hk-47 Ćwiczenia z łapania Tuska-zająca 23.10.09, 16:27 Artykuł wykazuje i zgadzam się z tym,że sam pomysł komisji śledczej jest tu bez sensu. Ale czy to nie PO ten pomysł z ochotą podchwyciła? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah hk-47 23.10.09, 22:26 hk-47 napisała: Ale czy to nie PO ten pomysł z ochotą > podchwyciła? gdzies nie doczytalas to wlasnie PIS z krzykiem wyszlo o komisjie ale,,,,jak sie zorietowali ze to moze siegnac czasu PIS-u i w nich uderzyc prubowali to zmienic.. Odpowiedz Link Zgłoś
august.k A może: pluć i łapać? 23.10.09, 16:31 Autorka pisze: "wysyp afer", to dzieło właśnie CBA (...) nie ma odpowiedzi na pytanie: są to afery czy walka CBA z rządem? Mnie przyszło do głowy, że ów bałagan, o którym A, utorka pisze, wniósł do tego tekstu Czołowy Specjalista PiS od afer - czyli samo Mario "Sztylet", a wysyp afer w ostatnim czasie, to chęć ukrycia nieróbstwa w jakim byli pogrążeni i dlatego niczego nie kończyli ani szczegółowo nie rozpracowywali. Tracą czas - nie wiem na co? Ale coś bardziej interesującego dla tych niedorobionych śledczych... Ale... moje ww. podejrzenia, mogą być konsekwencją faktu, że miałem szefa, który mawiał: "Praca nie jest powołaniem człowieka, czego najlepszy dowód, że go męczy..." Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Ćwiczenia z łapania Tuska-zająca 23.10.09, 22:22 (POLITYCY PIS) Walą na oślep, nie starając się nawet o ślady logiki w doborze argumentów. Pojecie LOGIKA dla PIS i ich wodza Kaczynskiego to,,,,,,,,,,,,,,, A B S T R A C J I A ,,,,umowmy sie ze posadzanie PIS o logiczne dzialanie to tylko w ramach humoru politycznego,..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Ćwiczenia z łapania Tuska-zająca 24.10.09, 18:22 zmiana zdjecia ,zniknęło zdjęcie mysliwego a wstawiono ta niemiła gebe Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Ćwiczenia z łapania Tuska-zająca 24.10.09, 20:30 CO TU MOZNA POWIEDZIEC POZA TYM ,ZE JAK WIADOMO OD DAWNA PIS POD WODZA JARKA TO WREDNE SWINIE .CHCA PO TRUPACH RZADZIC I NIE UDAJE IM SIE ,WIEC ROBIA NAJGORSZE SWINSTWA TUSKOWI.ALE MU SIE UDALI KOLEDZY Z OPOZYCJI .KIEDYS O MALO CO NIE ZGINAL Z PISTOLETU JARKA ,DZIS IDA NA CALOSC.ALE MYSLE,ZE POLACY SIE JUZ NA NICH POZNALI .CZY TUSK KOGOKOLWIEK KIEDYS OBRAZIL? Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Ćwiczenia z łapania Tuska-zająca 24.10.09, 21:10 Puste gesty, puste słowa puste serce, pusta mowa, puste, choć zacięte usta, pusty wzrok i głowa pusta, pusty program i projekty, do cna pustych stek inwektyw, pusty jazgot, próżne żale, krzyk, co treści nie ma wcale, puste groźby, puste miny, wielkie morze próżnej śliny, puste hasła, obietnice, wszystko puste - poza picem! Słowem zero, nicość, próżnia - tym się w świecie Tusk wyróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś