marchewky tak... a za prezydenta się nie wtydzą... 15.09.09, 16:06 oj Panie Prezydencie, jak Pan coś powie :D Odpowiedz Link Zgłoś
daisy2005 Ja się za premiera Tuska nie wstydzę! 15.09.09, 16:06 Ja się wstydzę za Kaczyńskiego, jejku jaki to nienawistny człowiek,tylko mu karabin dac do ręki... I niech nie mówi w moim imieniu tylko za siebie i swoja partię! Odpowiedz Link Zgłoś
eeoll Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:07 Ja się wstydzę tylko za Pana Prezesa Kaczyńskiego i jego brata Pana Prezydenta. Za Tuska się nie wstydzę, wręcz przeciwnie. A wogóle cóż to za maniera, uzurpować sobie prawo, do wypowiadania się w imieniu wszystkich Polaków, mając zaledwie 20-25% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:08 Zerknąłęm w dowód osobisty - wychodzi, że jestem polakiem. I z PO i Tuska jestem dumny. Wstydzę się natomiast za zachowanie Kaczyńskich. Tylko nie wiem, którego bardziej. Zresztą co za różnica, co jeden to lepszy. Jarosławie, Lechu... pora się odmeldować... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Kaczynscy to gorsze zło,niż Kiszczak i Rydzyk... 15.09.09, 16:12 to sa anytpolskie, bezduszne ścierwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ula5522 Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:08 Nie życzę sobie aby ten pan mówił w moim imieniu, też jestem polką , a wstyd to mi jest z powodu tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Kartoflane Kurduple uznały, że jest szansa 15.09.09, 16:08 zyskać 0,5% w nastepnym sondażu. Więc szaleją, plują, ścianę gryzą, bunt w FRK organizują. Zobaczymy co jeszcze. No i jest autentyczna wściekłóść za wczorajszego kosza od siatkarzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Osobiście wątpię w to, że kaczyński jest Polakiem. 15.09.09, 16:09 Przodkowie ruscy i zydowscy, gada jak kompletnie porąbany sowiecki propagandzista, z wyglądu trudno powiedzieć, ale najmniej przypomina właśnie Polaka... To skąd mu przyszedł do głowy pomysł wypowiadania się w imieniu POlaków? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Ci co glosowali na Tuska.......... 15.09.09, 16:11 sa wspolodpowiedzialni za zbrodnie katynska.Innego wytlumaczenia byc nie moze.Katyn to ludobojstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 prawdziwy-moher,a kto odpowiada za twoje zbrodnie? 15.09.09, 16:14 SB-cka kanalio !? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..Ci co glosowali na Tuska.......... 15.09.09, 16:18 MOCHER ty chory czlowieku,ci co glosowali na Tuska nie zyli w czasie kiedy mordowano Polakow w Katyniu i ty ich za to obciazasz???. mocher masz szczessie ze BOG mial slabosc do idiotow inaczej by ich tylu nie stworzyl i ciebie tez by nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
anwad W uchwale Senatu zgłoszonej przez PO w 2007 15.09.09, 16:13 W uchwale Senatu zgłoszonej przez PO w 2007 r. była mowa o ludobójstwie. Nagle zmienili zdanie? A Ruscy tylko zacierają ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 anwad, o czym ty pieprzysz,krowo? 15.09.09, 16:18 Nikt nie zmienił zdania,zbrodnia wojenna, czy ludobójstwo, czy to uwłacza pomordowanym ? Zbrodnie wojenne, czy ludobójstwo, sa na równi traktowane w prawie międzynarodowym ,nie ma przedawnienia! Czy Niesiołowski zaprzeczył,że w Katyniu wymordowano 30 tys. Polaków???? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:14 Wolalbym zeby prezes sie NIE wypowiadal w MOIM imieniu,,,ja wiem za kogo sie wstydze.ZA takich dwoch BRACI MNIEJSZYCH,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Polacy wstydzą się za Kaczyńskiego 15.09.09, 16:15 PiS=nekrofilia. Tylko w trupach potrafią się babrać i licytować. Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher .Tusk pochowal siatkarzy- ale numer.. 15.09.09, 16:18 Siatkarze polskiej kadry mieli być odznaczeni za zdobycie złota w mistrzostwach Europy, a zostali potraktowani przez premiera jak polegli. To niezbyt fortunne z uwagi na to, że w ten sposób odznaczenia przekazuje się w przypadku wręczania odznaczeń przyznanych pośmiertnie komuś z rodziny czy komuś bliskiemu" Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: .Tusk pochowal siatkarzy- ale numer.. 15.09.09, 16:21 mocher dobra wiadomosc dla ciebie Kaczynski ma odznaczyc najbardziej oddanych i zidiocialych mu ludzi juz jestes na jego liscie GRATULUIJE..;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 prawdziwy-moher,pieprzysz jak ten idiota od prezia 15.09.09, 16:21 durenie już nie mają czego wymyślic... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: .Tusk pochowal siatkarzy- ale numer.. 15.09.09, 16:24 I co, sądzisz, że siatkarze też są winni zbrodni w Katyniu, Ty na pewno nie masz połączenia między palcami a korą mózgową... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A czy wam esbeku Wajdzik władza przypinała ordery 15.09.09, 16:57 do koszulki sportowej. Paradnie by to wyglądało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
errata_net Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:20 Uprzejmie proszę, aby pan J. Kaczyński nie wypowiadał się w moim imieniu. Uściślijmy: jestem Polakiem, przeżyłem wojnę, straciłem kilka osób z najbliższej rodziny, także w Katyniu, ale nie wstydzę się ani za p. premiera Donalda Tuska, ani za Platformę Obywatelską. Jeżeli mam się za kogo wstydzić, to za panów Jarosława i Lecha Kaczyńskich. To staje się nie do przyjęcia - ten tupet, arogancja, zaściankowość i żałosne "inkrustowanie" płaskich wypowiedzi pracowicie wyszukiwanymi w słownikach przebrzmiałymi pojęciami - co gorsze - często tak bezsensownymi, że zgroza człowieka ogarnia! Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:42 Dołączam się do protestu errata_net w imieniu mojej rodziny. Kiedy tchórz i prostak obraża uczciwych ludzi, to jest naprawdę skandal. Jakimś dziwnym trafem towarzystwo wzajemnej adoracji PiSowskiej, które mam okazję obserwować na codzień, to banda pijaków i nierobów. Nie życzę sobie, aby margines społeczny obrażał przyzwoitych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.udziela Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:22 Moja Matka....Polka , Ojciec ...Polak , na cygana nie wygladam , Turka ani Mongoła też to kim jestem jesli się nie wstydzę za premiera Tuska ??? Polak mały. Odpowiedz Link Zgłoś
robstork Ja do dziś wstydzę się za PiS 15.09.09, 16:28 A najbardziej za cały ten mariaż ze zboczeńcami z Samoobrony i z ministrem oświaty z akromegalią, zwanym koniem, który mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ja do dziś wstydzę się za PiS 15.09.09, 16:31 Organizmy zmodyfikowane genetycznie łamią granice królestw świata żywego braci Kaczyńskich. Wielki Brat K. próbuje przekonać wyborców, że w spór toczący się wokół organizmów zmodyfikowanych genetycznie zaangażowani są ignoranci, u których zrozumienie całego zagadnienia przegrywa z uwarunkowaniami politycznymi czy koniunkturalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ile załapali dzialacze za .... 15.09.09, 16:29 wreczenie medalu (własnego) przez otumanionego trenera Tuskowi jako ,,polskiemu kibicowi''? I ile załapali dzialacze związku za ,,unik''spotkania z Prezydentem wczoraj wieczorem ? Zmęczenie zawodników?Przed PKiN wyglądali kwitnąco :)))))Piar dla Tuska teraz i zawsze ,jak mawiają w TOK FM:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ile załapali dzialacze za .... 15.09.09, 16:32 W demokracji powinno zostać zachowane prawo wolnego wyboru. Ci, którzy chcą się faszerować zmodyfikowanymi genami, niech kupują odpowiednie dla siebie produkty. Ja zaś jako świadomy konsument chciałbym wiedzieć, że mogę jeść towary wolne od GMO Koczyńskich, i wierzyć słowom wydrukowanym na etykiecie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wiesz co blondi, zamiast insynuować głupoty 15.09.09, 17:01 weź się za jakąś uczciwą pracę a nie będzie musiała na tym forum dawać ciała Jarkaczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski reprymenda 15.09.09, 16:30 Z cala pewnoscia pan prezydent udzieli reprymendy panu prezesowi za uzurpowanie sobie prawa wypowiadania sie w imieniu Polakow. Prawo takie przysluguje wylacznie panu prezydentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Wstydzę się za braci Kaczyńskich, synów Rajmu 15.09.09, 16:40 Obelgi, pierwsza klasa. A teraz może coś z sensem? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ja tam się wstydzę za pewne dwie pokraki... 15.09.09, 16:42 Przeszkadzają mi w osiągnięciu pełni szczęścia, ale już niedługo jedna przestanie pluć jadem z ekranu telewizora... jeszcze trochę wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Jak długo jeszcze ten zakompleksiony karzeł 15.09.09, 16:45 będzie pluł na przyzwoitych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:47 Bezszczelne typy spod ciemnej gwiazdy.To co wyprawia p.Niesiołowski i spółka woła o pomste do nieba.Zachowują się jak kurki na kościele.Jak wiatr zawieje tak się ustawiają.Ich zaciecwierzenie jest chamskie.Panu marszałkowi,aż piana leci z ust.Doką idziesz Polsko????.Ale Pan Bóg jest nierychliwy,ale sprawiedliwy.[b][u] Pożyjemy zobaczymy!!!!![/[/u]b] Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta PO-lacy sie nie wstydzą Im pasi ,,Europa''... 15.09.09, 16:48 na zmywaku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wiesz blondi, pracować na zmywaku, żaden wstyd 15.09.09, 17:03 ale dawać politycznej d..y Jarkaczowi może tylko taka jak ty szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej Re: PO-lacy sie nie wstydzą Im pasi ,,Europa''... 15.09.09, 17:05 zadna praca nie hanbi...ale wy od PiSuaru o tym niczego nie wiecie, bo 99% z was cale zycie spedzilo na garnuszku panstwa za cudze pieniadze, tak jak wasz prezes Odpowiedz Link Zgłoś
etoszek Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 16:53 Ja pisze do tych osób, które wstydzą się braci Kaczyńskich. Tak już niestety wyszło, że media nagłaśniają sprawy o nich ale nie o Tusku... Jeżeli będziemy dalej głosować na Tuska to życzę powodzenia... Ile spełnił swoich obietnic wyborczych, może ktoś mi to wyliczyć? Nie mówię nic o deficycie, który coraz bardziej się pogłębia i sprzedaży najbardziej dochodowych akcji państwa... Po prostu czy dłużej większość obywateli będzie wybierać Pana Tuska tym bardziej bodziemy tonąć w gó...e... Wiadomo że Kaczyńscy mają wizerunek jaki mają ale w tym kraju coś chcą zdziałać w przeciwieństwie do Tuska, który robi wszystko na pokaz... Ale ja szczególnie gratuluje polskiej inteligencji, która jest razem z Panem Tuskiem i jego PO w sprawie przeciw uznania Katynia za miejsce ludobójstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
sk561 Re: Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 17:02 hahahaha do wpisu który sobie liczy kilka setek opinii muszę się logować, ale się gazeta posrała Panie Pacewicz czy Pacanowicz - pamięta Pan jak to być młodym?????? Smutne ba Ra Ny Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej Re: Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 17:08 mi akurat bardzo nie odpowiada to "cos" co chca zdzialac Bracia Kaczynscy - a raczej glownie Jaroslaw, bo ten drugi to tylko jego marionetka Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Prezes PiS: Polacy wstydzą się za Tuska 15.09.09, 17:00 Może by tak pan prezes wypowiadał się za siebie. Ja się Tuska nie wstydzę, rażą mnie natomiast zachowania niewysokich ludzi nie potrafiących pogodzić się z porażką. Ale to już ktoś dawno stwierdził, że Jarosław najpierw coś sobie wymyśli, potem w to uwierzy, a na końcu uznaje to za głos narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej Ja sie wstydze za Kaczynskich, PiS i Radio Maryja 15.09.09, 17:01 wiec niech ten debil mowi za siebie Odpowiedz Link Zgłoś