funny5 30.09.09, 14:00 To ma byc walka z korupcja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-kub antypisowiec 30.09.09, 14:25 Przypominam że już wcześniejsze ustawy o grach losowych były pisane pod dyktando zorganizowanych grup przestępczych, które używają jednorękich bandytów i innych, do prania brudnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: antypisowiec 30.09.09, 14:55 oczywiście, ale wszyscy się na to godzą i jest dobrze póki są korzyści, widać kogoś koszyk piknikowy ominął i wszczął alarm Odpowiedz Link Zgłoś
the_qwert Super akcja CBA :-( 30.09.09, 16:31 CBA posiada dużą liczbę agentów, pełno kasy na swoją działalność, a taki jeden piszę donos na podstawie swojej fantazji. Pewnie wszystkich agentów wysłał do kręcenia filmów sensacyjnych i nie było komu badać sprawy. Żałosne... . Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Kartofel działa bez planu 30.09.09, 18:58 Lech Kaczyński stawia rozmowę z politykami w tej sprawie ponad wcześniej zaplanowane spotkania. Jak wiadomo od Kownackiego Kartofel działa bez planu, więc nietrudno mu mieć w kuprze wcześniej zaplanowane spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks najbardziej przesiakniety korupcja akt prawny 30.09.09, 20:14 to konkordat. a te marne pol miliarda o ktorym tu mowimy to nawet nie jest ulamek sumy, ktora panstwo polskie traci co roku na utrzymanie watykanskich okupantow. Odpowiedz Link Zgłoś
hyakinthos Re: najbardziej przesiakniety korupcja akt prawny 30.09.09, 22:46 Swieta (:-)) pradwda. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Głąby z CBA 30.09.09, 20:15 To oni mieli zwalczać korupcję a zamiast to robić składają zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Toć to obłęd. Jeszcze raz udowodnili, że nie są w stanie wykryć prawdziwej korupcji. Jak sami nie zbajerują jakiejś laski i nie wcisną jej kasy to prawdziwych przekrętów nie ustalą. Pomagam i odsyłam do doniesień prasowych o spółce utworzonej za czasów Kaczyńskiego w Warszawie, która przejadła 2 miliony złotych z podatków obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Głąby z CBA 30.09.09, 20:17 Witam w Afryce.Do reszty swiata ci daleko.Przykre ale prawdziwe.Witaj wiec w najwiekszym zadupiu swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Głąby z CBA 30.09.09, 20:30 Wajndzik!!! Shut up & fuck out to the deepest hole(do najglebszej dziury). Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: CBA: Nowelizacja ustawy o grach hazardowych g 30.09.09, 14:26 Funnyfive-odechciewa się czytać jakże wartościowych komentarzy bo tówj byle jaki jest zawsze pierwszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
east5 Re: CBA: Nowelizacja ustawy o grach hazardowych g 30.09.09, 14:48 Wyjaśnić trzeba wiodącą role w tym projekcie czołowych polityków sejmowej "lewicy"...Był taki lobbing ,że świat nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: w interes państwa godzi istnienie kaczego CBA 30.09.09, 16:27 w interes państwa godzi istnienie kaczego CBA ********************* w interes państwa to nie, ale w interes PełO (a to nie jest to samo), dlatego PełO chce je zlikwidować ... Odpowiedz Link Zgłoś
kvg_forum CBA: Nowelizacja ustawy o grach hazardowych god... 30.09.09, 15:07 Dziwna sprawa. Oczywiscie CBA ma do tego prawo, jak kazdy podmiot prawny wnaszym kraju. Ale... 1. CBA jest (teoretycznie) niezalezna od politykow agencja do walki z korupcja. Co to jest :"zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa"? Wiec albo maja dowody i zawiadamiaja wskazujac kto, ile dostal i od kogo, albo niech siedza cicho. Podejrzenia co do korupcji mozna miec co do drugiej z ustaw. To raczej wyglada na jekas zagrywke polityczna. 2. Ustawe czytalo (lub raczej powinno przeczytac) kilkuset parlamentarzystow i nie zauwazyli nic nie wlasciwego. Czyzby wszyscy dostali w lape? Wlacznie z p. Wassermnnem. 3. W sprawie Rywina byly dwa istotne aspekty: - Rywin obiecywal wplyw na ksztalt ustawy w zamian za pieniadze dla SLD (słynne nagranie). - Slowa "i czasopisma" zostaly usuniete z tekstu projektu bezprawnie (poza obradami komisji i bez jej wiedzy). W tej sprawie na razie nie ma mowy o podobnym scenariuszu. Nie ma tez zadnych dowodow. Nie jestem prawnikiem, ale chyba slowa "To może przebić aferę Rywina" mozna zaklasyfikowac jako pomowienie czlonkow komisji. Panie Wassermann prosze o wykazanie sie odrobina honoru publicznie przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: CBA: Nowelizacja ustawy o grach hazardowych g 30.09.09, 17:38 mnie sie wydaje, ze chodzi o to zeby komus ubrudzic lapy. bez zadnych dowodow i nie konkretnej osobie, ale grupie osob, ktore sa dla kogos niewygodne. nikomu nikt nic nie udowodni, ale bedzie jakies domniemanie. smrod zostanie. i o to chyba w tym wszystkim chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio CBA sprawdza ustawy? myślę inaczej 30.09.09, 17:49 PiS ma swojego kabla dywersanta wśród Tuskowych ludzi, PiS jest skłonny do udupienia państwa Polskiego aby osiagnąć swój cel Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: CBA sprawdza ustawy? myślę inaczej 30.09.09, 17:51 swoj cel ? no wlasnie. jaki to jest cel ? bo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Co chce tym przykryć CBA? 30.09.09, 15:07 W jaką aferę znów są zamieszani? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: niemożliwe!! korupcja i PO?? :))) 30.09.09, 15:17 Niemożliwe!! CBA i PiS?? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: niemożliwe!! korupcja i PO?? :))) 30.09.09, 16:32 awe napisał: > niemożliwe!! korupcja i PO?? :))) **************** dlaczego niemożliwe, już się zdażało ... Odpowiedz Link Zgłoś
radocha1 Re: niemożliwe!! korupcja i PO?? :))) 30.09.09, 17:40 awe napisał: > > niemożliwe!! korupcja i PO nie zauważyłeś, że chodzi o projekt ustawy???? Tym się zajmuje KOMISJA PARLAMENTARNA. Nie rząd czy jedna partia... Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Ostatnio ustawę robił Jaskiernia, Chlebowski 30.09.09, 15:14 i zdaje sie Krzaklewskiemu coś tam skapło. Odpowiedz Link Zgłoś
bond.jamesbond1 Skandalem jest nie uregulowanie kwestii 30.09.09, 15:15 hazardu internetowego. Udawanie, że taka kwestia nie istnieje jest przestępczą głupotą. Albo pozwolić ludziom puszczać kasę w necie i pobierać z tego tytułu podatki (wzorców jest sporo w Europie i nie tylko), albo po prostu cały proceder zalegalizować i dać mu spokój (tak zrobili np. w Wielkiej Brytanii). Bo w tej chwili 100.000 (a może i więcej) Polaków jest de facto przestępcami. Uprawiają nielegalny w Polsce hazard on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Lody smietankowe,hazardowe........ 30.09.09, 15:33 stoczniowe to specjalnosc rzadzacych.Nachapac sie i zerwac. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio wy PiSzboki tylko o lodach 30.09.09, 15:41 stocznie to robota PiS i czerwonych bolszewików z solidarnosci, tylko ze takiego matoła jak ty od robienia loda to przerasta zrozumienie tego Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: wy PiSzboki tylko o lodach 30.09.09, 16:36 czarny-misio napisał: > stocznie to robota PiS i czerwonych bolszewików z solidarnosci, > tylko ze takiego matoła jak ty od robienia loda to przerasta > zrozumienie tego **************** idź do lekarza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: wy PiSzboki tylko o lodach 30.09.09, 17:33 > idź do lekarza !!! lekarz też robi loda?! Skąd wy takie rzeczy wiecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio Re: wy PiSzboki tylko o lodach 30.09.09, 17:37 do tego co robi wam loda? nie dzieki jestem hetero bolszewiku Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 No cóż esbeku. Posłowie PiS jak widać też się 30.09.09, 16:11 najedli tych lodów, bo nie głosowali przeciwko ustawie, więc czemu ich nie uwzględniłeś w swojej wyliczance?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: No cóż esbeku. Posłowie PiS jak widać też się 30.09.09, 17:43 g... sie najedli. oni glosowali za ustawa bo sa umyslowo sprawni inaczej. jedyne lody na jakie sa w stanie sie zalapac to wyludzenie od panstwa 300 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Państwo będzie mniej kraść? Ojej 30.09.09, 15:43 Mnie interesują moje interesy a nie państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 To sobie rób 30.09.09, 19:09 do three-gun-max : interesy ale jesteś w państwie . A państwo to nie rzecz dowolna, czyli możesz je miec albo nie . Ty musisz być w państwie a państwo ma nad tobą władzę . Więc państwo może ci to ... albo tamto .... i trzeba z tym się pogodzić . Państwo to aparat przymusu ale w interesie nas wszystkich jako społeczności chociaż niekoniecznie w interesie three-gun-maxa . Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: co za bzdety 30.09.09, 22:58 angrusz1 napisał: > Ty musisz być w państwie a państwo ma nad tobą władzę . Więc państwo > może ci to ... albo tamto .... i trzeba z tym się pogodzić . To może od razu "pańszczyzna"? Pierniczysz jak jakiś komuch chcący zniewolić innych w imię idei. Ciekawe jak może byc "państwo...w interesie wszystkich...niekoniecznie w interesie three-gun maxa"? Logikę przerabiałeś kiedyś? A. Odpowiedz Link Zgłoś
4dick to... 30.09.09, 15:53 Donaldinio 'Kochajmy sie wszyscy' Tusk tez byl kobieta? G.Wniana napisala: 'CBA wysłało list do premier, prezydenta, Sejm i Senat ws. ustawy o (...)' Nie bede juz pytala o to, co Sejm i Senat w dopelniaczu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Kolejny sukces CBA:):):). 30.09.09, 16:06 Przepraszam bardzo, ale czy po to łożymy rocznie w sumie olbrzymie kwoty na utrzymanie tej instytucji by zajmowało sie rozsyłaniem listów otwartych w sprawie prawdopdobienstwa korupcji? To jakaś paranoja jest? Albo coś wiedzą mają dowody i wtedy działają, prowadzą śledztwo ,dostarczają dowodów itd. A takie ogólne przestrogi to można wygłaszać o co drugiej ustawie bo zawsze ktoś coś traci ,ktoś zyskuje i CBA do tego zupełnie niepotrzebne. No chyba , że chodzi o to by dać różnym Wassermanom okazję do wygłaszenia głupawych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad CBA ostrzega z wyprzedzeniem - brawo! 30.09.09, 17:13 Czyli najpierw czekamy na uchwalenie takiej ustawy, a dopiero potem reagujemy? Bo urzędnicy i wszelkie służby powinny być powolne i nieudolne, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: CBA ostrzega z wyprzedzeniem - brawo! 30.09.09, 17:51 A co to do cholery sejm to stado bezmyślnych baranów jest? Być może po części i tym z prawej potrzebne są wytyczne ale od tego też nie jest CBA. Jeśli CBA ma dowody to działa w sposób przwidziany w ustawie o jej powołaniu a jeśli nie to siedzi cicho i nie smrodzi bez sensu. To kolejny wybryk Kamińskiego i szczerze mówiąc dziwię się , że Tusk to jeszcze toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: CBA ostrzega z wyprzedzeniem - brawo! 30.09.09, 21:34 W Sejmie większość to PO i PSL, a to ludzie z ich partii tworzą rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: CBA ostrzega z wyprzedzeniem - brawo! 30.09.09, 22:05 Tak to już jest , że ci co wygrali wybory tworzą rząd i mają decydujący wpływ na tworzenie prawa. Może Ci się to podobać lub nie, ale to fakt. A instytycje państwowe jak CBA maja robić swoje a nie bawić się w recenzowanie toku prac rządu i udzielanie przestróg parlamentarzystom. To wszystko w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jeżeli ustawa sprzeczna jest z prawem wyższego 30.09.09, 16:08 rzędu albo też jest wynikiem korupcji, to odpowiada za nią zarówno rząd jak i posłowie, którzy głosowali za jej uchwaleniem. I nie ma zmiłuj się, bo albo poseł jest odpowiedzialną jednostką, albo matołem, który podnosi łapę do góry, bo inni też to robią. Tak więc albo zarzuty CBA są bezpodstawne, albo czekają nas przyspieszone wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Jeżeli ustawa sprzeczna jest z prawem wyższeg 30.09.09, 16:14 Ale rzecz w tym, że ustawa nawet nie weszła jeszcze pod obrady sejmu. Jest w trakcie uzgodnien miedzyresortowych jak słyszę. Więc bezsens takiego wystapienia CBA jest chyba oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jeżeli ustawa sprzeczna jest z prawem wyższeg 30.09.09, 17:16 Ale już została przyjęta przez Rząd, rozumiesz?... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Jeżeli ustawa sprzeczna jest z prawem wyższeg 30.09.09, 17:43 Rozumiem. A czy Ty rozumiesz , że CBA została powolana do ścigania korupcji a nie recenzowania trybu prac rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jeżeli ustawa sprzeczna jest z prawem wyższeg 30.09.09, 21:36 Toteż sygnalizuje podejrzenie korupcji jeszcze przed uchwaleniem ustawy. Jak wiesz przyłapanie na gorącym uczynku w wypadku tego przestępstwa nie jest łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Jeżeli ustawa sprzeczna jest z prawem wyższeg 30.09.09, 21:56 Od syganlizowania możliwosci korupcji to my mamy całe stado dziennikarzy śledczych. I nie musimy płacić na ich utrzymanie setek milionów rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Jeżeli ustawa sprzeczna jest z prawem wyższeg 30.09.09, 21:08 czy ktoś wątpi że wiekszość posłów to matoły a reszta to cwaniaki? jeśli głosują tak jak im każe szefostwo partii - to chyba jednak przewage maja matoły ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Afera Rywina bis? CBA donosi o nieprawidłowości... 30.09.09, 16:19 Tak se myślę: CBA już wie, że razem ze swoim głównym amantem pięknym p. Tomkiem wyłożyło się fatalnie w sprawie pięknej Ołeny i gorączkowo produkuje dowody, jakie to ono jest państwowotwórcze. Nie każda, niestety, jest taka kochliwa, jak pani S.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Afera Rywina bis? CBA donosi ws. nowej ustawy o... 30.09.09, 16:44 Ten bohaterski czyn CBA daje panu prez. okazję do wykazania się czujnością, troską o stan państwa, zwalczaniem korupcji bedącej główną cechą III RP i bezkopromisową walką o Prawo i Sprawiedliwość. Brawo, Kamiński! Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Wysoko opodatkować wygrane! 30.09.09, 16:45 Wszystkie wygrane powinny byc wysoko opodatkowane. Przy dzisiejszym podatku dochodowym, najwyższe nawet 60%!!! Za to podatek dochodowy powinien byc bardzo niski. Za uczciwą pracę nie powinno się karać. Podatek powinien byc w cenie kupowanych artykułów i usług. Ten kto konsumuje niech płaci a kto inwestuje nie. Znieść podatek Belki! To był populistyczny gest wobec tych co nie pracują a chcą dobrze żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Ja też jestem zbulwersowany... 30.09.09, 16:53 Ja też jestem zbulwersowany tym jak kiepskiego mamy prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Lodziarnia 30.09.09, 17:03 Coś takiego fałszywego jest w tej całej aferze. Jak grzyby po deszczu wyrastają "salony" gier. Klientów tam na lekarstwo, czyli są to zwykłe pralnie brudnych pieniędzy. Cały ten boom "inwestycyjny" zaczął się pół roku temu i dlatego uważam, że jest coś na rzeczy z tą aferą. Przypominam wyborcom nieudaczników, że afera Rywina też dotyczyła ustawy, która nigdy nie weszła w życie i nikt nikomu nie udowodnił dawanie łapówek. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad A więc to chodzi o pranie brudnych pieniędzy! 30.09.09, 17:15 Nie wiedziałam! A byłam bardzo zdziwiona, że tak dużo ich powstaje... Również w okolicach, gdzie niewielu jest chętnych do gry. U mnie na przystanku są już 3 takie punkty, a widzę tam (przez szyby oczywiście:) od czasu do czasu łącznie ze 2-3 osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: A więc to chodzi o pranie brudnych pieniędzy! 30.09.09, 18:02 > U mnie na przystanku są już 3 jak masz jeden sklep w .... to i 3 automaty się muszą zmieścić. Tak to jest, jeden sklep, jedynym centum kulturalnym ;) > (przez szyby oczywiście:) nie bój się kobieto, to nie diabeł, a i ksiądz pewni polał wodą, więc nie możesz nawet dotknąć, nie ugryzie :DF Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: A więc to chodzi o pranie brudnych pieniędzy! 30.09.09, 21:31 Trzy po trzy automaty i zazwyczaj puste...:) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: A więc to chodzi o pranie brudnych pieniędzy! 30.09.09, 18:04 No popatrz. Granda w biały dzień , gołym okiem widoczna a CBA zamiast ścigać, zamykać, dostarczć dowody, drani w skarpetkach puszczać listy otwarte wypisuje. No to po kiego grzyba mi taka służba? Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Lodziarnia 30.09.09, 17:48 przypominasz wyborcom nieudacznikow ? jako kto ? wyborca udacznikow ? z aroganckiego tonu wnioskuje, ze glosowalo sie na PiS, a wiec rowniez jestes wyborca nieudacznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
