80662270a 11.12.06, 07:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy.zywiecki Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 07:24 Dla mnie nie jest istotne czyje dziecko i narkotyki pani Magdy ale nie podoba mi się że biura poselskie zamieniają się w burdele a zwłaszcza w sytuacji gdy jako podatnik płacę na ich utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 07:29 Nie tylko burdele, ale także i punkty dystrybucji prochów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 07:35 To jest widocznie ta kaczystowsko odnowiona, moralna IV Rzeczpospolita... Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 07:45 tu praca za du.., tam du.. za prace kto by to wszystko rozebral? Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 08:54 większość ludzi brała w życiu narkotyki. Co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 09:08 niektórzy wykorzystają każdy szczegół do propagandy, ktoś to oleje, ale dla kogoś będzie bulwersujące - i skutek osiągnięty, podobne metody stosuje rydzyk fidzyk Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Czyli SO była jeszcze zamieszana w narkotyki? 11.12.06, 11:29 I sami się teraz przyznali? Ale wtopa. :P __________ Ogród Jane Austen - nieco łagodniejszy świat. Świat Atari. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu "Dziennik" w Prokuraturze przesluchal swiadkow!!! 11.12.06, 13:55 To sa gigantyczne klamstwa. Wyglada na to, ze "Dziennik" w Prokuraturze przesluchiwal swiadkow albo, ze przesluchania odbywaly sie w obecnosci dziennikarzy tej niemieckiej gazety!!!!!!! Niedlugo dowiemy sie, ze Prokuratura nie mogla przesluchac swiadka bo dziennikarze z niemieckiego "Dziennika" spoznili sie. Takie sensacje wynikaja z ideowej wspolpracy antypolskich szmatlawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz48 Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 09:16 Wiekszosc ludzi nie bierze narkotykow . Nie oceniaj innych wedlug siebie degeneracie Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 10:09 kaz48 napisał: > Wiekszosc ludzi nie bierze narkotykow . Nie oceniaj innych wedlug siebie degene > racie Większość ludzi nie bierze i nie brała narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: A alkohol to co jak nie narkotyk? 11.12.06, 12:46 annakrystyna napisała: > a od kiedy? Alkohol też zmienia świadomość.Więc jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: A alkohol to co jak nie narkotyk? 11.12.06, 16:55 alkohol - 1. środek pochodzenia roslinnego, 2. zmieniajacy świadomość, 3. prowadzący do uzależnienia podobnie jak wiele innych substancji, które dla ciebie nie kojarzą się z narkotykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa A jeśli to było GHB? 11.12.06, 22:31 llukiz napisał: > większość ludzi brała w życiu narkotyki. Co to ma do rzeczy? Proszę sobie wstukać w googlu: GHB. Narkotyki są baaaardzo różne, ale nic tak łatwo nie zdeprecjuje świadka w oczach opinii publicznej jak hasełko "brała narkotyki". Rola Dziennika jest bardzo dziwna. Po raz kolejny okazuje się że dysponują zadziwiającymi, nigdy nie potwierdzającymi się informacjami zaciemniającymi prawdziwy obraz rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.12.06, 10:55 Wykorzystać narkomankę to gazeta lubi najbardziej. Była na głodzie i pojawił się "dobry człowiek z GW" Zresztą popatrzcie na niektórych przedstawicieli GW ja bym im zrobiła obowiązkowe testy na obecność prochów. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.12.06, 11:26 Aś się nawaliła...uch...aż Cię telepie... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.12.06, 11:42 Koleś oleś pytanko. Co walą w koszerniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ja też uważam że Samoobrońce, jako Polacy 11.12.06, 12:45 przywiązani do tradycji raczej tradycyjnie walą wódę (i chędożą młode aktywistki), a nie walą w żyłę... jola_z_dywit6 napisała: > Koleś oleś pytanko. > Co walą w koszerniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.12.06, 13:17 Towarzyszko Jolu.Nie wprowadzajcie narodu w bląd.U nas nikt narkotyków nie bierze.U nas wszyscy dostają swoją wydzieloną i ściśle określoną porcję.Przecież w razie kontroli mogli by nam zarzucić naruszanie przepisów w obrocie narkotykami. tak jak wy, jak tow Lepper i wszyscy towarzysze otrzymujecie tyle ile zalecił wam tow.Przewodniczoncy.I nie nazywajcie gyłej towarzyszki narkomanką.Ona nie była na głodzie, bo nasza partia dba o wszystkich członków i nigdy by ich głodnych nie zostawiła. Z partyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.12.06, 13:02 Proponuję zacząć od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.12.06, 21:16 Przepraszam Jolu, że to mówię, ale jesteś tak beznadziejnie głupia i tak niestylistycznie piszesz, że lepiej się nie odzywaj, bo bardzo szkodzisz swoim mocodawcom. Sprawiasz wrażenie burka, który bezustannie odszczekuje się wszystkim przechodniom, ale nic z tego szczekania nie wynika. Najwyżej ludzie omijają zagrodę, bo ich uszy bolą. I tak samo jest z twoją partią, której jak wiem, jesteś aktywistką. Chyba marzącą o molestowaniu jak pani Hojarska. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 08:00 jerzy.zywiecki napisał: > Dla mnie nie jest istotne czyje dziecko i narkotyki pani Magdy ale nie podoba > mi się że biura poselskie zamieniają się w burdele a zwłaszcza w sytuacji gdy > jako podatnik płacę na ich utrzymanie. brawo ten Pan Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 08:52 > > jako podatnik płacę na ich utrzymanie. > brawo ten Pan ja też brawo ten pan. Czas skończyć z fikcją jaką są pieniądze na biura poselskie. Trzeba się zdecydować. Albo zabrać te pieniądze na biura albo dać je w postaci diety i wtedy każdy kto chce będzie sobie biuro prowadził bądź nie, ale już za własne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 10:33 I tu się zgadzam. Gdyby nie te absurdalne wysokie dochody posłów, a i również radnych, w stosunku do średniej krajowej oraz równie wysokie pieniądze na tzw. biura poselskie, to tyle chamstwa nie pchałoby się do władzy. Uważam, że pensja (diety) nowego posła, radnego nie powinny przekraczać o 50% jego dochodów za poprzednie 4 lata. llukiz napisał: > > > jako podatnik płacę na ich utrzymanie. > > brawo ten Pan > > ja też brawo ten pan. Czas skończyć z fikcją jaką są pieniądze na biura > poselskie. Trzeba się zdecydować. Albo zabrać te pieniądze na biura albo dać je > w postaci diety i wtedy każdy kto chce będzie sobie biuro prowadził bądź nie, > ale już za własne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 skad znak zapytania? 11.12.06, 11:53 Dlaczego na koncu zdania jest znak zapytania? gdy pisaliscie ze łyzwinski ja molestowal i jest ojcem jej dziecka nie bylo mowy o watpliwosciach a gdy padaja kolejne wymysly prostytutki wowczas zaczynacie pisac ???? na koncu zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
straszny33 Re: skad znak zapytania? 11.12.06, 13:32 no właśnie, wcześniej nie było pytajników: "Prokuratura ma zeznania trzech nowych kobiet: jedna z nich za seks z Łyżwińskim dostała pracę w państwowej agencji!" "Poseł dostaje 10 tys. na swoje biuro poselskie. Jak widać, niektórzy posłowie Samoobrony gospodarnie wykorzystują te pieniądze. Nie tylko opędzają za to pracę partyjną i poselską, ale też opędzają swoje potrzeby seksualne" "W biurze poselskim każdy fachowiec się przyda. Weterynarz? Proszę bardzo. Poseł go podszkoli na ludzką pielęgniarkę ze specjalnością przedwczesny poród." "Nie mam zamiaru komentować chamskich żartów i insynuacji pod adresem kobiety wykorzystywanej seksualnie przez marszałka Leppera i posła Łyżwińskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
bilder Re: Pani Magdalena.... 12.12.06, 11:06 Tam to nie tylko burdel...tam jak za Stalina...dawaj dawaj bo tiebie niema... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_thro_na Re: Pani Magdalena.... 11.12.06, 11:54 otoczyły się chłopy dzierlatkami. a nie mozna było statecznych i leciwych niewiast zatrudnić w tych biurach? to teraz mają. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper zostawmy te poboczne tematy, wątek jest inny. 11.12.06, 14:46 Zapytajmy raczej co na tym zyskuje i kto jest sponsorem, bo nie wierze by na własna prośbe robic sobie takie kuku. Ona z tym bedzie musiała zyc i jej dzieci. Nie wierzę żeby zrobiła to bezinteresownie, fakty pokazuja ze była osoba interesowną. Wiec kto zapłacił naprawde i jaki miał cel? Odpowiedz Link Zgłoś
chumazik Jak była nawalona i naćpana to trudno się dziwić, 11.12.06, 07:22 że teraz nie może sobie przypomnieć z kim tego dzieciaka zmajstrowała. Oszczędzcie pieniądze podatnika i nie wykonujcie testów DNA kolejnych wskazywanych przez tą panią panów, bo to żadnego sensu nie ma. Od początku było widać, że to mitomanka, w dodatku cichodajka, dlatego łatwo jej było propozycję d**a za pracę przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Jak była nawalona i naćpana to trudno się dzi 11.12.06, 08:19 Sprawa jest prosta: jeśli dziecko nie jest Agata Stanisławowna, to może Agata Andriejewna? To trzeba sprawdzić! Co do mitomanii, to klasycznym przykładem są bracia (mniejsi) K. i ich obsesje na temat układu, szarej sieci, inwigilacji i manipulowania pojedynczych teczek (tzn. szczególnie represjonowanych i inwigilowanych :-D) etc. To właśnie nadaje się do leczenia w zakładzie zamkniętym! Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 nic dziwnego zeby z knurami spac trzeba cpac 11.12.06, 09:38 bo inaczej sie moglaby pohaftowac.... coz... moze lyzwa nie jest dobry na nasienie, ale na alfonsa wrecz przeciwnie - werbowanie biednych i zdesperowanych pan do najstarszego zawodu swiata idzie mu dobrze. ha aha - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_atan Re: Jak była nawalona i naćpana to trudno się dzi 11.12.06, 09:49 W samoobronie chędożą się pod wpływem narkotyków. I to jest linia obrony, ja bym lepszego sposobu na dokopani leżącemu nie wymyślił, a oni to sami ujawniają. A co do Anny K. - zamknąć ją w celi obok Leppera i Łyżwińskiego, jej też się to nalży. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_atan Re: Jak była nawalona i naćpana to trudno się dzi 11.12.06, 10:15 Oczywiście Anty K. , przeprawszam wszytskie Anny. Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty [...] 11.12.06, 07:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Aneta Krawczyk to zwykła szmata 11.12.06, 08:21 Co możesz wiedzieć o prawdziwych powodach jej takiego a nie innego postępowania? Ciekawe, jak ty postąpiłbyś w jej sytuacji? Łatwo się mówi, jak się tej sytuacji nie zna! Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Re: Aneta Krawczyk to zwykła szmata 11.12.06, 08:57 "> To zwykła ściera, gorsza niż dzi...ka, nie wie nawet komu tyłka uzyczała. To > zwykły ludzki smietnik. Po co robic z tego jakąs aferę." -fajnie, mamy posłów co w śmietnikach grzebią. a już się bałem, że dziadki śmietnikowe nie mają swojej reprezentacji w rządzie i parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: Aneta Krawczyk to zwykła szmata 11.12.06, 09:19 A co myślisz o panach korzystających z tej"szmaty"? Nasza klasa polityczna,niedobrze się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
deedeebg a ciezko podmienic noworodka w szpitalu? 11.12.06, 07:24 nie bardzo... a przezorny posel samoobrony zawsze ubezpieczony przed badaniami DNA Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Brala narkotyki? Wcale sie nie dziwie bo z takimi 11.12.06, 07:29 facetami to tylko na "haju" mozna isc do lozka!Na trzezwo na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: a ciezko podmienic noworodka w szpitalu? 11.12.06, 08:55 No ale wtedy moze się okazać ze dziecko nie ma ani genów pochodnych od matki ani od ojcai co wtedy ??? Z resztą to sytuacja totalnie abstrakcyjna i od razu by to wyszło podczas badania Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos bardzo jestem ciekaw ile Jędrzejczyk dostała 11.12.06, 07:33 za te zeznania albo jakiego na nią ma haka Łyżwiński Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: bardzo jestem ciekaw ile Jędrzejczyk dostała 11.12.06, 07:46 te badania powinny byc robione w deóch laboratoriach, jednym w kraju i drugim za gr. w polsce tylko ryby nie biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: bardzo jestem ciekaw ile Jędrzejczyk dostała 11.12.06, 07:53 no q-wa kontakty to jeszcze nie molestowanie. ani gwałt. a kto wypina - jego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: bardzo jestem ciekaw ile Jędrzejczyk dostała 11.12.06, 10:25 I tu się zgadzam, w tym kraju tylko ryba nie bierze; z drugiej strony jaki to problem podać taki wynik badania, jakiego sobie władza życzy. Chociaż gdyby ta babka myślała głową a nie macicą i faktycznie w kręgu potencjalnych tatusiów mogło być tylko dwóch panów, to trzeba było zabezpieczyć materiał do badań i np. wyrwać po włosku z główki, oddać do dwóch niezależnych laboratoriów i po otrzymaniu wyników robić aferę. A tak - to babsko zrobiło z siebie zdzirę, z Łyżwińskiego - niewinną owieczkę; ale najgorsze, że zrobiła wielką krzywdę własnym dzieciom. Jestem za niedopuszczeniem więcej do władzy wszelkiego buractwa. Czas skończyć wreszcie z tą farsą sejmową. Niech władza zacznie się zajmować poważnymi sprawami, a jeśli potrafi tylko zajmować się aferami i innymi bzdurami - niech zrezygnuje. Dość już wstydu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antziel Aneta Krawczyk brała narkotyki? 11.12.06, 07:55 A ja wiem lub domyślam sie kto jest ojcem jesli nie Łyżwiński to Lepper a jeśli i to nie wypali to Kaczyński ale tak bankowo to niejaki TUSK,dlatego by nie narażać podatników na koszty odrazu należy przebadać TUSKA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Aneta Krawczyk brała narkotyki? 11.12.06, 07:58 przebadac wwszstkich. i zamknąć za zamiar molestowania. oj p[ana halinke z naprzeciwka to bym pomolestował! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Niech oskarżą Romana Dmowskiego... 11.12.06, 08:14 Jego tez GW nie lubi, protestowała przeciwko jego pomnikowi. Podobno (jak pisał jeden z forumowiczów w zeszłym tygodniu) GW dała 60 tys. PLN Anecie K. za wywiad (nie wiem czy to potwierdzone info, czy ktoś wie coś na ten temat ????). Jeśli tak to Aneta K. zezna każda bzdurę na korzyść GW. Skoro ojcem nie jest Łyżwiński albo Lepper, to niech jeszcze oskarży Domoskiego. To nic że dawno nie żyje. Przynajmniej obrzuci go błotem. Albo niech powie że Dmowski molestował jej babcię. Hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Niech oskarżą Romana Dmowskiego... 11.12.06, 08:25 Podpisujesz się pod swoimi postami: "Palestrina2005 - czołowy myśliciel UE". Jeśli tak jest w rzeczywistości, to świat naprawdę zmierza do katastrofy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Niech oskarżą Romana Dmowskiego... 11.12.06, 09:20 Widać że z poczuciem humoru u Ciebie cieniutko... Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Aneta Krawczyk brała narkotyki? 11.12.06, 11:27 Albo np. Biedronia? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Hahaha. A Pacewicz już wydał wyrok 11.12.06, 08:09 w swoim komentarzu w dzisiejszej GW. A tymczasem okazuje się że cała sprawa jest grubymi nićmi szyta... Testy DNA wykluczyły ojcostwo Łyżwińskiego, świadkowie wycofują zeznania, Lepper niewiny.. Z duże chmury mały deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Hahaha. A Pacewicz już wydał wyrok 11.12.06, 08:28 palestrina2005 napisał: > w swoim komentarzu w dzisiejszej GW. > A tymczasem okazuje się że cała sprawa jest grubymi nićmi szyta... > Testy DNA wykluczyły ojcostwo Łyżwińskiego, to znaczy wykluczyły ojcowstwo i nic więcej - nie wykluczyły molestowania seksualnego, a w tej sprawie toczy się postępowanie (a nie w sprawie ustalenia ojcostwa) > świadkowie wycofują zeznania, gremialnie? Jakoś żadne ze źródeł nie mówi: wszyscy świadkowie odwołują zeznania. zresztą byłby to kolejny sygnał do interesowania się tą sprawą i oznaczałoby, że ktoś (Samoobrona) za takim odwoływaniem zeznań stoi. > Lepper niewiny.. Jeszcze nie wiadomo :-P > Z duże chmury mały deszcz... Jak zwykle. Ale dzięki tuszowaniu sprawy przez brata (mniejszego) K. Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: Hahaha. A Pacewicz już wydał wyrok 11.12.06, 09:02 > to znaczy wykluczyły ojcowstwo i nic więcej - nie wykluczyły molestowania > seksualnego, a w tej sprawie toczy się postępowanie (a nie w sprawie ustalenia > ojcostwa to juz jest najmniej ważne bo babka która ma każde z dzieci z innym facetem (a najmłodsze to nie wie z kim) musi lubić "ten sport" jak koń owies. Z resztą sama wspominała ze afery by nie było gdyby miała pracę w urzędzie. Dla mnie to wyrachowana cichodajka podpuszczona przez kogoś dla kasy i totalne dno moralne. Co innego to kobiety które faktycznie były molestowane i tym prokuratura musi sie zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Hahaha. A Pacewicz już wydał wyrok 11.12.06, 09:21 Wiarygodność głównego świadka została bardzo mocno podważona. To wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 palestrina2005.. brał udział w wielu gwałtach... 11.12.06, 09:45 i dlatego broni podobnych do niego !.. zboczeńca można wyczuć na kilometr ! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Fałszywe oskarżenia typowe dla lewaków 11.12.06, 12:17 Jesteś najlepszym tego przykładem. Byłbyś idealną sekretarką Michnika lub Pacewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1707 Re: Hahaha. A Pacewicz już wydał wyrok 11.12.06, 14:33 Dla mnie zastanawiające jest dlaczego społeczeństwo tak gremialnie uwierzyło w zeznania p. Anety? Może dlatego, że gdyby okazały sie prawdziwe sprawy raczej nie można byłoby po raz kolejny zamieść pod dywan. Może dlatego, że wreszcie oznaczałoby to koniec panoszenia się na salonach grupy samoobrońskich knurów i dorodnych wiejskich świnek w różowych garsonkach i białych bucikach? Gra faktycznie warta świczki. Wiarygodność świadka spadła ale jeśli przyjąć, że Pani K. zeznała, że była zmuszana do kontaktów z Panami Łyżwińskim i Lepperem w niewielkim odstępie czasu to następnym logicznym krokiem powinno byc zbadanie DNA Pana Przewodniczącego. Trudno mi uwierzyć, że ktoś - w tym wypadku Pani K. - mógłby mieć tak mało instynktu samozachowawczego, żeby oskarżac o molestowanie osoby ze świecznka nie mając do tego podstaw. Chyba zbyt duże koszty i zbyt duże prawdopodobieństwo totalnego społeczneg ostracyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Hahaha. A Pacewicz już wydał wyrok 11.12.06, 16:34 Wiarygodność świadka spadła ale jeśli przyjąć, że Pani K. zeznała, że była zmuszana do kontaktów z Panami Łyżwińskim Zmuszana ?????? A kto ją zmuszał ????? Koleżanka jej zaproponowała pracę za seks, sama dobrowolnie poszła na "rozmowę o pracę", nikt jej do niczego nie zmuszał. Poszła jak prostytutka do pracy w agencji towarzyskiej z ogłoszenia... > Trudno mi uwierzyć, że ktoś - w tym wypadku Pani K. - mógłby mieć tak mało > instynktu samozachowawczego, żeby oskarżac o molestowanie osoby ze świecznka > nie mając do tego podstaw. Chyba zbyt duże koszty i zbyt duże > prawdopodobieństwo totalnego społeczneg ostracyzmu. Kobiety często czują się bezkarne w takich sytuacjach. Wyłudzają alimenty a jak się nie uda to nikt ich nie ściga. Aneta dostała być może dobrą kasę od GW (ktoś w zeszłym tygodniu napisał na forum że 60 tys. PLN za wywiad) pewnie też coś za wywiady w TV a więc kasa widocznie była dla niej warta ryzyka. Poza tym mówiła że w okresie poczecia spała tylko z Łyżwińskim - a więc jawnie kłamała... Odpowiedz Link Zgłoś
bilder Re: Hahaha. A Pacewicz już wydał wyrok 12.12.06, 11:08 krematorium jedyna mozliwosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
gw_organ_ubekistanu3 Adam Michnik gwałcił na centralnym? 11.12.06, 08:21 trzeba to zbadac, krązą takie wiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Zlikwidować Biura Poselskie, wybierać fachowców 11.12.06, 08:21 Biura poselskie są patologią naszego systemu demokratycznego. Moim zdaniem , w obecnych czasach stać Polaków na posłów wykształconych, nieskazitelnych moralnie i nie karanych. Wystarczyłoby dla kandydatów na posłów wprowadzić obowiązek zadania egzaminów kwlifikacyjnych przed niezależnymi komisjami od partyjnych układów i wpisać koniecznosć posiadania ukończenia wyższych studiów. Teraz mamy taką sutuację, że do polityki pchają się miernoty, często nieuki, przestępcy, które owszem są silne w pyskówce ale ich wiedza jest porażająca. Jak takie matoły mają kreować politykę państwa w skali makro?. Efekt mamy taki, że trzeba potężnych środków budżetowych na tzw. biura poselskie w których zatrudnia się najczęściej też miernoty ;krewniaków albo panie za usługi seksualne, czyli takie same zera jak i zatrudniający ich poseł. Dlaczego my podatnicy mamy finansować te poselskie burdele ?. Praktyki seksualnych wymuszeń za pracę, którą opłaca podatnik, powinny być zdecydowanie ukrócone i potępione. Do dzieła Panie Ziobro !. Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Zlikwidować Biura Poselskie, wybierać fachowc 11.12.06, 10:01 To nic nie da. U nas Kartofel i Smok Wawelski sa profesorami. Odpowiedz Link Zgłoś
chumazik A może podajcie powód, dla którego mąż się z tą 11.12.06, 08:27 panią rozwiódł? Zeznania świadków są obecnie porównywane z aktami sprawy rozwodowej, którą w grudniu 2002 r. wytoczył Anecie Stanisław Krawczyk. Cztery lata temu ówczesny mąż Anety twierdził, że zdradzała go z mężczyzną pochodzącym z Radomska.. Ten wątek sprawy też jest badany przez prokuraturę w ramach sprawdzania wiarygodności tej pani. Wiadomoby było przynajmniej, dlaczego teraz są takie problemy z ustaleniem ojcostwa jej dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Tylko nie brała.W naszej partii wszystko jest pod 11.12.06, 08:30 W naszej partii wszystko jest pod kontrolą, i każdy otrzymuje swoją porcję wg.planu.Ta towarzyszka mogła otrzymywac narkotyki, i wódkę , bo na trzeźwo trudno było jej znieść taką sytuację.Lepper, Łyżwiński,Filipek, Partia ,trochę dużo jak na takom kobietę, Odpowiedz Link Zgłoś
magga czy można zgwałcić prostytutkę? 11.12.06, 08:32 czy można molestować seksualnie kobietę która miała kilku partnerów? Oczywiście w mniemaniu Polaka nie, bo kobieta jeśli cnotą nie jest to ku.. i prostytutka i powinna każdemu dawać który tylko chce. Puknijcie się w głowę ludzie bo poziom myslenia jest równy Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Re: czy można zgwałcić prostytutkę? 11.12.06, 08:39 Można, pod warunkiem ,że jest się członkiem Samoobrony.Tak mamy zapisane w regulaminie wewnetrznym. Wynika to z faktu, że normalne kobiety nie chcom z nami iść do łóżka.A seks w Samoobronie jest konieczny jak spotkanie z tow.Lepperem Odpowiedz Link Zgłoś
util Lepper prędzej czy później i tak się wywali. 11.12.06, 09:46 Wierzę mocno, że wystarczy do tego ta afera i zeznania świadków, a jeśli nie, to lada moment Jędrek sprezentuje nam klejny show. Najbliższe wybory, choćby miałyby być i za trzy lata, zmarginalizują tych warchołów. Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Aneta Krawczyk brała narkotyki? 11.12.06, 08:39 Bez względu na to jak skończy sie ta afera to mamy jej pozytywny skutek : pokazała prymitywnych ludzi , którym społeczeństwo dało prawo do rzadzenia krajem. Czy to znacze , ze władza jest odzwirciedeleniem obywayeli Polski . To moze być najbardziej przygnębiajacy wniosek : prymitywne i przekupne społeczenstwo wybiera prymitywna i przekupną władzę . Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Aneta Krawczyk brała narkotyki? 11.12.06, 08:46 Albo raczej, że do rządzenia dorywa się ta brudna piana, która pływa po wierzchu społeczeństwa. Ono w swojej masie chyba reprezentuje trochę wyższy poziom, niż PP posłowie? Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Od seksu analnego nie mozna zajsc w ciaze... 11.12.06, 08:49 Wiec Andrzej jest spokojny. Bardzo fajna ta pani. Moze powinna zaczac wystepowac w c i e p l y c h filmach? Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Dlatego jest tak popularny wśród weszpolaków 11.12.06, 11:28 Jo, dobre !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jelophgw Re: Aneta Krawczyk brała narkotyki? 11.12.06, 08:50 Aneta Krawczyk brała do buzi narkotyki i wszystkie inne mięska 0 0 80662270a napisał: > zemsta anity, daje dupy na prawo i lewo a potem cała polska pomaga wyjaśnić z > kim ma to dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Aneta Krawczyk brała narkotyki? 11.12.06, 08:57 głupia szmata, nie pomyślała o dziecku które do końca życia może mieć przechlapane... no co ją to obchodzi, w myśl dorobienia się kasy... pani anetko, weź się pani do uczciwej pracy, swoim kosztem, a nie kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Gnojowica nie Samoobrona 11.12.06, 08:53 XXI wiek, a ludzie otumanieni jak w czasach ery kamienia łupanego. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 miał jej podawać były działacza Samoobrony Mariusz 11.12.06, 08:57 ...Strzępek. a ja myślałem ze moja dysleksja to coś "innego", a tu proszę. panowie redaktorzy! na miłość boską, ja w swojej norce mogę sobie pisać jak chce, ale was czytają ludzie, a wy za to karmicie swoje dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp z jakiego budżetu płaci się za czynności......... 11.12.06, 09:17 prokuratorskie związane z tą sprawą? Wiadomo płacimy My podatnicy.W związku z tym gdy sprawa będzie umorzona, proponuję obciążyć kosztami GW.Skoro dla tego pisemka sprawa cichodajki jest tak ważna to niech bulą za to z własnej kasy.Ja znam przynajmniej 100 przykładów spraw którymi powinna zająć się prokuratura w pierwszej kolejności niż cichodajką Krawczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Aneta Krawczyk brała narkotyki? 11.12.06, 09:21 Dajcie spokój tej kobiecie i jej dzieciom. Ja tam jestem ostatnią osobą, która rzuci w nią kamieniem. Jak sie maja kobiety przyznawać do takich sytuacji, skoro od razu reakcja jest taka - to jej wina, mogła nie dawać... Mogła siedzieć cicho? Dla wąłsnego dobra i dobra dzieci? A preceder ciągnął by się dalej.... Dajcie jej spokój i jej dzieciom. Szkoda mi ich. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp czego Ci szkoda? 11.12.06, 09:34 Te dzieci są chore, kalekie? Spalił się im dom. Straciły Ojca w kopalni Halemba? Nie!! Natomiast rozgłos sprawie nadała "kochająca mamusie". Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp od kiedy cicho.....ki są tak zaciekle bronione? 11.12.06, 09:21 Proponuję z równą zaciekłością i determinacją zająć się matkami i przyjaciółmi dzieci ciężko chorych dla których Ci ludzie żebrzą na opercje ratujące zdrowie lub życie.Natomiast cichodajki podnoszące standard życiowy świadczeniem usług sexualnych należy pozostawić samym sobie.Znakomicie dają sobie radę w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp W tym kraju wszystko stoi do góry nogami. 11.12.06, 09:29 Tam gdzie trzeba ludzi bronić i wesprzeć ich walkę z tragiczną sytuacją media nie angażują się lub są obecne bardzo sporadycznie.Natomiast gdy znajdą temat taki jak cichodajka Krawczyk, to jeżdżą na tym temacie do granic nieprzyzwoitości i krańcowego zanudzenia słuchaczy,widzów, czytelników. To jest chore to wciskanie ludziom na siłę cichodajki jako przykładu kobiety umęczonej.Wyjdźcie k..wa na ulicę to znajdziecie przykłady nędzy i walki o przetrwanie bez skur....nia się. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp W kraju głodujących dzieci, gdzie osieroconych.. 11.12.06, 09:43 dzieci tylko w wyniku wypadków drogowych jest rocznie kilkanaście tysięcy, nie przystoi rozczulać się i robić jako główną wiadomość dnia podgrzewaną od 10 dni sprawę cichodajki Krawczyk.Cichodajka która jest znakomicie sytuowana i doskonale wiedziała dlaczego daje d..py na lewo i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.dyrektor sodomia i gomoria 11.12.06, 09:54 zamiast trwać w ciszy przy swoim mężczyźnie zachciało się kariery politycznej. --- Radio Maryla: Katowicki głos w twoim domu Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: sodomia i gomoria 11.12.06, 10:14 w różnych biurach różnie się dzieje wśród ludzi nie tylko SO ale i PO Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 czy historia pewnej ku.. ma zajmować opinię 11.12.06, 10:12 publiczną . gazeta w. idzie po trupach do swojego grobu. Odpowiedz Link Zgłoś