nutka57 Szczygło grozi ? 11.10.09, 14:20 To niech sobie grozi. A ja i tak zagłosuję na PO i będę tak długo głosować, aż zniknie ze sceny politycznej hiperpatologiczna formacja pt. "PiS". Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er pisiorów trzeba będzie zdelegalizować -za narodowy 11.10.09, 14:53 socjalizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Szczygło grozi ? 11.10.09, 15:44 nutka57 napisała: > To niech sobie grozi. > A ja i tak zagłosuję na PO i będę tak długo głosować, aż zniknie ze > sceny politycznej hiperpatologiczna formacja pt. "PiS". jak to zrobisz????Tusk,Schetyna,Gras będą w pierdlu skazani za członkostwo w zorganizowanej grupie przestępczej zwaną mafia PO...to jak chcesz na nich glosować??? Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er marzycielu.... ale to nie czasy Zera.... 11.10.09, 15:49 kiedy wsadzano ludzi na podstawie sennych koszmarów jarkacza... zapomniałem, wy, czyli ciemny lud (jak was nazwał Kur.ski), koszmary senne jarkacza traktujecie jako prawdy objawione.... Odpowiedz Link Zgłoś
wicker_man.73 nutka57 grozi ? 11.10.09, 19:20 nutka57 napisała: > To niech sobie grozi. > A ja i tak zagłosuję na PO i będę tak długo głosować, aż zniknie ze > sceny politycznej hiperpatologiczna formacja pt. "PiS". A ile płaci za PO za szerzenie takiej propagandy? Bezrobotny durny biedaku... Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dym 11.10.09, 14:23 Na platformie każdy drży Donek jest od rana zły Bo papiery znowu dostał dziś na trzech To na Zbysia co się nie wykazał To na Rysia co to sąd go skazał To na Miro co w tej partii się postarzał A tymczasem Miro, Rysio Oraz ten najcwańszy Zbysio naradzają się nad sprawą na cmentarzu Bo jak okazało się jest nareszcie w końcu gdzie się obłowić, bo niedługo już u Rysia Będzie kasa! Będzie kasa! Oj będzie bal! Oj będzie bal! Oj będzie bal! Na bankiety, lepsze życie i pięć chat I pieć chat Ale Mariusz o tym wie Uruchomił firmę `C’, firma szuka, telefony podsłuchuje Namierzyli Pana Rysia A przez niego Pana Zbysia Co im teraz prokurator zafunduje? Eeee Będzie kasa! Będzie kasa! Oj będzie bal! Oj będzie bal! Oj będzie bal! Na bankiety, lepsze życie i pięć chat I pieć chat Przez dwa lata było miło o standardach się mówiło o sukcesach, o Irlandii, czemu nie ? Tylko Grzesio z góry wiedział Po co się na stołku siedzi Po co rządy, po co władza itd. A gdy w końcu poszło w kraj Że nagrania firma ma Są bilingi, są dowody: kto z kim gdzie Zbysio nagle wzrok ma mętny Rzęzi coś na konferencji A Pan Rysio zrobił się naprawdę `fe’ Potem wszyscy gdzieś się skryli Pozmykali do swych willi Zgasły flesze, cisza była A po chwili Z gabinetu wyszedł Grzesio Nowy przekręt znów sposobił I do Zbysia mówi cicho: `Zbychu ! Zbychu !’ `Co?’ `Jak to się robi.?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnoo Olek , nie pij tyle chlopie, szyja czerwona jak bu 11.10.09, 14:25 rak. i pamietaj szmaciarzu ze to ty obrazales bez dowodow zolnierzy polskich. specu od bezpieczenstwa za 10 Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... 11.10.09, 14:26 Przy polskiej "kulturze" politycznej trzymanie jakiegokowiek szefa po przeciwniku politycznym graniczy z idiotyzmem. Ten idiotyzm popełnił panu Tusku, trzymając pisowskiego szczura w CBA. A przecież dobrze wiedział, że od pisiorów tylko smrodzenia można oczekiwać. Skutek tego eksperymentu z pozostawianiem pisowskiego szczura będzie taki, że teraz po zmianie władzy na zbity pysk wylecą wszyscy urzędnicy związani z poprzednią władzą. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dym 11.10.09, 14:29 To prawda, Tusk wykazal sie wyjatkowa naiwnoscia wierzac w bezstronnosc Kaminskiego.To teraz ma. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Chlebowski na szefa CBA! 11.10.09, 14:50 gdyby w CBA byl tak jak w rzadzie kolega Ryska nie byloby zadnego problemu i afery. O co temu Szczyglo chodzi - przeciez Donek chce dobrze - by zylo sie lepiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dym 11.10.09, 15:49 imie_jaszczomp napisała: > To prawda, Tusk wykazal sie wyjatkowa naiwnoscia wierzac w bezstronnosc > Kaminskiego.To teraz ma. Przecież to Tusk zaczął wojnę po przegranych wyborach parlamentarnych i prezydenckich...zapomnieliście???to jego chore EGO doprowadziło do tego co jest teraz...ON SKŁÓCIŁ NARÓD..to prawda ze kaczorki tez się do tego przyłożyły ale prawda jest prawda...gdzie sa jego obietnice..co zrealizował nie licząc urlopu w Peru????i nie pieprzcie ze to prezydent wszystko wetuje bo nie ma co wetować.... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dym 11.10.09, 15:57 >rzecież to Tusk zaczął wojnę po przegranych wyborach parlamentarnych i > prezydenckich...zapomnieliście???to jego chore EGO doprowadziło do tego co jest > teraz...ON SKŁÓCIŁ NARÓD..to prawda ze kaczorki tez się do tego przyłożyły ale > prawda jest prawda...gdzie sa jego obietnice..co zrealizował nie licząc urlopu > w > Peru????i nie pieprzcie ze to prezydent wszystko wetuje bo nie ma co wetować... Aurelu, martwie sie o Ciebie.Rzadziej czytaj pisma zebrane Jaroslawa K.,bo juz Ci sie wszystko miesza. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Nie strasz, nie strasz bo się zesr... 11.10.09, 14:38 jonwol napisał: > panie szczygło! "Wielu z tych, którzy się dotąd śmiali, dziś już się nie śmieje. A tym, którzy się jeszcze śmieją, już wkrótce nie będzie do śmiechu"(Adolf H.) Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Na co czekac? Wywalic Kaminskiego!!! 11.10.09, 14:30 Panie premierze normalni Polacy czekaja na wywalenie Kaminskiego, prosze nie przejmowac sie szczekaniem pisuarow... Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Re: Wywalic Kaminskiego!!!Piękny Gienio z CeBeA. 11.10.09, 15:46 Piękny Gienio z CeBeA. Piękny Gienio z CeBeA. Szuka pani co mu da. Co z nim dobrze zaaferzy. Aż elektorat w to uwierzy. Forsy ma dużo na kręcenie lodów. Zdobywa babki bez zbędnych zachodów. Ma lambordzini, nowego mercedesa. Alkohol, bibki, państwowa kiesa. Piękny Gienio z CeBeA. Szuka pani co za forsą gna. Takiej co woli harcerzy. Aż elektorat w to uwierzy. Będzie audycja Tr-wam przy wartościach. Jak ojciec kradnie to nie jest obciach. Państwowe źródło „małpki”, wycieczki. Na tym przekręty robią owieczki. Piękny Gienio z CeBeA. Robi to na czym się zna. Wodzi on na pokuszenie. Nowy bóg nawiedził Ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Tusk to jest gość... 11.10.09, 14:34 Puste gesty, puste słowa. Jest codziennie pusta mowa... Głowa pusta, tak jak studnia... Tym się właśnie Tusk wyróżnia... Odpowiedz Link Zgłoś
mario68.only Re: Tusk to jest gość... 11.10.09, 15:25 Kij w oko takiemu poecie,co wiersze pisze w klozecie... Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: gamon 11.10.09, 14:34 IN THE NAME OF FUTURE Polish nation should terminate kurdupel-party with all its associates. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: gamon 11.10.09, 14:41 P. premierowi z Puł-tuska należy sie szaconek chociażby za sam tylko podatek liniowy. [nie mowiac o tak potrzebnej prywatyzacji służby zdrowia] Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Naiwne pytanie: 11.10.09, 14:42 w sprawie afery stoczniowej: Jak Kaminski mial przedstawic dowody prokuratorowi generalnemu, skoro ten został odwołany, a Julki Pitery jeszcze Tuske nie mianował? Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er masz rację: naiwne 11.10.09, 14:45 ale po wyznawcy pisiu nie można się spodziewać niczego innego. Teraz już zadałeś pytanie, więc możesz sobie iść. Szerokiej drogi w świecie ciemnego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Re:Afera wielkiego stratega.Mnie do tyłka przylega 11.10.09, 15:51 wu67er napisał: > ale po wyznawcy pisiu nie można się spodziewać niczego innego. Teraz już > zadałeś pytanie, więc możesz sobie iść. Szerokiej drogi w świecie ciemnego ludu > . Afera wielkiego stratega. Mnie do tyłka przylega. Mija czas prezydentury. Niekompetencji i chałtury. Zero dla kraju inicjatyw. Tysiąc procent szkód, inwektyw. „Melduję, wykonuję zadanie”. Teraz afery na planie. Umocnił w terenie struktury. Czas ruszyć z nimi na mury. Odzyskał czarny, czerwony. Dobrze w TiVi usadzony. Gazetka ma materiały. Co służby przygotowały. W audiu ma ryja ludowcy. Podpiszą akt pojednawczy. Już był tam ich minister. Ale wykosił go Leppter. Nowa koalicja tworzy rząd. Inaczej z ludowców swąd. Jolanta wyleci za dom. Donek za stoczni złom. „Wołodia” im zostanie. Wystarczy ojca wbabranie. Tak jak dziadka wehrmachtowego. I mamy Pecha Cacyńskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Re: Naiwne pytanie: 11.10.09, 15:01 de scheepsbouw schandaal: Kaminski moest presenteren als bewijs de procureur-generaal, omdat het werd geannuleerd, en Julka Pitera Tusk nog steeds niet benoemd? U bent naïef mannen. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Naiwne pytanie: 11.10.09, 15:07 mieczyslawww napisał: > de scheepsbouw schandaal: > > > Kaminski moest presenteren als bewijs de procureur-generaal, > omdat het werd geannuleerd, en Julka Pitera Tusk nog steeds niet > benoemd? > U bent naïef mannen. Cholender, nic nie rozumiem! (Wiem, że powinno byc "Holender", ale "Cholender" to takie stare polskie zdrobnienie, żby nie mówić "Cholera") Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_gumis11 Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... 11.10.09, 14:38 Możecie sobie zdymisjonować i postawić przed trybunałem jarosława ofu.pl/xx9n0a Odpowiedz Link Zgłoś
signal Boicie sięTuska strasznie zagraża wam 11.10.09, 14:39 w dojściu do reżimu i zamordyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy rzady PO = dyktatura proletariatu 11.10.09, 14:47 toz wlasnie ten rezim i zamordyzm wprowadza Tusk. Ma juz 50% poparcia opinii publicznej, dziennikarzy w kieszeni, teraz chce miec w reku CBA a na koniec prezydenta. Po co demokracja - skoro jest Tusk i PO? Wprowadzic jak w PRL dyktature proletariatu i monopol PZPR tj. PO....... Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er PO ci się z Pisiorami pomyliło, ale to nic... 11.10.09, 14:57 zaszyjesz się, wytrzeźwiejesz i nie będziesz pisał bzdur... Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Tusk - dlaczego warto znac jezyki obce 11.10.09, 14:39 jesli sie jeszcze zastanawiacie skad te lekcewazace usmieszki u zagranicznych politykow pojawiajace sie na widok Tuska ponizej znajdziecie odpowiedz: www.urbandictionary.com/define.php?term=tusktusk Prison slang for the active-partner in anal-intercourse "yeah, you are new so you gonna take the lower bed, and guess who's gonna be a tusk in this relationship? Ain't gonna be you!!! hehehehe now bend over, sweetheart... tusk The Male member Penis Hey bitch... eat this rock hard tusk tusk The Ugly Side-Kick; the not so attractive buddy, one likes to go out with in order to look better. Paul was hanging out at the hottest club in downtown hoping to meet some ladies, so he brought his TUSK, Fred. tusk A code word used to warn the receiver of an e-mail to be careful when opening because it contains material of an adult/ offensive nature. The word is placed at the end of the subject line. Cheers for that Tusk e-mail mate - there were some right dirty bitches in the attachment! Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er znowu wpadka pisiora - nie mów o językach obcych.. 11.10.09, 14:52 ...przecież twoi panowie nie znają nawet języka polskiego, o obcych nie wspominając... teraz mlaskacz ci nie daruje... Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy wracaj POczwaro do rynsztoka 11.10.09, 15:00 tam twoje miejsce razem z twoim POczwarnym//POtwornym sposobem wyslawiania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er przerosło cię, co.... cóż, brak mózgu boli... 11.10.09, 15:06 nie martw się, połowa PiSiu ma też - tak jak ty - tylko pięć klas podstawówki... Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol Re: wracaj POczwaro do rynsztoka 11.10.09, 15:18 3miastowy napisał: > tam twoje miejsce razem z twoim POczwarnym//POtwornym sposobem > wyslawiania sie. godne po-litowania Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Tusk - dlaczego warto znac jezyki obce 11.10.09, 15:27 Na glowe ci padlo... Przed chwila rozmawialem z kumplem, ktory 25lat pracowal w jednym z wiezien na wschopdnim wybrzezu.Na moje pytanie co oznacza slowo tusk w slangu wieziennym - nie ma czegos takiego - odpowiedzial. A jezeli chodzi o lekcewazace usmieszki..od wielu juz lat zarezerwowane sa najpierw dla braci Kaczynskich pozniej dla reszty pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: Tusk - dlaczego warto znac jezyki obce 11.10.09, 15:33 widocznie twoj kolega klawisz malo kumaty jest. Jesli masz jakies dalsze watpliwosci - znajdz sobie jakiego madrzejszego kolege, ew. sprawdz link jaki wczesniej podalem. Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er widzisz... pisuar pouczy każdego...... 11.10.09, 15:43 mieszkasz 25 lat w USA, nie szkodzi, pisior wie lepiej... to niesłychana właściwość istot pozbawionych znacznej części mózgu: ZAWSZE wiedzą LEPIEJ.... żenadka Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy posluchaj łajzo 11.10.09, 15:53 twa dotychczasowa dzialanosc na tym forum pozwala mi juz na sformulowanie diagnozy na twoj temat: 1. nie umiesz czytac ze zrozumieniem - poddanywujasama napisal o swoim koledze klawiszu - "Przed chwila rozmawialem z kumplem, ktory 25lat pracowal w jednym z wiezien na wschopdnim wybrzezu" - zwroc lajzo uwage, iz nie pisal o sobie. 2. praktycznie w kazdym swoim poscie probujesz udawac, ze wiesz cos lepiej - to wedle slow twoich dowodzi, ze nie masz znacznej czesci - z czym wypada mi sie zgodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er widzisz, jakiś prosty.. nie rozumiesz swoich posów 11.10.09, 16:11 czytam ze zrozumieniem, nie bój żaby... na studiach się nauczyłem. TO taki etap kształcenia, o którym ty nigdy nie będziesz miał pojęcia. Pouczasz Poddanegowujasama, radzisz mu zmienić kolegów - ty nawet, bido, nie rozumiesz własnych postów...tak się dzieje, kiedy pisiorki (takie jak ty) bezmyślnie powtarzają bełkot swoich panów polityków... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjan52 Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... 11.10.09, 14:46 Gorące żelazo i kołek osikowy by wytępić to pisuarowskie by...ło! Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Gazeta Manipulacyjna 11.10.09, 14:46 Skopiowalem z pierwszej strony artykulu trzy najbardziej wg redaktorow podleglych Michnikowi "wybitne" komentarze wymagajace ekspozycji tuz pod artykulem. Nie trzeba chyba nic wiecej dodadawac, czysta michnikowszczyzna, podlosc i manipulacja... jak za czasow polskiego stalinizmu pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Michnik " * Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... absbls 11.10.09, 13:39 Czy pan, panie Szczyglo, nie naduzywa przypadkiem alkoholu?!» * Re: Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dym seydlitz 11.10.09, 13:39 Szczygło, czy to ta pisdecka miernota? Ten gnój, który zamiast chronić żołnierzy, wyzywał ich? PS.Nie mam na kogo głosować. Poszukuje dobrych kandydatów - uczciwych (odpada więc PO i SLD); » * Te wszystkie szczekające pałacowe pudelki... diver77 11.10.09, 13:43 Te wszystkie szczekające pałacowe pudelki... powinny zostać nieźleodchudzone... bo za pieniądze podatników uprawiają tylko pieniactwo i dywersjępolityczną... Mało jest takich krajów w » Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Re: Gazeta Manipulacyjna 11.10.09, 15:08 szerb napisał: > Nie trzeba chyba nic wiecej dodadawac, czysta michnikowszczyzna, podlosc i > manipulacja... jak za czasow polskiego stalinizmu > > pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Michnik > " szczerb...piszesz tu o manipulacji i stalinizmie...TAK ..w twoim wydaniu, bo to ty wyciagasz przyrodniego brata Adama Michnika zeby zohydzić jego osobę-notabene nie majaca nic wspolnego z artykułem. Sam zachowujesz sie jak stalinowska qrwa która bez w atpienia jesteś jak kazdy kto usiłuje stosowac odpowiedzialnosc zbiorową niczym komuna w zsrr . 3 ci w 4 gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Gazeta Manipulacyjna 11.10.09, 16:45 Posłuchaj szmaciarzu i gnido - to prywatny portal. jak się nie podoba to won do złodzieja rydzyka, u niego jest w szczekaczkach prawdziwa wolność słowa. szerb napisał: (bla, bla) Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 napoleonik zapomnial ze grozenie tez podlega pod 11.10.09, 14:52 prokuratora???? Odpowiedz Link Zgłoś
waldk66 Inteligencja się rozszalała haha 11.10.09, 14:52 Brawo Popierajcie to dziadostwo dalej Zamykane zsprzedawane zakłady ludzką krzywdę tylko tak dalej ciekawe kto na was będzie robił darmozjady .ak ktoś nie wie dla informacji Wpływy do budżetu to w głównie Pracownicy Produkcyjni Powodzenia bez Pęsji i Emerytur Aha Tusk wam Zapłaci Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Re: Inteligencja się rozszalała haha 11.10.09, 15:15 waldk66 napisał: > Brawo Popierajcie to dziadostwo dalej Zamykane zsprzedawane zakłady > ludzką krzywdę tylko tak dalej ciekawe kto na was będzie robił > darmozjady .ak ktoś nie wie dla informacji Wpływy do budżetu to w > głównie Pracownicy Produkcyjni Powodzenia bez Pęsji i Emerytur Aha > Tusk wam Zapłaci rzeczywiscie nie myliłem sie fizolu... zakonczyłes swoja edukacje na zbiorczej szkole gminnej dla downów w Qrwidołkach Dolnych. Nie dziwota ze utrzymujesz sie za 8 zł dziennie ze zbioru surowców wtórnych -dla ciebie to nawet kuroniówki szkoda.Wydałbys na "kwachy" i płodził kolejne bachory durne jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
waldk66 Re: Inteligencja się rozszalała haha 11.10.09, 21:09 tak zap......... na ciebie za 2000 alę są tacy ,że za 8 zł oszołomie Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ----to nie inteligencja, to POstkomuszki---------- 11.10.09, 15:19 ktorzy na plecach tatusiow i mamusiek z sluzb z PRLu i czolowki partyjniakow zostali samozwancza ynteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er aleś dowaliła jarkaczowi i mlaskaczowi! 11.10.09, 15:32 przecież to synkowie słynnego Rajmunda, który opływał w luksusy w dobie stalinowskiej... fajny pościk ci wyszedł, ale twoi mocodawcy spod znaku zwiędłego pisiorka mogą nie być zadowoleni... nadgorliwość cię kiedyś zgubi i wypadniesz z łask... i nie będzie na jabcoka... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 waldk66 na ,,pęsji,, do szkoły Waldku 11.10.09, 15:58 .,Pensjonariuszu,,!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldk66 Re: waldk66 na ,,pęsji,, do szkoły Waldku 11.10.09, 21:03 tak a kim ty jesteś oszołomie następnym cwaniaczkiem czy nauczycielem co myślą ,że są pępkiem świata prawda w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
waldk66 Re: waldk66 na ,,pęsji,, do szkoły Waldku 11.10.09, 21:06 ty zgniły dziadu Wal się Odpowiedz Link Zgłoś
artanek58 Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... 11.10.09, 14:57 Pan Szyglo to chyba następna osoba do odstrzału w Służbach Specialnych To jeszcze jeden politykier który miesza swoje stanowisko do rozrób politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... 11.10.09, 14:58 A ja sie pytam gdzie bylo larum jak PiS w nocy bral sobie telewizje - a ja sie pytam dlaczego w BBNie nie ma - tak jak powinno byc - gdzie marszalkowie i inne osoby ???? W BBNie sam PiS !!!!!!!!!!!!!!! skandal !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak Re: Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dym 11.10.09, 15:12 Szczygło sięga za wysoko.Zbyt wysoko! " minister" się nam znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
limw Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... 11.10.09, 15:00 Ja bym nie grozil rostrzelal odrazu na gnidy tylko to Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Mówisz o Kamińskim? Ale zaraz rozstrzelać... 11.10.09, 15:09 limw napisał: > Ja bym nie grozil rostrzelal odrazu na gnidy > tylko to Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dym 11.10.09, 20:08 limw napisał: > Ja bym nie grozil rostrzelal odrazu na gnidy > tylko to A to już jest chyba groźba karalna, która powinien zainteresować się administrator lub niestety odpowiednie służby. Bo wszelkie wulgaryzmy jak widać są dopuszczalne. Może niektóre osoby z piszacych powinny zamiast pisać udac się do neurologa lub psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Szczygło grozi Tuskowi ?a to dobre !! 11.10.09, 15:06 To Szczyglo powinien stanac przed Trybunalem stanu za spiskowanie przeciwko legalnie wybranemu Rzadowi. Nuu Szczyglo pagadii !! Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak Re: Szczygło grozi Tuskowi ?a to dobre !! 11.10.09, 15:14 Szczygło ma za niski status i nie podlega pod Trybunał. Odpowiedz Link Zgłoś
karul To jest, jak to ladnie 11.10.09, 15:07 nazywaja Niemcy, Polnische Wirtschaft. Dobrze wam tak, solidarnosciowe matoly. Miala byc czwarta Japonia a jest druga Gorna Wolta z Dr. Rydzem na czele ze wscieklymi kurduplami. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... 11.10.09, 15:08 PO zrobiłaby najlepiej, likwidując CBA w porozumieniu z SLD i PSL. Funkcje przekazać do CBŚ, w tzw. międzyczasie zawiesić Kamińskiego, a CBA oddać czasowo po nadzór szefa CBŚ Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Szczygło grozi Tuskowi Trybunałem Stanu. "Dymis... 11.10.09, 15:08 Żeby zrozumieć ten konflikt nazwany afera trzeba przeczytać ten artykuł, ponieważ z polskich mediów żaden nie jest mądry. Polska mowa trudna mowa nawet dla samych polskich dziennikarzy. Link do artykułu: polskaweb.eu/polnische-regierung-wackelt-kaczynski-reibt-sich-die-haende-5564753.html ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Idiot!!! 11.10.09, 15:08 Moet er niet van om corruptie te bestrijden. Houdt u van een communistische paradijs, idyllische anielski.Mieszkać in Polen is zo gênant om omkomen van de honger is triest. Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol Szczygło-a kto to ku...a jest??? 11.10.09, 15:14 Szczygło-a kto to ku...a jest???mały człowieczek o skomplikowanym mentalu,chory konserwatysta,militarysta i wichrzyciel.takie czasy że byle menda robi za autorytet....jeszcze tylko rok i pisuar odejdzie do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan POlityka miłości...!!!Zobacz bo warto...! 11.10.09, 15:16 www.youtube.com/watch?v=0x1_8chGS5U Odpowiedz Link Zgłoś