inwinoveritas Afera Rywina ? 30.09.09, 17:05 Afera Rywina? Facet poszedł siedzieć za wątpliwą propozycję. A taki Lewandowski fałszował dokumenty, a sędzia uznał, ze miał prawo do "pomyłki". Ale skutków "pomyłki" nie kazał naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad By żyło się lepiej 30.09.09, 17:10 Swoim (czyt. przestępcom, przekrętasom itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: By żyło się lepiej 30.09.09, 17:55 Nie wstydzisz się ani trochę tych idiotyzmów? Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: By żyło się lepiej 30.09.09, 21:09 anwad napisała: > Swoim (czyt. przestępcom, przekrętasom itp.). To niezłych masz kumpli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: By żyło się lepiej 30.09.09, 23:49 anwad napisała: > Nie jestem z PO...:) Nic takiego nie twierdziłem. Zresztą nie wiem, czy by cię przyjęli skoro za swoich uważasz przestępców. :) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Czymże jesteś zbulwersowany preyzdenciku? 30.09.09, 17:17 Aferą wymyśloną przez psiarnię za twoją wiedzą i zgodą na potrzeby kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Czymże jesteś zbulwersowany preyzdenciku? 30.09.09, 17:28 no i CBA dało ciała, nie będzie można rozkochać jakiejś osoby w agencie, bo już sprawa nagłośniona. Teraz wszystkie sznurki zostaną ucięte i nie doprowadzą już do nikogo :( Gupki w CBA pracują a nie agenci, przed zebraniem dowodów chwalą się prezydentowi - znów wyjdzie na debila, bo nic nie znajdą! Odpowiedz Link Zgłoś
luu-zak Re: Czymże jesteś zbulwersowany preyzdenciku? 30.09.09, 17:54 A słyszałeś kiedyś o działaniu prewencyjnym? Uważasz, że lepiej niech za NASZE pieniądze banda matołów i kilku malwersantów obraduje i uchwala wadliwą ustawę - a później niech może zajmuje się nią trybunał konstytucyjny...? Nie mam zdania o CBA, czy są dobrzy, czy są źli. Korupcję na tak wysokim szczeblu trochę trudno udowodnić... Uważam, że w tym przypadku zrobili dobrze. Nam szanowny rząd chce zafundować podwyżkę podatku dochodowego i akcyz wszelkich, a jednocześnie akceptują ustawę, która zwalnia z podatku pralki pieniędzy...! A pomyśleć, że na nich głosowałem...:( Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Czymże jesteś zbulwersowany preyzdenciku? 30.09.09, 17:56 > A słyszałeś kiedyś o działaniu prewencyjnym? prewencyjnie dali dooopy, nic więcej, teraz ci co kręcili wał zniknął! Jak pan ZERO w PE. Tyle to dało! > Uważam, że w tym przypadku zrobili dobrze. to tak samo jak jechanie radiowozu na sygnale do złodzieja ;) Dalej tłumaczyć?! ZROBILI ŹLE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luu-zak Re: Czymże jesteś zbulwersowany preyzdenciku? 30.09.09, 21:10 Tłumaczyć możesz... Ja i tak uważam, że taktykę postępowania w tej sprawie planowali i realizowali fachowcy. No może nie tacy dobrzy, jak znawcy wszelkich kanonów prawa,eksperci od organów ścigania, których mam czasem zaszczyt czytać na forach internetowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Czymże jesteś zbulwersowany preyzdenciku? 30.09.09, 17:49 eeee nie. lechu jest zbulwersowany wszystkim. to po prostu taka osobowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Afera Rywina bis? CBA donosi ws. nowej ustawy o... 30.09.09, 17:33 500 milionow straty,,!!i za co kaczynski bedzie "malpki" kupowal ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-happy E-papieros, elektroniczny papieros 30.09.09, 17:46 E-papieros, elektroniczny papieros. Rządowa Komisja Zdrowia już nad nim pracuje. Zapewne pozytywnie zmotywowani przez lobby gum i plastrów Nikorette, potężne koncerny tytoniowe zakażą tego wynalazku. Nie będzie ważne, że dzięki temu urządzeniu można rozstać się z paleniem tytoniu i zaoszczędzić sobie i bliskim zdrowia. Liczyć będzie się kasa, bo tylko to motywuje rządzących. A w głębokim poważaniu mają zdrowie obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: E-papieros, elektroniczny papieros 30.09.09, 17:57 > E-papieros, elektroniczny papieros. R tu bym też poszukał, bo jak nic wychodzi na wałek. PS, nie wiecie gdzie można takie fajki upić w Warszawie (E-papieros)???? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 CIekawe czy znów w roli głównej będzie AGORA 30.09.09, 18:06 Pamiętamy że michnikowi się o taśmach "przypomniało" gdy było wiadomo że zapisy korzystne dla AGORY się w nowej ustawie nie pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś