Dodaj do ulubionych

Sobota prasująca

13.05.06, 07:57

Otóż na czas pielgrzymki Benedykta XVI, jak wiadomo, znikną z telewizji
publicznej reklamy podpasek i tamponów.

Pewnie uznano, że raklama takowa jest grzechem, ale tylko w czasie wizyty
papieża. Wieloletni wyścig Mrożka z właaadzą w dziedzinie absurdów Mrożek znów
przegrywa.

Obserwuj wątek
    • totumfacy Re: Sobota prasująca 13.05.06, 10:05
      niezły tekscik, i byłby nawet zabawny, gdyby nie t, ze opisuje rzeczy
      tragiczne...
      • slawka_b JESTEM ZA 14.05.06, 10:46
        Nie mam nic przeciwko temu, aby pewne reklamy zniknęły z TV. Np zawierające podteksty erotyczne, bądż też reklamy alkoholu czy własnie podpasek. Jako kobieta nie czuje się dyskryminowana faktem, że nie zobaczę podpasek czy tamponów przez kilka dni ;-)
        WIEM JAK I CO NALEŻY STOSOWAĆ I NIE JEST MO POTRZEBNA TAKA REKLAMA, MYŚLĘ, ŻE WSZYSCY DOSKONALE PORADZIMY SOBIE Z UŻYCIEM PAPIERU TOALETOWEGO, NAWET, JESLI GO NIE BĘDZIE W TV ;-) a w ogóle, gdyby reklam w tv nie było, to byłby raj....
        • zirby ????? 27.05.06, 14:36
          Jesli w podpaskach i tamponach widzisz podteksty erotyczne, to powinnas jak
          najszybciej udac sie do seksuologa po fachowa porade... Bo jak ci to przejdzie
          w stan permanentny to... Az sie myslec o tym odechciewa:)
    • obalmykaczyzm KIedy Benedykt zasiadzie przed telewizorem, aby 13.05.06, 10:21
      w czasie pielgrzymki obejrzec sobie a coz takiego pokazuje polska telewizja, to
      mam nadzieje, ze znikna z niej znacznie bardziej gorszcace obrazy niz podpaski -
      ze nie pokaze sie zakazanych faszystowskich mord naszego rzadu, niech go szlag
      trafi na wielki wiekow, amen.
      • delgadokrak Re: KIedy Benedykt zasiadzie przed telewizorem, 27.05.06, 14:12
        "ze znikna z niej znacznie bardziej gorszcace obrazy niz podpaski -
        ze nie pokaze sie zakazanych faszystowskich mord"
        To ostatnio jest NIEMOŻLIWE. Przecież papież uwielbia takie teksty:
        Homoseksuliści są zagrożeniem dla...." Też Hitler powiedział coś takiego "Żydzi
        są zagrożeniem dla ..."
      • krwawy.zenek Re: KIedy Benedykt zasiadzie przed telewizorem, 27.05.06, 15:07
        Ale przestano wspominac co 5 minut o Rydzyku. Więc w dobrym kierunku to idzie.
    • t-800 Re: Sobota prasująca 27.05.06, 14:32
      > Giertych ma takie angielskie poczucie humoru (wpływ emigracyjnego epizodu w
      dziejach jego rodziny?). Zapytany o przeprowadzony dla "Gazety" sondaż, z
      którego wynika, że tylko 5 proc. Polaków uważa go za uczciwego polityka,
      odpowiada: Jeśli chodzi o sondaże "Gazety Wyborczej", to chciałem powiedzieć,
      że LPR zorganizowała telefoniczny sondaż na próbie 490 czytelników "Wyborczej"
      i wyszło nam, że 60 proc. spośród nich już przerzuciło się na "Dziennik".

He, he, he! Dobre! :-DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka