jankowski1960 01.06.10, 06:38 Bartoszewski troche w zyciu przeszedl i wie, co mowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altspringe "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 06:39 A że żart prymitywny to... Odpowiedz Link Zgłoś
grzela53 Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 06:49 altspringe napisał: > A że żart prymitywny to... A to między innymi o Tobie p. Bartoszewski mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz A teraz ględzi, co go tak zaślepia? 01.06.10, 06:57 Mógłby sobie po prostu dać na luz... ale dalej chce być "idolem"... Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo...... 01.06.10, 07:01 Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana Komorowskiego czytają czasem swoje wypowiedzi? Jedyne co z nich epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. Skoro żyjemy w wolnym kraju to pozwólcie innym mieć swoje zdanie na temat otaczającego nas świata. Nie jesteśmy w PRL żeby mieć jedynie słuszne ugrupowanie Zbyszków i Mirów wspierających różnego pokroju Ryśków. Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy PO... Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 07:21 Ha! to sie ubawilam ta wypowiedzia... sam sobie zaprzeczasz, kolego. czy Twoja wypowiedz nie jest niczym innym jak potwierdzeniem wolnosci wypowiedzi? czy ktos zabrania Ci wyrazania wlasnego zdania? jesli czujesz sie uciemiezony, to proponuje zglosic sie na policje, najwyrazniej jestes ofiara szykan a moze nawet powazniejszego wykroczenia, moze i nawet przestepstwa? naucz sie korzystac ze swoich praw obywatelskich. jestes wolnym czlowiekiem, szkoda, ze tego nie doceniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wubecja Re: kończ waść 01.06.10, 08:12 wstydu oszczędź "profesorze" bo rzeczpospolite upadają przez takie wychowanie Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_salado Re: kończ waść 01.06.10, 08:59 Lepszym kandydatem jest JKM (ma sześcioro dzieci). A tak na marginesie jak bardzo różnią się sondaże robione na zlecenie od tych internetowych. Dla przykładu link do jednego sondażu na stronach TVN. Na fecebooku poparcie dla poszczególnych kandydatów jest podobne. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_salado Re: kończ waść 01.06.10, 09:00 www.tvn24.pl/1002982,1,1,w-najblizszych-wyborach-prezydenckich-zaglosuje-na,sondy.html Odpowiedz Link Zgłoś
xyz2000 Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 09:14 "Zasada, że nie mówię źle o prezydencie, nie dotyczy wszystkich członków jego rodziny." Pięć lat temu zabrakło kilku głosów. Teraz Bronek będzie miał jeszcze 1 głos mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lubryfikant Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 09:45 Zabierz dziadkowi dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
fascynujacakobieta Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 20:25 naprawde interesuje cie to co powiedzialby o Tobie ,liczysz sie z opinia tego czlowieka?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fascynujacakobieta Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 20:29 lubryfikant napisał: > Zabierz dziadkowi dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 10:30 O Kaczyńskich tylko dobrze należy mówić. To powinno być usankcjonowane prawnie. Może nawet zapisane w konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: Ciekawe, co powiedziałby o mnie? 01.06.10, 12:37 doskonale wiesz że to nie o to chodzi. Ale Wajda czy Bartoszewski rozmieniają swój jakikolwiek autorytet na drobne. Skoro PO jest taka prawa, taka inteligenta, taka ą ę bułkę przez bibułkę to takie prymitywne żarty jak "hodowca zwierząt futerkowych" są tak samo fajne i takie sophisticated jak wołanie za otyłymi "grubas". Poziom tych panów, którzy wiele osiągneli, wiele zrobili sięgnął dna i to jest smutne. Myślą że są fajni....nie nie są. A najlepsze jest to, że pomimo, że śmierć L.K mnie nie ruszyła, że Mamrotka i Bełkotka nie lubiłem i nigdy nie byłem po ich stronie, to z takim komitetetem z takim poziomem żartów, chyba będę się cieszył jeżeli nie wygra Komoroswski. To jest dziś największa ci*a polityki. Jest to facet wybitnie bez charyzmy, bez jaj. O Kaczyńskim mogę powiedzieć wiele złego i niewiele dobrego, nie zgadzam się z nim po całej linii, ale Chomiczek ma jakąś charyzme, mnie nie porywa ale przynajmniej coś. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: kończ waść 01.06.10, 09:52 pablo_salado napisał: > Lepszym kandydatem jest JKM (ma sześcioro dzieci). A tak na > marginesie jak bardzo różnią się sondaże robione na zlecenie od tych > internetowych. Dla przykładu link do jednego sondażu na stronach TVN. > Na fecebooku poparcie dla poszczególnych kandydatów jest podobne. > Ciekawe... JKM chce odebrać mi (kobiecie) prawo wyborcze! Jak mogę na niego głosować? 8-\ Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_salado Re: kończ waść 01.06.10, 11:30 babcia.klozetova napisała: > JKM chce odebrać mi (kobiecie) prawo wyborcze! Jak mogę na niego głosować? 8-\ Wystarczy zaznaczyć jego nazwisko na liście. JKM na Pani pytanie odpowiedział by mniej więcej tak (cyt. z czatu) "NadesłanePytanie: Dlaczego uważa Pan, że kobietom należy odebrać prawa wyborcze? Janusz Korwin-Mikke: Niech Pan popatrzy na dowolne zebranie wyborcze - i policzy, ile jest na nim kobiet? Natomiast - to bardzo ważne - nie chce odbierać kobietom biernego prawa wyborczego. Każda kobieta, która chce zajmować się polityką, powinna mieć szansę bycia wybraną!!! Jestem wielbicielem np. lady Małgorzaty Thatcherowej..." Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: kończ waść 01.06.10, 12:29 pablo_salado napisał: > > JKM chce odebrać mi (kobiecie) prawo wyborcze! Jak mogę na niego > głosować? 8-\ > Wystarczy zaznaczyć jego nazwisko na liście. Konserwatyści typu JKM'a powinni podawać przedział czasowy do których się ich konserwatyzm odnosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_salado Re: kończ waść 01.06.10, 12:48 unhappy napisał: > Konserwatyści typu JKM'a powinni podawać przedział czasowy do których się ich > konserwatyzm odnosi :) > JKM zalicza się do polityków niezmiennych w jednostce czasu, dlatego wbrew obiegowym opiniom jest przewidywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 08:30 lewar_30 napisał: > Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana > Komorowskiego ....... Jedyne co z nich > epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego > upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. > Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy > PO... Widocznie agresja, chamstwo, upodlanie innych, to standard PO narzucony i przez kilka lat wpajany przez niejakiego tuska. Tusk podzielił społeczeństwo na inteligencje i hołotę, na młodych i znienawidzone mohery. Szczytem hipokryzji, lekceważenia ludzi i pogardy wobec nich było zawołanie " zabierz babci dowód".... Sam Tusk już jest niemal STARCEM...., sztuczna szczęka, zapadnięte i zaciśnięte wargi - a skleroza bije z niego strumieniem. Wstrętni są ci "ludzie".... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:50 Zmień leki. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:51 astrolog-2 napisał: > > Widocznie agresja, chamstwo, upodlanie innych, to standard PO narzucony i prze > z > kilka lat wpajany przez niejakiego tuska. > Tusk podzielił społeczeństwo na inteligencje i hołotę, na młodych i > znienawidzone mohery. A nie pamiętasz już podziału na "my" i "ci, co stają tam, gdzie ZOMO"? Nie pamiętasz już "wykształciuchów"? etc > Szczytem hipokryzji, lekceważenia ludzi i pogardy wobec nich było zawołanie " > zabierz babci dowód".... > Sam Tusk już jest niemal STARCEM...., sztuczna szczęka, zapadnięte i zaciśnięte > wargi - a skleroza bije z niego strumieniem. > Wstrętni są ci "ludzie".... Jakbym zabrała babci dowód (96 lat!), to stracony byłby jeden głos przeciw Kaczyńskiemu! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grazka58 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 10:19 A może by tak babcię poprostu leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:23 lewar_30 napisał: > Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana > Komorowskiego czytają czasem swoje wypowiedzi? Jedyne co z nich > epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego > upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. Skoro żyjemy w wolnym > kraju to pozwólcie innym mieć swoje zdanie na temat otaczającego nas świata. Ni > e > jesteśmy w PRL żeby mieć jedynie słuszne ugrupowanie Zbyszków i Mirów > wspierających różnego pokroju Ryśków. Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy > PO... Przez tych panów z PiS nikt już życia, zdrowia i nerwów nie straci. Sztandar wyprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:30 Gdzie żeś był, jak Kaczyński mówił mi, że jestem tam, gdzie stało ZOMO? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:49 lewar_30 napisał: > Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana > Komorowskiego czytają czasem swoje wypowiedzi? Jedyne co z nich > epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego > upodlenia. I tu zacytuję klasyka: "Spieprzaj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 12:22 > I tu zacytuję klasyka: "Spieprzaj, dziadu!" Myślę, że bardziej aktualne jest: "Ląduj, dziadu!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Suchocka ;-))) 01.06.10, 09:52 Ta pani również odpadłaby przy tak skonstruowanych kryteriach;) --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jesteśmy Słowianie! Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 11:24 lewarze - piszesz że ze strony Po jest jatrzenie,obelgi ,agresja i chamstwo.Czy czytasz wypowiedzi Pismenów ? Dziadek z Wermachtu,Tusk z krwia na rekach,Po - won,i.tak dalej.To - nie jest agresją i obelgami ? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 12:32 bogda35 napisał: > lewarze - piszesz że ze strony Po jest jatrzenie,obelgi ,agresja i chamstwo.Cz > y > czytasz wypowiedzi Pismenów ? Dziadek z Wermachtu,Tusk z krwia na rekach,Po - > won,i.tak dalej.To - nie jest agresją i obelgami ? Nie wiesz, że kaczyzm jest teraz polityką miłości. Prezes im się zd^Hreformował po katastrofie i teraz nawet przytuli tych co stoją tam gdzie stało ZOMO. Tak więc PiSmani nie mogą pluć jadem z definicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: A teraz ględzi, co go tak zaślepia? 01.06.10, 07:31 Słyszeliście przedwyborczy song Jarosława? www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8 Czy ma szanse stać się hitem? ------------------------------------------------------------------ -Kto wam da? -PiSda Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: A teraz ględzi, co go tak zaślepia? 01.06.10, 09:21 von_seydlitz napisała: > Mógłby sobie po prostu dać na luz... ale dalej chce być "idolem"... > > Smutne. Dziadzio w przeciwieństwie ma coś do powiedzenia. A, że umie mówić to mówi. Interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo...... 01.06.10, 06:58 Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana Komorowskiego czytają czasem swoje wypowiedzi? Jedyne co z nich epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. Skoro żyjemy w wolnym kraju to pozwólcie innym mieć swoje zdanie na temat otaczającego nas świata. Nie jesteśmy w PRL żeby mieć jedynie słuszne ugrupowanie Zbyszków i Mirów wspierających różnego pokroju Ryśków. Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: Jesteś ślepy czy naiwny? PO = agresja. 01.06.10, 07:09 Niestety w tej kampanii widać jak na dłoni, kto jątrzy i skłóca społeczeństwo. Wypowiedź pana Bartoszewskiego jest kolejnym dowodem chamstwa PO i próbą dzielenia społeczeństwa na lepszych i gorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
ryhu1 pislamistyczny ogląd świata... 01.06.10, 08:03 lewar_30 napisał: > Niestety w tej kampanii widać jak na dłoni (...) pislamiści mają to do siebie, że "widzą jak na dłoni" rzeczy, których nie ma, ale nigdy nie zobaczą, że białe jest białe, a czarne jest czarne ------------------------------------------------------------------ "Został zdobyty ten kawałek za cenę wielkiej odwagi siostry zakonnej, która przepędzana przez żołnierzy zaraz po wypadku, dwa dni po wypadku, ten fragment z tego miejsca zabrała i przywiozła na Jasną Górę" Odpowiedz Link Zgłoś
osiedlowyglupek Czy jątrzenie to ... 01.06.10, 08:06 ..to zabawa jądrami?Coś jak masturbacja? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Czy jątrzenie to ... 01.06.10, 10:09 osiedlowyglupek napisał: > ..to zabawa jądrami?Coś jak masturbacja? ROTFL :-D Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: PO = jątrzenie, obelgi, agresja, chamstwo.... 01.06.10, 09:26 lewar_30 napisał: > Ciekawy jestem czy wyborcy PO i członkowie komitetu "honorowego" pana > Komorowskiego czytają czasem swoje wypowiedzi? Jedyne co z nich > epatuje to agresja i chamstwo. Próba obrażenia przeciwnika politycznego i jego > upodlenia. A wszystko w oparciu o kłamstwa i insynuacje. Skoro żyjemy w wolnym > kraju to pozwólcie innym mieć swoje zdanie na temat otaczającego nas świata. Ni > e > jesteśmy w PRL żeby mieć jedynie słuszne ugrupowanie Zbyszków i Mirów > wspierających różnego pokroju Ryśków. Więcej szacunku dla ludzi kochani wyborcy > PO. Jakieś chamy wymyślają Mirom Zbyszkom i Ryśkom. Co za chamstwo i brak kultury. Przecież niektóre Zbyszki też hodują zwierzęta futerkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 A kto ma akta Hiacynta ?? 01.06.10, 17:19 może warto by było wyjaśnić tą sprawę przy okazji wyborów ? bo obawiam się że istnieją dokumenty, którymi łatwo można szantażować Jarosława Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy tym gorzej dla po... 01.06.10, 07:09 tych malo inteligentnych w spoleczenstwie przewaga i to znaczna... zas w wyborach ich glos rowny z tym "yntelygentnym"... Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: tym gorzej dla po... 01.06.10, 08:11 > tych malo inteligentnych w spoleczenstwie przewaga i to znaczna... > zas w wyborach ich glos rowny z tym "yntelygentnym"... Mam jednak nadzieje, ze nie, jako ze zwolennikow PIS jest mniej. I to jest optymistyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 09:19 Żart znakomity, prymitywy się oburzają. Nagle tacy co jak widzą ładną kobietę muwią "ale dupa" nagle staja się strasznie subtelni... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajmiauhau Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 10:20 Gruby Miśku po jakości Twojego wpisu można uznać, że jesteś kumplem Schetyny czyli "Czesiem". Odpowiedz Link Zgłoś
kindofmagic Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 09:42 nie zart prymitywny, tylko dotyka bolesnej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 A kto będzie pierwszą damą ?? 01.06.10, 17:22 jak wygra Jarek ?? a może raczej "pierwszym mężem" ]:-> Hehheee Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Re: "Żart" wystawia świadectwo jego twórcy 01.06.10, 10:18 A ja wolę lekturę słów wolnego człowieka niż propagandę PiS jak za dawnych lat "Trybuny Ludu"- jak się wejdzie na stronę J.Kaczyńskiego to 100% go tam uwielbia. A przyjaciołom pisowcom nie przeszkadza, że oni to mogą jątrzyć wszędzie, a ja sobie na ich forach nie mogę, bo cenzorzy czuwają??? Odpowiedz Link Zgłoś
kelderek Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 06:44 Ale nie zmienia to faktu że chlapie eposy na temat Komorowskiego jakby co najmniej był Leonidasem... Jarek NIE, Bronek NIE, Endrju KATEGORYCZNE NIE, plankton wyborczy NIE.. zostaje pawlak i napieralski? Czemu Aleksander Kwaśniewski nie kandyduje? OLEK WRÓĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
beika szkoda, że nie możemy głosować na ... 01.06.10, 09:53 kelderek napisał: > Jarek NIE, Bronek NIE, Endrju KATEGORYCZNE NIE, plankton wyborczy NIE.. zostaje pawlak i napieralski? Czemu Aleksander Kwaśniewski nie kandyduje? OLEK WRÓĆ! W sumie nie ma na kogo głosować, trzeba będzie wybrać mniejsze zło i którykolwiek z wielkiej dwójki zostanie wybrany, to strach pomyśleć, co się będzie działo później. Był okres w historii Polski, że mieliśmy "Polskę Walczącą", a teraz mamy klęczącą... Szkoda, że Cimoszewicz nie kandyduje, byłby rozsądnym prezydentem, ale to niektóre szuje z PO go zniszczyły, bo w poprzednich wyborach był dla nich zagrożeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: szkoda, że nie możemy głosować na ... 01.06.10, 10:12 beika napisała: > Szkoda, że Cimoszewicz nie kandyduje, byłby rozsądnym prezydentem, ale to > niektóre szuje z PO go zniszczyły, bo w poprzednich wyborach był dla nich > zagrożeniem. A teraz skazano miecz, a nie rękę, która go trzymała (Miodowicza). Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: szkoda, że nie możemy głosować na ... 01.06.10, 11:30 beiko - dlaczego ty klęczysz ??? kto ci broni nie kleczec ? CBS ? ABW ? to piekny slogan stworzony przez PiS - ale co on własciwie znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
orgelmusik Mimo wszystko... 01.06.10, 06:48 Mimo wszystko, stać było Pana na inny komentarz. Nie należy sprawdzać poczucie humoru na tak wysokim szczeblu i w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Mimo wszystko... 01.06.10, 10:05 Jaki wysoki szczebel? Dziś przywódcą partii może być nawet Kononowicz, o Lepperze czy Rokicie nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy przywoluje 'polske the times" i gw do porzadku! 01.06.10, 06:48 profesor wladyslaw bartoszewski, a nie jakis tam wladyslaw bartoszewski... Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 01.06.10, 07:57 profesor, powiadasz a znasz waćpan historię tej profesury? Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 01.06.10, 07:58 i pamiętaj, że Lepper to doktor Odpowiedz Link Zgłoś
