Gość: Bianka IP: 80.53.11.* 03.11.04, 19:42 Pomóżcie! Mój problem polega na tm, że pocę się pod pachami, na co nie pomagają mi żadne antyperspioranty!!! Pomóżcie:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DonCarlo Re: POCĘ SIĘ:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:51 o fuuuuu... zamontuj sobie podpaski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: POCĘ SIĘ:((( IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.11.04, 20:50 Bianko, polecam Antidral. Kosztuje w aptece ok 12 zł, na długo starcza i jest rewelacyjny. Dużo pisano już na forum o antidralu, ale nie wiem gdzie. Najlepiej wpisz słowo w wyszukiwarkę i poczytaj opinie. Ja odkąd go używam zapomniałam o poceniu sie pod paszkami. Rewelacyjnie móc włożyć jasne bluzeczki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 ANTDIDRAL!!!!!!! 04.11.04, 08:42 to ja pisałam wczesniej chyba z tysiąc wątków na ten temat!!! Kochana! Pociłam sie okropnie, nawet bez przyczyny i na necie znalazłam przypadkiem info o tym preparacie!! Poleciałam do apteki, kossztował 13 zł. na początku wydawało mi się, że to kolejny kicz ale po kilku dniach (używałam na noc pod pachy) ZUPELNIE PRZESTAŁAM SIĘ POCIĆ!!!!! ZERO PLAM I UCZUCIA MOKROŚCI POD PACHAMI!! WRESZCIE MOGŁAM ZAŁOŻYC OBCISŁĄ ŁADNĄ BLUZKĘ...CUD CUD CUUUD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: ANTDIDRAL!!!!!!! IP: 80.53.11.* 04.11.04, 10:36 Dzięki stokrotne. Już kupiłam, i zaczynam kurację:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek antidral tylko dla kobiet? IP: 62.121.132.* 04.11.04, 12:35 antidral tylko dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: antidral tylko dla kobiet? 05.11.04, 10:58 myslę że dla facetów też będzie skuteczne! Sam się przekonaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: antidral tylko dla kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:41 jako farmaceutka moge powiedziec ze antidral jest rowniez dla mezczyzn ale trzeba uwazac:zawiera bowiem spirytus i moga wystapic podraznienia.mozliwe jest szczypanie-szczegolnie u kobiet po goleniu-nawet do kilku dni-ale idzie sie do tego przyzwyczaic.jezeli wystapi pieczenie i swedzenie tak silne ze nie bedziecie mogli go zniesc zmyjcie szybko preparat i umyjcie sie,nastepnie odczekajcie dzien czy dwa i ponowcie probe.pamietajcie aby uzywac preparatu tylko w nocy-a jezeli problem z potem nie jest AZ tak duzy najlepiej co 2 dni.rano wezcie kapiel i zastosujcie zwykly antyperspirant.sa rowniez inne leki przeciez potliwosci w postaci tabletek i plynow ale ich uzywanie trzeba skonsultowac z lekarzem. powodzenia1 Odpowiedz Link Zgłoś