user_delete 29.09.09, 20:13 Wykastrować pedofila, chemicznie, zgodnie z uchwaloną przez sejm ustawą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extrafresh Jedno pytanie... 29.09.09, 20:14 Koleś miał 40 lat i pykał w kakao dziewczynję, która miała 13 lat. Czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:18 To jest nienormalne i powinien zostac wychlostany do krwi rozancem- kim jestes, zeby go oceniac? Przeczytales naglowek w gazecie i mienisz sie sedzia? Odpowiedz Link Zgłoś
suziszka Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:19 A jeżeli on naprawdę jest sędzią? Kim jesteś, żeby go oceniać? Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:22 Może być nawet papieżem z pewnością nie wie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
phemieh_tusk ... A ona go zgwalcila czy jak? .... 29.09.09, 20:45 Majac 40 lat nie wspolzyje sie z dziecmi, bez wzgledu na to, czy chca czy nie. I rowniez bez wzgledu na to, czy wygladaja na 13, 16 czy 18 lat. Mozna uznac Polanskiego za niewinnego jedynie w przypadku, gdyby zostal odurzony lub pobity i zgwalcony pod przymusem, ale on sam mowil, ze bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: ... A ona go zgwalcila czy jak? .... 29.09.09, 20:46 Głupoty wypisujesz. 40-sto latka to też dziecko, tyle, że starsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:22 Jeśli naprawdę jest sędzią to chroń nas panie!!!! Sędzia, który feruje wyroki bez pełnego zapoznania się ze sprawą nie zasługuje na takie miano. Zresztą to akurat był powód ucieczki Polańskiegop ze Stanów. I jeszcze jedno, po raz nie wiedzieć który powtarzane. Zachowanie reżysera to był stosunek seksualny z nieletnią, a nie pedofilia. Polecam lekturę jakiejś naukowej pracy na ten temat, a potem obejrzenie sobie zdjęć trzynastoletniej Samanthy Geimler. Drugorzędne cechy płciowe, to ona miała wykształcone tak, ajk niejedna dwudziestolatka by chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c zboczeniec polański mawiał, że może mieć nawet 15 29.09.09, 21:51 lat byleby wygladała na 13cie. Żenujacy spektakl kabotynów, zboczeńców i wszelkiej maści autorytetów, którzy w geście solidarności gotowi byli bronić dyrygenta, który dzieciaki aidsem zarażał. Mam dość tej hołoty Odpowiedz Link Zgłoś
ngtrx_pwgdrk Re: zboczeniec polański mawiał, że może mieć nawe 29.09.09, 22:03 A możesz wskazać źródło informacji, którą nas oświeciłeś? Gdzie i kiedy tak mawiał? Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:23 Tak - bede go ocenial bo pisze bzdury:) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Prawo w USA ocenia dziecko po wieku ... 29.09.09, 20:43 nie po wygladzie . Dlatego wydaja mi sie bardzo glupie tlumaczenia , ze 13 latka wygladala na osiemnastke . Polanski dostanie uczciwy proces ,wiec o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Prawo w USA ocenia dziecko po wieku ... 29.09.09, 20:45 Dziewczynie/żonie/kochance sprawdzałeś dowód? Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Żałosny post n/t 29.09.09, 22:44 Sam jesteś żałosny, skoro dojrzałość partnera poznajesz po metryce urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sramnablizniakow Re: Prawo w USA ocenia dziecko po wieku ... 29.09.09, 20:46 Mimo wszystko popatrz info.kopp-verlag.de/uploads/RTEmagicC_Polanski-2.jpg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Prawo w USA ocenia dziecko po wieku ... 29.09.09, 20:54 Obawiam sie ,ze pomyliles adresata . Musial bys przekonac prokuratora ,ktory postawi mu zarzuty ,nie mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrvs Re: Prawo w USA ocenia dziecko po wieku ... 29.09.09, 22:44 nie ma na co patrzeć, to żona Polańskiego Sharon Tate, a nie Samantha Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Prawo w USA ocenia dziecko po wieku ... 03.10.09, 01:43 Tak sądząc po zdjęciach to wyglądała na zdecydowanie młodszą 18-tkę Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:22 Nie wiem, może u ciebie w rodzinie anal z dzieckiem jest normą, u mnie nie. Nie oceniam go. Nie interesuje mnie lost tego pana. Pytam tylko, czy takie fakty jak seks analny faceta, który ma 40 lat z 13to letnią dziewczynką jest normalny?! Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:25 NIe - nie jest normalny, ale odsadzanie Polanskiego od czci i wiary z powodu tego co sie wydarzylo 30 lat temu, ocenianie go przez pryzmat tego wydarzenia, spotwarzanie go, pogardzanie nim,karmienie tluszczy naglowkami w stylu: "Polanski wsadzil mi penisa do odbytu" jest polowaniem na czarownice, nagonka. Potepiam Polanskiego za seks z nieletnia, ale gleboko go szanuje za caloksztalt i bede go bronil przed takimi sedziami jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:33 Pudło. Bo ja go bardzo szanuję za jego twórczość (broni się sama!!). Fakty są faktami. Nie odbierzesz mi prawa oceniania go. Po to jest forum. Nie gardzę nim. Mam tylko nadzieję, że odpowie za to co zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:47 eba_k napisał: > A co zrobił? Odbył stosunek z nieletnią. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:48 Jeżeli ktoś sprzeda Ci cudzą własność twierdząc, że jest jego - odpowiadasz za kradzież? Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:52 eba_k napisał: > Jeżeli ktoś sprzeda Ci cudzą własność twierdząc, że jest jego - odpowiadasz za > kradzież? Jeżeli babcia ma kółka to jest rowerkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:54 Jeżeli nie umiesz odróżnić babci od rowerka, to jest rowerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
777newbetterfastersatan Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 22:31 Wówczas możesz odpowiadać za paserstwo, nie zawsze za nie odpowiesz, ale od tego jest sąd, żeby to ocenić, rowerku. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 22:47 Bezstronny, co nie? Były próby przeniesienia sprawy do innego kraju, zgadnij kto się nie zgodził. Odpowiedz Link Zgłoś
sramnablizniakow Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:20 extrafresh napisał: > Koleś miał 40 lat i pykał w kakao dziewczynję, która miała 13 lat. > > Czy to jest normalne? > Nie wiem jak ją pykał, ale czytałem kupę lat temu, że ta dziewczyna tak naprawdę miała wtedy 16 lat i podawała się za trochę starszą. Sama wkręciła się na imprezę i z własnej woli poszła z Polańskim do łóżka. Na policję poszła nie ona lecz jej matka bo była wściekła że to właśnie jej córkę a nie ją "pyknął" Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Jedno pytanie... 29.09.09, 20:27 Ale sie o tym ku...nie pisze. RObi sie z niej 8 latke odciagnieta w bialej, komunijnej sukience od oltarza a z Polanskiego obrzydliwego pedofila. Na to sie nie zgodze. Ci wszyscy oszczercy nie siegaja Polanskiemu do piet, tojakas zidiociala, karmiona bzdurami przez Pudelka tluszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 absolutnie nie masz racji !!! 29.09.09, 20:31 To o czym piszesz to wersja przygotowana przez polańskiego i jego kumpli żeby go z tego wyciągnąć !!! Poczytaj sobie zeznania tej dziewczyny zanim coś napiszesz a ona w kółko powtarza to samo przez 30 lat !!! Że miała wtedy 13 lat i nie chodzi tu o sex z nieletnią bo to czasami różnie jednak bywa !!! ale GWAŁT !!! Mośku !!! Polański ją naszprycował tabletkami żeby nie potrafiła się bronić etc !!! Poszukaj w internecie o tym co sie stało zanim napiszesz takie głupoty. Jakby ci ktos córeczkę naszprycowował prochami i ją wyru... to bys był taki hop ??? WĄTPIĘ !!! Co za wstyd i niesprawiedliwość że polscy politycy wstawiają się w obronie takiego przestępstwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: absolutnie nie masz racji !!! 29.09.09, 20:35 Owszem, ona tak twierdzi, ale co do q..nędzy robiła smarkula z nim sama w domu Nicholsona? Wiesz, istnieje coś takiego jak prowokacja. Pierwszą oskarżoną winna być jej matka/ojciec, za brak nadzoru rodzicielskiego i narażanie dziecka na niebezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
qwas12 Re: absolutnie nie masz racji !!! 29.09.09, 21:16 > Owszem, ona tak twierdzi, ale co do q..nędzy robiła smarkula z nim > sama w domu Nicholsona? umowila sie na sesje zdjeciowa do vogue. czy jest w tym cos nie w porzadku? nie bylo powodu, zeby matka byly z nia caly czas. >Wiesz, istnieje coś takiego jak prowokacja. nie, nie istnieje. 45 letni facet wie co robi. jesli wydaje mu sie ze jest znany i dlatego bezkarny- to tym gorzej dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: absolutnie nie masz racji !!! 29.09.09, 21:19 >>Wiesz, istnieje coś takiego jak prowokacja. > nie, nie istnieje. No to jeszcze mało wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrvs Re: absolutnie nie masz racji !!! 29.09.09, 22:50 sesja miała być i była rozbierana, dziwne, że mama nie trzymała jej za rekę tak jak mama Judie Foster przy kręceniu Taksówkarza Odpowiedz Link Zgłoś
777newbetterfastersatan Re: absolutnie nie masz racji !!! 29.09.09, 22:37 Ten argument jest ciut wyżej od Lepperowskiego prostytutki nie można zgwałcić. Ociupeńkie ciut. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: absolutnie nie masz racji !!! 29.09.09, 20:37 Z uwagi na system prawny panujący w USA, wcale się nie dziwie, że unika tam rozprawy. Tam każdego można skazać za nic, bo dowody w sprawie nie są tam najważniejsze. Jak się kogoś chce skazać, to się skarze. A wysokość kar biorą z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
sramnablizniakow Re: absolutnie nie masz racji !!! 29.09.09, 20:44 Może nie mam racji, popatrz sobie na to zdjęcie. Czy ty pytałbyś się jej ile ma lat? info.kopp-verlag.de/uploads/RTEmagicC_Polanski-2.jpg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 znowu nie masz raci !!! 29.09.09, 21:18 czyżbyście mieli ludzie jakies problemy z myśleniem ??? Czy może powiem tak jesteście polskimi bezmózgowcami ??? ja znam takie zdjęcie wyborcza.pl/51,75475,7084987.html?i=0 ale to nie istotne jak wyglądała i jak sie zachowywała a z tego co wiadomo to jednak nie prowokowała polańskiego mało wcale nie chciała z nim przebywac i prosiła go o powrót do domu !!! Więc nie pisz farmazonów !!! Jak sam napisałem nie mam nic przeciwko sexu z nieletnią bo to jednak jest możliwe mimo że wbrew prawu, mam do tego ludzkie podejście jak widzisz, ale jak przeczytasz wersje jej zdażeń to widac ewidentnie że to gwałt !!! I matka wcale jej nie wystawiła to prawdopodobnie wpływ koleszków polańskiego którzy zaczeli manipulowac przy tej sprawie żeby go oczyścić !!! Mało tego w stosunku do polańskiego nie można zastosować żadnych regół załagodzenia wyroku bo ich nie było !!! Gdyby polański wyraził skruchę, przyznał się i zgłosił do sądu można by to było uznac za okoliczności łagodzące ale było zupełnie odwrotnie !!! W takim wypadku wyrok powinien być najsurowszy oskarżony manipulował i uciekał przez lata przed sprawiedliwością zero okoliczności łagodzących !!! Czy to takie tródne do zrozumienia ?? Czy chciałbys żeby teraz Polański upił i naszprycował prochami twoją córkę tak żeby uniemożliwic jej obronę i żeby miała problemy nawet z chodzeniem a potem wydym...ł ją w du... i dalej sobie kręcił filmy bez najmniejszej kary, bo jest znanym reżyserem bo nakręcił Pianistę itp... ???? Poj... ało Cie ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: znowu nie masz raci !!! 29.09.09, 21:27 Ciekawe tylko, że sama pokrzywdzona nie domaga się kary dla Polańskiego. Czy gdyby była ubezwłasnowolniona, zajęła by inne stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Re: znowu nie masz racji !!! 29.09.09, 21:36 widzisz nie potrzebnie wyciągasz wnioski bo robisz to nieudolnie i pochopnie !!! To że nie chciała kary dla polańskiego nie znaczy że te zdarzenia nie miały miejsca jedno wcale nie wyklucza drugiego ba jest to nawet logiczne. Polański jest znaną osobą jej matka obracała się w kręgu jego przyjacół itp. Po za tym sama pokrzywdzona wielokrotnie powtarxzała że przeżyła to jako nieprzyjemne zdarzenie dlatego nie chciała tak surowej kary !!! Poczytaj sobie jej przesłuchanie, które tu wielokronie było przytaczane na tym portalu !! Nie zmienia to jednak faktu, mimo że dziewczynka tak tego nie przeżyła traumatycznie, że Polański dokonał gwałtu !!! Proste jak jeba...nie !!! Moim zdanie koleś powinien pożądnie i przkładnie beknąć za to co zrobił i za to że uciekał tyle lat bezkarnie i mataczył jak zwykły złodziejaszek ZERO HONORU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: znowu nie masz racji !!! 29.09.09, 21:42 Właśnie dlatego, że Polański jest znanym człowiekiem, zachodzą tutaj duże wątpliwości. Po 30 latach to g... można wyjaśnić a znając popaprany system prawny w Stanach, zachodzi duże prawdopodobieństwo, że wsadza go do pierdla tylko dlatego, że jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Re: znowu nie masz racji !!! 29.09.09, 21:50 eba_k napisał: > Właśnie dlatego, że Polański jest znanym człowiekiem, zachodzą tutaj duże > wątpliwości. Po 30 latach to g... można wyjaśnić a znając popaprany system > prawny w Stanach, zachodzi duże prawdopodobieństwo, że wsadza go do pierdla > tylko dlatego, że jest Polakiem. Większych głupot nie słyszałem twierdzisz że jak się jest w stanach znanym człowiekiem to sie jest prześladowanym i ma sie surowsze wyroki ??!!! co za brednie !!! I że go wsadzą za to że jest polakiem jakiś rasizm ?? Wiesz zupełnie w stanach jest odwrotnie tam prawo jest szczególnie wyczulone na rasizm i antysemityzm więc co za banialuki piszesz !!! Człowieku weź zacznij myśleć zanim cos nabazgrzesz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: znowu nie masz racji !!! 29.09.09, 22:05 Demokracja w której nakłada się wielomilionowe kary na zwykłych obywateli. Demokracja w której wsadza się do pierdla ojców za mycie dzieci. Demokracja w której ława przysięgłych może wydać werdykt, całkowicie sprzeczny ze zdrowym rozsądkiem. Demokracja w której adwokat ma większy wpływ na rozprawę, aniżeli zebrane w sprawie dowody. Możesz sobie taką demokrację wsadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Przeinaczasz fakty !!! 29.09.09, 22:14 eba_k napisał: > Demokracja w której nakłada się wielomilionowe kary na zwykłych obywateli. > Demokracja w której wsadza się do pierdla ojców za mycie dzieci. Demokracja w > której ława przysięgłych może wydać werdykt, całkowicie sprzeczny ze zdrowym > rozsądkiem. Demokracja w której adwokat ma większy wpływ na rozprawę, aniżeli > zebrane w sprawie dowody. > > Możesz sobie taką demokrację wsadzić. Znowu nie masz racji, czy w USA skazuje sie ojców za to że myją dzieci ?? Zastanawiasz sie co piszesz ?? Wiesz z kąd takie mity sie biora ?? Baz przesady widze że w tej dyskusji biora głos ludzie którzy nie potrafią oddzielić prawdy od linii obrony oskarżonych itp. Przez co zbrodnia nie jest zbrodnią a wykręty stają się rzeczywistością... Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Przeinaczasz fakty !!! 29.09.09, 22:20 Wiesz gdzie ława przysięgłych ma linie obrony, jak chce kogoś wsadzić? Tylko chory system prawny, dopuszcza do takich sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Re: Przeinaczasz fakty !!! 29.09.09, 22:29 sorry ale już nie mam zamiaru już odpisywać, życze powodzenia i wymyślania coraz to nowych i absurdalnych wyjaśnień gwałtu... Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Przeinaczasz fakty !!! 29.09.09, 22:48 Widać jakie masz pojęcie o gwałcie. Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Re: Przeinaczasz fakty !!! 29.09.09, 23:00 widać za to że ty masz zerowe; gwałt to przymuszenie do wykonywania czynności bez twojej zgody, zwykle są to czynności seksualne, gwałtowi zazwyczaj towarzyszy pobicie bo ofiary próbują sie bronić, ale nie zawsze -w przypadku gdy ofiara jest zastraszona; to jest gwałt !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Przeinaczasz fakty !!! 29.09.09, 23:03 I masz dowody na to, że tego czynu właśnie, dopuścił się Polański? Weź mnie proszę nie osłabiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Re: Przeinaczasz fakty !!! 29.09.09, 23:12 chyba znaleźli jego sperme w jej dupie i ślady narkotyków w jej krwi... TO NIE SĄ DOWODY ? Jego nasienie samo sobie tam wskoczyło i sama sie naćpała w obecności zdrowego i tak szanowanego pana ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Przeinaczasz fakty zdn..!!! 29.09.09, 22:23 przestępstwo to przestępstwo a za to akurat każdy zwykły człowiek byłby ścigany po całych stanach bez wyjątku bo to jest nie przypadkowo przestępstwo federalne. Więc po co na siłę szukasz jakis bezsensownych wymówek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Przeinaczasz fakty zdn..!!! 29.09.09, 22:49 Sprawa mogła się odbyć na neutralnym gruncie. Dlaczego amerykański sąd się na to nie zgodził? Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Re: Przeinaczasz fakty zdn..!!! 29.09.09, 23:08 a może by tak wszystkie tego typu sprawy przenieść na neutralny grunt plemienia jebaków w centralnej afryce albo na filipiny tam dozwolone są stosunki i gwałty ze wszystkim co sie rusza i na drzewo nie spie... ??? A dlaczego amerykańscy podatnicy płacący na sądy i na swoje bezpieczeństwo mieli by sie zgodzic na takie absurdalne propozycje, CO ??!! Twierdzisz może że to dowód na złą wole amerykańskiego sądu ??? :O kur... zacznijcie myśleć bo mi wstyd jest za polske i ten POJE...ANY naród !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrvs Re: Przeinaczasz fakty zdn..!!! 29.09.09, 22:57 ciekawe w tym wszystkim jest to, że Woody Allen się wybronił, może był bardziej cwany, umiał sie lepiej zachować w ameryce jako amerykanin, no i jeden znany piosenkarz też uniknał wyroku mimo ża miał zarzuty(ale moze nic nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Przeinaczasz fakty zdn..!!! 29.09.09, 23:18 piotrvs napisał: > ciekawe w tym wszystkim jest to, że Woody Allen się wybronił, może > był bardziej cwany, umiał sie lepiej zachować w ameryce jako > amerykanin, no i jeden znany piosenkarz też uniknał wyroku mimo ża > miał zarzuty(ale moze nic nie było) +************ A mamuśka tej córuni tez uniknęła kary? Przecież ona powinna ponieść jak największą kare i co, i nic? Podwójna moralność jankesów. Ameryka pokazuje się w najgorszym świetle w świecie. OK. Polański tez ponosi winę i to wielka, jako dorosły mężczyzna, zdający sobie sprawę z następstw powinien odprawić mamuśkę stręczącą dziecko albo zawieść ja na komendę, a mimo tego tego nie zrobił, tylko zrobił użytek dla własnych przyjemności z okazji. Tja, co tu mówić. Sadze ze jest to pokazówka opadającego "imperium" by pokazać światu ostatnie ich podrygi. Totalny blamaż USA a przy tym i Polska się blamuje. --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Re: Przeinaczasz fakty zdn..!!! 29.09.09, 23:20 następny głupi mądrala ja pier.... !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Przeinaczasz fakty zdn..!!! 29.09.09, 23:26 darek334 napisał: > następny głupi mądrala ja pier.... !!!!!!!!!! ************ Ano bronisz twarzy twojego USA, kto do niego ma w świecie zaufanie? Nawet sami amerykanie nie maja a co wymagasz od nas Europejczyków? Jeden blamaż pogania drugim. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
porque Re: Przeinaczasz fakty zdn..!!! 30.09.09, 07:17 nie-tak napisała: > A mamuśka tej córuni tez uniknęła kary? Przecież ona powinna ponieść jak > największą kare i co, i nic? Podwójna moralność jankesów. > Ameryka pokazuje się w najgorszym świetle w świecie. A jak dziecko zgwalca w szkole lub na poza szkolnych zajeciach (np. lekcjach tanca), tez rodzic bedzie karany i to surowiej od oprawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Re: znowu nie masz raci !!! 29.09.09, 21:43 darek 334 - radze Ci zacznij dorabiac jako magik, bedziesz lepszy jak nostradamus Odpowiedz Link Zgłoś
darek334 Re: znowu nie masz raci !!! 29.09.09, 21:46 rozwin swoją iluzje bo niezbyt ja pojmuję co ma Nostradamus i jego psełdo przepowiednie do faktów a może masz problemy z czytaniem i pojmowaniem prostych spraw ?? Odpowiedz Link Zgłoś
suziszka Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:14 Pozwolę sobie zauważyć, że gdyby Polański tą dziewczynkę zgwałcił, potem zamordował i poćwiartował, to w Polsce według polskiego prawa już nic by mu za to nie groziło. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:24 Twierdzisz, że była niewinna dziewczynką? Na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
suziszka Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:27 Jesteś kretynem? Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:27 Twoje argumenty wręcz zwalają z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:29 Z pewnoscia Ty jestes, idz poczytaj Nasz Dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:15 wolalbym siedziec przy stole z tymi ludzmi ktorzy podpisali ten apel o jego uwolnienie niz siedziec przy stole z ta banda "lowcow pedofili" ktorzy juz dawno sie skompromitowali gloszac ze Sad w USA sie pomylil w sprawie pedofilii M.Jacksona. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:17 twurcapunktu napisał: > wolalbym siedziec przy stole z tymi ludzmi to chroń swój odbyt i pilnuj zawartości kieliszka. Bo możesz sie tęgo zdziwić. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:25 lubisz sobie o odbytach pogledzic :) paluszki tez tam sobie wkladasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 30.09.09, 07:04 indianski napisał: > lubisz sobie o odbytach pogledzic :) paluszki tez tam sobie wkladasz ? e, ja nie. Z takimi rzeczami to do Biedronia, nie do mnie :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
opornik4 Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 30.09.09, 06:23 twurcapunktu napisał: > wolalbym siedziec przy stole z tymi ludzmi ktorzy podpisali ten apel o > jego uwolnienie niz siedziec przy stole z ta banda "lowcow pedofili" > ktorzy juz dawno sie skompromitowali gloszac ze Sad w USA sie pomylil w > sprawie pedofilii M.Jacksona. W sprawie księży oskarżanych - przez te same Sądy - też masz identyczne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gall.anonim.pn Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:16 Ciekawe czy identyczną opinię Tornatore ma na przykład w stosunku do Priebkego: pl.wikipedia.org/wiki/Erich_Priebke Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:17 Wykastrowac Cie lopata... Odpowiedz Link Zgłoś
felippee Ciekawe 29.09.09, 20:19 Ciekawe ilu z was świętych obrońców moralności by "pyknęło" taką trzynastkę jakby tylko mieli taką możliwość... Większość władców i papieży i biskupów w średniowieczu trzepało trzynastki i młodsze aż się kurzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Ciekawe 29.09.09, 20:26 Św. Jadwiga miała skończone 12 kiedy Jagiełło zaczął pracować nad potomkiem. Zaznaczam, ze stało się to wtedy kiedy dorosła. Ze zdjęć wynika, że Polański mógł się rąbnąć :) Choć z drugiej strony, jak chcesz pieprzyć to najpierw sprawdź kogo pieprzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarkoc Re: Ciekawe 29.09.09, 20:53 historyk amator, stawia tezę bez argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
felippee Re: Ciekawe 29.09.09, 21:05 waldemarkoc napisał: > historyk amator, > stawia tezę bez argumentów Dyskutant amator. Kontestuje tezę argumentem ad personam. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Re:winny 29.09.09, 21:44 trzepalem trzynastke,ale pozniej mialem urodziny i trzepalem czternastke a na powaznie to Roman nie potrafil sie opanowac i jak kazdy zwyrodnialec powinien byc traktowany Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Re:winny 29.09.09, 21:50 cezar85 napisał: > trzepalem trzynastke,ale pozniej mialem urodziny i trzepalem czternastke a na > powaznie to Roman nie potrafil sie opanowac i jak kazdy zwyrodnialec powinien > byc traktowany zapomniales dodac "jo" Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:19 Wydaje mi się że gdy facet dałby wszystko żeby dziewczyna była starsza niż się okazała to nie mamy do czynienia z pedofilią. Zwłaszcza w przypadku Polańskiego który jakoś nigdy wcześniej ani później takich skłonności nie przejawiał Odpowiedz Link Zgłoś
konikoni Nastassja Kinski 29.09.09, 21:11 była "przyjaciółką" Polańskiego w wieku 15 lat, widać ten przedział wiekowy nie jest jednak mu obcy Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Re: Nastassja Kinski 29.09.09, 21:51 konikoni napisał: > była "przyjaciółką" Polańskiego w wieku 15 lat, widać ten przedział wiekowy nie > jest jednak mu obcy jestes pewien ze nie chcialbys miec takiej przyjaciolki? Odpowiedz Link Zgłoś
bytnica ciekawe o czym to Pedofilanski gadal z 15-latka ;) 30.09.09, 01:22 Taak, to byla burza mozgow dwoch poteg intelektualnych ;))) Nastasia Kilski opowiadala mu o swoich przyjaciolkach w szkole, z ktora z nich sie dzisiaj poklocila, a Pie...nski pytal kiedy miala miesiaczke i tlumaczyl technike zapinania od tylca w perskie oko. Prawdziwa biesiada intelektualna na poziomie zwyrodnialego narkopedofila. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
opornik4 Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 30.09.09, 06:30 ratyzbona napisała: > Zwłaszcza w przypadku > Polańskiego który jakoś nigdy wcześniej ani później takich skłonności nie > przejawiał Jak to nie. Zawsze "kochał" lolitki, tyle, że troszkę starsze. Przyznał to Zanussi w programie M.Olejnik: "Ja widziałem, że on był zainteresowany młodymi dziewczynami. Chciał być Pigmalionem, chciał dla nich stworzyć świat, który na pewno byłby ładny świat który nie byłby brudny" "Ciekawe" tworzenie czystego świata, biorąc pod uwagę seksualne upodobania gościa: oszołomienie smarkuli - a później do buzi, albo w kakauko. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 30.09.09, 10:05 ratyzbona napisała: > Wydaje mi się że gdy facet dałby wszystko żeby dziewczyna była starsza niż się > okazała to nie mamy do czynienia z pedofilią. Zwłaszcza w przypadku > Polańskiego który jakoś nigdy wcześniej ani później takich skłonności nie > przejawiał Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa pewnie go nie skaża, ale musi stanąc przed 29.09.09, 20:19 trybunalem, żeby dac nauczke innym. Odpowiedz Link Zgłoś
mwitasz Polański nie był pierwszy 29.09.09, 20:20 Chwila, chwila. Sama "ofiara" przyznała, że nie był to jej pierwszy stosunek. I na pewno nie ostatni przed 18-tką. Czyli może należałoby skazać również kilkadziesiąt innych osób? To byłaby SPRAWIEDLIWOŚĆ! Inaczaj obrońcy moralności nie odniosą pełnego zwycięstwa! Do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:22 ,,czy jest osobne prawo dla artystow i dla calej reszty ludzi?,,,,jak dodat w POLSCE TYLKO KOSCIOL JEST PONAD PRAWEM,, MOZE POLANSKI BEDZIE "MNICHA" UDAWAL Odpowiedz Link Zgłoś
sorc108 Z 13-latką to już nie jest wcale pedofilia 29.09.09, 20:22 Pedofilia to: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym Odpowiedz Link Zgłoś
4v czasem może być 29.09.09, 20:25 jak to jest jakaś późno dojrzewająca 13-latka. ta oczywiście nie była. więc jedynie - kontakt płciowy z osobą małoletnią. podły czyn. ale nie pedofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:23 Ciekawe, że gdy dokonywano ekstradycji z USA do Niemiec Demaniuka (słynnego Iwana Groźnego) to nikt nie zająknął się na temat jego stanu zdrowia, wieku i lat, które upłynęły od zakończenia wojny. A tu nagle taka akcja "oszczędźmy mu cierpienia", "w tym wieku", etc, etc. Dowodzi to jedynie jakim bagnem jest ta "elita filmowa". NIe jestem przeciwko ułaskawieniu Polańskiego. Minęło wiele lat, a sama sprawa też jest dyskusyjna (skąd wzięła się 13-latka na imprezie w domu Nicolsona?). Ale uważam, że Polański powinien zostać wydany Amerykanom, osądzony (bo nie zapominajmy, że proces do dziś się nie odbył i tak naprawdę nie można 100% stwierdzić jaka była prawda), skazany bądź uniewinniony. A dopiero potem można zastanawiać się czy powinien siedzieć w w więzieniu, czy należy go ułaskawić, etc. ---------------------------------------------------------------- Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Mark Twain Odpowiedz Link Zgłoś
baldur.von.schirach Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:23 Ciekawe, że jak Lepper śmiał się pytając jak można zgwałcić prostytutkę, to autorytety i media wyły z oburzenia. Teraz nagle okazuje się, że można zgwałcić prostytutkę, nawet 13 letnią ( vide pan Zanussi) i nie ma powodu do oburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:29 baldur.von.schirach napisał: Ciekawe, że jak Lepper śmiał się pytając jak można zgwałcić prostytutkę, to autorytety i media wyły z oburzenia. Teraz nagle okazuje się, że można zgwałcić prostytutkę, nawet 13 letnią ( vide pan Zanussi) i nie ma powodu do oburzenia. Co do tej mendy Zanussiego to mam nadzieję, że do końca swoich nędznych dni nie wyjdzie z sądu i że prawnicy tej dziewczyny zedrą z niego ostatnią koszulę. Nigdy tego nędznego karierowicza nie szanowałem, ale teraz potwierdził, że jest gnojkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrvs Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 23:08 ale kompleksy, musisz wziąć głeboki oddech zanim coś napiszesz grodek :-) też mi się nie podobało co powiedział pan Zanussi, ale kto wie, gdzie leży prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Co na to stowarzyszenie do walki z nieletnimi 29.09.09, 20:24 puszczalskimi? Odpowiedz Link Zgłoś
4v tu nie było pedofilii 29.09.09, 20:24 dziewczyna wyglądała na starszą, więc nie było pedofilii, był tylko kontakt z osobą małoletnią. mnie tylko dziwi, że wszyscy tak chętnie wyżywają się na biednym artyście i jego kontaktach z małymi dziwkami sprzed lat... a nikt nie zwraca uwagę na prawdziwe siedliska pedofilii: 1. rodziny (w co 10-tej dochodzi do molestowania). 2. naturystów (tych, którzy to uprawiają z dziećmi). to są święte krowy niby, tak jak choćby niektórzy duchowni? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: tu nie było pedofilii 29.09.09, 20:27 naturystow :)))) i mamusiek kapiacych niemowlaki bez pamperssow :P Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: tu nie było pedofilii 29.09.09, 20:33 moze masz za małą wyobraznie by pojąć, ile wsrod naturystów jest ludzi traktujących to jako "wentyl bezpieczenstwa" dla swojej pedofilii. to jest podobne dzialanie, jak "pojde na ksiedza, bede mial wiecej chlopakow wokolo" w przypadku homoseksualisty. co do mamusiek, to byś się zdziwił, ile kobiet traktuje swoje dzieci jako obiekt seksualny.... że o ojcach nie wspomnę. zwłaszcza ojcach dorastających dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: tu nie było pedofilii 29.09.09, 20:38 Chyba też nikt nie bierze pod uwage faktu, że są mamusie dla których sprzedanie córki w zamian za jakieś korzyści (np. poprzez podsunięcie małolaty w łapy bogatego faceta, żeby go albo szantażoewac, albo wykorzystać jako drabinę do kariery) jest normą. To się baaardzo często dzieje też w Polsce. Wystarczy przewieźć się po klubach pełnych celebrytów. Znajdziesz tam też tabuny takich Samant, nierzadko pod dyskretną kontrolą mamuś. Odpowiedz Link Zgłoś
test1410 Re: tu nie było pedofilii 29.09.09, 21:46 nagość jest normalna* (raczej nie urodziłeś się w ubraniu) *) patrz kraje skandynawskie, Niemcy (i inne zachodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: tu nie było pedofilii 29.09.09, 23:05 no cóż, nagość ma tę "wadę" że seksualnie pobudza. a jeśli pobudza widok nagiego dziecka, to chyba jest coś nie w porządku prawda? jeśli zdjęć nagich dzieci nie można mieć na wideo czy komputerze, to czemu można mieć te widoki "na żywo"? dualizm moralny jak w przypadku papierosów i marihuany.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrvs Re: tu nie było pedofilii 29.09.09, 23:11 4v napisał: nikt nie zwraca uwagę na prawdziwe > siedliska pedofilii: > 2. naturystów (tych, którzy to uprawiają z dziećmi). nielegalnych tłumaczy napisów do filmów, którzy maja powiązania z cyklistami Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Najśmieszniejsze jest to 30.09.09, 09:06 że we Włoszech można od 13 lat uprawiac sex!! hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Widzę że cepy i widły coraz bardzie idą w ruch 29.09.09, 20:28 Widzę że tłumy ulicznych "sędziów" już biorą sprawę w swoje łapska. Pochodnie i widły idą w ruch! Odpowiedz Link Zgłoś
sears31 W USA jest prawo i czy ktos jest zydem czy eskim 29.09.09, 20:30 W USA jest prawo i czy ktos jest zydem czy eskimosem nie jest to istotne... prawo w USA jest respektowane rowno wobec wszystkich...teraz widzimy kto jest z uniewinieniem Romana P i to sie cwali ale po uniewinieniu Romana P. wszyscy pedofile beda uniewinieni..he...marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: W USA jest prawo i czy ktos jest zydem czy 29.09.09, 20:33 Ale w USA istnieje też "common law" i tradycja szanowania ugody procesowej. W tym wypadku nie została ona zachowana, Polański obawiał się procesu, który będzie farsą. Nie pochwalam, ale zastanawiam sie ilu z tych głośno potępiających samemu chętnie by posunęło napaloną dzierlatkę (nie mówię tu o pedofilii, bo w tym przypadku nie ma o niej mowy), jakby tylko nikt nie widział i jakby się nie wydało. Odpowiedz Link Zgłoś
sears31 Re: W USA jest prawo i czy ktos jest zydem czy 29.09.09, 21:10 masz racje ale jest prawo i trzeba je przestrzegac...ja sam lubie mlode dziewczyny ktore sa juz fizycznie kobietami(nie mowie o dzieciach) ale tu w USA mozna podrywac dziewczyne ktora ma wiecej jak 18-cie lat...a Polsce mozna od 15 lat...przestrzegajac prawo spimy spokojnie...facet ktory lubi dziewczyny ktore maja mniej jak 18 w USA jest pedofilem i musi byc ukarany czy ktos chce czy nie...jestes kierowca auta i na czerwonych swiatlach stajesz prawda??takie jest prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: W USA jest prawo i czy ktos jest zydem czy 29.09.09, 23:45 > Nie pochwalam, ale zastanawiam sie ilu z tych głośno potępiających > samemu chętnie by posunęło napaloną dzierlatkę (nie mówię tu o > pedofilii, bo w tym przypadku nie ma o niej mowy), jakby tylko > nikt nie widział i jakby się nie wydało... Można też się zastanowić ilu chętnie by wzięło minigun'a albo wyrzutnię rakiet, wyszło na ulicę i zaczęło z nich "walić do wszystkiego co się rusza". Potem na bazie tego przykładu można dowodzić znikomą winę, ktogoś nie wyrżnął przecież całego miasta, a tylko np. swojego sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
czuly-wojtek Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:32 Nikt nie powinien pozostać bezkarny. NIKT. Bez wyjątków (!). Odpowiedz Link Zgłoś
deepshitdiver Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 22:30 czuly-wojtek napisał: > Nikt nie powinien pozostać bezkarny. NIKT. Bez wyjątków (!). To po co w europejskich systemach prawnych jest instytucja przedawnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 30.09.09, 11:03 deepshitdiver napisał: > czuly-wojtek napisał: > > > Nikt nie powinien pozostać bezkarny. NIKT. Bez wyjątków (!). > > To po co w europejskich systemach prawnych jest instytucja przedawnienia? Zeby teraz... ruscy twierdzili, ze Katyn to bylo dawno i nieprawda? I nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba Proponuję raczej: "osądzić sprawiedliwie" 29.09.09, 20:32 A to nie to samo. Ale najpierw trzeba rozumieć, że to nie igrzyska dla ludu, ale wymiar sprawiedliwości (a przynajmniej powinien być). Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:33 A kogo obchodzi opinia czegoś co się nazywa "włoskie stowarzyszenie do walki z pedofilią"? Jakie to ma znaczenie dla sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
kloda-wa Re: Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy s 29.09.09, 20:48 Kolega także libi pedofilskie figo fago ? Nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Stowarzyszenie do walki z pedofilią: Należy ska... 29.09.09, 20:35 Niezależne sądy niech wezmą sprawę w swoje ręce i przstańscie wreszcie o tym pie...ć.To tak jakby wybuchła trzecia wojna światowa.Tylko Polański pedofil.Już starczy do diaska.!! Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete Wykastrować pedofila 29.09.09, 20:36 Jak długo Polański trzymał usta na twojej waginie? - Kilka minut, a potem rozpoczął ze mną stosunek. Co to znaczy? - Wsadził penisa do mojej waginy. Czy miałaś z kimkolwiek stosunek seksualny przed 10 marca? - Tak, dwa razy. Co mówiłaś podczas stosunku? - Cały czas mówiłam: "Nie, przestań!", ale nie broniłam się, bo nikogo innego tam nie było i nie miałam dokąd iść. (...) Potem pytał: "Kiedy miałaś ostatni okres?". Powiedziałam, że nie pamiętam. Co potem? - Powiedział: "W takim razie nie będę w ciebie wchodził". Podniósł moje nogi i wszedł do mojego odbytu. Czy opierałaś się? - Troszkę, ale nie za bardzo, bo się go bałam. Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete Wykastrować pedofila II 29.09.09, 20:38 Co miałaś na sobie? - Byłam tylko owinięta ręcznikiem. Co stało się na kanapie? - Usiadł koło mnie i zapytał, czy czuję się dobrze. Powiedziałam: "Nie". Odpowiedział: "Ale poczujesz się lepiej". Ja na to: "Nie chcę, chce do domu". Co potem? - Pocałował mnie, mówiłam: "Nie" i "Odsuń się". Powiedział: "Zaraz zabiorę cię do domu". Co stało się potem? - Obniżył się i zaczął mnie pieścić. Co to znaczy? - To znaczy, ze obniżył się i położył usta na mojej waginie. Co wtedy robił? - Nie wiem, po prostu lizał. Chciało mi się płakać. Chciałam powiedzieć: "Nie, przestań", ale bałam się. Czy myślisz, że znajdowałaś się wtedy pod wpływem quaalude i alkoholu? - Tak. Dlaczego tak myślisz? - Kręciło mi się w głowie, niewyraźnie wszystko pamiętam. Miałam kłopoty z koordynacją, kiedy chodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
phemieh_tusk ___ Oszczedzic dzieciom cierpienia... ____ 29.09.09, 20:41 Jezeli ludziom starszym tak jak Polanski trzeba oszczedzic cierpienia, to o ilez bardziej trzeba cierpienia oszczedzac 13-letnim dzieciom? Zwlaszcza cierpienia wykorzystywania seksualnego, ktore owocuje skrzywieniem psychicznym i duchowym na cale zycie. Kazdy facet, ktory dopuszcza sie seksu z dziecmi, bez wzgledu czy chcialy czy nie, powinien podlegac surowej karze. Po to czlowiek ma rozum, zeby panowac nad swoim peni.sem a nie peni.sa zeby panowal nad rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ___ Oszczedzic dzieciom cierpienia... ____ 29.09.09, 20:45 Zacznij od mamusi, która wiedziała doskonale w co pakuje własną córkę. Anjelica Houston, będąc kobietą, co więcej, obciążając Polańskiego (sama chciała się wywinąć od sprawy narkotyków) wyraźnie powiedziała, ze "nikt nie wiedział ile ta mała miała lat"!!!! No cóż, ty przed seksem też każesz pokazać dowód osobisty?! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: ___ Oszczedzic dzieciom cierpienia... ____ 30.09.09, 10:15 To że Polański jest głupi (albo takiego udaje) nie zwalnia go od odpowiedzialności. Ja w "ciemnogrodzie" zwanym Polską wiedziałem w wieku 15 lat, że jak to się żartobliwie mówi "do szesnastki prokurator siedzi w majtkach", więc nie pie...l że 40 kilku letni Polański nie wiedział jakie jest prawo w Kaliforni. Tam do 18 roku życia seks z nieletnią jest formą gwałtu. Do tego dochodzi upojenie nieletniej alkoholem i naćpanie prochami (wszystko także zakazane). No i zeznania samej poszkodowanej. Jak komuś dowodów do postwienia zarzutów w sądzie jest jeszcze mało jest albo niedorozwinięty, albo sam ma problem z małoletnimi dziewczynami i odzywa się w nim solidaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś