Dodaj do ulubionych

POCĘ SIĘ:(((

IP: 80.53.11.* 03.11.04, 19:42
Pomóżcie! Mój problem polega na tm, że pocę się pod pachami, na co nie
pomagają mi żadne antyperspioranty!!! Pomóżcie:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: DonCarlo Re: POCĘ SIĘ:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:51
      o fuuuuu... zamontuj sobie podpaski!
      • Gość: aga Re: POCĘ SIĘ:((( IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.11.04, 20:50
        Bianko, polecam Antidral. Kosztuje w aptece ok 12 zł, na długo starcza i jest
        rewelacyjny. Dużo pisano już na forum o antidralu, ale nie wiem gdzie.
        Najlepiej wpisz słowo w wyszukiwarkę i poczytaj opinie. Ja odkąd go używam
        zapomniałam o poceniu sie pod paszkami. Rewelacyjnie móc włożyć jasne bluzeczki!
        • kasiunia62 ANTDIDRAL!!!!!!! 04.11.04, 08:42
          to ja pisałam wczesniej chyba z tysiąc wątków na ten temat!!! Kochana! Pociłam
          sie okropnie, nawet bez przyczyny i na necie znalazłam przypadkiem info o tym
          preparacie!! Poleciałam do apteki, kossztował 13 zł. na początku wydawało mi
          się, że to kolejny kicz ale po kilku dniach (używałam na noc pod pachy)
          ZUPELNIE PRZESTAŁAM SIĘ POCIĆ!!!!! ZERO PLAM I UCZUCIA MOKROŚCI POD PACHAMI!!
          WRESZCIE MOGŁAM ZAŁOŻYC OBCISŁĄ ŁADNĄ BLUZKĘ...CUD CUD CUUUD!!!
          • Gość: Bianka Re: ANTDIDRAL!!!!!!! IP: 80.53.11.* 04.11.04, 10:36
            Dzięki stokrotne. Już kupiłam, i zaczynam kurację:) Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: darek antidral tylko dla kobiet? IP: 62.121.132.* 04.11.04, 12:35
      antidral tylko dla kobiet?
      • kasiunia62 Re: antidral tylko dla kobiet? 05.11.04, 10:58
        myslę że dla facetów też będzie skuteczne! Sam się przekonaj!
        • Gość: maggie Re: antidral tylko dla kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:41
          jako farmaceutka moge powiedziec ze antidral jest rowniez dla mezczyzn ale
          trzeba uwazac:zawiera bowiem spirytus i moga wystapic podraznienia.mozliwe jest
          szczypanie-szczegolnie u kobiet po goleniu-nawet do kilku dni-ale idzie sie do
          tego przyzwyczaic.jezeli wystapi pieczenie i swedzenie tak silne ze nie
          bedziecie mogli go zniesc zmyjcie szybko preparat i umyjcie sie,nastepnie
          odczekajcie dzien czy dwa i ponowcie probe.pamietajcie aby uzywac preparatu
          tylko w nocy-a jezeli problem z potem nie jest AZ tak duzy najlepiej co 2
          dni.rano wezcie kapiel i zastosujcie zwykly antyperspirant.sa rowniez inne leki
          przeciez potliwosci w postaci tabletek i plynow ale ich uzywanie trzeba
          skonsultowac z lekarzem.
          powodzenia1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka