGORYCZNE NIE, plankton wyborczy NIE.. zostaje
      pawlak i napieralski?
      Czemu Aleksander Kwaśniewski nie kandyduje? OLEK WRÓĆ!
      • beika szkoda, że nie możemy głosować na ... 01.06.10, 09:53
        kelderek napisał:
        > Jarek NIE, Bronek NIE, Endrju KATEGORYCZNE NIE, plankton wyborczy NIE..
        zostaje pawlak i napieralski? Czemu Aleksander Kwaśniewski nie kandyduje? OLEK WRÓĆ!

W sumie nie ma na kogo głosować, trzeba będzie wybrać mniejsze zło i
        którykolwiek z wielkiej dwójki zostanie wybrany, to strach pomyśleć, co się
        będzie działo później.
        Był okres w historii Polski, że mieliśmy "Polskę Walczącą", a teraz mamy klęczącą...
        Szkoda, że Cimoszewicz nie kandyduje, byłby rozsądnym prezydentem, ale to
        niektóre szuje z PO go zniszczyły, bo w poprzednich wyborach był dla nich
        zagrożeniem.
        • babcia.klozetova Re: szkoda, że nie możemy głosować na ... 01.06.10, 10:12
          beika napisała:

> Szkoda, że Cimoszewicz nie kandyduje, byłby rozsądnym prezydentem, ale to
          > niektóre szuje z PO go zniszczyły, bo w poprzednich wyborach był dla nich
          > zagrożeniem.

A teraz skazano miecz, a nie rękę, która go trzymała (Miodowicza).
        • bogda35 Re: szkoda, że nie możemy głosować na ... 01.06.10, 11:30
          beiko - dlaczego ty klęczysz ??? kto ci broni nie kleczec ? CBS ? ABW ? to
          piekny slogan stworzony przez PiS - ale co on własciwie znaczy ?
    • orgelmusik Mimo wszystko... 01.06.10, 06:48
      Mimo wszystko, stać było Pana na inny komentarz. Nie należy sprawdzać
      poczucie humoru na tak wysokim szczeblu i w ten sposób.
      • bronimir Re: Mimo wszystko... 01.06.10, 10:05
        Jaki wysoki szczebel? Dziś przywódcą partii może być nawet Kononowicz,
        o Lepperze czy Rokicie nie wspomnę.
    • rooboy przywoluje 'polske the times" i gw do porzadku! 01.06.10, 06:48
      profesor wladyslaw bartoszewski, a nie jakis tam wladyslaw
      bartoszewski...
      • fletniapana Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 01.06.10, 07:57
        profesor, powiadasz

a znasz waćpan historię tej profesury?
      • fletniapana Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 01.06.10, 07:58
        i pamiętaj, że Lepper to doktor
      • ziomek0513 Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 01.06.10, 09:10
        Jak on profesorem nie jest debilu!!!
        • pe1 Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 01.06.10, 10:00
          Ależ jest debilu!!!
          • ziomek0513 Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 15.08.10, 19:13
            Właśnie, że nie! Udowodnij palancie, że się mylę :)
    • rooboy zrobilby komorowskiemu przysluge, gdyby przeprosil 01.06.10, 06:52
      ale palant jest tak zadufany w sobie, ze dalej brnie w to goovno...
      robi komorowskiemu przysluge, ale niedzwiedzia...
      • krzych.korab Kogo ? Przecież nie takich bezmózgowców jak ty !. 01.06.10, 07:01
        • rooboy zaklinaj rzeczywistosc, krzysiu, zaklinaj... 01.06.10, 07:11
          obudzisz sie z reka w nocniku po wyborach...
          • targaj Re: zaklinaj rzeczywistosc, krzysiu, zaklinaj... 01.06.10, 08:23
            rooboy napisał:

> obudzisz sie z reka w nocniku po wyborach...
            Optymista czy fatalista???
        • krasnoludek67.2 Re: Kogo ? Przecież nie takich bezmózgowców jak t 01.06.10, 07:17
          Ty również jesteś bezmózgowcem? Widać lubisz wyrzucać z siebie jęki bezmózgowca.
        • tw_kaczor rooboy skończył zawodówkę-to wyborca PiS... 01.06.10, 07:22

• pe1 Re: rooboy skończył zawodówkę-to wyborca PiS... 01.06.10, 10:01
            jesteś pewien, że ją skończył ?
    • bagarmosen Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 06:53
      "Żałuję, ale nie widzę potrzeby, by kłamać"____________________panie
      Bartoszewski siegneles DNA!!!!!!!!!! nawet tego nie usprawiedliwia
      wiek! a PANA PO ma za uzytecznego idiote!!!!!!!
    • olias Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 06:59
      przez 2 tygodnie karmili starego dziada tabletkami i uczyli na pamięć kwestii
      tu wypowiedzianych. jeśli je wypowiedział.
      Bartoszewski, który mógł odejść w glorii swojej przeszłości zrobił z siebie
      pospolitego chama, menela z towarzystwa właściwego bramom.
      Nie chamie - nie znam się na takich żartach. Obaj wiemy że nie były to żarty.
      Obrażałeś mnie bo ośmieliłem się mieć inne niż ty poglądy. A teraz oczekujesz
      że co? zetrę ślinę i powiem "nic się nie stało"? dumny że raczył ludzkim
      głosem powiedzieć do mnie sam PROF Bartoszewski? Spieprzaj dziadu. Dla mnie
      nie ulega wątpliwości - ja nie jestem z tego samego podwórka co ty i twoi kumple.
      • tw_kaczor jesteś wzorowym wyborcą PiS`u...: 01.06.10, 07:08
        ...skończyłeś zawodówkę...???
      • peter.fox Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 09:53
        brawo Bartoszewski! trafia Pan celnie w takich jak tu oliansów. tak
        trzymać!
      • one2be Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 11:08
        olias napisał:
        > > Nie chamie - nie znam się na takich żartach. Obaj wiemy że nie
        były to żarty.
        Spieprzaj dziadu. Dla mnie
        > nie ulega wątpliwości - ja nie jestem z tego samego podwórka co ty
        i twoi kumpl
        > e.

Widać, że nie jesteś z tego samego podwórka. Widać.. Ale nie tylko
        na Twoim "cham", "menel" i "spieprzaj dziadu" to normalka, natomiast
        kiedy ktoś użyje zdania złożonego odbierane jest to za zniewagę.
    • daroso Bartoszewski glindzi od lat ; 01.06.10, 07:01
      Bartoszewski powinien sie zamknąć bo od dawna nic mądrego nie mówi
      • albacor Re: Bartoszewski glindzi od lat ; 01.06.10, 07:08
        Dziw3i mnie, że czlowieka o takim poziomie posądza się o ględzenie albo
        demencję. Niejeden może mu zazdrościć trzeźwości osądu otaczającego nas świata.
        Prof. Bartoszewski wie co mówi. Hodowca zwierząt futerkowych nie nadaje sie po
        prostu do niczego -niech sobie znajdzie partnera na starość który będzie o niego
        dbał i uwolni nas od swojego widoku i głosu w mediach.
        • krasnoludek67.2 Re: Bartoszewski glindzi od lat ; 01.06.10, 07:21
          albacor napisał:

> Dziw3i mnie, że czlowieka o takim poziomie posądza się o ględzenie albo
          > demencję. Niejeden może mu zazdrościć trzeźwości osądu otaczającego nas świata.
          > Prof. Bartoszewski wie co mówi. Hodowca zwierząt futerkowych nie nadaje sie po
          > prostu do niczego -niech sobie znajdzie partnera na starość który będzie o nieg
          > o
          > dbał i uwolni nas od swojego widoku i głosu w mediach.
          To ci profesor- ha,ha,ha -stary pluj-fuj
      • kazimierz35 Re: Bartoszewski glindzi od lat ; 01.06.10, 07:51
        czytałeś artykuł,czy tytuł? nie widzę nic głupiego w tej wypowiedzi
    • jackmaclase ja jestem singlem i maturzysta Bartoszewki 01.06.10, 07:03
      podpadl mi na calego. Moim kolegom - singlom rowniez, szczegolnie, ze
      oni maja psa lub kota w domu. A tym glupim tlumaczeniem pograza sie
      jeszcze bardziej. Dzieki niemu kandydat Komorowski ma coraz mniej
      szans, bo singli w Polsce nie jest tak malo, a wiekszosc z nich jest
      wkurzona na maturzyste Bartoszewskiego za jego glupie gadki.
      • rooboy dokladnie, jack, ale nawet "profesura" 01.06.10, 07:13
        mu nie wystarcza, aby to pojac... choc myslalem, ze w po maja
        jakichs rozsadniejszych pijarowcow...
        • ole16 Re: dokladnie, jack, ale nawet "profesura" 01.06.10, 08:48
          A ja się nie poczułam urażona, choć też jestem singielką. I znam
          innych singli co się nie poczuli obrażeni. Coś mi się wydaje, że to
          oburzenie ma charakter polityczny;) Oczywiście posiadanie kota jest
          w moim odczuciu dużą, jeśli nie największą zaletą Jarosława
          Kaczyńskiego. Kocham koty, ale to nie wystarczy by na JK zagłosować.
          A profesor w swojej wypowiedzi wykorzystał po prostu konserwatywny
          sposób myślenia, charakterystyczny dla potencjlnych wyborców PiS i
          dlatego Was ta wypowiedź tak zabolała.
          • rooboy jako wyborczyni po, z obowiazku 01.06.10, 09:22
            ole16 napisał:

