Dodaj do ulubionych

Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 r...

15.10.09, 09:10
Ot, u kogoś byli dwa granaty w świątecznym ubraniu, a oni od razu o
jakichś tam terrorystach...
Obserwuj wątek
    • ptakolec Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 09:15
      Wow! To Mołdawia też ma MSWiA ??? Gratulacje dla autora/ tłumacza :)
      • notoric Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 09:41
        ptakolec napisał:

> Wow! To Mołdawia też ma MSWiA ??? Gratulacje dla autora/ tłumacza :)

A ja Tobie gratuluje analfabetyzmu wtórnego. Autor napisał MSW a nie MSWiA to tak jak psikutas bez "S".
        • ptakolec Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 10:06
          notoric napisał:

>
          > A ja Tobie gratuluje analfabetyzmu wtórnego. Autor napisał MSW a nie MSWiA to t
          > ak jak psikutas bez "S".

Ja z kolei nie wiem czego Ci pogratulować, ale jak byk było wcześniej MSWiA...
    • rumun1970 Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 r... 15.10.09, 09:34
      Prowokuja rosjanie, prowokuja jak wszedzie gdzie straca wplywy...
      Moldawia idzie ku Europy, wiec kgb reaktywuje smirnowa, w
      naddniestrze, rzuca granaty itd, itd! Jednak kurs historii nie da
      sie odwracac!
      • antyreakcjonista Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 10:20
        Naddniestrze znalazlo sie w granicach Moldawii z ukazu Stalina, obecnie nie chce byc czescia tego panstwa, Naddniestrze chce byc i jest rosyjskie
        • zz26 Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 14:51
          antyreakcjonista napisał:

> Naddniestrze znalazlo sie w granicach Moldawii z ukazu Stalina, obecnie nie chc
          > e byc czescia tego panstwa, Naddniestrze chce byc i jest rosyjskie

a z czyjego prikazu w granicahc rosji znalazla sie czeczenia i inguszetia?
          bo oni tez nie chca byc czescia tego bandyckiego panstwa
          umiecie rozdawac niepodleglosc ale tylko nie swoim kosztem
        • chlopaczekpiesek Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 18:24
          Nadniestrze wcale nie chce należeć do rosji. nie byleś to sie nie wypowiadaj.
          Władze nadniestrza (ustawione przez rosjan) chciałyby tego, ale mieszkańcy
          Pridniestrowia to zupełnie inna bajka. Jeszcze nie rozumiesz , ze wladza to
          jedno a ludzie to drugie???
      • agata744 Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 10:35
        Naddniestrze silnie ciągnie w stronę Rosji, ale Mołdawia się opiera i płaci za
        to. Rosja jak może ogranicza im przyrost PKB.
    • komarowo Z 400 km śmierdzi 15.10.09, 10:05
      zwyrodnialcami z KGB...
      • antyreakcjonista Re: Z 400 km śmierdzi 15.10.09, 10:22
        Masz dosc durne stopki jesli jakas bitwa kogos upokorzyla lub wedlug ciebie miala upokorzyc to co w takim razie ze 123 latami pod rosyjskim butem?
    • asmall4 Prowokatorzy FSB nie śpią jak widać ... 15.10.09, 13:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka