baby1 16.10.09, 07:26 Łoj, to SLD najlepiej walczy z korupcją. Chyba PiS szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gamon0 Obietnice wyborcze Tuska: 16.10.09, 07:57 10 obietnic PO Polska zasługuje na cud gospodarczy 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ 5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. ===== Z expose Tuska: "Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. Nie będzie takiego miesiąca, aby kolejna informacja o naszych kolejnych decyzjach nie docierała do opinii publicznej." Odpowiedz Link Zgłoś
moby_pp Re: Partia-Oszustow,a mialy byc cuda i 2a-Irlandi 16.10.09, 15:59 Drugą Irlandię już prawie mamy - vide sprawa bicia niepełnosprawnych dzieci przez zakonnice. Chociaż do osiągnięć z raportu Ryana polskiemu klerowi jeszcze daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
koala307 Raport: Obietnice wyborcze najlepiej realizuje SLD 16.10.09, 09:39 Ja nie pamietam, żeby SLD miało stworzenie "grupy trzymającej władzę" w swoim programie wyborczym. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Raport: Obietnice wyborcze najlepiej realizuje SLD 16.10.09, 12:28 Oszaleli? SLD z Napieralskim, jego rzecznikiem Głupawym Tomkiem i ca nic nie odpowaiadającym suflerem Sławkiem W Czerwonej Koszuli w ogóle cokolwiek realizują? Jak mają realizować "Obietnice Wyborcze", skoro nie zostali wybrani? To oni przeforsowali podział ministra spraw. od prokuratora:)? Realizują jedno: wszyscy trzej stale mają minę, jakby mieli żabę w gębie: znieszmaczone obrzydzenie. W nagrodę za te osiągnięcia ("realizują najlepiej obietnice") ich partia wyrzuci niebawem dwóch pierwszych na śmietnik historii. Sławka nie - bo on jest tylko Panem Redaktorem Naczelnym i za nic nie odpowiada. I dalej będzie miał żabę w gębie:). Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Pozdrawiam wrogów SLD... i życzę wam aby wasze 16.10.09, 13:16 partie zaczęły postępować zgodnie z takimi standardami jakie obowiązują w Sojuszu Lewicy Demokratycznej. Pozdrawiam członków i sympatyków Sojuszu Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Pozdrawiam wszystkich wrogów SLD i życzę wam by 16.10.09, 13:26 wasze partie kierowały się takimi standardami jakie obowiązują w Sojuszu Lewicy Demokratycznej. Pozdrawiam wszystkich członków i sympatyków SLD. Cenzorow z gazety pytam !... dlaczego zniknął mój poprzedni wpis. Nie zawierał wulgaryzmów, był na temat... czyżby dlatego, że otwarcie wyrażam swoją sympatię do Sojuszu Lewicy Demokratycznej ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
trader3 Raport: Obietnice wyborcze najlepiej realizuje SLD 16.10.09, 16:04 Jak najbardziej, jak najbardziej. Tylko cos mi się wydaję, że prezydent Kwaśniewski w ostatnim dniu swego urzędowania wypuścił z więzienia niejakiego Sobótkę, skazanego za współpracę z gangsterami. Ale pewnie mi się wydaje, to niemożliwe, żeby tak szacowne grono cierpiało na amnezję....A może tow Kwaśniewski nie był i nie jest członkiem Sojuszu...? Mam nadzieję, że ta banda już się do władzy tak szybko nie dorwie, ufam, że ludzie pamiętają ich wyczyny w dziedzinie korupcji (bynajmniej nie waleczne) Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Nie dopuścił 16.10.09, 18:32 Nie dopuścił żeby człowiek niewinny trafił do więzienia. Raport ocenia obecne dokonania. Ty i tobie podobni lewicę kojarzycie tylko ze Stalinem i Berią... ale to już Wasz problem Odpowiedz Link Zgłoś