ned_pap 19.09.09, 10:28 Taaa. Świni już się znudziło bez koryta, więc pokornie składa samokrytykę. Ale oczywiście "nie chce już wracać do polityki". Do polityki nie, ale na przykład w TVP jest jeszce kilka stołków do obsadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek230 Szurniety jak wszyscy w pisie. 19.09.09, 10:43 Zupelny polityczny idiota kierowal prezydentem RP przez dlugi czas. Cos przerazajacego! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Aleć celebryta! 19.09.09, 10:56 W wywiadzie z zapałem opowiada o poprzednim wywiadzie… Zaiste: celebryta! Celebryta i nic więcej. Nic więcej do powiedzenia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kownacki się pojawił. Udzielił wywiadu 19.09.09, 10:48 kacza łajza kłamała i darła ryja pod dyktando nadprezydenta, a teraz aniołem chcę się pokazać. Znikaj z oczu fałszywy kmiotku na zawsze, masz z czego żyć bo cię kaczy klan zaopatrzył. I mam nadzieję że ostatni raz słyszymy to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio prezio nie jest zdolny do podejmowania 19.09.09, 11:08 samodzielnych decyzji, jest ubezwłasnowolniony przez bliźniak któremu ostatnio odbija Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Kownacki się pojawił. Udzielił wywiadu 19.09.09, 11:15 Że też p.Kownacki wcześniej nie pomyślał o wnukach. Pozostali dworacy też powinni. Ale, ale p.prezydentowi także szykuje się wnuczę. Wreszcie może odetchniemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 6mln. za 6 miesięcy pracy! ..I nie siedzi ???? 19.09.09, 11:39 dlaczego inny za przekręt kilku tysięcy idzie do paki w świetle kamer A Kownacki uśmichniety, wypasiony ! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Lech Wałęsa miał "nosa" w 1992 roku...... 19.09.09, 11:45 Jak zwykle, przywódca SOLIDARNOŚCI i człowiek, który wszystkich po kolei wyprowadza w pole..miał rację.... tnij.org/cswp takich ludzi trzeba eliminować z życia publicznego "jednym cięciem"....w tej chwili dla PiSu to jest 'musztarda po obiedzie'...rozwalili PiSowską partię i niszczą ludzi, którzy przy ich boku tracą swoją tożsamość i twarze..... Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: Czy spotkaliscie kiedys normalnego PiSdzielca 19.09.09, 12:21 Nie nigdy.Ale większej gnidy od Kownackiego nie ma i nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Kownacki się pojawił. Udzielił wywiadu 19.09.09, 12:21 , że nie zamierza wracać do polityki A to on kiedyś był? Ma facet nadmuchane ego, był tylko przydupasem Kaczyńskiego, i brał na siebie wszystkie wtopy "naszego" prezia, jestem coraz bardziej przekonany, że PiSowcem nie może zostać człowiek, który ma IQ wyższe od krowy... Odpowiedz Link Zgłoś
syczak Kownacki się pojawił. Ciągnie świnię do koryta 19.09.09, 12:31 znów mu się marzy synekura w jakimś banku Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Spodkaja sie przy "Malpce" .. 19.09.09, 12:49 powinna brzmiec wersja. Gazeta znowu przeinaczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Ciekawe, czy samokrytyka będzie skuteczna 20.09.09, 00:07 Ach ten PRL w wydaniu Kaczek Dwóch! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Nie ufam 20.09.09, 07:29 jemu. Trzeba wiedzieć co sie mówi . Sądzę , że miał ten pan tego świadomość i powiedział co chciał . I poniósł konsekwencje . Okazał się nielojalny . Odpowiedz Link Zgłoś