> A ja się nie poczułam urażona, choć też jestem singielką. I znam
            > innych singli co się nie poczuli obrażeni. Coś mi się wydaje, że
            to
            > oburzenie ma charakter polityczny;) Oczywiście posiadanie kota
            jest
            > w moim odczuciu dużą, jeśli nie największą zaletą Jarosława
            > Kaczyńskiego. Kocham koty, ale to nie wystarczy by na JK
            zagłosować.
            > A profesor w swojej wypowiedzi wykorzystał po prostu konserwatywny
            > sposób myślenia, charakterystyczny dla potencjlnych wyborców PiS i
            > dlatego Was ta wypowiedź tak zabolała.

nie mozesz byc obrazona... singielka z wyboru czy z przymusu???
            • stoova Re: jako wyborczyni po, z obowiazku 01.06.10, 09:37
              Zadaj to pytanie Jarkowi.
            • sidian Re: jako wyborczyni po, z obowiazku 01.06.10, 09:40
              A co to pytanie wnosi do tematu? Masz jakas swietna riposte, ktora gdzies musisz
              dzisiaj wcisnac? Litosci.

Moi znajomi single jakos nie poczuli sie urazeni wypowiedzia Bartoszewskiego.
              Jeden, ktory sie poczul, nie bardzo sie nad nia zastanawial i w sumie po namysle
              stwierdzil, ze nie nadawalby sie na prezydenta, wiec prof. Bartoszewski mial w
              sumie racje ;).
      • ojca ojej, strraszni single 01.06.10, 08:05

Teraz wam pewnie przykro i płaczecie w kącie?
    • qc Musi byc lepszy uzytek 01.06.10, 07:08
      dla liter k,a,c,z,y,n,s,k,i
      A one do znudzenia, wciaz sa ukladane w ta sama kombinacje.
      Kombinacja ta opisuje pewne podwojne nieszczescie ktore przydarzylo
      sie Polsce. Skoro skala nieszczescia dzieki nieszczesliwemu
      wypadkowi zmniejszyla sie szczesliwie o polowe dlaczego frekwencja
      wystepowania tych liter w tej kombinacji wcale nie spada?
      • retropercepcje Re: Musi byc lepszy uzytek 01.06.10, 07:24
        genialne spostrzezenie!
        dzieki za usmiech z rana.
    • jaromir_live Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:08
      ubliżanie i wyzywanie to są żarty? chyba to jest mylenie pojęć!
      • one2be Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 10:25
        jaromir_live napisał:
        > ubliżanie i wyzywanie to są żarty? chyba to jest mylenie pojęć!

Potępmy to skandalicznie obraźliwe wyzwisko! Jak można używać takich
        słów jak "hodowca zwierząt futerkowych"?! Hańba!
    • sadam2 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:09
      Nie dodaliscie profesor ...
      jesli Polska ,PO, GW chwali sie Bartoszewskim to ja bardzo dziekuje.
      • somtam Re: Pan prof.Bartoszewski . 01.06.10, 07:51
        Jestem dumna, ze Pan Prof Bartoszewski jest moim rodakiem. Jest bardzo madrym i
        szlachetnym czlowiekiem. Wiele trudnych sytuacji potrafi z ogromnym wyczuciem
        przelozyc na zart. Swiadzczy to o Jego inteligencji. Rowniez tutaj wskazal , ze
        dobrym przywodca moze byc tylko taki czlowiek, ktory zna zycie, sam ma je
        poukladane w najmniejszem komorce spolecznej jaka jest rodzina. Ktory jest
        konfrontowany na codzien z problemami rodziny i jak widac przez wiele lat
        sprawdzil sie jako jej jej glowa.
        Hodowca kotkow, napewno jest czlowiekiem dobrego serca, dba o swoich
        podopiecznych, ale to zasadnicza roznica w porownaniu bycia ojcem. Czlowiek
        ktory nigdy odwazyl sie, zeby zalozyc wlasna rodzine, zostac ojcem, poniesc
        odpowiedzialnosc za potomstwo, nie ma predyspozycji zeby zostac prezydentem. Pan
        Bartoszewski subtelnie wskazal na ta roznice.
        • cleo_1 Somtam, 01.06.10, 08:10
          Somtam - subtelnie??!!
          A mnie jest wstyd za Bartoszewskiego. Za prof. Bartoszewskiego - tym
          bardziej mi wstyd. Ubliżanie innym ludziom to nie żarty! W taki
          sposób dyskredytują swoich przeciwników ludzie, którzy nienawidzą.
          Dla Ciebie normalne jest że człowiek dla przyjemności strzela do
          zwierząt? Nie jest leśniczym, jest hobbystą. Sądzisz, że to
          normalne, że zabieranie zycia innym istotom - żyjącym, czującym,
          cierpiącym, SŁABSZYM - jest normalne, moralne, ludzkie?
        • viryneja Re: Pan prof.Bartoszewski . 01.06.10, 08:41
          somtam napisała:

> Jestem dumna, ze Pan Prof Bartoszewski

Nie ma nawet tytułu magistra
          • pe1 Re: Pan prof.Bartoszewski . 01.06.10, 10:15
            Ależ ma. Przyznanie doktoratu i stanowiska profesora na uczelni wyższej
            automatycznie oznacza awans przez wszystkie stopnie, które są do tego potrzebne.
            Takie są zasady.
    • kjhubner ma Pan racje ! 01.06.10, 07:11
      Popieram Pańska wypowiedz, ja tez nie widze takiej potrzeby !!!!
    • uw78 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:11
      Dla mnie p.Bartoszewski powinien mieć chociaż trochę klasy-dla mnie to po
      prostu typowa żałosna tetralna klaka.Szkoda ,bardzo żąłuję dażyłąm-(obecnie w
      czasie przeszłym) tego człowieka wielkim uznaniem
      • unkas1 Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 07:36
        Przecież to kampania - "teatralna klaka" jest podstawowym elementem każdej
        kampanii. Prof. Bartoszewski w moim mniemaniu zwykłą "klakę" uprawia z właściwą
        dla siebie klasą.
      • fletniapana Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 08:02
        chciałaś powiedzieć, że "daRZyłaś uznaniem" czy że gdzieś "dążyłaś" bo z
        kontekstu wynika to pierwsze ale z pisowni to drugie
      • antypo-lityk Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 10:13
        Żeby ocenić człowieka, nie po jednej wypowiedzi, trzeba znać jego
        korzenie, sposób na życie jego dzieci i wnuków bo to wszystko jest
        wartościami, które wynosi się z wychowania, z domu. Już całą rodzinę
        tego tzw. kociarza (uwielbiam a nawet dokarmiam bezpańskie). A co z
        tymi co spłodzili bronka i starego władka? Co robią ich dzieci oraz
        wnuki? Też na pańtwowych posadkach?! Czy u inwestorów zagranicznych
        wdzięczność odbierają?
    • soso_soso Jan Pawle II byl takze singlem 01.06.10, 07:12
      Panie Bartoszewski, kazdy moze sobie obejrzec na you-tube pana
      wypowiedz, cala, ta o zwierzetach futerkowych, nie bylo tam nastroju
      zartu a raczej agresywne deprecjonowanie Pana Kaczynskiego. Taki byl
      ton, zupelnie nie 'lekki'.

Jezeli juz jedziemy na ostro To Goebles mial wiecej dzieciakow niz
      Pan Komorowski.

Czas zniknac ze sceny jezeli chce Pan, Panie Bartoszewski zachowac
      odrobine szacunkow u ludzi, niektorych oczywiscie no bo niektorzy
      klaszcza Panu jak opetani.

pzdrw

soso
    • jan-321 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:13
      Pnie Władysławie Bartoszewski kto upoważnił pana do wydawania opini
      o innych , niech pan skontroluje swoją osobowość zanim wypowiadał
      będzie się o innych, a wogule kim pan jest
      • thor.g Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 07:38
        Analfabetą raczej nie jest :)
      • le_rouge Re:Kim jest Bartoszwski? 01.06.10, 10:07
        kimś kto wie jak się pisze "w ogóle"... TO NA PEWNO! poza tym pomimo
        swoich kontrowersyjnych wypowiedzi jest człowiekiem, któremu Jaro K
        nie jest godzien sandałów wiązać! tak samo zresztą jak większość
        ANALFABETÓW i IGNORANTÓW komentujących powyższy artykuł...
      • zawszeagnesja Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 11:24
        jan-321 napisał:

> Pnie Władysławie Bartoszewski kto upoważnił pana do wydawania opini
        > o innych , niech pan skontroluje swoją osobowość zanim wypowiadał
        > będzie się o innych, a wogule kim pan jest

No tak, PISowski ortograficzny analfabeta!! Najpierw naucz się pisać po
        polsku, a potem krytykuj ludzi wykształconych!! Matoł!! "W OGÓLE"
      • bogda35 Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 11:40
        jan-321 napisał:

> Pnie Władysławie Bartoszewski kto upoważnił pana do wydawania opini
        > o innych , niech pan skontroluje swoją osobowość zanim wypowiadał
        > będzie się o innych, a wogule kim pan jest
        w języku polskim nie ma słowa'wogule".Prawdziwy polak powinie znac chyba " w
        ogóle"- o ile zna swój język.
      • kajetanjan Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 14:32
        Jak widzę że ktoś pisze takie głupoty to tylko kiwam z politowaniem
        głową. Zgadyję ze to jakiś dupek więc szkoda trudu. Zapytaj sam
        siebie kim ty jesteś ? Pan Bartoszewski całym swoim życie zasłużył
        na to aby wypowiadać sie publicznie. A opinie może mieć każdy nawet
        taki dureń jak ty.
    • yanuss Dobrze o Bartoszewskim? "Żałuję, ale nie ... 01.06.10, 07:20
      Zastanawiam sie po co wybiorcza zamieszcza takie wypowiedzi. Ten straszny dziadunio juz sie tak skompromitowal, ze nikogo do niczego nie przekona. Zuzyl swoj autorytet na chamskie i wyjatkowo brzydkie ataki polityczne. Ale po to PO ma tez takich Palikotow czy Niesiolowskich by uzywac ich do niegodnej, brudnej kampanii. Zdeklarowanym PO-wcom to nie pomoze, nie umieja odroznic atakow personalnych od dyskusji, a wsrod PiS-owcow teksty tych osobnikow wzbudzaja jedynie usmiech pogardy i pozalowania.
    • konrad.ludwik02 Panie Bartoszewski: należy zawsze mówić ... 01.06.10, 07:20
      Panie Bartoszewski: należy zawsze mówić PRAWDĘ, niezależnie od tego
      o kim! Jedyna zasada, której Panu akurat nie trzeba przypominać:
      zachować się przyzwoicie i nie widzieć źdźbła w czyims oku!
      A wracając do Pana Prezydenta, to gloryfkowanie go przez PiSowców -
      obrzydliwe w formie i fałszywe w treści!
    • spider78 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:21
      Doda ma więcej taktu niż ten dziadek, niech lepiej PO go odsunie bo bardziej
      szkodzi niż pomaga.
      • gologolo powinien p. Bartoszewski wiedzieć, 01.06.10, 07:29
        że burmistrz Berlina jest np. odmiennej orientacji seksualnej i niewielu to
        razi. A Niemcy mają się lepiej niż my...
        • kolonistka Re: powinien p. Bartoszewski wiedzieć, 01.06.10, 10:56

gologolo napisał:

> że burmistrz Berlina jest np. odmiennej orientacji seksualnej i
          niewielu to
          > razi. A Niemcy mają się lepiej niż my...
          ale burmistrz Berlina i minister spraw zagranicznych Guido
          Westerwelle nie ukrywaja swojej orientacji seksualnej.
          I tu jest moze pies .. tfu kot pogrzebany ..
      • rooboy czy te palanty tego nie rozumieja??? 01.06.10, 07:34
        spider78 napisał:

> Doda ma więcej taktu niż ten dziadek, niech lepiej PO go odsunie
        bo bardziej
        > szkodzi niż pomaga.
    • tadjan Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:25
      jaki obiekt, takie żarty z niego.
    • krasnoludek67.2 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:28
      Biedny profesorek,dlaczego niektórzy z ciemnogrodu tak narzekają,a
      fe,fuj.Bartoszku kupić Tobie trzeba śliniaczek i nuka i będziesz
      zadowolniony.Jako maskotkę popiersie wajdelota.
    • korngold magister Bartoszewski wycofuje się rakiem 01.06.10, 07:30
      smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html
      • salgold jaki magister?abiturient to tytuł Bartoszewskiego 01.06.10, 07:55
    • zasliniony.dziadyga Kto tego sklerotyka znowu wypuścił na miasto? 01.06.10, 07:33
    • klarneta8 Zeby mowiono tylko dobrze, to J.K. ''musi'' zostac 01.06.10, 07:36
      prezydentem, by otoczyc parasolem ochronnym wszystkie instytucje ,
      kt. tego wymagaja wg . prezesa. Lacznie z AFERALNYM SKOKIEM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka