washner 09.09.09, 16:52 Ciekawy jestem jakie kryteria przyjęto że Palikot jest na tej samej pozycji co Rokicina. Wyssany ranking spod małego palca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking "P... 09.09.09, 16:54 Za Zerem nikt nie teskni Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking 09.09.09, 19:12 Jarosław Gowin (PO) - za niezłomność przekonań i brak konformizmu, za zdolność przeciwstawienia się nawet własnej partii właśnie w imię tych przekonań. Za to próbuje ze swoich skrajnych poglądów zrobić prawo. No to sorry. To ja takiego nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking 09.09.09, 19:57 > Jarosław Gowin (PO) - za niezłomność przekonań i brak konformizmu, za > zdolność przeciwstawienia się nawet własnej partii właśnie w imię tych > przekonań. > > Za to próbuje ze swoich skrajnych poglądów zrobić prawo. No to sorry. To ja > takiego nie chcę. Skrajnych, wlasnie takich jakie byc powinny. Wie co to moralnosc i to mowi glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking 09.09.09, 20:25 Moralność jest nieznanym pojęciem dla takiego sługi kościoła. Za to nadużywanym przezeń. Ale przyjmuję do wiadomości fakt, że prócz niego są inni, co chcą talibanu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking 09.09.09, 20:32 Kosciol katolicki to jedyny gwarant moralnosci w tym kraju. Dobrze ze jest silny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawjerzy Re: Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking 10.09.09, 12:45 Moralność nie zależy od wyznania lub jego braku. A narzucanie norm kościelnych w państwie świeckim jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking "P... 09.09.09, 16:55 Ja najbardziej tęsknię za b. szefem LPR-u Orzechowskim - za kwiecistość języka, zwłaszcza gdy dyskurs schodził na homoseksualizm: Orzechowski o pedalstwie Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio Wróbel, buheheheheheh takie cos to tylko w PiS 09.09.09, 16:57 razem z dnem Mularczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking "P... 09.09.09, 16:59 Żeby się nie rozwodzić na tymi bzdurami wybrałam kat.>za kim tęsknimy< i posła Zemke,sld zresztą.PO przeczytaniu o tych jego rzekomych zaletach obawiam się że z tęsknoty za nim PO prostu USCHNĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
oldbruno Ranking posłów 09.09.09, 17:01 Więcej takich opracowań. Szkoda, że Gazeta może je tylko cytować. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma W polskim Sejmie, wiekszość posłów, to hołota 09.09.09, 17:15 a na jej czele Nelly, Cipińska, Palikot & Co. Całe szczęście, że SO i LPR już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
morwa8888 Mularczyk jest ok - całkiem dowcipny i elokwentny 09.09.09, 17:21 przy takim 'geniuszu' jak Karpiniuk błyszczy w Komisji śledczej ds. nacisków... poza tym jest bardzo dobrze wykształcony i kompetentny ...czego nie można powiedzieć o pośle Karpiniuku nie rozumiem dlaczego jest źle oceniany Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Mularczyk jest ok - całkiem dowcipny i elokwe 09.09.09, 19:11 Jaki by nie był dzisiaj, jak dla mnie skończony jest za wybiorcze czytanie i przytaczanie teczek sędziów TK. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 sondaże Polityki o kant...,ale Tusk to nieudacznik 09.09.09, 17:21 Bezprawnie powołał nową prezes ZUS - facet jest zupełnie niekompetentny www.dziennik.pl/gospodarka/article442135/Premier_bezprawnie_powolal_nowa_szefowa_ZUS.html Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: sondaże Polityki o kant...,ale Tusk to nieuda 09.09.09, 17:35 a gdzie bija murzynow ? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: sondaże Polityki o kant...,ale Tusk to nieuda 09.09.09, 18:41 pierot9 napisał: > Tusk to nieudacznik, bezprawnie powołał nową prezes ZUS - facet > jest zupełnie niekompetentny ******************* może jak wybierzemy go na prezydenta to będzie mniej szkodził ... Odpowiedz Link Zgłoś
javall Re: sondaże Polityki o kant...,ale Tusk to nieuda 09.09.09, 19:54 To kpiny? Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 najgorsi dziennikarze i najgorsi posłowie 09.09.09, 17:24 460 jest posłów a dziennikarze ciagle mieloom tych samych, jaki parlement tacy dziennikarze , wstyd po cholere pchaja mikrofon pod Kłopotka? po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking 09.09.09, 17:40 Janusz Palikot (PO) - rozczarował, gdyż efektów pracy komisji nie widać a sam Palikot bardziej istnieje jako polityczny skandalista niż jako poseł. ************************ ale żeby zaraz najgorszy, przecież to lustrzane odbicie wyborców PełO ... Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawjerzy Re: Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking 10.09.09, 12:50 Wyniki pracy Przyjaznego Państwa - ponad 100 inicjatyw ustawodawczych - były blokowane... przez samych kolegów Palikota z PO. Zbyt niewygodny dla nich, ma czelność mówić, co myśli, więc w ten sposób chcieli utrzeć mu nosa... Ja sam Palikota cenię. Facet owszem, robi wokół siebie show, ale niestety tylko w ten sposób można teraz dotrzeć do wychowanego na reality showach i serialach motłochu. Gość niezależnie myśli i nie boi się tych myśli ubierać w słowa. A jaka jest forma tych słów - to już jest wynikiem tego, o czym wspomniałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 TUsk nie zna własnych przepisow 09.09.09, 17:45 "Obowiązujący od 24 marca tego roku art. 54 ust. 6 ustawy o służbie cywilnej, który został wprowadzony z inicjatywy rządu, mówi jednoznacznie: obsadzanie wyższego stanowiska w służbie cywilnej nie może nastąpić w drodze powierzenia pełnienia obowiązków. Artykuł wprowadza więc całkowity zakaz obsadzania wyższych stanowisk w służbie cywilnej - do takich należy prezes ZUS – dla tzw. p.o." "...decyzje ZUS będą więc niewazne" (jako ze p.o. z PO jest nieważna.] Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: TUsk nie zna własnych przepisow 09.09.09, 18:45 meerkat1 napisał: > "Obowiązujący od 24 marca tego roku art. 54 ust. 6 ustawy o > służbie cywilnej, który został wprowadzony z inicjatywy rządu, > mówi jednoznacznie: obsadzanie wyższego stanowiska w służbie > cywilnej nie może nastąpić w drodze powierzenia pełnienia > obowiązków. ********************** a czy dotyczy to także członków z PełO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Gęsicka, Gęsicka - czy to nie ta pani z PiSu, 09.09.09, 17:47 Gęsicka, Gęsicka - czy to nie ta pani z PiSu, która publicznie zarzuciła PO, iż w minimalnym procencie wykorzystuje środki unijne, podczas gdy ona sama rok wcześniej będąc odpowiedzialna za to samo w rządzie PiSu, wogóle NIC z tych środków nie wykorzystała? Niezła rekomendacja, winszuję! Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Jak zwykle nasza tłuszcza pojmuje waszystko... 09.09.09, 17:48 opacznie. Najlepszy jest Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
javall Re: Jak zwykle nasza tłuszcza pojmuje waszystko.. 09.09.09, 19:56 Tak, w cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnoo Paweł Kowal (PiS) - za pracowitość i kompetencje w 09.09.09, 18:01 w sprawach polityki zagranicznej, za próby zrozumienia odmiennych stanowisk, za osobistą kulturę i unikanie ciężkich politycznych walk HEHE rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
helguera dlaczego Gowin najlepszy? 09.09.09, 18:34 Dlatego że ranking przeprowadzila red, która jest za aborcją ,eutanazja ,za zwiazkami homoseksualistow,wreszcie jest to gazeta ktora od zawsze lobbowala nac rzecz postkomunistow.Jeżeli w tym rankingu wyroznia się posla ktory niedawno w Tvp przy okazji sprawy olewnika powiedzial że jest przekonany o tym że czerwoni są utaplani w tej jak i innych[FOZZ]kryminalnych sprawach,że mają powiazania ze światem przestepczym,że ten posel zawsze glośno broni łudzkiego życia,to ten posel jest bezapelacyjnym zwycięzcą rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
tumanek007 Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking "P... 09.09.09, 18:41 A pod zdjęciem Biernackiego podpis Gosiewski. Brawa za profesjonalizm:( Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Gówin przed Palikotem ? 09.09.09, 19:04 Bo pęknę ze śmiechu, kto jak kto ale to właśnie Palikot wykazuje się konsekwentnie liberalnymi poglądami, którymi reszta PO sobie tylko mordy wyciera. A to że wprowadza trochę życia do polityki to należy mu się na plus, jak widzę Gówina czy innego Kłopotka to mi się na odruch wymiotny zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Gówin przed Palikotem ? 09.09.09, 19:15 twoje gó...ane odruchy wymiotne to twój prywatny problem, na forum publicznym wyrażaj się niegastrologicznie Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Najlepsi i najgorsi polscy posłowie. Ranking "P... 09.09.09, 19:13 ha ha Palikot Odpowiedz Link Zgłoś
rabbinhood Dorn? 09.09.09, 19:17 Na bezrybiu i rak ryba. Trzeba przyznać że błyskotliwy i potrafi znaleźć interesujące wątki i niekonsekwencje. Szczerze jednak wątpię w jego zdolność do konsekwentnej ciężkiej pracy koncepcyjnej i realizacji planów, a przede wszystkim nie ma zdolności dobrej komunikacji z ludźmi i wypracowywania kompromisów. Jako przykład człowieka perfekcyjnie wypracowującego kompromisy mogę podać Jerzego Buzka, zamiast wilkiego gadania, powolne spokojne rozmowy ze wszystkimi stronami i dobra komunikacja...niech będzie przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Casting!!! 09.09.09, 19:19 No właśnie czy my oceniamy wygląd ???. Czy zasługi dla Polski kraju osiągnięcia tych panów ??. Bo się pogubiłem żaden pan mi sie nie podoba ani pani myślcie co chcecie :p.Chyba ze to wybory najlepszych ściemniaczy ??. Może najlepszych nieudaczników.Nie wiem ,wiem ze to posłowie może ktoś mnie ośieci w czym oni są tacy boscy ???.Osiągnięcia jako ojcowie tego kraju dla dzieci obywateli ???.Może maja jakies osiagniecia dla biznesu , ale tylko biznesowi znane !!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
entomologia Biernacki podpisany jako Gosiewski :> 09.09.09, 19:49 Może by ktoś to w końcu zmienił :> Nie wiem w którym miejscu Biernacki przypomina Gosiewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 tomeknht..matoł w szkole..... 09.09.09, 20:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71635053&a=71696065 Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Ranking wg lewicowych dziennikarzy 09.09.09, 20:33 Czy brali udział w tym rankingu ludkowie z Rzepy, Wprost, Gazety Polskiej, Naszego Dziennika, Najwyższego Czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Biernacki i Karpiniuk - posłowie z PO 09.09.09, 23:07 Marek Biernacki, człowiek z klasą, kompetentny, grzeczny i UCZCIWY... Karpiniuk - przeciwieństwo Biernackiego Odpowiedz Link Zgłoś