sid_6.8 12.10.09, 22:08 Znaczy się pedofilia jest uleczalna. Ostrzegawczy strzał w głowę jest skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4v Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 22:10 W każdym kraju w szajce pedofilnej jest umoczonych wielu ludzi z tzw "świecznika". Ludzi wpływowych, majętnych, spełniających swoje zachcianki. Tak było w Belgii, tak jest na Litwie... ... tak jest też w Niemczech, we Francji, w Hiszpanii i oczywiście w Polsce. kiedy wreszcie ktoś będzie miał odwagę i pozamyka tych sku...eli do paki? kiedy nas czeka największa afera w historii, przy której wszystkie poprzednie to mały pikuś? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Najwieksza afera byl czerwony zamordyzm. 12.10.09, 22:24 A takze islamsko-katolickie pranie mozgu. A co do siatek pedofilskich. Istnieja one na calym swiecie i maja wplywowych ludzi, wiec ich zlikwidowanie nie bedzie mialo miejsce. Tak juz po prostu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_europy Stary zboczony Zanussi już nie broni pedofilów ??? 12.10.09, 22:58 Zaraz pewnie powie że 4latka to była jakaś sprzedajna dziwka... Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Stary zboczony Zanussi już nie broni pedofiló 13.10.09, 06:37 Szacunek dla tego Pana. oby więcej takich osób! Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Bohater naprzeciw sądom 13.10.09, 08:27 Ludzie mają bohatera, ale czy to o to chodzi, ze by przy 100 instytucja powołanych do pilnowania ładu działy się takie rzeczy ? --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jesteśmy Słowianie ! Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Bohater naprzeciw sądom 13.10.09, 08:38 a instytucjom za rządów Adolfa Hitlera naród niemiecki też powinien się podporządkowywać? Odpowiedz Link Zgłoś
mangusta3 islamskie, katolickie i czerwone zamordyzmy jednak 12.10.09, 23:02 stanowią główną zaporę przeciw pladze pedofilii, która pleni się najczęściej wszędzie tam gdzie mamy doczynienia z rozpasanym kultem swobody obyczajowej traktującej ciało człowieka wyłącznie jako towar służący zaspokajaniu popędu płciowego...osoby takie jak ten sędzia litewski wskazują gdzie często należy szukać zboczeńców i czemu nikt nie jest wtedy zainteresowany prowadzeniem śledztwa... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: islamskie, katolickie i czerwone zamordyzmy j 12.10.09, 23:06 mangusta3 napisał: > stanowią główną zaporę przeciw pladze pedofilii, która pleni się najczęściej > wszędzie tam gdzie mamy doczynienia z rozpasanym kultem swobody obyczajowej > traktującej ciało człowieka wyłącznie jako towar służący zaspokajaniu popędu > płciowego...osoby takie jak ten sędzia litewski wskazują gdzie często należy > szukać zboczeńców i czemu nikt nie jest wtedy zainteresowany prowadzeniem > śledztwa... Doprawdy - uważasz, że ilość pedofili w państwach szariatu jest mniejsza? Jak byś chciała dowieść takiej tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
drupal Re: islamskie, katolickie i czerwone zamordyzmy j 12.10.09, 23:11 akurat islam pedofilię rozumie trochę inaczej niż świat zachodu. Przynajmniej tę uregulowaną małżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: islamskie, katolickie i czerwone zamordyzmy j 13.10.09, 07:14 Czy nie przypadkiem 8% kapłanów katolickich to pedofile a sam Benedykt XVI został skazany prawomocnym wyrokiem za ich ochranianie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: islamskie, katolickie i czerwone zamordyzmy j 13.10.09, 09:07 wymiatator1 napisał: > Czy nie przypadkiem 8% kapłanów katolickich to pedofile a sam Benedykt XVI > został skazany prawomocnym wyrokiem za ich ochranianie? Za to 30% zgłoszonych w USA przestępstw pedofilskich ma charakter homoseksualny. Czy oznacza to, że bycie homosiem = bycie pedofilem?? Odpowiedz Link Zgłoś
sir_leon Re: Najwieksza afera byl czerwony zamordyzm. 13.10.09, 07:14 Tak się akurat składa, że pedofile jako podstawowe zagrożenie widzą kościół katolicki ze swoimi wartościami. I to akurat nie jest poje zdanie tylko jakiegoś pedofila. Źródło: wikileaks.org. Zwalczcie kościół to z radości będą podskakiwać Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Najwieksza afera byl czerwony zamordyzm. 13.10.09, 07:46 Fakt, Kościół Katolicki jest solą w oku pedofili. Ot, nieuczciwa konkurencja - funkcjonariusze KK mają nieskrępowany dostęp do ofiar, wybierają najlepsze "sztuki" i jeszcze są dalece bekarni, chronieni przez potężny aparat kościelny. Jestem dziwnie pewien, że wiem, jaki zawód jest najpopularniejszy wśród pedofili... Odpowiedz Link Zgłoś
sir_leon Re: Najwieksza afera byl czerwony zamordyzm. 13.10.09, 08:09 Na wikileaks.org jest obszerny artykuł w tym temacie napisany przez faceta z branży. Ciekawe kim jesteś, jeśli uważasz, że wiesz więcej o pedofilii od przeciętnego pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Najwieksza afera byl czerwony zamordyzm. 13.10.09, 14:28 A pedofil to akurat wie o pedofilii tyle co zje i w pierdlu przesiedzi. O pedofilię to się seksuologów pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Ofiary wujków 13.10.09, 08:32 Córka Kedysa prawdopodobnie nie była pierwszą ofiarą wujków, stręczenie było dobrze przygotowane, pewnie trwało od dawna, odbywało się pod płaszczykiem ochrony tych zboczeńców przez aparat władzy. Gdzie qrwa była litewska prokuratura, policja, rzecznik praw dziecka, bali się gnoje o własne stołki. Gdy państwo zawiodło, facet zrobił to co powinien zrobić porządny obywatel, wyrwał chwasty i chwała mu za to, nawet jak będzie musiał zapłacić wysoką cenę. A bomba, to pewnie dzieło kogoś kto popiera wqrwionego ojca, podkładać bombe gdy szuka go policja całego kraju mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Ofiary wujków 13.10.09, 08:56 bratprezydenta napisał: > Gdzie qrwa była litewska prokuratura, policja, rzecznik praw > dziecka, bali się gnoje o własne stołki. Czy w Polsce nie ma pedofilii? No i wykrył ich ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: Ofiary wujków 13.10.09, 09:32 Kiedyś na osiedlu na którym mieszkałem szalał jeden taki ogier, zaciągał dzieciaki do piwnicy i zabawiał sie z nimi. Pewnego dnia zaciągnął dziewczynkę z bloku obok i zaczął ja obmacywać, dzieciak zacząl krzyczeć i zaczęli zbiegać się sąsiedzi. Zboczek wyrwał sie i zaczął uciekać, ale miał pecha, kilkadziesiat metrów dalej rozgrywał sie mecz 5-ek piłkarskich, widząc co się dzieje obie drużyny i kilku kibiców spełniło swój obywatelski obowiązek i zaczęło gonić zboczeńca, chłopcy byli rozgrzani, w sportowych ciuchach i po paruset metrach dorwali perwera, gość trochę się opierał, więc recznie ( i nie tylko) zaczeli tłumaczyć mu ze źle postępuje. Ocalił go przyjazd policji, gdy policjanci dowiedzieli sie o co chodzi, kazali im spływać, a sprawę oklepu zamknięto ze względu na nie odnalezienie sprawców, światkowie nie pamietali aby ktoś kogoś bił. Ataki na dzieci urwały sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Najwieksza afera byl czerwony zamordyzm. 13.10.09, 09:03 kylax1 napisał: > A takze islamsko-katolickie pranie mozgu. A co do siatek pedofilskich. Istnieja > one na calym swiecie i maja wplywowych ludzi, wiec ich zlikwidowanie nie bedzie > mialo miejsce. Tak juz po prostu jest. Jak się okazuje jest na nie metoda... Ciekawe kiedy zaczną się takie "akcje" w innych krajach... Odpowiedz Link Zgłoś
mkkrawiec Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:30 Kiedyś ktoś musi coś zrobić nawet chorego, aby ktoś inny się tym zainteresował. Chociaż i to też nie jest pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:45 mkkrawiec napisał: > Kiedyś ktoś musi coś zrobić nawet chorego, aby ktoś inny się tym zainteresował. > Chociaż i to też nie jest pewne... Obawiam się, że sprawa ucichnie jak się okaże, że media nie mogą już na niej zarobić kasy :| Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 23:10 tak jest i w Polsce i dlatego koledzy Polańskiego bronili go - zwłaszcza koledzy z rządu kłamTuska Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 23:16 hugow napisał: > tak jest i w Polsce i dlatego koledzy Polańskiego bronili go - > zwłaszcza koledzy z rządu kłamTuska Nie czujesz, że twój polityczny, oszołomsko pieniaczy komentarz jest w tej sprawie cokolwiek nie na miejscu? Po co ja się wysilam :| Odpowiedz Link Zgłoś
xyz160 Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 22:10 Kubki i gadżety? Obrzydliwe że ktoś na tragedii usiłuje robić interes Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Kto mowi o tragedii? 12.10.09, 22:20 Ze spolecznego punktu widzenia, aborcja cokolwiek przeterminowanych zygot, zmutowanych w kierunku pedofilii, jest objawem zdrowym i naturalnym, nie ma w tym zadnej tragedii. Lewactwo i menele musza sobie zdac sprawe, ze ich idiotyczne panoszenie sie w mediach i obrazanie ludzkosci predzej czy pozniej konczy sie ostrym zatruciem olowiem. Taka kolej rzeczy, towarzysze i towarzyszki. Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Kto mowi o tragedii? 12.10.09, 22:26 gdyby nie "lewactwo",to bym się z Tobą zgodził Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:32 "Kubki i gadżety? Obrzydliwe że ktoś na tragedii usiłuje robić interes" Spójrz na idiotów z koszulkami mordercy Che Guevary. Przy nim Kedys to prawdziwy bohater i świętoszek. Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 13.10.09, 07:20 A ja tam bym se kupil koszulkę z jego (Kedysa) podobizną. FORZA INTER!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panihalinka Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 22:13 Życie w rytmie filmu z Hollywood! Taak...Pędzę na fejsbuka. Apropo czy to nie siódma woda po kisielu Antka z Red Hotów? Odpowiedz Link Zgłoś
essene Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 22:15 oby jak najdłużej...! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
essene Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:17 cholera. W sensie - oby jak najdłużej pozostał na wolności - a w razie wpadki automatyczne ułaskawienie. Nie łączyć tego z biznesem. Odpowiedz Link Zgłoś
mzyo Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 22:19 Jeden z zabitych był sędzią? Oni są nietykalni w każdym kraju. Jedyną możliwością ich skazania jest nagłośnienie w mediach. Jeżeli wszystkie przesłanki są prawdziwe to popieram Kedysa! Oczywiście nalezy podkreślić, że nie można wszystkich chorych wrzucać do jednego wora. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur jeśli się do mnie zgłosi 12.10.09, 23:32 to mu powiem gdzie można się dobrze ukryć Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt dla mnie jest bohaterem, oby mógł zrobić jak najwi 13.10.09, 01:20 dla mnie jest prawdziwym bohaterem, oby mógł zrobić jak najwięcej \ 100% poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 22:20 taki polański inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Kolejny kretyn. 12.10.09, 22:22 Odrozniasz pedofilie na 4-latce, od Polanskiego, ktory wydymal w miare cycata nastolatke? Odpowiedz Link Zgłoś
hhkirst Re: Kolejny kretyn. 12.10.09, 22:28 Pogadamy jak taką "nastolatką" będzie Twoja córka lub siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Ale to nie byla moja corka. 12.10.09, 22:31 Wiec nie musze sie tym przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kolejny kretyn. 12.10.09, 22:36 no jasne, bo ty to już przeszedłeś na własnej skórze, pomyłkę z 13. :)))) Ech... cwaniaczki, ale jak się upiją, i wyrwą 15 to sr...ją po nogach, żeby tylko ona nie poszła na policję! :D i wtedy też mowią do policjanta, a jak to panu się przytrafi....?! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Nieprawda. 12.10.09, 22:39 15 lat to w Polsce legalny wiek. Artykul 200 KK. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nieprawda. 12.10.09, 22:46 masz rację, nie chciałem pisać 13, bo zaraz zostaną reżyserami! może być 14. Ale chyba 15 lat to tylko za zgodą rodziców, coś mi się tak kołacze z przepisów, ale mogę się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Nieprawda. 12.10.09, 22:51 cillian1 napisał: > masz rację, nie chciałem pisać 13, bo zaraz zostaną reżyserami! może być 14. Al > e > chyba 15 lat to tylko za zgodą rodziców, coś mi się tak kołacze z przepisów, al > e > mogę się mylić! Wyobrażasz to sobie? Zgoda rodziców na współżycie? Nie, nie jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nieprawda. 12.10.09, 23:08 > Wyobrażasz to sobie? Zgoda rodziców na współżycie? owszem, sam miałem takie coś: rodzice nie pozwolili mi spać w jednym pokoju z dziewczyną - tylko, że ja miałem 17 a ona 15 coś.... :)))) Zabronili spać razem, więc raczej nie wydali zgody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Nieprawda. 12.10.09, 23:14 cillian1 napisał: > > Wyobrażasz to sobie? Zgoda rodziców na współżycie? > > owszem, sam miałem takie coś: rodzice nie pozwolili mi spać w jednym pokoju z > dziewczyną - tylko, że ja miałem 17 a ona 15 coś.... :)))) > > Zabronili spać razem, więc raczej nie wydali zgody ;) No to marnie. Ja się obawiam, że ta zgoda to i tak powinna być pisemna (być może potwierdzona notarialnie) ;) Jak rozumiem grzecznie czekaliście na zgodę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nieprawda. 12.10.09, 23:25 > Jak rozumiem grzecznie czekaliście na zgodę? :D grzecznie do ich zaśnięcia ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Nie potrzebna jest zadna zgoda. 12.10.09, 23:23 Sensem wieku przyzwolenia (age of consent) jest granica wieku, od ktorej dowolny seks jest legalny, czyli 15-latka/latek moga to robic nawet z 70-latkiem/latka. W Polsce wynosi 15, tak jak w Czechach, Francji, Szwecji, Danii etc. Wlochy, Austria, Niemcy, Wegry 14. UK 16. I tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Watykan = 12. 12.10.09, 23:49 zakładam, że to (korekta) to od dwunastu apostołów :D Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Kolejny kretyn. 12.10.09, 22:37 > Pogadamy jak taką "nastolatką" będzie Twoja córka lub siostra. A potem pogadamy jak dym*jącym będzie twój syn. Czyny lubieżne na czterolatce to niewątpliwie czyny pedofilne. To co robił Polański choć godne potępienia i nielegalne czynami pedofilnymi nie było (najprawdopodobniej). Odpowiedz Link Zgłoś
azakan Re: Kolejny kretyn. 12.10.09, 23:01 > Polański choć godne potępienia i nielegalne czynami pedofilnymi nie było > (najprawdopodobniej). > w świetle prawa jest to pedofilia Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Kolejny kretyn. 12.10.09, 23:04 azakan napisała: > > Polański choć godne potępienia i nielegalne czynami pedofilnymi nie było > > (najprawdopodobniej). > > > w świetle prawa jest to pedofilia Co to jest "pedofilia w świetle prawa"? Nas interesuje czy ktoś JEST czy NIE JEST. No więc Polański najprawdopodobniej NIE JEST. Jak ktoś napisał w Hiszpanii wiek legalnej współżycia to 13 lat. Tak więc wg hiszpańskiego prawa Polański nie jest pedofilem a wg amerykańskiego jest. Nie czujesz, że to śmieszne i posługiwanie się terminem medycznym w dyskusji o prawie jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 W prawie nie ma takiego slowa. 12.10.09, 23:25 Jest obcowanie plciowe z maloletnim ponizej pewnego wieku (w PL 15). Amerykanie maja tak zwany statutory rape. Odpowiedz Link Zgłoś
mirekp70 wychowac córkę 13.10.09, 10:40 Postaram sie wychowac moją córkę tak, że by w wieku 13 lat nie właziła do łóżka 40-letnim facetom Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: Kolejny kretyn. 12.10.09, 22:28 Bądź jak Roman Polański - też wyrwij sobie 13! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Poczytaj dokladnie. 12.10.09, 22:33 Pisze tylko, zeby odrozniac sprawe pedofilii na Litwie, od czynu Polanskiego, ktory podpada pod obcowanie z nieletnia, ale w zadnym razie pod pedofilie. A tak na marginesie, age of consent w Hiszpanii wynosi 13, czy to pedofilski kraj Twoim zdaniem? Czekam na debilne oskarzenia pod moim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Znowu nieprawda :) 12.10.09, 23:31 Watykan ma 12. Tak na marginesie to i tak wysoko w porownaniu do islamu, gdzie Mahomet wydymal 9-letnia Aishe. Taka oto jest ta religia 'pokoju'... Odpowiedz Link Zgłoś
mak_79 Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:25 idiota z ciebie straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojarz.betoniarz Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 23:19 no, ty jesteś inteligentny. na pewno inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Polański??? 23.10.09, 07:35 vomitorium1 napisał: > taki polański inaczej Polański jest poszukiwany przez władze USA za seks z 13-latką (aczkolwiek on sam twierdzi, że nie wiedział ile lat ma dziewczyna), Drasius za samosąd. To są dwie różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 22:24 i bardzo dobrze. jeśli on to zrobił, ukatrupił pedofila - wcale mi tego zwyrodnialca nie szkoda. i mam gdzieś te wszystkie prawa obywateli: przestępców, pedofilii, gwałcicieli - te zachowania trzeba tępić, bo wyrasta później chore społeczeństwo, z uszczerbkiem na psychice, niezdolne do tworzenia normalnych więzi, lub z ograniczonymi możliwościami. czy to nie jest o wiele ważniejsze, by mieć zdrowe społeczeństwo? pedofilię trzeba zwalczać. a skoro organa ścigania tak się z tym ślamazarzyły, bo istnieje podejrzenie mataczenia - wcale się temu ojcu nie dziwię. współczuję mu cholernie. dzieci nie mogą się bać żyć w społeczeństwie! nie mogą bać się zwrócić do dorosłego z prośbą o pomoc, o poradę, o wsparcie, o jakąkolwiek duperelę, przejść obok na ulicy! z tą Unią Pedofilii powinno się zrobić porządek raz na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Durniow coraz wiecej. 12.10.09, 22:29 Jaka Unia Pedofili? O czym Ty pieprzysz? Pedofilia jest stara jak swiat, a w przeszlosci bylo jej wiecej niz obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Re: Durniow coraz wiecej. 12.10.09, 22:46 Z jednej strony bezkarność majętnych pedofilów budzi oburzenie opinii publicznej z drugiej zaś strony samosąd na takich zwyrodnialcach jest niedopuszczalny. Nawet wówczas kiedy ofiarą pedofila pada bardzo małe dziecko. Jedyną okolicznością łagodzacą ocenę tego co zrobił Kedys (jesli faktycznie zbrodnie i zamach to jego dzieła) to fakt, że wielka krzywda spotkała jego własne dziecko. Będąc litewskim sędzią, prokuratorem czy policjantem nie miał bym zapału w poszukiwaniach Ojca Mściciela. Ale to co się wyrabia w tej sprawie w interneieto zupełnie inny temat. Kreowanie takich "bohaterów kultury masowej" nie ma sensu. To jest też wynaturzenie. Jak i sama pedofilia. Groźne, głupie. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Durniow coraz wiecej. 12.10.09, 22:56 kwiecien45 napisał: > Jedyną okolicznością łagodzacą ocenę tego co zrobił Kedys (jesli > faktycznie zbrodnie i zamach to jego dzieła) to fakt, że wielka > krzywda spotkała jego własne dziecko. Jest też druga: Kedys usiłował uruchomić machinę prawa. Z uporem godnym właśnie takiej sprawy. Niestety bezskutecznie. > Będąc litewskim sędzią, prokuratorem czy policjantem nie miał bym > zapału w poszukiwaniach Ojca Mściciela. > Ale to co się wyrabia w tej sprawie w interneieto zupełnie inny > temat. Kreowanie takich "bohaterów kultury masowej" nie ma sensu. To > jest też wynaturzenie. Jak i sama pedofilia. Groźne, głupie. Bez > sensu. Dlatego reakcja powinna być dwutorowa. Pierwsza to oczywiście złapanie Kedysa i wymierzenie sprawiedliwej kary. Druga to pokazanie ludziom DLACZEGO mimo wielu prób, Kedysowi nie udało się uruchomić machiny sprawiedliwości? Kedys na ławie oskarżonych nie powinien siedzieć sam i nie jest powiedziane, że z całej puli potencjalnych oskarżonych powinien dostać najwyższy wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Durniow coraz wiecej. 12.10.09, 22:58 co jest w tym groźnego, bo nie bardzo kumam! To że zginie winny? Czy to, że prawo straci moc bycia prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Durniow coraz wiecej. 12.10.09, 23:07 cillian1 napisał: > co jest w tym groźnego, bo nie bardzo kumam! To że zginie winny? Czy to, że > prawo straci moc bycia prawem? To, że proces ma ustalić prawdę obiektywną. Samosąd prawdy obiektywnej nie ustala. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Durniow coraz wiecej. 12.10.09, 23:16 tej kwestii my nie rozstrzygniemy, ale jak koleś odbijał się od muru kolesi, to wg mnie dobrze zrobił - może zwariował, może nie. Ale jednak ma uczucie ulgi i sprawiedliwości. Czy się pomylił z wyrokiem, możliwe, sądy też się mylą i nikt nie płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Durniow coraz wiecej. 12.10.09, 23:22 cillian1 napisał: > tej kwestii my nie rozstrzygniemy, ale jak koleś odbijał się od muru kolesi, to > wg mnie dobrze zrobił - może zwariował, może nie. Moim zdaniem też podjął słuszną decyzję, być może jedyną możliwą w jego oglądzie sprawy. Sytuacja w której państwo nie chce pomóc dojść sprawiedliwości ojcu molestowanego dziecka jest na pewno na tyle traumatyczna, że nikt z nas tak naprawdę nie wczuje się w to co myślał ten człowiek. > Ale jednak ma uczucie ulgi i > sprawiedliwości. Czy się pomylił z wyrokiem, możliwe, sądy też się mylą i nikt > nie płacze. Nie musiał się pomylić. Jego naśladowcy mogą. Dlatego państwo powinno nie tylko go złapać i osądzić (ryzykując zrobienie go cywilnym świętym) ale też wyłapać i osądzić wszystkich tych, którzy doprowadzili go do tego kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Durniow coraz wiecej. 12.10.09, 23:29 > Nie musiał się pomylić. Jego naśladowcy mogą. Dlatego państwo powinno > nie tylko go złapać i osądzić (ryzykując zrobienie go cywilnym > świętym) ale też wyłapać i > osądzić wszystkich tych, którzy doprowadzili go do tego kroku. i to ma sens (co do kary Kedysa), tylko czy im wystarczy odwagi, żeby przetrzebić swoje szeregi?! Zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Taka Unia... 12.10.09, 22:56 „Długo miałem ochotę pracować z dziećmi. W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym [państwowym] przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad dwa lata. Mój nieustanny flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały, jak mnie podrywać. Rzecz jasna niejedna z nich przygląda się rodzicom, kiedy się pieprzą. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem. Wtedy oskarżono mnie o perwersję (...) Pytałem się ich: >>Dlaczego wybrałyście mnie i nie bawicie się z innymi dziećmi?<<”. Zgadnij kto to napisał? Popieram tego faceta, wyczerpał już wszystkie legalne możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Taka Unia... 12.10.09, 23:24 cholera, co mają zieloni do dzieci? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
hyakinthos Re: Taka Unia... 13.10.09, 01:23 Ano troche maja, powyzszy cyctat pochodzi z ksiazki Daniela Cohn-Bendit'a, prminentnego polityka zilonych. Zieloni w latach 80-tych mieli pomysly aby seks bez przemocy z dziecmi byl legalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Belkot kremlowski. 12.10.09, 23:34 Wy tam na Kremlu zajmijcie sie waszymi sprawami. Pedofilia istnieje na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Taka Unia... 13.10.09, 09:39 z_b2 napisała: > „Długo miałem ochotę pracować z dziećmi. W 1972 roku złożyłem podanie o p > racę w alternatywnym [państwowym] przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowa > łem tam ponad dwa lata. Mój nieustanny flirt z dziećmi szybko przyjął charakter > erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały, jak mnie podrywać. > Rzecz jasna niejedna z nich przygląda się rodzicom, kiedy się pieprzą. Kilka ra > zy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życ > zenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskał > em. Wtedy oskarżono mnie o perwersję (...) Pytałem się ich: >>Dlaczego > wybrałyście mnie i nie bawicie się z innymi dziećmi?<<”. > > Zgadnij kto to napisał? > > Popieram tego faceta, wyczerpał już wszystkie legalne możliwości. To są wspomnienia niejakiego Cohn- Benedica , pieprzonego lewackiego pedofila, któremu się w d.. przeeróciło... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Jak dla mnie to może byc nawet szaleńcem i wywalić 12.10.09, 22:32 w kosmos całą "klasę" rządzącą/urzędującą! Może zaczęli by myśleć o ludziach, tych spoza "klasy". Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek prawo sluzy nie czlowiekowi a systemowi,obywatel 12.10.09, 22:34 w walce ze sku...nstwem zostaje sam.ten dzielny tata jest bohaterem naszych czasow.sady nie aja nic wspolnego ze sprawiedliwoscia Odpowiedz Link Zgłoś
antywsior Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:36 >wyrasta później chore społeczeństwo, z uszczerbkiem na > psychice, niezdolne do tworzenia normalnych więzi, lub z > ograniczonymi możliwościami po twoim poście widać , że faktycznie wyrosło Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:49 A co, zaczynasz się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
cc.c Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 22:31 Ciekawe , czy ci wszyscy internetowi obrońcy tego psychopaty zasiedliby razem z nim na ławie oskarżonych ( oby jak najszybciej)? Stukać w klawiaturę potrafi każdy tchórz . W realu broniłbyście własnego tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:38 > W realu broniłbyście własnego tyłka. no właśnie urzędnicy bronili swojego tyłka, a raczej stołka Odpowiedz Link Zgłoś
azakan Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 23:06 ahaha, powiedział człowiek z reala. takie argumenty możesz sobie schować tutaj, i nigdy ci nie życzę takiego nieszczęścia, jakie go spotkało (tylko dlatego, że ucierpiałoby twoje dziecko, inaczej to bym życzyła, żebyś zrozumiał), psychopato Odpowiedz Link Zgłoś
matatjahu Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 23:18 a co zajmujesz się pedofilią, że tak anty Kedysa jesteś. molestujesz dzieci? każdy normalny ojciec czy matka, postapili by tak samo jak ten dzielny człowiek. gdyby mojemu dziecku ktoś zrobił krzywdę to biorę obie dubeltówki i boka, i po 7 strzałach taki pedofil już by nie żył. trudno poniósłbym konsekwencje w postaci więzienia, ale w więzieniu byłbym czczony jak Bóg. Kedys pokazał zboczeńcom alternatywny sposób na karanie ich choroby. Pokazał jak i co robić, gdy sądy i inne instytucje boją się podjąć działania. Szkoda, ze w Polsce, kraju tchórzy, nikt jeszcze nie ukarał w ten sposób zboczeńca za skrzywdzenie dziecka. @cc.c swoimi komentarzami albo prowokujesz albo wręcz nawet szkodzisz społeczeństwu. Gdyby ten gość zjawił się w Polsce powinien dostać wszelką pomoc od ludzi. Walczył o sprawiedliwość. A to się ceni. Każdy normalny cżłowiek w głebi duszy go popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 23:57 www.ksiezapedofile.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
ztomek Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 13.10.09, 00:05 Taki tchórz jak ty to tylko w klawiaturę klepie. Zdanie możesz mieć inne, ale twoja wypowiedz jest bardzo pedofilska. Czyżby szkoda Ci było tych szmat, które zginęły. Nie cwaniakuj głupku i nie rżnij jedynego sprawiedliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
okinawa69 Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 05.11.09, 11:12 Drasius Kedys, prawdziwy bohater i kochający ojciec, który nie pozwoli żadnej obleśnej pedofilskiej szmacie na spokojny sen, nawet za cenę surowej kary jaka moze go za te dzialania spotkac. Kedys ma w dupie prawo, które jest nim tylko z nazwy. NIe zrobiono nic, zeby sprawe wyjaśnic, a czytając zeznania 4 latki która tłumaczy ojcu czym jest siusiak, że smierdzi kupa i wypluwa biały krem, można mieć tylko jedno w głowie. Tepic to gó.... Tak, gó.... Bo to nie ludzie. Nie wiem czy Pani CC.C ( jakas analogia do Cena Czyni Cuda, i byc moze sprzedalas sie za kilka złotych zeby napisac cos takiego w swoim komentarzu:) jest matką czy córka, ale skoro jest za tym aby człowieka, który mści sie za krzywde na jego kochanej córce, chce jak najszybciej posadzic na ławie oskarżonych, to chyba sama bierze udział w paskudnym pedofilskim procederze. Innego wyjaśnienia nie mam. Nie jestem ojcem, ale wiem jak bardzo ważnym zadaniem prawdziwego mężczyzny jest zapewnienie bezpieczeństwa najbliższym. Odpowiedziec ma pytanie czy tez bym zabił za córke czy syna? NIe, nie zabiłbym. Kedys zabił, bo tak mu było łatwiej. Lepiej by sie stało gdyby sie nad nim znęcał. Musiałby cierpiec do końca swoich dni. To jest prawdziwa pokuta. Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 12.10.09, 22:32 jeśli tak samo tępo uroił sobie ofiary, .... jest mordercą niezależnie od intencji, które mu przyświecały ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 12.10.09, 22:40 znaczy łamie prawo? To samo robi CBA, też wznosi ponad nie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 12.10.09, 22:52 ty obejrzyj zdjęcia ojca rydzyka i Kaczyńskich, potem miej odwagę napisać coś na temat wyglądu tych, których nawet nie znasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eltinu Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 12.10.09, 23:35 > jeśli tak samo tępo uroił sobie ofiary, .... jest mordercą niezależnie od > intencji, które mu przyświecały ... Niby tak, ale co w tym złego? Samosąd nie jest złem samym w sobie. Na pewnym etapie umówiliśmy się po prostu, że nie wymierzamy samodzielnie sprawiedliwości tylko mamy sądy, policję itp. Taka umowa społeczna, że lepiej by ktoś robił to za nas, bo wtedy jest mniej pomyłek. Ale co robić kiedy państwo nie wypełnia swoich obowiązków? Najlepiej jest kiedy przęstępców zwalczają sądy. Gorzej jak muszą robić to ludzie na własną rękę. Najgorzej, jak sprawiedliwości nie wymierza nikt, a dobrze ustawione sukinsyny mogą i gwałcić dzieci. To nie ten facet jest winien, że miał do wyboru opcję 2 albo 3. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 13.10.09, 07:23 Dlatego tym się różni obywatel od poddanego że ma dostęp do broni. Wtedy taka klika mafijno urzędnicza wiedziała by że jest jakaś granica przekrętów. Bezbronne stado kierowane przez scentralizowaną władzę może jedynie potakiwać lub prosić o litość. Dlatego we wszystkich postomuszych czy neokomuszych zamordzymach urzędasy i rządzące kliki tak wściekle walczą z prawem obywatela do broni. Dlatego tak nam daleko do demokracji z zaawansowanym społeczeństwem obywatelskim takich jak USA, Kanada czy Szwajcaria. Facet wydał wyrok w ostatniej instancji i za to ludzie go popierają. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
propagacja Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 12.10.09, 23:43 TEPICO CHYBA JESTEŚ TĘPY . Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 12.10.09, 23:47 propagacja napisał: > TEPICO CHYBA JESTEŚ TĘPY . Ale się dajecie trollom podpuszczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
dbensz Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 13.10.09, 09:05 Jeśli ktoś pisze, że "ze zdjęcia wygląda na tępaka ...." zapewne sam jest super inteligentny z wyglądu. Szkoda że z wypowiedzi to nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 13.10.09, 09:42 tepicpo napisał: > jeśli tak samo tępo uroił sobie ofiary, .... jest mordercą niezależnie od > intencji, które mu przyświecały ... Upublicznij swoje foto, zobaczymy na kogo ty wyglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: ze zdjęcia wygląda na tępaka .... 13.10.09, 17:32 nie piszemy o mnie, tylko o prostym mordercy. Facjata tego mordercy nie różni się niczym od tępych facjat innych morderców... Mam prawo ją ocenić ..., a w tym liliowym wdzianku jest mu naprawdę do twarzy :P andrzejto1 napisał: > tepicpo napisał: > > > jeśli tak samo tępo uroił sobie ofiary, .... jest mordercą niezależnie od > > intencji, które mu przyświecały ... > > Upublicznij swoje foto, zobaczymy na kogo ty wyglądasz... > Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown TakiDrasius w Polsce by sie przydał 12.10.09, 22:32 aby wybic to cala holote z torunia i z mokotowa jedni drugich warci Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Kastracja fizyczna dla każdego pedofila ... 12.10.09, 22:33 Z całego serca popieram Kedysa. Nie może być tak że część ludzi kreuje się nadludźmi pozwalając sobie na wszelkie możliwe odchylenia od normy włączając w to krzywdzenie innych na CAŁE ŻYCIE !!!. Bardzo dobrze że Kedys zabił. Wiem że brzmi okrutnie ale co miał innego zrobić skoro cały rok apelował gdzie tylko się dało (no może poza organami UE) a cała sprawa pozostała bez odzewu. Bez odzewu bo wszyscy bali się ruszyć grube ryby na świeczniku. Takich pedofili tylko do piachu bo mentalność mają tak skrzywioną że nawet po wszelkiej resocjalizacji i tak będą dalej gwałcić dzieci choćby w planach czy fantazjach sennych. Szczególnie takie zwyrodniałe persony jak owe świńskie zboczuchy z pseudo elit. Bo z pewnością nie elit intelektualnych bo w mózgu mają sieczkę. IMHO każdemu pedofilowi należałaby się kastracja fizyczna. Tzn. usunięcie jąder. Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Zaraz zabił. Po prostu wyrwał chwasty! 13.10.09, 08:05 Zamiast go ścigać społeczeństwo powinno mu być wdzięczne za sprawne i skuteczne wyeliminowanie dewiantów, którzy wcisnęli się bezwstydnie na wysokie miejsca w hierarchii społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 gdy establishment zajmuje sie ochrona pedofili 12.10.09, 22:33 normalni ludzie musza sami bronic swoich dzieci. Kedys powinien dostac azyl w Polsce nawet jak uwaza Wilno za litewskie miasto i w ogole jesli nawet jest polonofobem. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek stada mundurowych lapia tatyektory ukatrupil 12.10.09, 22:39 pedofila. dlaczego z takim zacieciem nie lapali zboczenca?Hwala Bohaterowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: stada mundurowych lapia tatyektory ukatrupil 12.10.09, 22:43 > pedofila. dlaczego z takim zacieciem nie lapali zboczenca? bo rządzący poznali co to lęk, teraz czują się jak ich ofiary! ot... jednak sprawiedliwość zawitała! Odpowiedz Link Zgłoś
tomesio przypomina mi 12.10.09, 22:37 Podobny jest trochę do aktora Davida Morse'a z serialu Nocny kurs, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom Punisher!! 13.10.09, 07:18 tomesio napisał: > Podobny jest trochę do aktora Davida Morse'a z serialu Nocny kurs, nie? Nie znam. Ale mi przypomina Punishera :P Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 22:44 Jeśli sędzia faktycznie był pedofilem i molestował tą dziewczynkę (a warto się tak zastrzec mając na względzie pęd prasy do zarabiania forsy a nie przekazywania prawdy) to być może bohater artykułu nie miał innego wyjścia żeby doprowadzić do ukarania winowajcy jak tylko strzelić mu w łeb. Mleko się rozlało, mózg na chodniku (czy tam na wykładzinie) i niech teraz tuzy sprawiedliwości się zastanowią co normalny system prawny, w którym niezawisłość sędziego jest kluczowa może zrobić z sędzią pedofilem realizującym swoje praktyki? Z tego co napisali w artykule Kedys najpierw usiłował ten system prawny uruchomić. Bezskutecznie. Szkoda by było, gdyby całe zdarzenie zakończyło się po ucichnięciu medialnej wrzawy, złapaniu, skazaniu i uwięzieniu Kedysa. Odpowiedz Link Zgłoś
szuszwol Swołocz ma nowego idola i popiera zabijanie. 12.10.09, 22:46 Ja nawet rozumiem faceta i gdybym był sędzią zastosowałbym nadzwyczajne złagodzenie kary bądź odstąpiłbym od jej wymierzenia, ale jestem przerażony, po prostu przerażony wpisami hołoty i ścierwa, które go ubóstwiają. On to robi nie dlatego, że jest takim dewiantem jak wy, ale dlatego, że państwo, które ma go chronić zadrwiło z niego. Przypadek to szczególny więc nie wolno go polecać i powielać. Gawiedź nie zna umiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Swołocz ma nowego idola i popiera zabijanie. 12.10.09, 22:50 > Gawiedź nie zna umiaru. urzędnik też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: Swołocz ma nowego idola i popiera zabijanie. 12.10.09, 22:54 Coś ci się pomyliła terminologia. Dewiantów to on właśnie odstrzelił. Nas, zwolenników Kedysa można nazwać jedynie krwiożerczymi bestiami. :] :P Odpowiedz Link Zgłoś
azakan Re: Swołocz ma nowego idola i popiera zabijanie. 12.10.09, 23:09 i po co tyle nienawiści? w takim razie sam też jesteś hołotą i ścierwem. Odpowiedz Link Zgłoś
erde01 Re: Swołocz ma nowego idola i popiera zabijanie. 13.10.09, 00:00 swolocz...holota...scierwo... Panie "szuszwol" ...gratuluje umiaru... Odpowiedz Link Zgłoś
szuszwol Kogoś mi przypominacie. 13.10.09, 00:14 www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Kogoś mi przypominacie. 13.10.09, 09:51 szuszwol napisał: > www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g Twoja odpowiedź wskazuje na dosyć prymitywną obronę racji państwa, które jednak w tym mijscu zawiodło. Uświadomiłeś sobie, że immunitet nie jest jednoznaczny z bezkarnością?? Nie odrobiłes lekcji. Nie ma polowanie na czarownice, ale biegli sądowi jednoznacznie stwierdzający, że dziewczynka nie kłamie. Znana mi jest podobna sprawa w Polsce. Tyle, że koleś którego to dotyczyło miał tatusia, byłego SB-ka który miał niezłe haki na tego i owego... Odpowiedz Link Zgłoś
szuszwol Najpierw łaskawie przeczytaj pierwszy post ćwoku. 13.10.09, 10:54 Nie kwestionuję tego, że miał podstawy by tak zareagować i potępiam zarówno sprawców molestowania jak i czynnik państwowy, który zawiódł. Nie jest natomiast wskazane, by taką formułę jaką przyjął Drasius uznać za obowiązującą bo prowadzi wprost do anarchizacji i samosądów, czego dowodem są bezmyślne wpisy żądnych krwi kretynów takich jak ty. Immunitet nie ma nic do rzeczy tutaj ciulu głupi. Policja nie chciała wszcząć dochodzenia. A takie pieprzenie o tym i owym, wraz z wplątywaniem smaczków o znienawidzonych esbekach jest bajką dla dzieci. Co zatem z tym zrobiłeś? Poszedłeś do mediów lub prokuratury? Masz cokolwiek co nie jest durną przechwałką i bajeczką na dobranoc? Zareaguj albo stul pysk. Nie znoszę takiego pieprzenia i tworzenia mitów. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek dewiantem to jest ten ktoremu Kedys odstrzelil 13.10.09, 08:32 leb, i slusznie ojciec ma prawo bronic rodziny przed sk....system Odpowiedz Link Zgłoś
rafikzabki Re: Swołocz ma nowego idola i popiera zabijanie. 13.10.09, 14:43 jaki szczególny ot ostatnio u nas kolo gwałciciel dostał 7 lat - zgwałcił z kolega i śmiertelnie pobił dziewczynę. nawet jakby tylko pilnował czy nikt nie idzie i jej nie ruszył to już i tak powinien dostać ze 20 latek... W takim przypadku każdy normalny człowiek z rodziny bierze sprawy we własne ręce. Nie po to ludzie płacą podatki żeby prawo ich olewało albo jeszcze chroniło zwyrodnialców. Poza prawe państwowym jest jeszcze prawo moralne -ludzie czują że taki co gwałci małe dziewczynki powinien wisieć podobnie jak ci gwałciciele i zabójcy studentki... Odpowiedz Link Zgłoś
ksartan zabicie ścierwa i padliny jest czynem szlachetnym 12.10.09, 22:47 każdy PORZĄDNY człowiek to przyzna Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: zabicie ścierwa i padliny jest czynem szlache 12.10.09, 23:00 ksartan napisał: > każdy PORZĄDNY człowiek to przyzna A już na pewno taki, który wszystkie filmy z serii "Życzenie śmierci" zna na pamięć. Samosąd w postaci zabójstwa dwóch osób na pewno nie jest normalnym a już na pewno nie szlachetnym czynem. I jestem pewien, że Kedys doskonale sobie z tego zdawał sprawę bo się ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: zabicie ścierwa i padliny jest czynem szlache 12.10.09, 23:06 jego uczucie są pewnie zbliżone do sędziego. Przed śmiercią pewnie mówił: "przecież nic złego nie zrobiłem". Zrobiłem to, co uważałem za słuszne i co musiałem zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: zabicie ścierwa i padliny jest czynem szlache 12.10.09, 23:30 cillian1 napisał: > jego uczucie są pewnie zbliżone do sędziego. Przed śmiercią pewnie mówił: > "przecież nic złego nie zrobiłem". Zrobiłem to, co uważałem za słuszne i co > musiałem zrobić! No zabrzmiało to filmowo. Szczegółów nie znamy - za bardzo część komentarzy zaczyna przypominać scenariusz kolejnego Dextera - był tam wątek z pedofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_emigrant oby ci co go krytykuja doswiadczyli tego samego 12.10.09, 23:41 moze wtedy zdrozumieja czlowiek i tak byl jakis dziwny ja bym nie wytrzymal po pierwszej relacji wszelkiego rodzaju pedofile lamia podstawowe naturalne prawa, lamiac prawo stoja po drugiej stronie, a tam obowiazuja inne reguly, no i wlasnie zostaly one zastosowane, szkoda tego czlowieka, teraz musi sie ukrywac slowa uznania Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: oby ci co go krytykuja doswiadczyli tego same 12.10.09, 23:46 wesoly_emigrant napisał: > moze wtedy zdrozumieja Upraszczasz. Powiedziałbym nawet, ze drastycznie. Głównym problemem jest tutaj kwestia samosądu. Coś absolutnie niedopuszczalnego i pokazującego słabość aparatu sprawiedliwości. Tak było u nas kiedy zaciukali agresywnego, chorego psychicznie pijaka latającego po wsi z maczetą, tak jest prawdopodobnie w przypadku Kedysa. Idea jest taka, żeby samosądów nie było. > czlowiek i tak byl jakis dziwny ja bym nie wytrzymal po pierwszej > relacji > wszelkiego rodzaju pedofile lamia podstawowe naturalne prawa, lamiac > prawo stoja po drugiej stronie, a tam obowiazuja inne reguly, no i > wlasnie zostaly one zastosowane, szkoda tego czlowieka, teraz musi > sie ukrywac Co to są "wszelkiego rodzaju pedofilie"? Kawałek z "podstawowymi naturalnymi prawami" jest zabawny :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: oby ci co go krytykuja doswiadczyli tego same 13.10.09, 10:03 unhappy napisał: > wesoly_emigrant napisał: > > > moze wtedy zdrozumieja > > Upraszczasz. Powiedziałbym nawet, ze drastycznie. Głównym problemem jest tutaj > kwestia samosądu. Coś absolutnie niedopuszczalnego i pokazującego słabość > aparatu sprawiedliwości. Tak było u nas kiedy zaciukali agresywnego, chorego > psychicznie pijaka latającego po wsi z maczetą, tak jest prawdopodobnie w > przypadku Kedysa. Idea jest taka, żeby samosądów nie było. Masz rację. Jednak aby tak było umowa społeczna przewiduje, że państwo obywatela chroni. Po to obywatel płaci na nie podatki. A jeśli państwo nie jest w stanie tego podstawowego poziomu bezpieczeństwa obywatelowi zapewnić, ten bierze sprawy w swoje ręce. Bo fakt tego, iż państwo zawiodło obywatela dało taki efekt. Nie mamy do czynienia z debilem mordującym dla frajdy. Ten człowiek ma swój cel, który chce osiągnąć i tyle. Nie wiem, czy jesteś ojcem. Nie życzę ci sytuacji w której wiesz, że twojemu dziecku dzieje się krzywda, a ty jesteś bezradny, stoisz pod ścianą, nie możesz nic zrobić. To właśnie powoduje takie zachowania. A że na wschodzie europy faceci jeszcze nie są tak zniewieścieli i sterroryzowani poprawnością polityczną, to i nie boją się pewnych spraw załatwić sami. A może przy okazji paru dobrze ustawionym palantom uświadomi to, że immunitet nie jest jednoznaczny z niesmiertelnością. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: zabicie ścierwa i padliny jest czynem szlache 12.10.09, 23:53 Dextera bym w to nie mieszał ;) Życie to nie bajka, tylko nie wyskakuj, że zabrzmiało bajkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: zabicie ścierwa i padliny jest czynem szlache 13.10.09, 00:00 cillian1 napisał: > Dextera bym w to nie mieszał ;) Ale przyznasz, że część dyskutujących "filmów się naoglądała" i umyka im sens całości. > Życie to nie bajka, tylko nie wyskakuj, że > zabrzmiało bajkowo :) Tu się zgodzę. Mamy dramat czteroletniej dziewczynki i dramat jej ojca (a może nawet, nie znamy wszak wszystkich szczegółów dramat ofiar Kedysa). A czytamy: "Kedys - miłego zabijania". Przecież to skrajnie głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: zabicie ścierwa i padliny jest czynem szlache 12.10.09, 23:15 A normalna jest kompletna obojętność organów władzy? Sami go do tego doprowadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: zabicie ścierwa i padliny jest czynem szlache 12.10.09, 23:29 ramboost napisał: > A normalna jest kompletna obojętność organów władzy? Sami go do tego doprowadzi > li. Dokładnie tak! Dlatego ci którzy chronili sędziego powinni odpowiedzieć za to (a pewnie już mają policyjną ochronę). Jeśli Kedys postawił wszystko na jedną kartę to tych ofiar może być więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dersteuermann To państwo wymusiło zabójstwa 12.10.09, 22:51 Państwo Litewskie nie wykorzystało czasu, jaki minął od dnia złożenia doniesienia przez Pana Kedysa do prokuratury do pierwszego zabójstwa i nie podjęło żadnych działań. Było to tego państwa niezbywalnym obowiązkiem. Pan Kedys, o ile to faktycznie on jest sprawcą zabójstw, zrobił to, co do niego należało i trudno mieć do niego o to pretensje. W tym momencie to Państwo Litewskie ponosi odpowiedzialność moralną za zabójstwa oraz za doprowadzenie Pana Kedysa do ich popełnienia. Jak sądzę, teraz działania policji, prokuratury i sądu będą szybkie i sprawne. Sprawca zostanie ujęty, osądzony i skazany. Koledzy pedofile zabitego sędziego (sądząc z opieszałości władz - koledzy z pracy) będą mogli kontynuować swoje ulubione zajęcia z młodym pokoleniem. Biorąc pod uwagę sprawność działania polskich organów ścigania i tzw. sprawiedliwości oraz panujące stosunki, podobne wydarzenia w Polsce są kwestią czasu. Obym nie miał racji. Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 12.10.09, 22:53 Te metody, dostęp do materiałów wybuchowych. Mafia na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 12.10.09, 23:11 no jasne, bo tylko mafia umie robić bomby :D Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 12.10.09, 23:28 To zrób bombe jak taki mądry jestes! Gośc musiał w tym juz wczesniej siedzieć, a teraz mafia go ukrywa, dlatego nie moga go znaleźć. To logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 12.10.09, 23:32 abdu_al napisał: > To zrób bombe jak taki mądry jestes! O masz. W Polsce to niejeden by potrafił jeśli wojsko go nie ominęło. > Gośc musiał w tym juz wczesniej siedzieć, a teraz mafia go ukrywa, dlatego nie > moga go znaleźć. To logiczne. Jak są pieniądze to kupić można wszystko. Jak się jest desperatem to tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 12.10.09, 23:35 > To zrób bombe jak taki mądry jestes! jak będę potrzebował, to na pewno coś znajdę ;) > a teraz mafia go ukrywa, dlatego Tak, bo tylko mafia dobrze ukrywa ludzi, ech.... za dużo filmów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 13.10.09, 08:50 > To zrób bombe jak taki mądry jestes! Małą bombe jesteś w stanie skonstruować z tego co masz w domu i hipermakecie, przepis dostępny w necie. Kedysowi prawdopodobnie pomagają ludzie którzy popieraja jego walkę, a jest ich dużo, z takim poparciem społecznym nie będzie łatwo go dorwać. Mam nadzieję że wszyscy zboczeńcy na Litwie sraja po gaciach w obawie ze może zaraz może pojawić się Kedys, Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 13.10.09, 10:08 abdu_al napisał: > Te metody, dostęp do materiałów wybuchowych. Mafia na bank. A ty patrząc po nicku jesteś arabskim terrorystą... Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 13.10.09, 10:23 A bomby nie wiem jak zrobić, no popatrz.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 13.10.09, 11:24 abdu_al napisał: > A bomby nie wiem jak zrobić, no popatrz.. No tak, bo jeszcze do krajów arabskich nie dotarło cos takiego jak Google?? Wpisz: "jak zrobić bombę" i masz 139 tys odpowiedzi... ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: Ten litewski terrorysta to napewno mafiozo 13.10.09, 14:35 ALe po co mi to mowisz. Ja mam zdrowy światopogląd, nie potrzebuje wyładowywac swoich frustracji podkąłdając bomby. Odpowiedz Link Zgłoś
m651 Re: Litewski Punisher! 12.10.09, 23:15 ukrywa się bo ma jeszcze parę chwastów do wyrwania ,jestem ZA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Drasius Kedys wymierzył karę 12.10.09, 23:04 której nareszcie ktoś się przestraszył. Dzisiejszy świat nie zna trwogi, nie zna sensu kary, pokuty i przede wszystkim zadośćuczynienia. Ludzie czują się bezkarni. Gdybym miała tyle kasy co pan Olewnik, żaden morderca mojego syna nie żyłby ani w więzieniu ani na wolności. Samosąd we Włodowie ma też swój wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Drasius Kedys wymierzył karę 12.10.09, 23:21 > nie żyłby ani w więzieniu ani na wolności. no i mało ich się ostało :D a kasy pewnie trochę jeszcze jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
muerte.0 Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 23:14 Facet ma rację, jak prawo nie działa, to prawem jest poszkodowany człowiek i on wymierza sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
drupal jesli ukrywa sie w Polsce to powinien byc 12.10.09, 23:20 po zlapaniu sądzony tutaj a nie na Litwie. Tam mimo wszystko będzie mial znacznie mniejszą szansę na bezstronny proces. Gdyby nasze wladze go wydaly to byloby to draństwo. A już zapowiedzieli, że jeśli będzie trzeba, to tak zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek zabic takie scierwo jakpedofl to dobry 12.10.09, 23:46 uczynek.chwala dla bohatera! Odpowiedz Link Zgłoś
sir_leon Re: zabic takie scierwo jakpedofl to dobry 13.10.09, 07:22 Gdyby sprawcy mieli świadomość, że za wpadkę czeka ich śmierć, to prędzej pozbyli by się dziewczynki niż wypuścili. Jeśliby wprowadzić takie "bohaterskie" prawo, zmalałaby ilość wykorzystań, ale za to wzrosła zaginięć. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek mylisz sie eliminacja pedofili przez ojcow ofiar, 13.10.09, 09:50 powodowala by swiadomosc nieuchronnosci kary-strach przed popelnieniem zbrodni.to powodowalo by spadek wykorzystan oraz znaczace zmniejszanie sie populacji pedofilow co powodowalo by dalszy spadek wykorzystan. Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta ochrona policyjna 13.10.09, 08:54 Ciekawe czy reszta z tej trójki poszła na policję i powiedziała: zabawiałem sie z córką Kedysa proszę o ochronę. Gdybym był policjantem nie przykładał bym sie do tej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
o.p.c Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje coraz... 12.10.09, 23:20 W momencie kiedy pedofilia staje sie bezkarna, zanikaja wszelkie domniemania niewinosci i dlatego jestem za "Punisher'em" tych czasow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 12.10.09, 23:20 Drasius, jesteś wzorem ojca, skrzywdzono twoją córkę, poświęciłeś własne dobro na ukaranie sprawcy, a jak prawo zawiodło sam wziąłeś sprawy w swoje ręce. Popieram, i postąpiłbym identycznie, żyj długo, zabijaj owocnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazen17 Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 13.10.09, 00:44 O, jeszcze jeden, nastepny naiwniak. Jakis pomylony facet chce otrzymac wielomilionowe odszkodowania, wymysla historyjki o krzywdzeniu swojego dziecka, pierze biednej dziewczynce mozg, a pryszczate to wszystko kupuja tak jak "trawke" w bramie. Kazdy psycholog wie, ze dziecku bardzo latwo wpoic w mozg historyjki o molestowaniu, ktore pozniej okazuja sie nieprawdziwe (niestety, rzekomi "pedofile", mimo zwolnienia z wiezienia nie moga sie bronic). W USA takie cos przerabialismy w latach osiemdziesiatych, setki niewinnych ludzi poszly siedziec, aby wyjsc po pieciu-dziesieciu latach, po tym, jak dzieci, juz jako mlodziez lub dorosle, przyznaly ze niec zlego im nie zrobiono. Oczywiscie, zli ludzie, ktorzy krzywdza dzieci istnieja, ale jestem pewien na 100% ze w tym przypadku mamy nagonke na niewinnych ludzi, ktorych jedynym przewinieniem jest to ze sie komus nie spodobali. Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: Drasius Kedys wciąż się ukrywa. I zyskuje cor 13.10.09, 09:01 W stanach przyjęło to formę polowania na czarownicę i zdażały sie pojedyńcze pomyłki, a oskarżały szczególnie skutecznie byłe żony, wqrwione na swych mężów że zostawili je dla innych Odpowiedz Link Zgłoś