rilian 09.02.05, 19:44 Sami należycie. (9/10 nie znaczy żem kretyn) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananekk Re: DOŚĆ JUŻ GIER TYCH!!! 09.02.05, 20:51 a ja tak lubiłem gazeta.pl. Dlaczego karzecie nam oglądać Giertycha i spółkę? Przecież to żałosne towarzystwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: DOŚĆ JUŻ GIER TYCH!!! 12.02.05, 20:04 Zgadzam się z wypowiedzią ,Nie mam uprzedzenia do pana Giertycha ale rzeczywiscie jak wystepuje i widzę jego cynizm coś mi się robi.To samo odczuwam gdy widzę panów:Macierewicza,Rokitę,Leperra.Dorna,Hausnera i innych.Aby do wyborów może coś się zmieni i ludzie ci nie będą już mydlić opinii publicznej jak to oni uzdrowią Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm 9/10 przez poprawki Pęka 09.02.05, 20:24 ale to dla mnie Pęk jest idolem. a no i jeszcze Witek Tomczak. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: 8/10: poprawki i jablko z Jasnej Gory 11.02.05, 17:34 ja też 8/10 Również poprawki i jabłko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Liga Pozbawionych Rozumu. 09.02.05, 20:44 Ta partia to swoiste curiosum na naszej scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Mam tylko 5/10 09.02.05, 21:01 Ów, chyba nie jest ze mną tak źle. Tylko połowa pkt-ów, świadczy chyba o tym, że nie mam zawiele wspólnego z tą(nie ma pomysłu na określenie, nawet nie będę się próbował wysilić)"partią polityczną"??? Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: 10/10 10.02.05, 10:15 w sumie też racja, ale po co czy oni warci są naszej uwagi. Strasznie cieszy mnie to, że nie znalazłem tu żadnej pozytywnej opinii na temat tej "PARTII POLITYCZNEJ". To cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi01 Wroga? Jesteś od Hussajna? 12.02.05, 14:40 Dlaczego tak wielu tu "światłych" dyskutantów widzi w oficjalnie działającej partii politycznej WROGA? Ruszacie do boju? Zamierzacie wyciąć w pień? Nienawidzicie do grobowej deski? Wrogów znajdują sobie kibole na stadionie i biją by wyładować swoją nienawiść. Wrogów masz w czasie wojny i mierzysz, by zabić. Wroga klasowego szukali i zwalczali czerwoni: kułaków, AK-owców, pisarzy. Można kogoś nie lubieć: to przeciwnik, adwersarz - ale nie wróg! Ludzie LPR pracują w parlamencie DLA DOBRA OJCZYZNY, dla wspólnego dobra stanowią prawo, biorą udział w dzieleniu wspólnych pieniędzy przy ustawie budżetowej, decydują o karze śmierci lub zgodzie na eutanazję z przyczyn społecznych. Robią to razem z ludźmi z innych partii, bo nie można zostawić liczącej się siły społecznej bez reprezentacji. Czy nienawidzicie również tych wyborców, którzy na LPR oddali swoje głosy? Jak to jest, mieć wokół siebie milion wrogów? Odpowiedz Link Zgłoś
januszblaszczyk Re: Quiz: Liga Polskich Rodzin 09.02.05, 23:13 mam 80% poprawności w odpowiedziach. zawdzięczam to tylko wnikliwej lekturze Gazety i nie zamierzam sie podciągać. takie sobie poczucie humoru z tym testem. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz82 Re: Quiz: Liga Polskich Rodzin 10.02.05, 00:21 moja wiedza o LPR wynika z jednego faktu: "poznaj swego wroga, by łatwiej go pokonac". My. Prawdziwi Patrioci zniszczymy to gniazdo zepsucia i pseudo- narodowego fermentu! Niszcz nazizm! Roman do gułagu! Pęk pękł! Strąk na zawsze zostanie kartoflem! Niech żyje P.P.P.P.P.l.p.r.:Polska Partia Prawdziwych Patriotów Przeciwników ligi polskich rodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
msuchon Re: Quiz: Liga Polskich Rodzin 10.02.05, 08:28 jessssoooo!!!! ja mam tylko 7/10. chyba mnie zabiją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tl3 9/10 przez rozrubę w pociągu 10.02.05, 10:25 daję słowo nic na ten temat nie słyszalem od Romana;) Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero Re: Quiz: Liga Polskich Rodzin 10.02.05, 12:25 spadajcie!!!!!!!!!!!! to ze wiem sporo o lpr i mlodziezy weszpolskiej nie znaczy ze do nich naleze. prosze mnie nie obrazac, nie jestem faszysta. dowcipni madrale sie znalezli..... Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Dumny z rodaków 10.02.05, 12:53 Szczerze się cieszę, że nie znalazłem jak dotąd żadnej pozytywnej opinii na temat LPR. Jestem dumny z was drodzy rodacy, wyrażający swoje opinie na tym forum. Nie wszystko jeszcze stracone. A jak jeszcze to radio, które swą nazwą obraża Matkę Boską, nie da swego oficjalnego poparcia LPR-owi w wyborach jesiennych, to nawet ten "sztywny elektorat", który dołożył się do sukcesu tej "partii" w wyborach to parlamentu europejskiego nic to nie pomoże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bocian4 [...] 10.02.05, 14:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk poierający LPR? 10.02.05, 14:55 Durnie... Co za palant... Jakie jeszcze inne obraźliwe teksty Pan zastosuje. Taki LPR jacy jego wyborcy. Wniosek prosty - kulturą nie grzeszycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bocian4 Re: poierający LPR? 11.02.05, 11:01 Szanowny Baranku, Po pierwsze tylko powielasz opinie głupiego twórcy quizu który uważa iż jeżeli ktoś cos wie na temat różnych partii i ugrupowan to napewno do nich należy. Czyli jeżlei dużo wiem an temat nazizmu to napewno jestem nazistą. JAk bys barankku nazwał takie "genialne" dedukcje? Jaki LPR jest to na szczeście wiem (kierujać się quizem z którego mam 10/10 powinienem do neigo należeć ;-)) ale nie jestem i nie bedę wyborcą skrajnej prawicy majacej w swoich szeregach antysemicka młodzież wszechpolską, skończonego chama Bendera, współpracującego Macieja G. Wrzodaka, Strąka, etc. A na koniec uważam iż na podstawie czyjejś wiedzy obrażanie go tekstami w stylu "jesteś członkiem LPR, pozdrów od nas ROmana" jest zwykłym chamstwem. Bo to zaliczanie ludzi do tej bandy antysemicko, psełdonarodowościowej Ligi Przyjaciół Rosji (jak mówi o nich Bratkowski). I daltego uważam iż facet który to stworzył musi być (jak napisałem) p..... ... I ten sam p.... zaraz wykasuje moj post. Wszak kto jest adminem ten ma waaaaddzę i moze napisać każdą bzdurę łącząc ludzi ze skrajną prawicą ale nazwanie go po imieniu jest grzechem przeciwko Ministerstwu Prawdy! Pozdrawiam barankku Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk popierający LPR? 10.02.05, 14:56 Durnie... Co za palant... Jakie jeszcze inne obraźliwe teksty Pan zastosuje. Taki LPR jacy jego wyborcy. Wniosek prosty - kulturą nie grzeszycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apollo1966 Re: Quiz: Liga Polskich Rodzin 10.02.05, 17:06 brzydkie te gratulacje na koniec quizu - właściwie po prostu chamskie - nie spodziewałem się tego po GW Odpowiedz Link Zgłoś
haqer Re: 10\10 10.02.05, 17:27 Nie jestem w LPR ani w MW, myślę że powinno się znać swojego wroga Odpowiedz Link Zgłoś
dopisaniapostow dokladnie tak samo- 10\10 11.02.05, 23:29 -i z lekka mnie porazil komentarz do tego wyniku:) redakcjo!zmilowania!!!a ponadto - prosze o jakies odszkodowanie i zadoscuczynienie za pomowienie i obraze moich uczuc:) Odpowiedz Link Zgłoś
paramol Re: Quiz: Liga Polskich Rodzin 13.02.05, 03:33 Mam 70 proc. Czy w razie dojścia do władz LPR zostanę internowany? To jabłko mnie chyba zgubi... Odpowiedz Link Zgłoś