tludzki4 09.07.06, 12:45 .. biedny ja, obywatel 60 letni z doswiadczeniem wojny Jaruelskiej (PZPR owskiej). wrogowie rozmyli się a dawni działacze kopiują bez doświadczenia ich metody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danz5 Re: biedna Polska w okowach 09.07.06, 13:33 brudnego michnikowskiego matactwa ,wroga wszystkiego co polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 A CO jest polskie? Mam nadzieje, ze nie tylko 09.07.06, 13:39 taka POLSKA GLUPOTA, jak ta w wykonaniu twoim i "prawdziwych Polakow", ktorym jak nie Zydzi, Ruskie czy Unia, to juz napewno DRZEWA WINNE:))) Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: A CO jest polskie? Mam nadzieje, ze nie tylko 09.07.06, 14:00 lze_elita_0 napisała: > taka POLSKA GLUPOTA, jak ta w wykonaniu twoim i "prawdziwych Polakow", ktorym > jak nie Zydzi, Ruskie czy Unia, to juz napewno DRZEWA WINNE:))) Sam odpowiedziales na to pytanie.Okreslenie "polska glupota" pasuje dokladnie do okreslenia wrogow wszystkiego co polskie.Zreszta fakt podpisywania wlasnych postow cytatem waszego guru Urbana nie wymaga zadnego komentarza. Nazywam to zmataczeniem umyslow. Odpowiedz Link Zgłoś