azjatuchajbejowicz 15.10.09, 09:10 Ot, u kogoś byli dwa granaty w świątecznym ubraniu, a oni od razu o jakichś tam terrorystach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptakolec Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 09:15 Wow! To Mołdawia też ma MSWiA ??? Gratulacje dla autora/ tłumacza :) Odpowiedz Link Zgłoś
notoric Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 09:41 ptakolec napisał: > Wow! To Mołdawia też ma MSWiA ??? Gratulacje dla autora/ tłumacza :) A ja Tobie gratuluje analfabetyzmu wtórnego. Autor napisał MSW a nie MSWiA to tak jak psikutas bez "S". Odpowiedz Link Zgłoś
ptakolec Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 10:06 notoric napisał: > > A ja Tobie gratuluje analfabetyzmu wtórnego. Autor napisał MSW a nie MSWiA to t > ak jak psikutas bez "S". Ja z kolei nie wiem czego Ci pogratulować, ale jak byk było wcześniej MSWiA... Odpowiedz Link Zgłoś
rumun1970 Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 r... 15.10.09, 09:34 Prowokuja rosjanie, prowokuja jak wszedzie gdzie straca wplywy... Moldawia idzie ku Europy, wiec kgb reaktywuje smirnowa, w naddniestrze, rzuca granaty itd, itd! Jednak kurs historii nie da sie odwracac! Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 10:20 Naddniestrze znalazlo sie w granicach Moldawii z ukazu Stalina, obecnie nie chce byc czescia tego panstwa, Naddniestrze chce byc i jest rosyjskie Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 14:51 antyreakcjonista napisał: > Naddniestrze znalazlo sie w granicach Moldawii z ukazu Stalina, obecnie nie chc > e byc czescia tego panstwa, Naddniestrze chce byc i jest rosyjskie a z czyjego prikazu w granicahc rosji znalazla sie czeczenia i inguszetia? bo oni tez nie chca byc czescia tego bandyckiego panstwa umiecie rozdawac niepodleglosc ale tylko nie swoim kosztem Odpowiedz Link Zgłoś
chlopaczekpiesek Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 18:24 Nadniestrze wcale nie chce należeć do rosji. nie byleś to sie nie wypowiadaj. Władze nadniestrza (ustawione przez rosjan) chciałyby tego, ale mieszkańcy Pridniestrowia to zupełnie inna bajka. Jeszcze nie rozumiesz , ze wladza to jedno a ludzie to drugie??? Odpowiedz Link Zgłoś
agata744 Re: Mołdawia: Granat wybuchł podczas koncertu. 40 15.10.09, 10:35 Naddniestrze silnie ciągnie w stronę Rosji, ale Mołdawia się opiera i płaci za to. Rosja jak może ogranicza im przyrost PKB. Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: Z 400 km śmierdzi 15.10.09, 10:22 Masz dosc durne stopki jesli jakas bitwa kogos upokorzyla lub wedlug ciebie miala upokorzyc to co w takim razie ze 123 latami pod rosyjskim butem? Odpowiedz Link Zgłoś