darek.poznan 01.10.09, 22:47 GRZESIEK..? To ten Grzesiek..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek-007 Gowin powiedział:"Pokażemy,... 01.10.09, 23:25 Gowin powiedział:"Pokażemy, że w polskiej polityce możliwe są wyższe standardy niż te, do których do tej pory przywykliśmy - powiedział Gowin. " To sa kpiny z ludzi, przecież PO i D.Tusk pokazują to już od dwóch lat i jest coraz gorzej. PO już pokazała ale środkowego palca polskiemu wyborcy i społeczeństwu. Wystarczy przypomnieć sobie wszystkie afery PO i te w które była wmieszana. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Bardzo dziwię się PO że nie idzie na pełny rympał 02.10.09, 00:11 i nie broni Chlebowskiego. Przecież powinno być tak: 1. Zwolnienie Kamińskiego z CBA jako osoby podejrzanej o popełnienie przestępstwa w aferze gruntowej, ponieważ mamlające się od dwóch lat śledztwo nagle dostało cudownego przyspieszenia po tym, jak Kamiński zawiadomił premiera 12 sierpnia, że jego najzaufańsi ludzie machlaczą przy ustawie hazardowej. Czuma przyznał się przecież na konferencji prasowej że decyzja o postawieniu zarzutów Kamińskiemu zapadła już 3 września, wtedy też mniej więcej ustały kontakty Chlebowskiego z szemranymi byznesmenami po tym jak Tusk go ostrzegł, żeby siedział cicho bo węszą koło tego. Czyli grunt jest już przygotowany. Ewentualnie karki Zubrzyckiego albo chłopcy Bondaryka będą musieli dorwać Kamińskiego i dostarczyć do prokuratury w Rzeszowie by mogła mu przedstawić zarzuty; wtedy dostanie statut podejrzanego i Tusk będzie go mógł spokojnie wyrzucić. 2. Ogłoszenie że operacja "Black Jack" nie daje żadnych podstaw do dymisji Chlebowskiego z pełnionych funkcji, bo jest działaniem propagandowem pisowskiego CBA. O czym świadczy fakt, że "materiały CBA nie dają żadnych podstaw do wszczęcia śledztwa", co (wstępnie) ogłosił już Czuma na konferencji 3. Obsadzenie w roli szefa CBA jakiegoś muppeta od Bondaryka żeby skręcił łeb wszystkim innym śledztwom w sprawach związków POlityków z szemranym biznesem. 4. Zapewnienie przez wypróbowane cyngle Agory i ITI (jak zwykle) odpowiedniej osłony medialnej. To lemingi spokojnie kupią i będzie git :-) Tylko trzeba konsekwentnie od początku bronić Chlebowskiego jak niepodległości i iść w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 PO Donek nie mogą pójść na pełny rympal... 02.10.09, 00:32 PO Donek nie mogą pójść na pełny rympal bo wtedy bogobojnemu ludkowi klapki by z oczu spadły. Tusk się ślizga, i jak dotąd słupki ma za sobą, oczywiście z wydatna pomocą usłużnych mediów i innych dobrodziejów. Ta ściema Donka wcześniej czy później się rypnie bo z tego co robią i z tego jak się zachowują to widać ze inteligencji w ich działaniu to tam brakuje ale za to maja dywizje półgłupków i sprzymierzonych z nimi kolonialne elity rodem z PRL które póki co skutecznie ogłupiają i terroryzują społeczeństwo. Gdyby zwolnili w jakiś sposób Kamińskiego i rozwiązali CBA to sprawa byłaby jasne dla wszystkich włącznie z eurokołchozem ze mamy w Polsce republikę bananowa a tak Donek i spółka noga jeszcze mówić i udawać demokracje chociaż i tak jucz przeorientowują się na wschód i demokracja to dla nich już tylko pusty frazes dla naiwnego wyborcy. Co do CBA to chyba mieli dużo czasu żeby się zabezpieczyć przed Donkiem i jego hunwejbinami. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Czy ja wiem...? Wziąwszy pod uwagę stopień 02.10.09, 01:05 zlemingowacenia "młodych (i starszych :D), wykształconych, z większych miast... " wyborców PełO, a także nieco przymusową sytuację jego kartelu sponsorsko-sojuszniczego, czyli to, że są skazani na PełO i Tuska, bo jest trochę mało czasu na wylansowanie ćwierćinteligentom jakiegoś innego muppeta na miejsce Tuska, więc muszą nadal rozpościerać medialny parasol ochronny nad tymi pajacami i przekręciarzami - to z dużą szansą sukcesu mogliby zaryzykować pójście na rympał... A tak to zaczyna się erozja... W każdym razie odwołać Kamińskiego muszą i postawić tam jakiegoś muppeta, bo to pewnie nie wszystko co Mario chowa w zanadrzu, więc CBA spacyfikować trzeba. A przy takiej lodziarni, jaka jest w PełO to tylko kwestia czasu kiedy pozostające poza kontrolą PO CBA dobierze się i do innych, z (być może) capo di tutti capi (nie Tuska, nie :D...) nawet :). Który natenczas jest aby tylko lekko liźnięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Nie ma dwóch zdań, Polska lemingami stoi... 02.10.09, 02:44 Nie ma dwóch zdań, Polska lemingami stoi a te kartele lodziarzy to są w reku jakiegoś furera od PłOwiec Donka albo z bliskiej okolicy. Nie doceniasz muppetow z PO oni w tej roli są od bardzo dawna przypomnij sobie te wszystkie gabinety cieniasów które miały szuflady pełne nowych projektów i ustaw, nawet mieli premiera z Krakowa i prezydenta z Gdańska ale po wyborach się okazało ze im jakaś sprzątaczka z ABW z uprawnieniami do dojścia do tajnych szuflad te papiery na przemiał i na makulaturę oddala bo myślała sobie ze to były listy do św.Mikołaja. Ja uważam ze Kamińskiego i CBA jednak nie tkną bo wtedy Donka i jego wesołą ferajnę by całkiem zamroziło a Polska stała by się jedna wielka lodziarnia z lodami na patyku i o smaku republiko-bananowym. Mnie tez ciekawi kto jest pierwszym lodziarzem III RP lodziarzy i kolesiów lodziarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Właśnie przeczytałem 'analizę' sytuacji Beylina... 02.10.09, 03:07 Właśnie przeczytałem 'analizę' sytuacji Beylina i Stasińskiego w GazWybie 'Politycy PO poza kontrolą' z teza przewodnia: jakie to niebezpieczne to CBA i Kamiński sa jest dla nierządu Donka i okolic. Z ich analizy wynika ze jak CBA wykrywa korupcje w PO to działają na na niekorzyść państwa i chcą obalić nierząd Tuska. Logika trudna do podważenia nie ma co. Oni jednak tam w tym GazWybie maja wszystko na opak i inaczej, skąd oni się tego nauczyli. Nie ma dwóch zdań zaczyna się nagonka na Kamińskiego i CBA i nie będzie łatwo należy tylko mieć nadzieje ze chłopaki sa dobrze przygotowani i im nerwy nie puszcza i nie zrobią coś nielogicznego. PS. Wpisuje to tutaj bo wszędzie indziej jestem zabanowany :-( Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Czytałem tych cyngli. Więc teraz myślę że skończy 02.10.09, 03:31 się krakowskim targiem: Chlebowski jednak pójdzie w odstawkę, przynajmniej na razie, ale Kamińskiego jednak załatwią. Z Chlebowskim była może rzeczywiście za duża wtopa by iść na pełny rympał i także jego wybronić (Drzewiecki jest nie do ruszenia, za ważny w hierarchii i za blisko Capo di tutti capi), ale z drugiej strony PO nie może sobie pozwolić na niespacyfikowanie CBA. Zrobią to poprzez wyrzucenie Kamińskiego i postawienie na jego miejsce swojego człowieka, a ten już będzie pilnował interesu. Dlatego od jutra rana będzie nawała medialna na Kamińskiego w stylu tego artykułu o którym wspomniałeś. janek-007 napisał: > Właśnie przeczytałem 'analizę' sytuacji Beylina i Stasińskiego w GazWybie > 'Politycy PO poza kontrolą' z teza przewodnia: jakie to niebezpieczne to CBA i > Kamiński sa jest dla nierządu Donka i okolic. Z ich analizy wynika ze jak CBA > wykrywa korupcje w PO to działają na na niekorzyść państwa i chcą obalić nierzą > d > Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Nie wierze ze go rusza chociaż będzie nawalanka... 02.10.09, 04:14 Nie wierze ze go rusza chociaż będzie nawalanka. Nie jestem tak dobrze poinformowany i nie znam układów co kto gdzie i z kim. Moja wiara jest trochę irracjonalna w świetle tego co się zaczyna dziać ale trzymam za niego i CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nawalanka będzie właśnie po to, żeby Kamińskiego 02.10.09, 04:46 ruszyć. PO nie może pozwolić na to, żeby na rok przed wyborami prezydenckimi i ok półtora (zapewne) parlamentarnymi CBA miało wolną rękę. janek-007 napisał: > Nie wierze ze go rusza chociaż będzie nawalanka. Nie jestem tak dobrze > poinformowany i nie znam układów co kto gdzie i z kim. Moja wiara jest trochę > irracjonalna w świetle tego co się zaczyna dziać ale trzymam za niego i CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Właśnie przeczytałem 'analizę' sytuacji Beyli 02.10.09, 07:50 janek-007 i uchachany, ile % dostajecie ze składek Polaków na utrzymanie pisiarni?! Tak rano, tak fantastycznie, że aż fanatycznie piszecie :D Jak prawdziwy moher. Zupełnie jak on :( Co z wami, weny zabrakło, czy to ten tajny cyrograf tak na was działa?! > PS. Wpisuje to tutaj bo wszędzie indziej jestem zabanowany :-( widzisz, jesteś wierny matoł to cię tak traktują! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Ja znam tyle Miro's i Grześko's... He, he, he ! PO 01.10.09, 22:51 Ja znam tyle Miro's i Grześko's... He, he, he ! PO darek.poznan napisał: > GRZESIEK..? To ten Grzesiek..? Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Re: Firma produkująca przestępców pod egidą MK 02.10.09, 18:05 business3 napisał: > Ja znam tyle Miro's i Grześko's... He, he, he ! PO > > > darek.poznan napisał: > > > GRZESIEK..? To ten Grzesiek..? Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:03 w te wyższe standardy... a i Pitera też won Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:13 No, na szczescie nie ty bedziesz dyktowal, kto wyleci, kto zostanie. To dopiero bysmy mieli "standardy"... Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:20 cała partia wyleci z siodełka, spłukana zostanie w kiblu jak jej niesławne POprzedniczki - UW, KLD i inni złodzieje. Będzie trzeba zaś wymienić nazwę i mordy w pierwszych rzędach, zeby wrócić do koryt. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:37 > UW, KLD i inni złodzieje. Będzie trzeba > zaś wymienić nazwę i mordy w pierwszych rzędach, zeby wrócić do > koryt. Rozumiem ze pod "inni złodzieje" kryje się PC :) Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:38 > Rozumiem ze pod "inni złodzieje" kryje się PC :) zaraz PC Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 02.10.09, 00:18 jeszcze przypomnij kto odwołał Olszewskiego może, daj linka do "Nocnej zmiany", jak już się chcesz POgrążać to na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 02.10.09, 06:45 > jeszcze przypomnij kto odwołał Olszewskiego może, daj linka > do "Nocnej zmiany", jak już się chcesz POgrążać to na całego. Ja się mam pogrążać ? :) Ja Olszewskiego nie odwoływałem :) Ja tylko twierdze ze PC rządziła dłużej niż 3 miesiące i niewiele krócej niż KLD :P Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:34 > No, na szczescie nie ty bedziesz dyktowal, kto wyleci, kto zostanie. To dopiero > bysmy mieli "standardy"... funia dwie uwagi: 1) nadajesz z Korei? bo zdajesie tam faktycznue wszyscy mają _myśleć_ identycznie 2) wszyscy w Po są takimi debilami jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:30 A co ci Pitera zrobiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:35 > A co ci Pitera zrobiła ? kryła Miro i Zbynia... było radia słuchac rano Jednym słowem matactwo Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:38 > kryła Miro i Zbynia... > było radia słuchac rano Nic nie kryła tylko gó... wiedziała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:40 > Nic nie kryła tylko gó... wiedziała ;) też źle za nic forsę bierze... jak mają być standardy to zbędni won, podobno jest kryzys Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:58 Dlaczego za nic ? CBA jej nie powiadomiło o swoim śledztwie ;) Więc gó... wiedziała. Insza inszość ze jak się gó... wie to nie powinno się głosu zabierać, ale jak za to by polityków dymisjonować to nikt by nie został na stołku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 01.10.09, 23:43 michalng napisał: > A co ci Pitera zrobiła ? O to chodzi, że ona za kilkanaście tysięcy pensji plus inne koszty NIC nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 02.10.09, 00:04 > O to chodzi, że ona za kilkanaście tysięcy pensji plus inne koszty > NIC nie robi Może pozwólmy ze to jej szef ewentualnie ja wywali za "nic nie robienie". Niech Premier dobiera sobie "nierobów" do swojej kancelarii tak jak Prezydent dobiera sobie do swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 02.10.09, 00:15 michalng napisał: > > O to chodzi, że ona za kilkanaście tysięcy pensji plus inne koszty > > NIC nie robi > > Może pozwólmy ze to jej szef ewentualnie ja wywali za "nic nie robienie". Jej szefem to jestem m.in. ja, bo płacę wcale niemałe podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Miro i Czuma out to może uwierzę 02.10.09, 06:49 > Jej szefem to jestem m.in. ja, bo płacę wcale niemałe podatki. To ze płacisz podatki nie oznacza ze jesteś szefem kogokolwiek. W Polsce podatki płaci ładnych parę milionów ludzi, pomyśl co by było jak by wszyscy mieszali się do przydzielania eterów w kancelariach :P dalej twierdze ze urzędników kancelarii premiera powinien dobierać sobie premier tak jak urzędników kancelarii prezydenta dobierać powinien sobie Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Dolniak za Chlebowskiego. "Pokażemy, że wyższe ... 01.10.09, 23:08 jak na fujare niezle sie staral - i prawie sie udalo tylko te wstretne CBA Platforma z tego sie juz nie wygrzebue marna to pociecha- im wszytkim forsa urywa leb nastepni do koryta juz przebieraja nozkami Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Wygrzebie się, wygrzebie, nie doceniasz stopnia 02.10.09, 00:19 zlemingowacenia ciemnego ludu :) oloros napisał: > ... > Platforma z tego sie juz nie wygrzebue Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Co to? Pospolite ruszenie? Kosy na sztorc? 01.10.09, 23:12 Kto się na to nabierze? Syn SBeka? POżyteczny idiota? Ćwierćintelygent po indoktrynacji? A co na to pan Bartoszewski? Jak tam się mają standardy? Miro? Grzesiu? Nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Miały byc cuda i najwyższe standardy - wyszło jak 01.10.09, 23:13 zawsze. Na POhybel lodziarzom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Re: Dolniak za Chlebowskiego. Platforma na wzburz 01.10.09, 23:14 A łysy znów pije... Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia a Chomikowi tak ładnie waliło z twarzy..tera Grześ 01.10.09, 23:15 POdobny do p.Listwy z fajnej książki o smokach..gdzie to się takich wykopuje...jak zbliżał się koniec komuny przewidywałam że do żłobu dostanom siem różne indywidua w tym komuchy..jakby można było ukraść tyle co w ZSRR to by ukradli.. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Który jak Baltazar Gąbka? Schetyna czy Dolniak??? 01.10.09, 23:18 Który jak Baltazar Gąbka? Schetyna czy Dolniak??? duziabuzia napisała: > POdobny do p.Listwy z fajnej książki o smokach..gdzie to się takich > wykopuje...jak zbliżał się koniec komuny przewidywałam że do żłobu > dostanom siem różne indywidua w tym komuchy..jakby można było ukraść > tyle co w ZSRR to by ukradli.. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia myślem że łoba piją PO rosyjsku wiadro wódki.. 01.10.09, 23:24 wiadro kawy ,POłeć sała bo można wyrwać na to z państwowej kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 "Dolniak" i ..."wyższe" standardy - to się kłóci 01.10.09, 23:17 z takim nazwiskiem to on "wyższych" standardów nie wprowadzi odeszła "kluska Tuska", powołali "klucha Tucha" Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Dolniak za Chlebowskiego. "Pokażemy, że wyższe ... 01.10.09, 23:17 To przez PiS, dziennikarzy i CBA. Przede wszystkim weźmy pod uwagę niecne praktyki tych ostatnich, którzy podstawiają przystojnych funkcjonariuszy i rozkochują w sobie ciągle kogoś z PO - a to Sawicką, a to Chlebowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia własnom piersiom i ,,godnościom,,łosobistom.. 01.10.09, 23:28 ten co pisał Nikodema Dyzmę nie docenił ludziów...życie przerosło prozem... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Julke i Rokita"Tam nie ma już co owijać":))) 01.10.09, 23:22 Tam już dawno jest PO kokonie:)))) Afera soPOcka to było preludium do tego co jeszcze usłyszymy o lodziarzach z P_arady O_szustów. Odpowiedz Link Zgłoś
4dick czy... 01.10.09, 23:24 ten Gowin mysli co mowi: 'okażemy, że w polskiej polityce możliwe są wyższe standardy niż te, do których do tej pory przywykliśmy - powiedział Gowin.' ? czy pierw mowi, a potem mysli (?) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx80 "standardy" nie aresztują galaretki Chlebowskiego 01.10.09, 23:26 Na konferencji było widać, że dostał pocałunek śmierci od Donalda. Wszyscy wysocy w PO byli przygotowani na ten atak PiS tylko nie Chlebowski. Czuma nie wydawał się zaskoczony, Tusk wiedział co powiedzieć, musiał już długo uczyć się na pamięć, widać było na konferencji jak szpera w swojej głowie. Moim zdaniem Chlebowski uniknie aresztu i więzienia w zamian za osłonę standardów partii. Daje 1000 zł jeśli aresztują Chlebowskiego. 3buki.pl/bet/zaklad/chlebowski-zostanie-aresztowany-w-ciagu-dwoch-tygodni-1/227/ Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Niby za co mieliby go aresztować? Przecież musiały 02.10.09, 00:30 by być kwity na to, że wziął w łapę od "Rysia" Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji jedno pytanko do pisowców 01.10.09, 23:29 z czego tak sie cieszycie? myslicie ze wam od tego przybedzie? ludzie ...przestancie zyc iluzjami... nawet jakby sie okazało ze dziadek z wehrmachtu to sam dr.Mengele to wam w niczym nie pomoze w odzyskaniu władzy .... zejdzcie na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 my się przez łzy smiejemy 01.10.09, 23:33 a ile mamy procent to rzecz wtórna, jesteśmy w polityce dla zasad, nie to co wy Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji Re: my się przez łzy smiejemy 01.10.09, 23:35 adam_l27 napisał: > a ile mamy procent to rzecz wtórna, jesteśmy w polityce dla zasad, nie to co wy > nie pisz mi "wy" bo mam tyle wspolnego z platforma co sprzedawcy z blaszaka KDT z kupiectwem .:P Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia tylko PiSiaki myślą ? masz nieźle narąbane... 01.10.09, 23:35 Twój POdział świata na POłamańców i PISiaków jest ubogi. Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji Re: tylko PiSiaki myślą ? masz nieźle narąbane... 01.10.09, 23:37 duziabuzia napisała: > Twój POdział świata na POłamańców i PISiaków jest ubogi. raczej wasz...to wy widzicie wszystko black or white... ale nikt was nie przekona ze black is black a white is white :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Pier.olili, że na nic nie ma kasy, bo kryzys 01.10.09, 23:31 a tak naprawdę to nie ma, bo rozkradli wszystko co się dało. Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji Re: Pier.olili, że na nic nie ma kasy, bo kryzys 01.10.09, 23:33 poborowy102 napisał: > a tak naprawdę to nie ma, bo rozkradli wszystko co się dało. to co sie dało rozkrasc to rozkradziono podczas 1 prywatyzacji za Lewandowskiego i miedzy innymi bracia kaczynscy maja w tym swoj udział. teraz to tylko wyciskanie wyżetej cytryny odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnoo smiercrosji - dobrze piszesz chlopie 01.10.09, 23:45 ,czy masz jakiegos bloga? se bym poczytal.. Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji Re: smiercrosji - dobrze piszesz chlopie 01.10.09, 23:54 ziarnoo napisał: > ,czy masz jakiegos bloga? se bym poczytal.. Nie mam...nie jestem idiota zeby sie podkładac. Wystarczy mi to co usłyszałem od Andrzeja Gąsiorowskiego ...adminuje sobie sajtem i forum o zgoła niepopularnych w tym kraju tresciach filozoficzno-religinych :P Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Pier.olili, że na nic nie ma kasy, bo kryzys 02.10.09, 00:16 > to co sie dało rozkrasc to rozkradziono podczas 1 prywatyzacji za Lewandowskieg > o Lewandowski jest teraz grubą rybą w PO. > i miedzy innymi bracia kaczynscy maja w tym swoj udział. nie rozśmieszaj mnie, krecie. Zobacz sobie jakie funcje oni sprawowali w jakim okresie czasu itd. Już większej bzdury to nie można wymyśleć. PS akurat do rozkradzenie jeszcze trochę zostało, nie przypadkowo akurat za rządów POgrobowców (POgrobowców tych liberalnych partii wszelakich, rządzących tak długo i w taki sposób w jaki rządziły) ogłoszono niedawno plan szybkiej prywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji Re: Pier.olili, że na nic nie ma kasy, bo kryzys 02.10.09, 00:34 poborowy102 napisał: > nie rozśmieszaj mnie, krecie. kreta to ci twoja stara na klate sadzi ciołku.... jak nie słyszałes o Telegrafie, przewalach z prywatyzacja rsw prasa to siegnij do archiwum, i o tym jak pc zniszczyło art b bo im kasy nie chcieli wiecej kopsac. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Pier.olili, że na nic nie ma kasy, bo kryzys 02.10.09, 00:57 Pitera nic innego nie robiła tylko grzebała w tym i g...no znalazła, pacanie. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Pier.olili, że na nic nie ma kasy, bo kryzys 02.10.09, 01:03 bo widzisz, nie wystarczy coś tam słyszeć. Warto też sygnał dźwiękowy poddać pewnej obróbce w mózgu. Ale ty masz tylko uszy, coś tam słyszysz, ale już nie analizujesz, bo masz we łbie kisiel zamiast mózgu. Twój łeb mógłby być atrakcją w jakimś barze mlecznym dla ubogich, a zwłaszcza jego zawartość. Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji Re: Pier.olili, że na nic nie ma kasy, bo kryzys 02.10.09, 01:13 poborowy102 napisał: > bo widzisz, nie wystarczy coś tam słyszeć. Warto też sygnał > dźwiękowy poddać pewnej obróbce w mózgu. Ale ty masz tylko uszy, coś > tam słyszysz, ale już nie analizujesz, bo masz we łbie kisiel > zamiast mózgu. Twój łeb mógłby być atrakcją w jakimś barze mlecznym > dla ubogich, a zwłaszcza jego zawartość. juz sie wybramzlowałes kutafonie? to stul pizde jak do mnie chamie nawijasz smieciu.... , Pitera to wie tyle co jej pozwolono wiedziec...jest figurantka i słupem. twoj łeb by sie nawet jako spluwaczka do sanatorium dla gruzlików nie nadawał..za duzo dziur i leciałoby na podłoge. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Czarnecki o Chlebowskim. 01.10.09, 23:32 "(..) kręcił już jako młody student: na Akademii Rolniczej, gdzie studiował, sfałszował ocenę i podpis w indeksie. Musiał z tego powodu pisać egzamin komisyjny, podczas którego zresztą złapano go na ściąganiu. Zapewne dlatego, że nieszczęścia chodzą parami" tym krajem rządzą zaprawdę idioci Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Toż ten chlenowski to jedno wielkie nieszczęście 01.10.09, 23:37 i na dodatek taki półgłówek wypowiadał się w sprawach finansów o minister Zycie Gilowskiej. śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji Re: Toż ten chlenowski to jedno wielkie nieszczęś 01.10.09, 23:43 adam_l27 napisał: > i na dodatek taki półgłówek wypowiadał się w sprawach finansów o minister Zycie > Gilowskiej. śmieszne. to ta od obciagania??? na jej miejscu bym siepod ziemie zapadł :PPP www.youtube.com/watch?v=rPCgaGKEWec Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Toż ten chlenowski to jedno wielkie nieszczęś 01.10.09, 23:48 > i na dodatek taki półgłówek wypowiadał się w sprawach finansów o minister Zycie Gilowskiej. śmieszne. no co ty? Jak półgłówek? Przeciez to platformiany ekspert, podobnie zreszta ja Rysiu - tez ekspert.. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: Czarnecki o Chlebowskim. 02.10.09, 00:08 adam_l27 napisał: > "(..) kręcił już jako młody student: na Akademii Rolniczej, gdzie studiował, > sfałszował ocenę i podpis w indeksie. Musiał z tego powodu pisać egzamin > komisyjny, podczas którego zresztą złapano go na ściąganiu. Zapewne dlatego, > że nieszczęścia chodzą parami" Byl mlody i glupi. P.S. Teraz jest juz tylko glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Sawicka, Karnowski, Misiak, Chlebowski, Drzewiecki 01.10.09, 23:37 ... Graś, Czuma plus lokalni działacze np. szczecińscy radni. Tak tak Panie Gowin. Przez ostatnie dwa lata faktycznie nieco zawyżacie. Tylko nie wiem czy standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Tak kończą ludzie bezideowi 01.10.09, 23:37 Szkoda,że powtórka zrozrwki, nagrania telefonów i podobne akcje, czyli banał.Juz kaczor jakies filmy pokazywał z hotelu z Kulczykiem.A teraz co Chlebowski jak gamoń daał sie nagrać , ech Pewnie o żadna kase nie chodziło tylko ich za mało asertywnie zwodził i tu taki klops, Donek zabroni robic sondaże przez tydzień .Bęa jaja jakDrzewiecki wróci z Florydy i powie na lotnisku, tak Donek mi mówił o CBA, więc zapragnąłem tych 500 baniek na orliki w Rzeszowskim...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: e nie Grzegorz Kaczyński, bo przecież Kaczyńsc 01.10.09, 23:41 y to praprzyczyna wszelkiego zła... Odpowiedz Link Zgłoś
zezzem Eksperci od K.... i H... 01.10.09, 23:41 "Przyznał, że w całkowicie dobrej wierze posunął się za daleko z ludźmi, których uważał za ekspertów," przepraszam w czym miało być ty dwóch pajaców? Specjalistami od K.... i H.. . oto wysokie standardy polskiej polityki. Brawo Panowie ale chyba nie zejdę do waszego poziomu by z wami porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Eksperci od K.... i H... 02.10.09, 00:02 zezzem napisała: > "Przyznał, że w całkowicie dobrej wierze posunął się za daleko z ludźmi, > których uważał za ekspertów," przepraszam w czym miało być ty dwóch pajaców? > Specjalistami od K.... i H.. . oto wysokie standardy polskiej polityki. Brawo > Panowie ale chyba nie zejdę do waszego poziomu by z wami porozmawiać. Przecież to tradycyjny język polskiego biznesu. Pamiętacie taśmy Gudzowatego? Tam też mogliśmy posłuchać jak sobie "elyty" dyskutują. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 PO skończyła się ławka rezerwowych 01.10.09, 23:41 Połowa bardziej znanych w rządzie, Bufetowa gnębi stolicę, kilku w Europarlamencie, Sunny Boy szefem jakiejś śmiesznej komisji, mucha plujka wice a przesiedleniec z Litwy marszałkiem. Reszta w pudle albo już niedługo w pudle. No i mamy Dolniaka. Chociaż wolałbym Muchę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Nitras na ministra sportu 01.10.09, 23:42 ekstremalnego, kwalifikacje ma Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji Re: PO skończyła się ławka rezerwowych 02.10.09, 00:30 sharn1 napisał: > > Chociaż wolałbym Muchę. ja tez ...ale nie z grilla ale Anne Muche :P c.wrzuta.pl/wi4552/fb057c8b0006ce614571e035/0/anna%20mucha Odpowiedz Link Zgłoś
michelange75 Dolniak za Chlebowskiego. "Pokażemy, że wyższe ... 01.10.09, 23:44 Ten,czy inny, jedno wielkie gowno. Akcje Cimoszewicza rosna.Tuska wykoncza afery w swojej rodzinie. Kaczynski na ambasadora w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś