wariant_b Re: Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozyc 21.10.09, 07:36 Oj, nasłałbym kontrolę skarbową na te lewe firmy CBA. Idę o zakład, że to niezłe pralnie brudnych pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozycje... 21.10.09, 07:38 Za oglaszanie danych tajnych powinien pojsc do wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
malarysa Jeżeli sąd występował o areszt to dlaczego puścił 21.10.09, 08:00 ją wolną. Wydaje mi się że Kamiński mam coś takiego, jeżeli mu się coś przyśni to tak jest na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
qazqazqazqazqaz Re: Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozyc 21.10.09, 08:02 Skoro ona tak przyjmuje zapłatę za pracę swojej kancelarii to dodatkowo powinien się nią zająć urząd skarbowy. Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Dla mnie ta cała Marczuk-Pazura to wielka zagadka. 21.10.09, 08:26 Dla mnie ta cała Marczuk-Pazura to wielka zagadka. Pojawiła się znikąd. Skończyła prawo nie tak jeszcze dawno i już ma własną kancelarię. Były mąż nie chce mieć z nią nic wspólnego, w dodatku ją zostawił, może się czegoś dowiedział na jej temat? Niczego się nie obawia. Zenania składa pare razy i za każdym razem inne. Moze składała mu propozycję, aby to on zbierał informacje dla niej? Odpowiedz Link Zgłoś
wiaderko.stefana Ona -zagadka a o Tomku już wszyscy wszystko wiedzą 21.10.09, 08:37 tak działają nasze służby. A ile to kosztuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
bpos mnie nie interesuje 21.10.09, 08:45 Mnie nie interesuje czy sawicka i marczuk to przestępczynie. O tym zdecyduje sąd. Mnie natomiast zastanawia fakt, że wydano parę milionów złotych a efekt jest taki, że sprowokowano dwie kobitki doprzyjęcia łapówek. Czy nam, podatnikom, to się opłacało? I czy dalej agent tomek czy romek ma balowć miesiącami a nawet latami, by złapać kolejną naiwną? Do dupy z takim "biznesem". Odpowiedz Link Zgłoś
wiaderko.stefana Poderwała agenta Tomka, postawiła mu wino... 21.10.09, 08:34 zaciągnęła do łóżka i zaproponowała danie łapówki :) Bo na sali był tylko agent Tomek. Bujdy na resorach. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Poderwała agenta Tomka, postawiła mu wino... 21.10.09, 11:24 To w Polska tak się mówić na "hand job"?. Ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir2 Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozycje... 21.10.09, 08:37 Co za ludzie ... "Oszustka" poszkodowana ... Osobiście uważam że jeśli ktoś jest UCZCIWY to nie weźmie łapówki. A na siłę człowieka się nie "zmusi" do wzięcia łapówki ... Sam spotkałem się z lekarzami którzy wręcz "oczekiwali" łapówki ale także z takimi kórzy pracowali rzetelnie i nie oczekiwali żadnych dodatkowych gratifikacji a starczyło im słowo "dziękuję" ... Jak człowiek jest nieuczciwy i "przyzwyczai" się do łapówek to traktuje to jako "normę" ... Widać Pani też traktowała to jako "normę" i przez chciwość wpadła ... Mam nadzieję że takich agentów Tomków będzie duuuużo więcej i powoli będą wypleniać korupcję w Polsce ... Wielkie brawa dla agenta Tomka ... Jedynie mi żal tego człowieka. Pracował rzetelnie , były efekty a ujawniono jego dane , portret i twarz ... Ktoś powinien za to mocno "oberwać" ... Powtórzę jeszcze raz osoba uczciwa nie weźmie łapówki ... I do tego nie da się nikogo UCZCIWEGO zmusić ... A że "gwiazda" przyzwyczaiła się do łapówek i do "szybkiej i łatwej" kasy i miała "pecha" to bardzo dobrze ... Złodziejskie praktyki należy tępić ... Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Oho, GW i TVN mają kolejną kandydatkę na ołtarze ; 21.10.09, 08:47 Doktor G. Santo Subito! Blida Santo Subito! Marczuk-Pazura Santo Subito! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Oho, GW i TVN mają kolejną kandydatkę na ołta 21.10.09, 09:20 Kamiński-niezależny! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Tak, PiS=CBA wszystkich prowokowało... 21.10.09, 11:08 ...chcecie żyć w państwie PiS, ktore nas inwigiluje i ogranicza mozliwość życia. Przestępcy do więzień, ale społeczeństwo wolne. To się da zrobic, ale napewno dopiero jak zniknie PiS-Dzierżyński. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_gumis11 Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozycje... 21.10.09, 08:47 Ja to juz nikomu nie wierzę. ofu.pl/xxinformacje Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Marczuk zmienia zeznania. Niby dlaczego bez powodu 21.10.09, 08:53 CBA zainteresowało się Marczuk? Myślcie ludzie. Na oślep wybierają czy laski z Ukrainy im się nie podobają. Nie manipulują bez sensu. Ma coś "za uszami" i jasne jest, że doskonale wiedziała o łapówce. Standardowe Ukraińskie metody na biznes. Taka kobieta "sukcesu" to wstyd. Pojechała na nazwisku Pazura i kapitale z dupy. Pozbawic obywatelstwa i wypie...ć z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy jakim cudem striptizerka zostala radca prawnym? 21.10.09, 08:58 jakim cudem panienka do towarzystwa, striptizerka z podejrzanych lokali nocnych, byla zona gangstera zostaje w tym kraju radca prawnym? Wszak ustawa o radcach prawnych mowi wyraznie: Art. 24. 1. Na listę radców prawnych może być wpisany ten, kto: 5) jest nieskazitelnego charakteru i swym dotychczasowym zachowaniem daje rękojmię prawidłowego wykonywania zawodu radcy prawnego, To jest radca prawny?: e3.pudelek.pl/p312/f01be8e8000043904aba3e02 Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Re: jakim cudem striptizerka zostala radca prawny 21.10.09, 09:49 3miastowy napisał: > jakim cudem panienka do towarzystwa, striptizerka z podejrzanych > lokali nocnych, byla zona gangstera zostaje w tym kraju radca > prawnym? > Wszak ustawa o radcach prawnych mowi wyraznie: > Art. 24. 1. Na listę radców prawnych może być wpisany ten, kto: > 5) jest nieskazitelnego charakteru i swym dotychczasowym > zachowaniem daje rękojmię prawidłowego wykonywania zawodu radcy > prawnego, > > To jest radca prawny?: > e3.pudelek.pl/p312/f01be8e8000043904aba3e02 Ty na pewno nim mnie zostaniesz, to widać i słychać Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: jakim cudem striptizerka zostala radca prawny 21.10.09, 12:11 Ale mu przywaliłeś głąbie. Ma racje. Bab ma brudne łapy od lat i lubi łatwą dużą kasę (jak większość). Udaje niewiniątko a jest lewa i jej kasa jest podejrzana. Stare znajomości z UA zostają. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: jakim cudem striptizerka zostala radca prawny 21.10.09, 11:27 Zgłaszaj gdzie trzeba z uzasadnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozyc 21.10.09, 09:03 nie badz taki samokrytyczny. BTW - Olena Marczuk wystawila na te 100 000 PLN rachunek albo moze fakture VAT? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozycje... 21.10.09, 09:19 Polacy prędzej uwierzą złodziejowi. Taki naród. Nie widzę powodów by Kamiński miał kłamać w sprawie Marczuk. Jak widać opinia publiczna wiele rzeczy nie wie, bo skąd ma wiedzieć że Marczuk nie była przedmiotem operacji CBA, ale to się zmieniło bo pani złożyła propozycję agentowi. Popłacze się jak Sawicka i się Polacy zlitują. Naszła mnie taka smutna refleksja.W USA służby złapały faceta który MÓGŁ zdradzić kraj (ale jeszcze tego nie zrobił). Zastosowano prowokację w istocie podżegano go do przestępstwa. I nikt się nad nim nie będzie rozczulał, dostanie krzesło albo dożywocie a służby nagrodę. Tak jest w kraju, w którym się dba o przyszłość państwa i dobro publiczne. A w Polsce taka biedna Sawicka popłacze się i ludzie się zlitują nad biedną kobietą wrobioną przez CBA. Kamińskiego który łapał złodziei będą ciągnąć po prokuraturze a złodzieje będą chodzić na wolności. No i jeszcze niektóre pismaki jak Gazeta Wyborcza wyliczą ile kosztował nas agent Tomek, ale nie wyliczą ile nas kosztowałaby ustawa hazardowa, która gdyby nie CBA prawdopodobnie weszłaby w życie i niczego by nawet nie zauważono, ile kosztowały nas nieprawidłowo przeprowadzone prywatyzacje itp. Niestety cały czas bliżej Polsce i Polakom do Ukrainy i Włoch niż do USA, bo ludzie w Polsce nie najmądrzejsi niestety. Możecie wierzyć albo Tuskowi albo Kamińskiemu. Ja panu z rudą czupryną nie ufam od 2005 roku, nie wierzę w jego bajki o cudach. Dla mnie jest facetem, który robi wszystko pod publiczkę (dymisje też były pod publiczkę bo żądali tego Polacy i dziennikarze), jest przyspawany do przysłowiowego koryta, ale ma gadane żeby wszystko wyszło ładnie i pięknie. Jeśli to co mówi Kamiński, że nie było żadnego inwestora z Kataru od samego początku, byłoby prawdą, to pomijając fakt ustawienia przetargu, miarka by się przelała. Ale to by wyjaśniało dlaczego do finalizacji inwestycji ostatecznie nie doszło. Polacy są robieni w balona i niech każdy sam sobie odpowie kto robi kogo w balona. Mimo iż nie głosowałem na PO, to spodziewałem się czegoś lepszego. Zawiodłem się, bo widzę że elita rządząca dalej traktuje Polaków jak ciemną masę, a Polacy tym czarom naczelnego czarodzieja ulegają nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
kat.2 Re: Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozyc 21.10.09, 10:29 trudno bronić nie znając faktów. Z drugiej strony uważam, że działanie na ludzką psychikę i zwykłe instynkty, nie może być środkiem na zwalczanie patologii. To same w sobie jest patologiczne. Można by zapłacić prostytutce by uwiodła... powiedzmy Lecha K.! Można by nakłaniać alkoholika do picia oblewając go gorzała a narkomana porzucając dragi! Gorsza sprawa, ze niedawno słuchałem programu o inwigilacji księży. Rozpracowywano w podobny sposób jak służby pana Kamińskiego. Tylko ze to była za komuna. Czyli zbrodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozyc 21.10.09, 10:38 Nakłanianie to nie przymuszanie. Tu chyba jest różnica. Czy CBA zmuszało kogokolwiek do czegokolwiek? Czy jeśli swoją kobietę nakłaniasz do seksu, bo jest niechętna ale się w końcu skusi, to chyba jej nie przymuszasz. Chyba że stosujesz przemoc fizyczną ale to wtedy jest gwałt. Więc o co chodzi? Podżeganie i nakłanianie to nie jest jeszcze przymuszanie do czegokolwiek, więc niech panie Sawicka i Marczuk nie płaczą że je wykorzystał. Dziwki dają się wykorzystywać za kasę a nie kobiety się szanujące. Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozycje... 21.10.09, 09:22 Kamiński juz przesta chronić własnej d--y. Ty PiSolubie lęć szybkao do Jarusia lub Leszka i sobie z nim pogadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Kamiński opowiada nam bajki 21.10.09, 09:34 Kamiński powiedział: "... to Marczuk-Pazura pierwsza wystąpiła do agenta Tomka z propozycją korupcyjną. Ten do tej pory traktował ją po przyjacielsku. Trudno w to uwierzyć ! Zakolegował się z nią bo mu się podobała; w żadnym wypadku nie podchodził do niej jako szpicel. Dopiero potem tak jakoś wyszło. Panie Kamiński, może i Pan inteligentny , ale nerwy Panu najwyraźniej puszczają, czemu się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kamiński opowiada nam bajki... 21.10.09, 11:09 ...aż mu się nos czerwieni! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozycje... 21.10.09, 10:08 Ta Ukrainka dobrze że została udup....Przekręty niech robi w swoim rodzinnym kraju przekrętów. Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Że też akurat trafiła na Tomka z tymi propozycjami 21.10.09, 10:09 to się nazywa pech....ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis to pokaż te nagrania pachołku pisowski 21.10.09, 10:33 gdzie one są ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: to pokaż te nagrania pachołku pisowski 21.10.09, 10:39 A co ma ci pokazywać pachołku platformiany Odpowiedz Link Zgłoś
lares87 Re: to pokaż te nagrania pachołku pisowski 21.10.09, 12:02 najlepiej nagranie z przekazania forsy. Przecież powinno być. To by wszystko wyjaśniło. Oczywiście Kamiński nie jest już szefem CBA ale musi mieć wiedzę czy takie nagranie istnieje i powinien o tym zdecydowanie powiedzieć. W tej chwili jest sytuacja że zatrzymano dość znaną osobę z mediów oskarża się ją o korupcję, ona twierdzi że została wrobiona, natomiast CBA odwrotnie, że to Pazura zaproponowała przekręt. Trzeba rozwiać te wątpliwosci a nie tworzyć atmosferę "wymyślonych afer". Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Kamiński: To Marczuk-Pazura składała propozyc 21.10.09, 10:42 lumpior napisał: > Kanalia swoje. A czerwone zlodziejskie bydlo z PO swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr Panie Kamiński, nawet gdyby to była prawda 21.10.09, 10:51 to i tak Panu nikt nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kamiński miał nos jak Pinokio...jak mówił... 21.10.09, 10:53 lumpior napisał: > Kanalia swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 CBA pod wodzą Kamińskiego - to był kabaret, 21.10.09, 11:01 udający Intellegence Service. Najwyższy czas było położyć temu kres. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kto uwierzy, że Pazura znalazła Tomka, a nie... 21.10.09, 11:11 ...było odwrotnie. Ale ten Kamiński kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Kto uwierzy, że Pazura znalazła Tomka, a nie. 21.10.09, 11:38 Kam...skończył szybki kurs odwracania kota ogonem u Jarka.Liczy na to,że ciemny lud jest ciemniejszy?niż On? Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Od dziś!Adwokatom i radcom prawnym kasy fiskalne! 21.10.09, 13:16 Petycja do plemiela i mynystra finansów! Od dziś! Adwokatom i radcom prawnym kasy fiskalne - na dzień dobry!!! Odpowiedz Link Zgłoś