x_lub_y 24.01.08, 16:16 Super sprawa, tylko dlaczego nie będzie "Kirgiz schodzi z konia" i "Chrystus z karabinem na ramieniu"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.budzynska.0 Re: Kapuściński na nowo 24.01.08, 20:54 popieram, i tez chcialabym wiecej...ale czekam na "Busz po polsku" i "Autoportret.." z Hanna Krall...a wydania sa naprawde ladne i eleganckie DOBRA ROBOTA Odpowiedz Link Zgłoś
eurozyrys Kolekcja której nie ma 24.01.08, 21:28 No i fajnie było - reklama w Gazecie, w internecie, w telewizji i na bilboardach i co? I nic... W kioskach książki nie było. Kioskarze dostali po jednym egzemplarzu, niektorzy wcale... I po co było to całe zamieszanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sleeping.beauty Re: Kolekcja której nie ma 24.01.08, 22:33 eurozyrys napisał: > No i fajnie było - reklama w Gazecie, w internecie, w telewizji i na bilboardac > h i co? I nic... W kioskach książki nie było. Kioskarze dostali po jednym egzem > plarzu, niektorzy wcale... I po co było to całe zamieszanie? no właśnie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Super sprawa!!! 24.01.08, 23:37 Świetnie, że taka kolekcja się pojawiła, aczkolwiek podobnie jak sleeping.beauty zauważyłem (a nawet się przekonałem o tym na własnej skórze), że GW nie była szczodra i "rzuciła" po góra dwie ksiązki do wybranych "kiosków". No nic, miejmy nadzieje, że w następnym tygodniu nie będzie takich problemów, zwłaszcza, że cena książki wzrośnie o 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
cud_natury25 Re: Kolekcja której nie ma 25.01.08, 08:51 Na prowincji było jeszcze gorzej. Cholerka napaliłam się, a tu nic. W kiosku mi zaproponowała, że może mnie wciągnąć na listę na przyszły tydzień. Mówiła też o jakimś dodruku Cesarza, ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_p Kapuściński na nowo 25.01.08, 09:07 No właśnie mnie tez się nie udało kupic...;( Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
janoo.1 Re: Kapuściński na nowo 25.01.08, 09:07 zeby komus walka o wolnosc od kapitalistycznych globalnych mafii nie przyszła do glowy. mafijna poprawnosc polityczna musi byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Kapuściński na nowo 25.01.08, 09:24 ...ludzie, czy wy nie jestescie do tego jescze przyzwyczajeni. ksiazki to inwestycja, a jak sie nie zwroci? ekonomisci gazety nie pozwola by byly straty. lepiej wydrukowac mniej i miec pewnosc ze sie sprzeda niz potem plakac. u nas w nic sie nie wierzy nawet w MISTRZA REPORTAZU. Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: Kapuściński na nowo 25.01.08, 10:08 w Poznaniu też nie można było dostać....nawet o 7 rano...lipa Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Kapuściński na nowo 25.01.08, 13:07 To pomylka,powinno być dzieła Kapusińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
istina777 Kapuściński na nowo 25.01.08, 13:47 Można zamówić prenumeratę kolekcji. Fakt, że jednorazowo trzeba wybulić prawie 300 zł... Ale za to nie trzeba ganiać po kioskach. Coś za coś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszszcz Re: Kapuściński na nowo 25.01.08, 14:02 tu można kupić pierwszy tom i nie tylko: prenumerata.agora.pl/czasopisma.asp?kh_x=RK Odpowiedz Link Zgłoś