ziomek0513 Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 01.06.10, 09:10 Jak on profesorem nie jest debilu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 01.06.10, 10:00 Ależ jest debilu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziomek0513 Re: przywoluje 'polske the times" i gw do porzadk 15.08.10, 19:13 Właśnie, że nie! Udowodnij palancie, że się mylę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy zrobilby komorowskiemu przysluge, gdyby przeprosil 01.06.10, 06:52 ale palant jest tak zadufany w sobie, ze dalej brnie w to goovno... robi komorowskiemu przysluge, ale niedzwiedzia... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy zaklinaj rzeczywistosc, krzysiu, zaklinaj... 01.06.10, 07:11 obudzisz sie z reka w nocniku po wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: zaklinaj rzeczywistosc, krzysiu, zaklinaj... 01.06.10, 08:23 rooboy napisał: > obudzisz sie z reka w nocniku po wyborach... Optymista czy fatalista??? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek67.2 Re: Kogo ? Przecież nie takich bezmózgowców jak t 01.06.10, 07:17 Ty również jesteś bezmózgowcem? Widać lubisz wyrzucać z siebie jęki bezmózgowca. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: rooboy skończył zawodówkę-to wyborca PiS... 01.06.10, 10:01 jesteś pewien, że ją skończył ? Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 06:53 "Żałuję, ale nie widzę potrzeby, by kłamać"____________________panie Bartoszewski siegneles DNA!!!!!!!!!! nawet tego nie usprawiedliwia wiek! a PANA PO ma za uzytecznego idiote!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 06:59 przez 2 tygodnie karmili starego dziada tabletkami i uczyli na pamięć kwestii tu wypowiedzianych. jeśli je wypowiedział. Bartoszewski, który mógł odejść w glorii swojej przeszłości zrobił z siebie pospolitego chama, menela z towarzystwa właściwego bramom. Nie chamie - nie znam się na takich żartach. Obaj wiemy że nie były to żarty. Obrażałeś mnie bo ośmieliłem się mieć inne niż ty poglądy. A teraz oczekujesz że co? zetrę ślinę i powiem "nic się nie stało"? dumny że raczył ludzkim głosem powiedzieć do mnie sam PROF Bartoszewski? Spieprzaj dziadu. Dla mnie nie ulega wątpliwości - ja nie jestem z tego samego podwórka co ty i twoi kumple. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor jesteś wzorowym wyborcą PiS`u...: 01.06.10, 07:08 ...skończyłeś zawodówkę...??? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.fox Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 09:53 brawo Bartoszewski! trafia Pan celnie w takich jak tu oliansów. tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 11:08 olias napisał: > > Nie chamie - nie znam się na takich żartach. Obaj wiemy że nie były to żarty. Spieprzaj dziadu. Dla mnie > nie ulega wątpliwości - ja nie jestem z tego samego podwórka co ty i twoi kumpl > e. Widać, że nie jesteś z tego samego podwórka. Widać.. Ale nie tylko na Twoim "cham", "menel" i "spieprzaj dziadu" to normalka, natomiast kiedy ktoś użyje zdania złożonego odbierane jest to za zniewagę. Odpowiedz Link Zgłoś
daroso Bartoszewski glindzi od lat ; 01.06.10, 07:01 Bartoszewski powinien sie zamknąć bo od dawna nic mądrego nie mówi Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Bartoszewski glindzi od lat ; 01.06.10, 07:08 Dziw3i mnie, że czlowieka o takim poziomie posądza się o ględzenie albo demencję. Niejeden może mu zazdrościć trzeźwości osądu otaczającego nas świata. Prof. Bartoszewski wie co mówi. Hodowca zwierząt futerkowych nie nadaje sie po prostu do niczego -niech sobie znajdzie partnera na starość który będzie o niego dbał i uwolni nas od swojego widoku i głosu w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek67.2 Re: Bartoszewski glindzi od lat ; 01.06.10, 07:21 albacor napisał: > Dziw3i mnie, że czlowieka o takim poziomie posądza się o ględzenie albo > demencję. Niejeden może mu zazdrościć trzeźwości osądu otaczającego nas świata. > Prof. Bartoszewski wie co mówi. Hodowca zwierząt futerkowych nie nadaje sie po > prostu do niczego -niech sobie znajdzie partnera na starość który będzie o nieg > o > dbał i uwolni nas od swojego widoku i głosu w mediach. To ci profesor- ha,ha,ha -stary pluj-fuj Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz35 Re: Bartoszewski glindzi od lat ; 01.06.10, 07:51 czytałeś artykuł,czy tytuł? nie widzę nic głupiego w tej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
jackmaclase ja jestem singlem i maturzysta Bartoszewki 01.06.10, 07:03 podpadl mi na calego. Moim kolegom - singlom rowniez, szczegolnie, ze oni maja psa lub kota w domu. A tym glupim tlumaczeniem pograza sie jeszcze bardziej. Dzieki niemu kandydat Komorowski ma coraz mniej szans, bo singli w Polsce nie jest tak malo, a wiekszosc z nich jest wkurzona na maturzyste Bartoszewskiego za jego glupie gadki. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy dokladnie, jack, ale nawet "profesura" 01.06.10, 07:13 mu nie wystarcza, aby to pojac... choc myslalem, ze w po maja jakichs rozsadniejszych pijarowcow... Odpowiedz Link Zgłoś
ole16 Re: dokladnie, jack, ale nawet "profesura" 01.06.10, 08:48 A ja się nie poczułam urażona, choć też jestem singielką. I znam innych singli co się nie poczuli obrażeni. Coś mi się wydaje, że to oburzenie ma charakter polityczny;) Oczywiście posiadanie kota jest w moim odczuciu dużą, jeśli nie największą zaletą Jarosława Kaczyńskiego. Kocham koty, ale to nie wystarczy by na JK zagłosować. A profesor w swojej wypowiedzi wykorzystał po prostu konserwatywny sposób myślenia, charakterystyczny dla potencjlnych wyborców PiS i dlatego Was ta wypowiedź tak zabolała. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy jako wyborczyni po, z obowiazku 01.06.10, 09:22 ole16 napisał: > A ja się nie poczułam urażona, choć też jestem singielką. I znam > innych singli co się nie poczuli obrażeni. Coś mi się wydaje, że to > oburzenie ma charakter polityczny;) Oczywiście posiadanie kota jest > w moim odczuciu dużą, jeśli nie największą zaletą Jarosława > Kaczyńskiego. Kocham koty, ale to nie wystarczy by na JK zagłosować. > A profesor w swojej wypowiedzi wykorzystał po prostu konserwatywny > sposób myślenia, charakterystyczny dla potencjlnych wyborców PiS i > dlatego Was ta wypowiedź tak zabolała. nie mozesz byc obrazona... singielka z wyboru czy z przymusu??? Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: jako wyborczyni po, z obowiazku 01.06.10, 09:37 Zadaj to pytanie Jarkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sidian Re: jako wyborczyni po, z obowiazku 01.06.10, 09:40 A co to pytanie wnosi do tematu? Masz jakas swietna riposte, ktora gdzies musisz dzisiaj wcisnac? Litosci. Moi znajomi single jakos nie poczuli sie urazeni wypowiedzia Bartoszewskiego. Jeden, ktory sie poczul, nie bardzo sie nad nia zastanawial i w sumie po namysle stwierdzil, ze nie nadawalby sie na prezydenta, wiec prof. Bartoszewski mial w sumie racje ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ojca ojej, strraszni single 01.06.10, 08:05 Teraz wam pewnie przykro i płaczecie w kącie? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Musi byc lepszy uzytek 01.06.10, 07:08 dla liter k,a,c,z,y,n,s,k,i A one do znudzenia, wciaz sa ukladane w ta sama kombinacje. Kombinacja ta opisuje pewne podwojne nieszczescie ktore przydarzylo sie Polsce. Skoro skala nieszczescia dzieki nieszczesliwemu wypadkowi zmniejszyla sie szczesliwie o polowe dlaczego frekwencja wystepowania tych liter w tej kombinacji wcale nie spada? Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Re: Musi byc lepszy uzytek 01.06.10, 07:24 genialne spostrzezenie! dzieki za usmiech z rana. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromir_live Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:08 ubliżanie i wyzywanie to są żarty? chyba to jest mylenie pojęć! Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 10:25 jaromir_live napisał: > ubliżanie i wyzywanie to są żarty? chyba to jest mylenie pojęć! Potępmy to skandalicznie obraźliwe wyzwisko! Jak można używać takich słów jak "hodowca zwierząt futerkowych"?! Hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
sadam2 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:09 Nie dodaliscie profesor ... jesli Polska ,PO, GW chwali sie Bartoszewskim to ja bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: Pan prof.Bartoszewski . 01.06.10, 07:51 Jestem dumna, ze Pan Prof Bartoszewski jest moim rodakiem. Jest bardzo madrym i szlachetnym czlowiekiem. Wiele trudnych sytuacji potrafi z ogromnym wyczuciem przelozyc na zart. Swiadzczy to o Jego inteligencji. Rowniez tutaj wskazal , ze dobrym przywodca moze byc tylko taki czlowiek, ktory zna zycie, sam ma je poukladane w najmniejszem komorce spolecznej jaka jest rodzina. Ktory jest konfrontowany na codzien z problemami rodziny i jak widac przez wiele lat sprawdzil sie jako jej jej glowa. Hodowca kotkow, napewno jest czlowiekiem dobrego serca, dba o swoich podopiecznych, ale to zasadnicza roznica w porownaniu bycia ojcem. Czlowiek ktory nigdy odwazyl sie, zeby zalozyc wlasna rodzine, zostac ojcem, poniesc odpowiedzialnosc za potomstwo, nie ma predyspozycji zeby zostac prezydentem. Pan Bartoszewski subtelnie wskazal na ta roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Somtam, 01.06.10, 08:10 Somtam - subtelnie??!! A mnie jest wstyd za Bartoszewskiego. Za prof. Bartoszewskiego - tym bardziej mi wstyd. Ubliżanie innym ludziom to nie żarty! W taki sposób dyskredytują swoich przeciwników ludzie, którzy nienawidzą. Dla Ciebie normalne jest że człowiek dla przyjemności strzela do zwierząt? Nie jest leśniczym, jest hobbystą. Sądzisz, że to normalne, że zabieranie zycia innym istotom - żyjącym, czującym, cierpiącym, SŁABSZYM - jest normalne, moralne, ludzkie? Odpowiedz Link Zgłoś
viryneja Re: Pan prof.Bartoszewski . 01.06.10, 08:41 somtam napisała: > Jestem dumna, ze Pan Prof Bartoszewski Nie ma nawet tytułu magistra Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Pan prof.Bartoszewski . 01.06.10, 10:15 Ależ ma. Przyznanie doktoratu i stanowiska profesora na uczelni wyższej automatycznie oznacza awans przez wszystkie stopnie, które są do tego potrzebne. Takie są zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
kjhubner ma Pan racje ! 01.06.10, 07:11 Popieram Pańska wypowiedz, ja tez nie widze takiej potrzeby !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uw78 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:11 Dla mnie p.Bartoszewski powinien mieć chociaż trochę klasy-dla mnie to po prostu typowa żałosna tetralna klaka.Szkoda ,bardzo żąłuję dażyłąm-(obecnie w czasie przeszłym) tego człowieka wielkim uznaniem Odpowiedz Link Zgłoś
unkas1 Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 07:36 Przecież to kampania - "teatralna klaka" jest podstawowym elementem każdej kampanii. Prof. Bartoszewski w moim mniemaniu zwykłą "klakę" uprawia z właściwą dla siebie klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 08:02 chciałaś powiedzieć, że "daRZyłaś uznaniem" czy że gdzieś "dążyłaś" bo z kontekstu wynika to pierwsze ale z pisowni to drugie Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 10:13 Żeby ocenić człowieka, nie po jednej wypowiedzi, trzeba znać jego korzenie, sposób na życie jego dzieci i wnuków bo to wszystko jest wartościami, które wynosi się z wychowania, z domu. Już całą rodzinę tego tzw. kociarza (uwielbiam a nawet dokarmiam bezpańskie). A co z tymi co spłodzili bronka i starego władka? Co robią ich dzieci oraz wnuki? Też na pańtwowych posadkach?! Czy u inwestorów zagranicznych wdzięczność odbierają? Odpowiedz Link Zgłoś
soso_soso Jan Pawle II byl takze singlem 01.06.10, 07:12 Panie Bartoszewski, kazdy moze sobie obejrzec na you-tube pana wypowiedz, cala, ta o zwierzetach futerkowych, nie bylo tam nastroju zartu a raczej agresywne deprecjonowanie Pana Kaczynskiego. Taki byl ton, zupelnie nie 'lekki'. Jezeli juz jedziemy na ostro To Goebles mial wiecej dzieciakow niz Pan Komorowski. Czas zniknac ze sceny jezeli chce Pan, Panie Bartoszewski zachowac odrobine szacunkow u ludzi, niektorych oczywiscie no bo niektorzy klaszcza Panu jak opetani. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
jan-321 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:13 Pnie Władysławie Bartoszewski kto upoważnił pana do wydawania opini o innych , niech pan skontroluje swoją osobowość zanim wypowiadał będzie się o innych, a wogule kim pan jest Odpowiedz Link Zgłoś
thor.g Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 07:38 Analfabetą raczej nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_rouge Re:Kim jest Bartoszwski? 01.06.10, 10:07 kimś kto wie jak się pisze "w ogóle"... TO NA PEWNO! poza tym pomimo swoich kontrowersyjnych wypowiedzi jest człowiekiem, któremu Jaro K nie jest godzien sandałów wiązać! tak samo zresztą jak większość ANALFABETÓW i IGNORANTÓW komentujących powyższy artykuł... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeagnesja Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 11:24 jan-321 napisał: > Pnie Władysławie Bartoszewski kto upoważnił pana do wydawania opini > o innych , niech pan skontroluje swoją osobowość zanim wypowiadał > będzie się o innych, a wogule kim pan jest No tak, PISowski ortograficzny analfabeta!! Najpierw naucz się pisać po polsku, a potem krytykuj ludzi wykształconych!! Matoł!! "W OGÓLE" Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 11:40 jan-321 napisał: > Pnie Władysławie Bartoszewski kto upoważnił pana do wydawania opini > o innych , niech pan skontroluje swoją osobowość zanim wypowiadał > będzie się o innych, a wogule kim pan jest w języku polskim nie ma słowa'wogule".Prawdziwy polak powinie znac chyba " w ogóle"- o ile zna swój język. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanjan Re: Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widz 01.06.10, 14:32 Jak widzę że ktoś pisze takie głupoty to tylko kiwam z politowaniem głową. Zgadyję ze to jakiś dupek więc szkoda trudu. Zapytaj sam siebie kim ty jesteś ? Pan Bartoszewski całym swoim życie zasłużył na to aby wypowiadać sie publicznie. A opinie może mieć każdy nawet taki dureń jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Dobrze o Bartoszewskim? "Żałuję, ale nie ... 01.06.10, 07:20 Zastanawiam sie po co wybiorcza zamieszcza takie wypowiedzi. Ten straszny dziadunio juz sie tak skompromitowal, ze nikogo do niczego nie przekona. Zuzyl swoj autorytet na chamskie i wyjatkowo brzydkie ataki polityczne. Ale po to PO ma tez takich Palikotow czy Niesiolowskich by uzywac ich do niegodnej, brudnej kampanii. Zdeklarowanym PO-wcom to nie pomoze, nie umieja odroznic atakow personalnych od dyskusji, a wsrod PiS-owcow teksty tych osobnikow wzbudzaja jedynie usmiech pogardy i pozalowania. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Panie Bartoszewski: należy zawsze mówić ... 01.06.10, 07:20 Panie Bartoszewski: należy zawsze mówić PRAWDĘ, niezależnie od tego o kim! Jedyna zasada, której Panu akurat nie trzeba przypominać: zachować się przyzwoicie i nie widzieć źdźbła w czyims oku! A wracając do Pana Prezydenta, to gloryfkowanie go przez PiSowców - obrzydliwe w formie i fałszywe w treści! Odpowiedz Link Zgłoś
spider78 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:21 Doda ma więcej taktu niż ten dziadek, niech lepiej PO go odsunie bo bardziej szkodzi niż pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo powinien p. Bartoszewski wiedzieć, 01.06.10, 07:29 że burmistrz Berlina jest np. odmiennej orientacji seksualnej i niewielu to razi. A Niemcy mają się lepiej niż my... Odpowiedz Link Zgłoś
kolonistka Re: powinien p. Bartoszewski wiedzieć, 01.06.10, 10:56 gologolo napisał: > że burmistrz Berlina jest np. odmiennej orientacji seksualnej i niewielu to > razi. A Niemcy mają się lepiej niż my... ale burmistrz Berlina i minister spraw zagranicznych Guido Westerwelle nie ukrywaja swojej orientacji seksualnej. I tu jest moze pies .. tfu kot pogrzebany .. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy czy te palanty tego nie rozumieja??? 01.06.10, 07:34 spider78 napisał: > Doda ma więcej taktu niż ten dziadek, niech lepiej PO go odsunie bo bardziej > szkodzi niż pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:25 jaki obiekt, takie żarty z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek67.2 Dobrze o J. Kaczyńskim? "Żałuję, ale nie widzę ... 01.06.10, 07:28 Biedny profesorek,dlaczego niektórzy z ciemnogrodu tak narzekają,a fe,fuj.Bartoszku kupić Tobie trzeba śliniaczek i nuka i będziesz zadowolniony.Jako maskotkę popiersie wajdelota. Odpowiedz Link Zgłoś
korngold magister Bartoszewski wycofuje się rakiem 01.06.10, 07:30 smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
zasliniony.dziadyga Kto tego sklerotyka znowu wypuścił na miasto? 01.06.10, 07:33 Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 Zeby mowiono tylko dobrze, to J.K. ''musi'' zostac 01.06.10, 07:36 prezydentem, by otoczyc parasolem ochronnym wszystkie instytucje , kt. tego wymagaja wg . prezesa. Lacznie z AFERALNYM SKOKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś