timoszyk 28.09.09, 17:19 Czy ktorykolwiek z tych ludzi byl swiadkiem tego co sie stalo? Waclaw Timoszyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajakzupa Dobrze 28.09.09, 17:49 Bardzo dobrze, że "GW" publikuje tę listę. Dobrze, bo ci dorośli faceci, którzy będą dawać narkotyki trzynastoletnim dzieciom i będą spać z nimi, w razie aresztowania znajdą obrońców wśród tychże artystów. Ani chybi znajdą. Oczywiście, gdy ktoś dzieciom tych artystów zrobi krzywdę, oni także będą bronić krzywdziciela przeciw swojemu dziecku. To prawi, niedwulicowi artyści. Tak na pewno zrobią, jeśli ktoś skrzywdzi ich dzieci. Ani chybi tak zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Dobrze 28.09.09, 22:15 Bełkot. Kompletny bełkot. Chyba się nie doczytałeś że list gończy został wystawiony za niestawienie się na drugą rozprawę, a nie za gwałty, pedofilie i inne tak wyraźnie podniecajace Cię rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Dobrze 29.09.09, 10:35 Dobrze, że ty doczytałeś, o czym piszę. Jeszcze lepiej, że wiesz, co mnie podnieca. Ot, znawca języka i psychiki. Wybitny. Miodek czy Freud przy tobie to przedszkolaki. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 falsz totalny 28.09.09, 23:22 cieszka sprawa. Kim "Czym" jest Polanski ???? A) brudnym zwiezenciem ktore znenca sie i gwalci 13letnie dziecko przy pomocy narkotykow ???? czy B)meszczyzna z normalnym libido ktory zostal uwiedzony przez 13letnia lolite ktora dzieckiem napewno juz nie byla, z pozwoleniem matki i z nadzieja na "gwiazdowa przyszlosc" (role w filmie) kwestia narkotykow jest nieudowodniona. ODPOWIEDZ JEST NIE JEDNOZNACZNA. To byly czasy i millieu w ktorym 13latka ktora ze zgoda matki pije szampana i "robi zdjecia" nie jest dzieckiem i sprawy seksu byly sprawami otwartami moralnie. Co jest z matka ???? Czy ona myslala ze Romek jej bedzie bajeczki w whirlpoolu czytal ????? Cos wam opowiem z lat 90tych. Jako 16to, 17to - do 20to latek w millieu "techno" w niemczech puszczalem sie regularnie z 13to-14to letnimi dziewczynami na tance, (tez)grupowy sex, narkotyki. DLACZEGO ??????? Nie tylko dlatego bo mialem frajde....... Robilem to bo juz rowiesniczkom w wieko 15-17lat NIE MIALEM NIC DO OFEROWANIA !!!!!! NIE MIALEM AUTA, ani wlasnego mieszkania. W wieku 15-16 lat moja 13letnia "pierwsza milosc" opuscila mnie wlasnie z tego powodu. Ja bylem uczniem mieszkajacy w domu, a jej "nowy" mial 19cie lat, mieszkal sam, pracowal i jezdzil 10cio letnim Golfem.... Dziewczynka 13to-15to letnia nie jest dziewczynka, tylko mala wyrachowana kobietka, KTORA WIE CZEGO CHCE. Nie kazda praktykuje sex, ale karzda wie o co chodzi. Jezeli sie puscza, to robi to na 90% swiadomie. czesto sie pytalem: - rozpoczelem uprawiac sex w wieko 15 lat z "tak zwanymi dziewczynkami" w wieku 13 lat, bo tak wszyscy robili. - Starsi odemnie chlopacy mieli jeszcze lepsze szanse. - Jak sam mialem nie skaczone 19cie lat, mialem ostatni raz stosunek z 13to-14to latka.... - DZISIAJ MAM WLASNIE SKACZONE 30 LAT, A MOJA DZIEWCZYNA SKANCZYLA NIEDAWNO 18 LAT. zyjemy od 2 lat razem. I kocham tego czlowieka ponad moje zycie. I TERAZ PYTANIE DNIA: CZY JESTEM PEDOFILEM, CZY WSZYSCZY (ALBO PRAWIE WSZYSCY) KTORZY MNIE TERAZ BEDA STYGMATYZOWAC SA POPROSTU zazdrosni, bigoteryczni, zacofani sexualnie, pruderyjni ludzie totalna hipokryzja ktora BAZUJE NA ZAZDROSCI ?????? Wielu z was "pruderyjnych moralistow" by chcialo....... ale juz nie morze, bo: -przegapilo "ten" czas -ma i mialo kompleksy -nie ma samopoczucia seksualnego i go nigdy nie wyzylo. W NIEDZIELE RANO DO KOSCIULKA, A WIECZOREM POD PRYSZNICEM KONIA WALIC......BYLE BY ZONA NIE WIDZIALA...... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Lista ludzi sztuki, którzy domagają się zwolnie... 28.09.09, 23:48 a andrzej lepper gdzieś się nie dopisał? Odpowiedz Link Zgłoś
antrejka Lista ludzi sztuki, którzy domagają się zwolnie... 29.09.09, 01:00 Po pierwsze nie wiem, jak w prawie USA przedawniają się przestępstwa; czytając ostatnio szwedzki kryminał po 25 latach od morderstwa, winnemu nie można wytoczyć procesu. W Polsce wg Wikipedii 30 lat, gdy czyn stanowi zbrodnię zabójstwa. Roman Polański swoje przestępstwo odbył w roku 1977; wiele lat później Samantha Geimer przyznała, że uprawiała seks z reżyserem dobrowolnie [matka, która puszcza swoją trzynastoletnią córkę (która pewnie wyglądała i zachowywała się na dużo starszą) na 'rozbierane' zdjęcia, musiała zdawać sobie sprawę z konsekwencji... Może niech bezstronny sąd Romana Polańskiego osądzi (dla Europy dawno zapomnij, a jeszcze ofiara nie chce?!) Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Jak blisko Zanussiemu do Leppera 29.09.09, 10:14 Skandaliczna wypowiedź Zanussiego nt. nieletniej prostytutki, której ofiarą padł Polański wpisuje się w mentalność wielu polskich mężczyzn: ofiara gwałtu jest sama sobie winna, bo miała za krótką spódniczkę i gwałt sprowokowała. A po za tym wiadomo, że prostytutki zgwałcić nie można. He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś